En tiedä mitä rotua koirani on

Omituinen otus

Onko täällä muita koiranomistajaa joka ei tiedä mitä rotua omassa koirassa on?

Itse kyllä tiedän koirani toisen rodun, mutta siitä toisesta ei ole kuin epäilyksiä! Seurakoirasekoitus kuitenkin on kyseessä.

9

1111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mimmi

      Ei mullakaan juuri ole tietoa mitä rotuja koirassani on, emä oli sekarotuinen myöskin, siinä oli ainakin terrieriä, isästä ei ole varmaa tietoa, arvailuja vain, mutta korvien ja hännän perusteella epäilisin että olis myös pystykorvaa. Mutta ei sillä mulle niin väliä, kiltti ja ihana koira on!

      • Haukku unelma

        on Kanssa just, että toisen rodun tiedän varmaksi, mutta toisesta on vaan epäilyjä.
        Se olis kyllä oikeen mukava tietää onko toi toinen rotu tossa se mitä sen epäillään olevan.
        Eihän se tietämättömyys koiraa huonommaksi tee, mutta haluaisin tietää.
        Edellisille omistajille meidän koira myytiin puhtaana Paperittomana. NO, kun koira nähtiin, niin kyllä sen huomasi heti ettei ole puhdas ja että jotain muuta rotuaki siinä on.
        No silti haluttiin koira ottaa, kun oli se niin söpö. Ja tästä opimme mekin, että, jos paperittoman haluaa, niin ei se ole puhdas, vaikka kuinka niin sanottais.


    • 3 koiran äitee

      Meillä on kolme sekaroituista, joista kahden vanhemman sekoitukset ovat hyvin tiedossa, mutta nuorin on täysi arvoitus. Pentu on rescuekoira, joka on n. kolmen kuukauden iässä löytynyt kadulta. Vanhemmista tai täsmällisestä iästä ei ole mitään tietoa eikä ulkonäkökään anna kovasti viitteitä mitä rotuja on täytynyt sekoittaa, että saadaan meidän neidin näköinen otus. Pentu on kuitenkin selvästi ollut ns. kotikoira alkuelämänsä, koska luottaa hyvin ihmisiin, ei ole arka tai säikky. Olisi mukava tietää koiran historiasta jotain, mutta näinkin neiti on meille rakas.

    • href

      Miksi ne koirassa olevat rodut pitäisi tietää? Että voi kysyttäessä leuhkia koirassa olevilla roduilla, niinkö? Tiedäthän sen mairean ylpeän ilmeen sekarotuisen omistajan kasvoilla, kun hän sanoo että "tässä on sitä ja sitä rotua." Useimmat seropinomistajat kyllä haluavat sekarotuisen ihan koirana, eikä rotukokoelmana.

      • 3 koiran äitee

        Sekarotuisen "rotuyhdistelmä" on mukava tietää jo siksi, että voi arvella minkä kokoinen koirasta tulee, millainen luonne sillä kenties on aikuisena, sopiiko kyseinen risteytys itselle. En usko, että kovin moni seropin omistaja leuhkii koirassaan olevilla roduilla. Olen huomannut, että vastaantulijat sen sijaan ovat äärimmäisen kiinnostuneita mitä kaikkia rotuja koirassani onkaan, heille ei riitä vastaus monirotuinen.


      • zipi
        3 koiran äitee kirjoitti:

        Sekarotuisen "rotuyhdistelmä" on mukava tietää jo siksi, että voi arvella minkä kokoinen koirasta tulee, millainen luonne sillä kenties on aikuisena, sopiiko kyseinen risteytys itselle. En usko, että kovin moni seropin omistaja leuhkii koirassaan olevilla roduilla. Olen huomannut, että vastaantulijat sen sijaan ovat äärimmäisen kiinnostuneita mitä kaikkia rotuja koirassani onkaan, heille ei riitä vastaus monirotuinen.

        jos on sekarotunen/monirotunen niin ei voi VÄLTTÄMÄTTÄ ees arvata minkä kokonen siit tulee. Vaiks tietäin rodut. Mul on collie/nöffi. Sen tietää et siit tulee vähän yli polven, mut jos on vaiks labbis/tanskandoggi niin ei tiedä kumman kokonen siit tulee. joko n. polven korkunen, tosi iso tai siit välist. Mun mielest on mukavaa kun mä en tiiä minkä kokoseks mun koira tulee. Sen näkee sitten. Mä en välitä, et minkä näkönen tai kokonen se on. Mulle riitää, kun mä rakastan sitä semmosena kun se on. Nyttenki sen karva on muuten nöffin, mut selkä on ihan collien. ajatelkaa. Pehmee tuuhee karva, mikä keskel on iso läikkä pitkää kovaa karvaa. Nyt mun koira näytää rumalt mut muo se ei haitaa.


    • Kiba

      Ei mitään hajuakaan, koira ei ole ollut pentuna minulla ja taustasta ei ole tietoa, eli en tiedä kummastakaan yhtään mitään. Olisi kyllä kiva tietää että mistä sekotuksista noin kaunis koira on lähtösin :)

    • peppi

      ketä koirani ovat..yks on pystykorva sekotus,toisessa on jotain paimenkoiraa ja kolmas on täysi mysteeri..mutta ihania ja kilttejä ovat kelpaavat oikein hyvin :)

    • halla2

      minun koirani on myös sekarotuinen yhden siitä tiedän se on emä mutta isä on arvoitus se on länsigööttenmaan koira tosi hyvä jälkikoira tänä vuonna sain tietää kun käytiin koira leirillä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5749
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      495
      3636
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      169
      3453
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2674
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2459
    6. 275
      2100
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1543
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1190
    Aihe