Elokuvan käsikirjoitus

Mestari-Ohjaaja

Alku kohtaus 1
.................................................
Neljä nuorta ajaa autolla mökille. Markus ottaa takakontista matkatavarat ja kantaa ne sisälle.
Mikko:Loistava lomapaikka!
Jenna:Yeah.Loistavampaa ei löydy.
Matti tulee ulos autosta vilkuillen ympärilleen. Markus tulee ulos mökistä ja sanoo:"Ottakaa penkin alta kaljapullo". "Voisitko ottaa itse?" Jenna vastaa. Markus kuitenkin hakee kaljapullon itse.
Myöhemmin:Markus ottaa jo toisen pullon ja Jenna tulee ottamaan hörpyn. Mikko katselee ikkuinasta ulos.

Kohtaus 2
.................................................
Mikko lähtee katsomaan kellaria. Menee raput alas. Näkee kellarin perällä hyllyn. Menee lähemmäs. Hyllyssä on pölyinen kirja jonka Mikko ottaa. Puhaltaa pölyä pois. Menee pois kellarista. Käskee kaikkien tulla katsomaan. "Mikä tuo on?" Jennan pitää kysyä. "Kirja" Mikon kuuluu vastata. "Eikä mikä tahansa kirja,vaan Musta Raamattu" Mikon kuuluu sanoa. "Vie se pois,ettei tapahdu mitään pahaa" Markuksen pitää sanoa. "Se on vaarallinen kirja" Matin kuuluu sanoa. Mikko rupeaa selaamaan kirjaa. "Lopeta jo" Jennan kuuluu sanoa. "Lukekaa tää" Mikon kuuluu kehottaa. Kukaan ei suostu lukemaan. Kaikki menevät sisälle. Mikko ottaa kaljapullon viereensä ja lukee kirjaa minkä löysi kellarista.
Myöhemmin:Mikko lukee kirjasta erään otteen. Taivaalle kerääntyy pilviä. Kuuluu kiljuntaa. Mikko sanoo että se on vain luonnonilmiö.

Kohtaus 3
.................................................
Jenna lähtee iltakävelylle. Kuulee metsästä rapinaa ja lähtee katsomaan. Seuraa ääntä. Ääni suurenee. Yllättäen jostain juoksee nainen hädissään. Jenna lähtee seuraamaan. Jenna saapuu lopulta mökille. Nainen juoksee edeltä sisälle mökkiin kiljuen. Jenna menee perässä. Mikko kaataa kaljapullon kun pelästyy. "Ne seuraavat minua!" Naisen pitää huutaa. "Mikä hätänä?" Matin kuuluu kysyä. Nainen pyörtyy ennen kuin ehtii vastata. Ulkoa kuuluu ukkosen jyrinää. Oveen koputetaan. Mikko menee avaamaan. Ovella on zombie. Mikko läimäyttää oven kiinni.

Lopputekstit
.................................................
Ruutuun tulee teksti:jatkuu jatkoosassa siitä mihin jäi.




Mitä tykkäsitte? Elokuvan nimi oli Kuoleman hetket.

6

1703

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ohjaajan Mestaaja

      Jos saatais muita mukaan, niin tätä olisi mielenkiintoista kehitellä vähemmän kliseiseen suuntaan.

      Toiminnoille pitäisi rakentaa ensin syy-yhteydet, sitten karakterisoitaisiin henkilöt hieman mielenkiintoisemmiksi, mietittäis rakenne uusiksi jne. jne. Semmoisesta voisi joku jopa jotain oppiakin. Tehtäisiin ihan harjoituksen vuoksi.

      Perinteinen kolmiodraama kolmen nuoren kesken voisi olla ikäänkuin toisinto vuosien takaa, jolloin vastaavassa tilanteessa nyt zombiena palaava hahmo olisi surmattu raa´asti. Tämä antaisi syyn zombien "kostolle".

      Musta Raamattu on tylsä lähtökohta. Zombie-ilmiö on lähtöisin alunperin Haitin sykretismistä. Se antaisi huomattavasti mielenkiintoisemmat eväät rakentaa kauhuelokuva myös nykypäivän Suomeen. You know: seinille heiteltyä kananverta, pyhää vettä, pyhää savua etc. etc. Niin ja tietenkin neuloilla härnättävä voodoo-nukke!

      OK. Eli lähtökohta uusiksi. Nuoria on neljä. Sisarukset Markus ja Minna, sekä rakastavaiset Mikko ja Jenna. Myös Markus on kiinnostunut Jennasta, ja tämä hiertää poikien välejä. Jenna ja Minna ovat parhaat ystävykset.

      Talon vintiltä löytyy voodoo-nukke, jota on käytetty vuosia sitten vastaavassa tilanteessa. Nuken löytää Minna, joka ei tajua mikä se on. Nukessa sojottaa pystyssä neuloja. Minna irrottaa yhden neulan ja iskee sen takaisin nukkeen. Hän ei huomaa, miten pölyiselle vintinlattialle ilmestyvät märät paljaitten jalkojen jäljet, jotka hitaasti lähestyvät häntä takaapäin...

      Kun Minnaa ei ala kuulua päivälliselle, nuoret alkavat etsiä häntä metsiköstä. Tulee pimeä, eikä Minnaa kuulu. Ollaan kaukana sivistyksestä, eikä kännykät toimi.

      Lopulta nuoret löytävät Minnan talon vintiltä kuolleena täysin epäinhimilliseen asentoon väänneltynä. Markus löytää ruumiin vierestä voodoo-nuken, mutta pudottaa sen lattialle. Pian tämän jälkeen nuorten poistuessa vintiltä, hauraat rappusten laudat pettävät ja Markun putoaa niiden läpi suoraan talon kellariin.

      Mikko lähtee hakemaan apua, ja Jenna jää henkitoreissaan olevan Markuksen seuraksi taloon.

      Pimeää metsätietä ajeleva Mikko huomaa taustapeilistään, että auton takapenkillä istuu outo, puolialaston verinen nainen. Mikko pelästyy ja ajaa kovalla vauhdilla metsään.

      Kliseitä tässäkin riittää, mutta nyt otetaan ehdotuksia vastaan, miten tästä rakennetaan mielenkintoisempi tarina. Katsotaan mihin päädytään!

    • Hille2

      Siis sulla on nyt käsärin pituuden perusteella n. 3 minuuttia leffaa kasassa.

    • tuo...

      kässäri vitsi?

    • Älytöntä

      Siinähän on melkein suoraan Evil Deadin alku, tekisit vaan jotain omaa eikä tällasta matkimista.

    • Mestari Weed

      Sitten laita tuohon viel sen et tää yks nainen muuttuu zombieksi ja se lukitaan kellariin... Sitten Pää jehu vois vaikka löytää moottorisahan... sitte laita leffalle nimeksi Paha Kuollut (Evil Dead)... ja sit katot semmosen leffan ku Evil Dead...

      No joo tää musta raamattu homma alkaa vähitellen epäilyttää mua... onkohan se nyt nii vaarallinen mitä sanotaa.. onhan se toki aiheuttanu itsemurhia ja huumeiden käyttöä... Ja minun mielestä kuitenki aika turha lisä tohon hommaan, ku eihän mustassa raamatussa opeteta mitään zombie juttuja... siis sehän perustuu kokonaan näihin Mooseksen 6. ja 7. kirjaan...

      Mut sitte viel se et miksi tää zombie sit yhtäkkiä tuli sinne? kahville vai? vai tuliko se hakeen sen raamatun sieltä pois?

      Tietääkö tää kässärin kirjottaja ees mikä on musta raamattu?

    • mutta...

      ihan tajuttoman väsyneenä tulee hulluja ideoita..kun tehdään kauhuelokuvista naurupätkiä, niin niistä vois tehä hauskempiakin. Meidän jutussa on predator, joka pelkää freddy grugeria nukkumaan mennessä, freddy ei uskalla katsoa peiliin, koska ajattelee jatkuvasti candymania, candyman pelkää manaajan tyttöä ja se tyttö pelkää sen nukkea (en muista sen tappajanuken nimeä)..oli ihan hillittömän hauskaa leikkiä ajatusleikkejä.Voi kuulostaa ihan idioottimaiselta, mut hauskaa oli :)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1256
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      8
      1139
    Aihe