Yllätin

Veli

Tästä on jo monta kun minua nuorempi siskoni asui väliaikaisesti luonani opiskelujensa takia.
Itse olin normaalisti töissä 7-16.00 tuohon aikaan, mutta sinä päivänä tulin kesken päivän kipeäksi ja lähdin kotiin normaalia aikaisemmin, ehkä noin puolenpäivän aikaan.
Siskoni opiskeli paikkakunnan korkeakoulussa ja piti olla siis poissa.
No menin kotiin normaalisti ja heti oven avattua huomasin että sisko on kotona, musiikki pauhasi kovalla hänen huoneestaan.
No riisuin päälivaatteet pois ja menin peremmälle kotiini tervehteäkseni siskoani mutta huomasin oven olevan lukossa, no menin työpöydän ääreen lepäämään ja rauhoittelemaan kipeää vatsaani.
Aikani siinä oltuani, niin musiikki taukosi kappaleiden välillä ja kiinnitin huomiota kummalliseen nitinään siskoni huoneesta.
Minuun iski piru päähän että mitä ihmettä siellä tapahtuu, onko siellä mieskin..
Siskoni huoneen oven yläpuolella oli pieni ikkuna josta saattoi nähdä..
No minä otin tuolin ja katsoin että mitä siellä tapahtuu, minulta meinasi tippua silmät päästä kun näin mitä siskoni touhusi siellä.
Siskoni oli ilkosen alasti sängyssä ison tyynyn päällä hajareisin niin että kädet oli tyynyn alla ja se nai sitä edes takas niin että sänky vaan natisi.. katsoin jonkin aikaan silmät pyörällä päässä että huh huh kunnes häneltä alkoi näemmä tulla, hengitys muuttui huohotukseksi ja pano liikkeet aivan holtittomiksi, peppu pyöri ja liikkui edes takaisin villisti.
Laskeuduin alas ja menin eteiseen mukamas just kotiin tulleena huutelemaan että moi, siskoni vastasi kovalla äänellä moihhhh ja tuli pyyhe päällä vastaan eteiseen, en todellakaan meinannut pystyä pitämään pokkaa, asiasta ei ole sen koommin puhuttu ja enkä kyllä kehtaisikaan.

12

46930

  Vastaukset

  • Vähän samalla tapaa sain systerin kiinni. Sen jälkeen runkatessani, hän oli aina mielessäni ja lopulta asensin sellaisen pienen kynäkameran piiloon siskon hyllyyn. Siitä sain ihan suoraan hänen koko sänkynsä ruudulle viereiseen huoneeseen.

   Heti kun kuulin epäilyttäviä ääniä. Laitoin kameran päälle. Hän oli todella seksihullu. Kerrankin siskolikalla oli iso dildo pillussaan ja toinen pienempi pyllyssään.

   Kyllä spermani on monet kerrat lentänyt häntä seuratessani. Olen saanut hänet ruudulleni myös yhden tutun pojan kanssa, kun nussivat edessäni ja myös kun hän rakasteli serkutyttömme kanssa.

   • kynäkameroita oikein saa,niin vois tirkistellä.


   • utelias kirjoitti:

    kynäkameroita oikein saa,niin vois tirkistellä.

    Hyvälaatuisia kynäkameroita saa tilattua ainakin pääkaupunkiseudun fotoliikkeisiin (ainakin Sörkän Digi&Foto), mutta niiden hinnat ovat todella kovia, 300e ei tahdo riittää jos laadukkaan haluaa.


  • Elämä on kurjaa kun ei oo pikkusiskoa jonka seksitouhuja voisi vakoilla. Mistähän saisin siskon minäkin? Oon kateellinen.

  • Mua todella ällöttäis tietää et mun oma veli näkis mut sänkyhommis, yksin tai jonkun miehen kaa! Hyi vittu!! Se on eri asia jos oma kundikaveri näkee mut tyydyttämäs itteeni, mut ei OMA VELI!!!!

   • hyi vittu! ai että vaikka veli ei sais nähä sua hommailees, niin jätkäkaveiko sit sais?
    eix se nyt oo aika provoo?
    et "kato kulta hei,.." ja sit rupeet tekeen. hyi saatana. hyi vittu!

    saatanan perverssi!


   • en[ni]e kirjoitti:

    hyi vittu! ai että vaikka veli ei sais nähä sua hommailees, niin jätkäkaveiko sit sais?
    eix se nyt oo aika provoo?
    et "kato kulta hei,.." ja sit rupeet tekeen. hyi saatana. hyi vittu!

    saatanan perverssi!

    Mun mielestä siinä ei oo mitään outoo et jätkäkamu näkee, koska hommailen muutenkin sen kaa ja se näkee ku mä nautin. Toisin ku et oma veli näkis ja se nauttis siitä niin ei vittu!


   • pienienkeli1 kirjoitti:

    Mun mielestä siinä ei oo mitään outoo et jätkäkamu näkee, koska hommailen muutenkin sen kaa ja se näkee ku mä nautin. Toisin ku et oma veli näkis ja se nauttis siitä niin ei vittu!

    ihan eri jos on tekees jätkänsä kaa jotakin, niin silloon. mutta jos ihan ittenäs vain tyydytät, niin että se jätkä mollais siinä vieressä... ei kiitos!


   • on sit kirjoitti:

    ihan eri jos on tekees jätkänsä kaa jotakin, niin silloon. mutta jos ihan ittenäs vain tyydytät, niin että se jätkä mollais siinä vieressä... ei kiitos!

    Sitähän mä tarkoitin et samalla ku tehään kaikkee muutakin.


   • pienienkeli1 kirjoitti:

    Sitähän mä tarkoitin et samalla ku tehään kaikkee muutakin.

    siinä samalla tyydytät itteäsi ? jo on maailmankirjat sekaisin...


  • Oma poikani oli 12v kun tuli koulusta kotiin ns toisen porstuan kautta huoneesensa . itse kuuntelin kuulokeilla radioo .kun tajusin jotta joku tuli kotiin.Menin katsoon pojanhuoneeseen, istui Baarijakkaralla ja veti käteen. Sanoin Sori jatka vain,nauti kunnolla . känsin selkäni ja menin jatkaan kuuntelemisiani. Niin poikanikin jatkoi. Eikä meidän välit siitä muutuneet. Eikä siitä enempiä juteltu.

  • vaari.Hämeestä
   Sehän on luonnollista, niinhän mekin aikanaan nautittiin. Minäkin aloitin 12-vuotiaana! Nyt kun vaimo ei enää halua (ollaan yli 70v) niin runkkailen silloin tällöin,,joskus puhelimessakin jonkun naisen kanssa :D

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   217
   4116
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   146
   3134
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   113
   1135
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   33
   733