kUOLINPÄIVÄ

A.t.

Onko kelläkään täällä mitään omaa versiota mitä tuolloin 16.08.1977 oikein tapahtui?

On erittäin outoa, ettei esimerkiksi kukaan pysty edes parin tunnin tarkkuudella kertomaan Elviksen löytöaikaa? onko se ollut 12:30 vai 14:30???

Entä se, ettei kukaan tunistanut Elvistä paitsi tietysti omaiset... Ambulanssi miehet luulivat ensin olevansa menossa hakemaan Vernonia, mutta paikalle saavuttuaan he huomasivatkin kuljettavansa TUMMAIHOISTA mies henkilö! *Hetkinen* Jos Elvis on siis kaikkien tietojen mukaan kuollut joskus välillä 11:00-15:00 niin miten kummassa ruumis on muuttunut parissa tunnissa mustaksi? Lääketieteellistä selitystä ei löydy, sillä ruumishan oli joko alasti tai lähes alasti ja vain pää olisi voinut "tummua" muttei koko keho!

Myös kaikki babtist memorial hospitalin hoitajat ja lääkärit jotka olivat hoitaneet Elvistä lukuisia kertoja ja joita Elvis oli vieläpä muutamaa iskenyt ei tunnistanut ruumista joka tuotiin virallisesti tuntemattoman ruumiin statuksella! Itse asiassa edes kuoleman julkaissut sairaalan ylilääkäri Eric Muirhead ei tunnistanut kuollutta, muuta kuitenkin heti "kuoleman" jälkeen julkisti Elviksen kuolleen!

Elviksen virallinen kuolinaikahan on klo 15:31 eli Elvistähän yritettiin elvyttää lähes 45min vielä sairaalassa! Herää ansaittu kysymys, että miten kukaan ylilääkäri tai edes amanuenssi voi elvyttää kylmettynyttä, tummentunutta ja kivikovaa ruumista joka on vielä virallisesti "tunnistamaton" noin kauan!?

Mitä todennäköisempää mitään elvytystä tai vastaavaa ei ole tapahtunut vaan Jerry T. Francisco mies koko jutun takana Memphisin poliisista on antanut selvät ohjeet ja Elviksen erittäin avokätisesti tukema Babtist Memorial on ollut mukana!
-Vai onko luonnollista, että sairaalan ylilääkäri lähtisi vaikka Vernonin pyynnöstä peittelemään ja vaarantamaan uransa tai sitäkin enemmän menisi suostumaan laittomaan ruumiinavaukseen?

Elviksen "kuoleman" kuultuaan sadat toimittajat ja fanit kerääntyivät nopeasti paikalle! n. klo 16:00 Eric Muirhead, Jerry T. Francisco, Noel Fllorando ja George Nichopoulos julkistivat Elviksen kuolinsyyn. Sydämen rytmihäiriöstä johtunut äkillinen kuolema! 20min ennen ruumiinavauksen alkua!
Tässä kaksi esimerkkiä Suomesta, omia sukulaisiani... -Kuolema sydämen takia, TRE: patologinen selvitys kesti 3½kk!
-Kuolema verisuonen puhkeaminen, HKI: patologinen selvitys 6kk!!!!!!!!!!!!!
Amerikassa saatetaan olla nopeampia, mutta tuskin ennustajia!?

4

1141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EAP....

      Juu..

      On mielenkiintoista lukea..

      Itsekkin uskon että Elvis elää..

      Ei voi oikein uskoa Elviksen kuolleen 16.08.77

    • määä--

      elvis tais kuolla vuonna 2001 huonoon terveyden tilaansa... (koska hän oli lihava) köh.. ei mutta joku vanhain kodin tyyppi oli ameriikassa kertonu että elvis oli viettäny hiljais eloa jossain palvelukodissa.

    • Elvis Fan

      Elviksen löytöaika selviää, oli muistaakseni 14.30, kun ambulanssi oli tilattu vähän tuon jälkeen.

      Tummaihoisella varmaan tarkoitetaan sinistynyttä ihoa, kun verenkierto lakkaa niin ruumis menee siniseksi. Ja jos ihminen ei hengitä niin iho muuttuu siniseksi muutamassa minuutissa.

      Kyllähän Elvistä elvyttäneet lääkärit ja hoitajat Elviksen tunnistivat ja sen vuoksihan elvytystä jatkettiin niin pitkään koska potilas oli Elvis, vaikka lääkärit tiesivät hyvin että se ei enään auttaisi mitään.

      Elviksen kuolinsyyn sanottiin olevan "sydänkohtaus" koska haluttiin peittää Elviksen lääkkeiden väärinkäyttö ja mahdollinen yliannostus. Elviksen virallinen kuolinsyy oli lyhyesti voimakas sydämmen rytmihäiriö, mutta varmaan lääkkeiden ja epäterveelliset elämäntavat tämän aiheuttivat.

      Sinulle tämä 16.8.1977 näyttää olevan joku päähänpinttymä. Keskittyisit vaikka Elviksen musiikkiin, etkä tähän kuolinpäivään. Koska se että Elvis eläisi tai ei olisi kuollut -77 ei ole mahdollista sen oman mahdottomuutensa vuoksi.

      • Tupu

        Ei kannata kuolinpäivää liikaa pohtia ...

        Sehän on kuitenkin HIENOA, että Elvis on saanut syntyä aikoinaan ja laulaa, vaikka sitten joutuikin kestämään kaikenlaista, mitä valtava julkisuus toi mukanaan eli ns. oma elämä oli vaikeaa, kun joka puolella kaikki tunsivat hänet.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe