Aihe

Harry Potterin ryyppyhetket

tlank

Luku I
Silloin kun Harry oli viimeksi ryypännyt,hän oli kussut housunsa. Kestäisiköhän Harry nyt?. Harry istui baarissa illalla juoden karhua. Hän oli päättänyt juoda 6 lasillista sitä. Harryn oli oli välillä päästävä kuselle. Hän marssi vessaan ja kusi kusiaariin. Kusi ei ei tahtonut tulla,koska hän sairasti jotakin sukupuolitautia. Lopulta hän sai lopetettua.

Luku II
Harry istui jälleen pöydän ääressä. Hän ryyppäsi jälleen. Hän osti baarista Aku Ankka-lehden ja luki sen läpi. Sitten hän heitti sen seinään. Harry alkoi mietiskellä miksi istuu myöhään kaljalla. Sitten kapakkaan astui Paavo Lipponen. Harry vihasi Paavoa,joten hän veti esiin pistoolin ja ampui sillä Paavoa päähän. Paavon keltainen veri alkoi valua. Paavon turvamiehet kävivät Harryn kimppuun. Harry potkaisi yhtä heistä kulleille. Turvamies lensi ikkunan läpi. Baarimikko soitti poliisille. Toisen turvamiehen hän ampui pistoolilla. Hän käveli tiskin luo,jonka toisella puolella baarimikko soitti poliisia. "Turpa kiinni!" Harry huusi ja ampui baarimikon. Harry tuli lasinsa kanssa ottamaan olutta hanasta. Se oli nimittäin ilmaista,kun baarimikko oli kuollut. Harry nautti oluesta täydellä teholla.

Luku III
Poliisit saapuivat kapakan pihalle. Harry paiskasi olutlasinsa ikkunaan. Hän haki siideriä. "Antaudu!" Poliisit kuuluttivat. "Saatana,mä en antaudu!" Harry huusi vastaukseksi kun joi siideriä. Poliisit astuivat kapakkaan sisälle. "Vittu,tämä on minun kapakkani ja minä saan tehdä mitä haluan. "Selvä" Poliisit sanoivat ja lähtivät pois. Harry ryyppäsi yön läpi. Hän heräsi aamulla roskiksesta.

Mitä piditte?

6

530

  Vastaukset

  • tuo oli ihan hyvä novelli :) jotain jäi jotenkin mun mielest uupumaa mut ei yksinäist novellejen kirjoittajaa kannata uskoo..

  • ..ihan täyttä paskaa! Ihanaa, jatka ja tee vielä lisää

  • Fantaa!!!! Loistavaa!! Lisää!!

  • voi teitä.. ootte samanlaisia kusipäitä molemmat, tlank ja nagi. ihan kaikella kunnioituksella. kusipäitä.

  • mahtavaa!

  • Potterin Harry heräsi omassa oksennuslätäkössään.Monumentaalinen kankkunen raivasi parhaillaan tietä tulehtuneiden neuronien läpi.Oloa ei lainkaan parantanut tyhjäsilmäinen Ankeuttaja,joka istui vastapäisessä tuolissa pyöritellen viskigrogia sormissaan ja katseli häntä tarkkaavaisesti.
   Torjuen uuden pahoinvointikohtauksen pyörähti Harry jaloilleen,kaappasi viskin Ankeuttajan luisesta otteesta ja hulautti kitusiinsa.Värit palautuivat maisemaan ja horisontti kierähti kohdilleen.
   Aikaa hukkaamatta sujahti Harryn kierrepotku Ankeuttajan kaavun läpi pudottaen otuksen kanveesiin."Näinkö täällä kohdellaan maksavia asiakkaita",kuului vaimeasti viimeisinä sanoina."Näin."kuittasi Potter ja hyppäsi baaritiskin yli kaatamaan vodkryypyn."Tämä on MINUN baarini".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1697