Aihe

Äidin kanssa

Daneon

Äidin kanssa
Kirjoittanut Daneon

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Anun vanhemmat olivat eronneet kolmisen vuotta sitten ja Anu asui nyt isänsä ja tämän uuden naisystävän kanssa äidin jäätyä asumaan hänen nuoren pikkusiskonsa kanssa. Anu oli itse jo seitsemäntoista. Hän viihtyi toki isänsä luona, vaikkei erityisemmin pitänytkään tämän naisystävästä, hän tuli tämän kanssa kuitenkin hyvin toimeen, mutta hän kaipasi kuitenkin äitiään ja kävi tämän luona silloin tällöin. Kenties kaipuu tai kenties vaikeassa murrosiän vaiheessa sattunut ero olivat saaneet hänet hieman tolaltaan, mutta hän alkoi ajatella äitiään yhä useammin, lopulta myös fantasioissaan myöhään illalla kosketellessaan itseään. Hän tunnisti heti ajatuksensa kuitenkin vääriksi, mutta hän ei silti päässyt niistä eroon. Miettessään tunteitaan, hän sai kutsun Marjalta, äidiltään, lähteä tämän ja tämn ystävättären kanssa telttailemaan viikonlopuksi, mihin Anu ilomielin suostuikin.

Hiljattain alkaneet oudot ajatukset eivät laimentuneet äidin näkemisen myötä, päin vastoin. Myös äidin ystävätär toi hieman Anua nuoremman tyttärensä, jonka kanssa Anu ei kuitenkaan ollut niin jutuissa ollut. Nelisin he siis lähtivät kahden teltan kanssa äidin ystävättären tietämään hyvään retkeilypaikkaan. Paikka osottautuikin hyväksi ja aika sujui mukavasti. Anu nautti ollessaan taas äitinsä seurassa ja huomasi kuinka paljon olikaan kaivannut juttutuokioita tämän kanssa. Illan tullen he vetäytyivät sitten telttoihinsa, samasta perheestä olevat samassa teltassa. Anu siis sai nukkua taas aivan äitinsä vieressä kapessa kahden hengen teltassa. Anu oli totaalisen valmistautumaton siihen, että hänen äitinsä otti pian paitansa ja liivinsä pois laittaakseen jotain muuta yön ajaksi makuupussiin päälleen. Tämän paljaiden, kauniiden rintojen näkeminen tuntui pistävn pisteen Anun ajatusten loppuun ja hän teki päätöksensä; hän halusi rakastella äitinsä kanssa.

Vaikka Anu olikin nukkunut ennenkin teltassa ja makuupussissa, nuo eivät olleet koskaan tuntuneen kuumilta kuin nyt. Hän kuitenkin odotti kärsimättömästi, että aikaa oli kulunut sen verran, että äiti uskoisi hänen jo nukkuvan. Hän liikahteli ja pyöri muka unissaan, ettei herättäisi kohta epäilyksiä. Hän siirtyi vähitellen aivan äitinsä selän tuntumaan ja kääntyi sitten toiselle kyljelleen nostaen samalla kätensä äitinsä yli kuin kietoakseen sen tämän ympärille. Ja onnistui ensiyrityksellä; hänen kätensä painui sopivasti pehmeää rintaa vasten. Marja-äiti hätkähti hieman ja Anu pysyi paikoillaan välttääkseen epäilyksiä. Kohta hänen kätensä siirrettiin hellävaroen syrjään. Anu odotti taas jonkin aikaa liikahti taas hieman nostaen kätensä takaisin, tällä kertaa rintaa hieman puristaenkin. Hän kuuli äitinsä ynähtävän hieman ja tunsi sitten kätensä siirrettävän nopeammin pois. Marja kääntyi toiselle kyljelle ja otti tyttärensä käden omaansa ja piti siitä kiinni. Se kelpasi Anulle ja hyvillä mielin hän nukahti.

Aamulla Anu oli tavanomaistakin pirteämpi vaikka huomasikin pikkuhousujensa hieman kostuneen illalla. No, se ei tahtia haitannut vaan hän jutteli hilpeästi muiden kanssa ja oli onnensa huipulla. Päivä kului kuitenkin hitaasti hänen odottaessa kärsimättömästi iltaa. Hän päätti tehdä silloin siirtonsa. Ilta tuli ajallaan hän lopulta Anu huomasi olevansa kaksin teltassaan äitinsä kanssa. Nyt hän katsoi lähemmin äitinsä vartaloa. Tämä oli puolessa välissä neljättäkymmentä ja näytti vieläkin nuorekkaalta ja kauniilta. Tällä oli kauniisti kaartuva povi, lyhyet tummat hiukset ja solakka vartalo. Kaikki tuo vain lisäsi Anun haluja, mutta hän ei oikein tiennyt, miten hänen pitäisi aloittaa lähestyä äitiään. Sekin seikka kuitenkin hoitui kuin itsestään heidän alkaessa valmistautua yöpuulle ja Marja otti alkoi riisua päälivaatteitaan paljastaen kaunista vartaloaan paremmin tyttärelleen.

”Sinä näytät kauniilta, äiti”, Anu sanoikin kohta ja sai vastaukseksi hieman hämmentyneen hymyn. Hän siirtyi varovasti hieman lähemmäs äitiään toisti kehunsa hieman eri sanoin saaden äitinsä pysähtymään ihmeissään tyttärensä vakavasta sävystä. Silloin Anu teki siirtonsa; siirtyi aivan äitinsä viereen ja toi toisen kätensä tämän rinnalle. Marja säikähti nyt enemmän ja ei hämmennykseltään osannut heti ottaa tyttärensä kättä pois. Anu rohkaistui tästä vain enemmän ja alkoi hellästi hyväillä pehmeää rintaa ohuen paidan läpi ja laski toisen kätensä tämän reidelle.
”Anu... mitä sinä teet?”, Marja sai lopulta kysyttyä vaikka varmasti tiesikin vastauksen. Anu ei vastannutkaan, ainakaan sanoin. Sen sijaan hän kaatoi vanhemman naisen selälleen makuupussin päälle ja siirtyi heti puolittain tämän päälle makaamaan. Hän painoi toisen reitensä äitinsä haaroja vasten ja alkoi hitaasti liikutella sitä.. Hän kurottautui sen verran ylemmäs, että pystyi painamaan huulensa äitinsä huulia vasten ja heidän kielensä kohtasivat kohta marjan suussa. Tytön toinen käsi silitteli naisen hiuksia, toinen hakeutui tämän ohuen paidan sisään ja löysi nopeasti enää vain liivien suojeleman rinnan ja jatkoi taas hetkeksi keskeytynyttä hyväilyä.

Anu huomasi, että äiti oli täysin lamaantunut tyttärensä aloitteellisuudesta eikä juurikaan laittanut hanttiin. Hän sai siis melko rauhassa pitää ihailemaansa naista hyvänä. Anun toimelias käsi naisen paidan sisällä nosti juuri liivit pois muodokkaiden rintojen edestä ja alkoi hyväillä ja hieman puristellakin niiden pehmeyttä ja nännejä. Marja huokaisi hyvästä olosta tyttärensä suuhun ja sai sen verran voimaa, että sai työnnettyä innokkaan tytön pään kauemmas omastaan.
”Anu! Tämä on väärin!” hän sanoi painokkaasti, yhä hieman pyörällä päästään.
”Tiedän”, Anu vastasi, ”Mutta minä haluan sinua, äiti. Edes tämän kerran. Minä rakastan sinua.” Vastaus riisui vanhemman naisen siinä määrin aseista, että Anu sai taas laskettua huulensa äitinsä suulle ja saattoi jatkaa suutelua. Hän innostui vain koko ajan enemmän nyt kun vihdoin sai tehdä sitä mitä oli jo jonkin aikaa toivonut. Hän puristeli äitinsä rintaa yhä rohkeammin keskittyen erityisesti sen kovaan nänniin. Pitkään hänen kätensä viihtyi paidan sisässä, mutta sitten se lähti vaeltamaan kylkeä pitkin alas päätyen aina housuihin asti jossa se heti sukelsi myös pikkuhousuihin josta se heti löysi lievästi kostean hävyn.

Marja voihkaisi ääneen ja koitti painaa jalkansa yhteen, mutta Anun polvi oli edelleen hänen reisiensä välissä. Anu painoi kätensä paremmin äitinsä häpyä vasten ja veti päänsä hieman ylemmäs, jotta pystyi katsomaan äitiään kunnolla silmiin.
”Ole kiltti, äiti. Minä haluan sinua. Antaisitko itsesi minulle? Edes tämän kerran?” Marja ei tiennyt miten vastata, joten tuijotti vain tytärtään hämmentyneenä. Hän oli totaalisen tyrmistynyt tyttärensä teoista ja tämän taidoista. Hänestä ei ollut aikoihin tuntunut näin hyvältä. Anu odotti hetken vastausta ja alkoi sitten liikuttaa kättään äitinsä hävyllä. Hitaasti, naisen huokauksien syventyessä, hänen sormensa alkoivat löytää tietään kosteiden häpyhuulten väliin. Todetessaan pillun vastaanottavaisuuden, hän työnsi varovasti yhden sormensa äitinsä sisään. Kohta sinne sujahti myös toinen sormi. Siinä vaiheessa hän kuuli naisen huokaisevan syvään ja äänekkäästi. Hän tunsi tämän vartalon rentoutuvan ja jalkojen asennon hieman muuttuvan. Marja antoi tyttärelleen periksi ja salli itsensä nauttia täysin siemauksin tämän kosketuksesta.
”Kiitos, äiti”, Anu kuiskasi hymyillen. Hän kumartui suutelemaan pikaisesti äitinsä huulia, veti samalla tämän paidan ja liivit tämän kaulalle ja siirtyi sitten nuolemaan tämän rintoja.

Anun sormet liikkuivat tasaiseen tahtiin märässä vaossa ja hänen huulensa ja kielensä työskentelivät tehokkaasti pehmeillä rinnoilla. Yhdessä nuo saivat vanhemman naisen voihkimaan yhä kovemmin ja kohta myös liikuttamaan hieman lanteitaan sormia vastaan. Tuntiessaan äitinsä alkavan olla jo lähellä laukeamista hän veti sormensa pois tämän sisältä ja housuista. Hän veti nopeasti housut kokonaan äitinsä jalasta ja viskasi ne kärsimättömästi sivuun asettuen makaamaan tämän jalkojen väliin. Sen enempiä ihmettelemättä hän painoi huulensa äitinsä häpyä vasten ja alkoi nuolla tätä. Märkä vako maistui makealta Anun kielellä ja sai hänet haluamaan aina vain enemmän sitä. Hänen innokas kielensä seikkaili joka puolella mahlaa valuvaa pillua; sisällä, häpyhuulilla, klitalla. Vanhemman naisen tarvitsi jo hillitä itseään, etteivät hänen voihkeensa kuuluisi naapuritelttaan asti. Lopulta hän ei kestänyt enää, vaan laukesi tyttärensä taitavalle kielelle.

Anu nautti hetken tunteesta, kun hänen äitinsä laukesi hänelle. Hän nuoli entisestään kastuvaa pillua niin kauan kuin vain sai siitä nestettä suuhunsa ja tuli sitten äitinsä viereen makaamaan. Marja kääntyi kyljelleen tyttärettään kohti ja suuteli kevyesti tämän poskea.
”Sinä olet todella taitava, kulta. Oletko ollut ennenkin naisten kanssa?”
”Olen minä pari kertaa, mutta tämä oli kyllä ehdottomasti mieluisin.” Marja hymyili tyttärelleen ja otti tämän kädestä kiinni. Itsekin halujensa vallassa hän nuolaisi ja imaisi muutaman kerran hoikkia sormia.
”Otahan sinäkin vaatteet pois, kulta, niin saat sinäkin jotain.” Ei kestänyt montaakaan sekunttia, kun Anu oli jo alastomana äitinsä vieressä polvillaan ja katsoi onnellisena naista.
”Ja minusta olisi parempi, jos kutsuisit minua nyt ennemmin Marjaksi, kuin äidiksi.”
”Selvä on, äiti”, Anu sanoi hymyillen. Marjakin naurahti ja nousi istumaan. He katsoivat toisiaan hetken silmiin, mutta sitten Marja kumartui tyttärensä rintojen puoleen ja alkoi kevyesti nuolla ja hyväillä niitä. Oli hänkin joskus nuoruudessaan tyttöjä kokeillut, mutta siitä oli jo aikaa. Nopeasti hän kuitenkin muisti tärkeimmät seikat ja olihan tuoreessa muistissa ainakin tyttären erinomainen malliesimerkki. Anu silitteli naisen lyhyitä hiuksia ja painoi tämän päätä onnellisesti hymyillen paremmin rintaansa vasten. Naisen huulet ja kieli kiusoittelivat miellyttävästi hänen pehmeää ihoaan. Hänen nänninsä saivat osakseen myös kevyttä näykkimistä.

”Menehän kontillesi, kulta”, Marja sanoi ja Anu totteli kuuliaisesti ja asettui nelinkontin äitinsä eteen. Marja katseli kaunista lastaan hetken aikaa hymyillen ja painoi sitten tytön yläruumiin alas. Hän nosti kätensä tämän kosteudesta kiiltelevälle hävylle ja alkoi hyväillä sitä kevyesti. Anu sulki silmänsä ja huokaisi hiljaa. Marja ei kuitenkaan kauaa tyytynyt vain tähän vaan painoi päänsä kohta tytön haaroihin ja alkoi nuolla tyttärensä pillua. Kuuma kieli seikkaili niin ikään jokaisessa tuoksuvan vaon sopessa kuten Anunkin kieli oli hetkeä aikaisemmin tehnyt. Marja todella nautti tyttärensä makeasta mausta ja innostui itsekin tilanteesta oikein toden teolla. Hän nousi nuolemaan ylempää, pakaroiden välistä ja työnsi varovasti kaksi sormea tyttäreensä. Anun pillu oli hyvinkin vastaanottavainen, joten Marja pystyi melkein heti liikuttamaan sormiaan ongelmitta tytön sisällä. Anulle takapuolen nuolenta oli ennenkokematon asia, mutta se ei tuntunut lainkaan pahalta, päin vastoin. Hitaasti hän liikutteli lanteitaan äitiään vastaan.

Marja tahtoi nähdä tyttärensäkin kiemurtelevan nautinnosta, joten hän nousi polvilleen ja siirtyi tämän viereen. Anu nosti yläruumiinsa käsiensä varaan ja odotti jännittyneenä seuraavaa. Marja silitteli toisella kädellään tytön hiuksia ja selkää samalla kun sovitti taas kaksi sormea tämän sisään. Nyt niiden seuraksi liittyi myös kolmas sormi. Noiden kolmen sormen voimin hän alkoi tyydyttämään tyttöä. Hänen rytmikkäät työntönsä kävivät hiljalleen kiivaammiksi saaden tytön voihkimaan ehkä hieman turhankin kovaa. Anu kuitenkin nautti suunnattomasti ja heilui sormia vasten lujasti. Marja seurasi hymyillen tytön pyöreiden rintojen heilahtelua hänen sormiensa tahdissa.
”Ihanaa, äiti. Äiti!”, Anu huokaili hiljaa silmät suljettuina ja tahtoi selvästi lisää. Marja ei uskonut, että olisi mitään hyötyä toistaa pyyntö kutsua häntä etunimeltä, joten hän ei sitä tehnyt ja jatkoi tytön tyydyttämistä. Anu ehti voihkaista vielä kerran 'äiti', ennen kuin laukesi. Hänen piti purra huultaan, ettei olisi voihkinut liian kovaa. Tämä ei kuitenkaan hänen äidilleen riittänyt, vaan sormet jatkoivat edelleen liikkumista hänen sisällään laukeamisesta huolimatta. Anu koitti pyristellä haluttomasti kauemmas, pitääkseen taukoa, mutta pian hän liikutti taas halukkaasti lanteitaan äitinsä sormia vasten.

Marja ei tyytynyt yhteen orgasmiin, vaan tahtoi antaa tyttärelleen toisenkin, kiitokseksi tämän hyvin hoidetusta tyydytyksestä. Hän silitteli hiljaisesti vikisevää tytön selkää hiljalleen. Tämän ensimmäisen laukeamisen jälkeen hän kuitenkin siirsi kätensä tämän alle ja löysi nopeasti tämän heiluvat rinnat, joista otti toisesta kiinni alkaen puristella sitä vapaalla kädellään. Ei kestänyt enää kauaakaan, ennen kuin Anu voihki huulensa verille lauetessaan toistamiseen. Nyt Marja veti sormensa tytön sisältä ja vei ne epäröimättä suuhunsa. Tyttö maistui todella hyvältä. Anu makasi peppu pystyssä hänen edessään ja huohotti kovaan ääneen. Marja katsoi lastaan hetken rakastavasti ja käänsi tämän sitten varovasti selälleen. He katselivat hetken aikaa toisiaan hymyillen silmiin ja sitten Marja laskeutui tyttärensä päälle ja suuteli tätä hellästi. Tällä kertaa heidän kielensä aloittivat syleilyn Anun suussa.

16

32785

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • !!!

   Oikein hyvä...ehkä vähän turhan helposti Anu onnistui tavoitteissaan, mutta toisaalta tarkka kerronta kyllä tasapainotti todella paljon! Näemmekö mahdollisesti jatkoa?

   • tahtoo

    lisää!niin kyllä oli vähän helppoa mut tosi hyvä,lisää tällaisia!!


   • ...ihanaa!
    tahtoo kirjoitti:

    lisää!niin kyllä oli vähän helppoa mut tosi hyvä,lisää tällaisia!!

    ehdottomasti lisää!!:D


  • vikaa

   ensinnäkin aihe. insesti ei järkevää, vaan itseasiassa ennemminkin kuuluisi jonnekin alabaman suuntaan, tms
   toiseksi matemaattiset mokat tyttö 17v ja äiti marja
   "puolessavälissä nejättäkymmentä" siis 35v, eli olisi saanut tyttären 13v ikäisenä.

   • matematiikkaa

    vai on 35-17,kolmetoista,opettele ensin laskemaan ennenkuin otat kantaa asioihin,idiootti!!


  • tylyä

   että hyvin moni kirjoitus on täällä insestistä, ei sillä etteikö saisi, mutta outoa.....

  • Narniera

   Tarina oli erittäin ihana. Lukiessani sitä koko ajan eteenpäin ja eteenpäin, huomasin kostuvani. Tarinan loputtua olin jo niin märkä, että minun oli pakko mennä sormettamaan itseäni.

   LISÄÄ TÄLLAISIA!

  • jutkska

   kun tän fanttasian,kertoo ns.pidemmällä,kiireettömällä,jutskalla,hyvä tulee..esim.Äidin niskat lukossa..pikku hiljaa..äiti tulee kapakasta kotiin Sä tyttö autat,riisut äidin nukkumaan..näet "jotain"..seuraavana päivänä äidillä, pääpipi.. Daneon,tee tarina,Sä osaat!!

  • kiva

   jutska,on oikeilla "linjoilla".Ihmettelen,lukeneita n.12 tuhatta,ei mitään kommenttia,keneltäkään!!Arka aihe, mut täähän on fanttasiaa,tulkaa uloskaapiista osaavat kertojat!PS.Sekx novellien paras kirjoittaja,SEURALAINEN,kerro tarina,jutskan,ajatuksista,aiheesta..

  • tytär

   Vaikka en ole itse ajatellut asiaa tältä kantilta, en voinut olla kiihottumatta. Lisää näitä, ties vaikka pääsis itsekin osalliseksi ;)

  • FAAAANNNNNttasiaa

   lisää,oot kyllä mahtava!

  • Minä

   Mitä tapahtuu kun äiti yllättää siskokset leikkimässä.... toive?

   • myös

    minäkin haluaisin tietää,vuosien jälkeen,tapahtuiko mitään kerro


  • Ihana eija

   Olen odottanut,Sun tarinoita,ethän ole lopettanut??Kirjoita pliis..

  • Orgasmi, ahh...

   Uuh, sain orgasmin kun sormitin ja runkutin itseäni tarinan tahtiin, aivan ihanaa...

  • kisulinda93

   kostuin tosi märäks ku luin tota... ihana ajatus ois että äiti opettais tytölle orgasmin salat... nyt on pakko sormettaa.. grr

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15907
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5657