Uusi vuosi 2005

Nautiskelija

Menossa uudeksi vuodeksi Nizzaan / Monacoon. Tietääkö kukaan mistä löytäisin hyvän kampaajan Nizzasta ja mihin ravintolaan aattona kannattaisi Monacossa mennä? Jos olet ollut samoissa "bileissä", niin pistäppä tuleen hyviä vinkkejä. Ilotulitusta innolla odottava ;)

2 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Kaikki keskustan kampaajat ovat hyviä, kokeile vaikka Nice-Etoilessa olevaa, tai katsele ulkopuolelta salongin sisälle, miltä näyttää...
  Kävelykadullakin on kampaamoja.

  Uuden vuoden vastaanottajaisravintolan kantsii yleensä varata etukäteen. Hinnat alkaen 200 €, johon sis. 1/2 pulloa shamppanjaa. Keskihinta on kuitenkin 300 €, jos haluaa parempaan paikkaan , eikä mihinkään räkälään. Huom ! Kasinot ja diskot ovat sitten täpötäynnä sen aattoillallisen jälkeen, Että varaudu jonottamaan.

  • No kiva kuulla että kampaamoja riittää. Pitää vaan tsekata ulkopuolelta ensin millaiselta paikka näyttää, niin kait se oikea sieltä löytyy. Ja toi sun ehdottama löytyy kadulta???

   Cafe de Parisissa oltiin edelliskerralla syömässä ja jälkiruoan mansikat kermavaahdolla olivat homeisia, mikä huomioitiin laksun loppusummassa, elikkä toinenkin jälkkäri saatiin maksutta! Ruoka muuten oli taivaaallista, mutta kyllä pikku epärointi kuitenkin jäi......

   Monacon ilotulitus on kuulemma mahtavaa! Sen kun ehtis nähdä ;)


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.