Hullu jälki-istunto

Paha paha poju

Hullu jälki-istunto

Tämä tapahtui Keski-Suomessa aikana, jolloin internetit ja iimeilit olivat vasta harvojen hupi. Kirjattu päiväkirjoihin joita on viilattu ja täydennetty, kuitenkin säilyttäen tuoreuden tuntu.

Jouduin jälki-istuntoon toukokuun viimeisillä viikoilla, oli jo lämmin ilma.
Nuori uusi hehkeä ruskeatukkainen naisopettaja tuli eteen vahtimaan.
Odotimme, odotimme.
Kului jonkin aikaa. Oli tukalaa. Oli kuuma. Aurinko oli lämmittänyt luokan liian kuumaksi.
Ope istui opettajapöydän takana, mutta minulla oli suora näköyhteys
pöydän alle opettajan upeisiin sääriin.
Tämä tiukka enkun ope oli uusi, tullut lukukauden alussa etelästä.
Huhuttiin että se oli seko tai että oli koulukiusannut ja saanut potkut, jotkut väitti sen olleen tuote-esittelijänä, toiset että mallina.
Tämä ope ainakin oli seksikkäin, koska se oli nuorin, toista kun historian harppu. Tällä ja äiskän opella kuulsi rintsikat paidan läpi ja tämä oli niistä
se mielenkiintoisempi.

Hän nosti jalkansa toisen päälle ristiin ja näin vilautti nuorta vaaleaa ja ikkunanvalossa kiiltävää reittään nostamalla tummanvihreää lyhyttä hamettaan raapiakseen. En voinut irrottaa katsettani kuulaan täydellisen sileästä ihosta. Hengitin syvään kun haaveksin päästä sivelemään sitä jossain.
Voi pojat jos semmoista pääsis.. tänä iltana on pakko heittää taas lastia vessassa muuten tulee märkä yö. Hän alkoi tuijottaa ja kysyi:
"Mitä paha poju miettii ?" Punastuin korvia myöten, viddu lukeeko se ajatuksia ?. Opettaja tuli lähemmä kaikuvin askelin korkokengissään ja keinuvassa lyhyessä hameessaan. Hän katsoi pulpettiin. Minä katsoin pulpettiin. Hän silitti hiuksiani ja kysyi:"Pojasta alkaa tulla mies, vai mitä ?". Ällistyin että mitä hän kysyy,
kun hän samassa jo kouraisi sirolla kädellään munieni päältä. "Huohh" huokaisin säikähtäen ja punastuen kun Sen, just Sen housuissani, piti pamahtaa täyteen mittaansa kovaksi housunmokkulaksi. Hämmennyin täysin nolona, yrittäen vetää jalat pulpetin alle niin, ettei hän huomaisi sitä.

Hän meni luokan perille ja sanoi: "Täällä ei ole vahtimestareita lähellä, turvallisuuden vuoksi panen oven kiinni". Kuulin lukon naksahduksen. "Huuh.. kun täällä on nihkeän kuuma",hän sanoi ja alkoi riisua paitaansa pois ja yläosan peittona oli nyt pelkät valkeat rintaliivit. Näin töpöt uhkeat rinnat pursottavina rintsikoista ja nännit kuulsi läpi... HUH!
Mitä hän aikoo ?! Se on tosiaan ihan SEKO ! Vai haluaako se seksiä ?!!!! Voiko tää olla totta!! Meinasin mennä paniikkiin, hyvä etten hypännyt ikkunasta ja haukottelin väristäen jännityksestä maha täynnä perhosia. Tärisin entistä enemmän tajuten, että olen tulossa täyteen kiimaan. Ihanaan kiimaaan, munanpäästä jo nyt aivan värisevänä ja litimärkänä. Oi tätä onnea !
Tämä ihana naisilmestys tuli eteen ja keinutti lantiotaan kuin joku
striptease-tanssija ja laski hameensa alas. Ope oli nyt pelkissä alusasuissaan ja kapealla uumallaan tosi seksikäs. Minä tapitin valkeita alushousuja hämmentyneenä suu auki hiljaa huohottaen ja erotin läpikuultavan mustan
kolmion kun opettaja "Ohoh" ripsautti rintsikkansa auki ja sanoi "Aukes vahingossa, tuu vaan rohkeasti, laittaan kiinni täältä takaa".
Se on hullu seko ope !!
"Tuu ny, tää on käsky", toisti hullu ope.
Ja minä hullu, minä menin selän taakse ja ope sanoi "Älä laitakkaan kiinni, riisu ne minulta hitaasti alas". Omituista, intiimiä, olla liki iholämpöä hehkuvan puolialastoman naisen lähellä, ja kiihottavaa. Muna housun sisällä kivikovana seisoen laskin rintsikat alas ja näin open selästä selkäluomia, jotka olivat painautuva poltinmerkkeinä muistoihini, tuijotin niitä horkankiimaisena leuka loukkua lyöden kun äkkiä opettaja kääntyi paljaat terhakat isot pyöreät rinnat pystyssä minuun päin ja alkoi riisua housujani.
Voi pojat, nyt se on varmaa! Se haluu nussia !
Äkkiä olin alasti ujona muna pystykovana, ope otti terskasta ja veti esinahan taakse ja värisin maailma tummentuen ja suuni ähkäisi kun minulta äkkiä tuli kuumana laavana valtavasti opettajan alushousulle, reisille ja varpaillemme sykkivänä mällien suihkuna. Kyllä nolotti.

Ope otti paidansa taskusta nenäliinan ja alkoi pyyhkiä. Hän oli minusta puolittain poispäin kun pyyhkiessään pitkää säärtään pitkin valuvaa mälliäni hän pyllistyi sen verran, että nyt testosteronia tihkuvat silmäni
tuijottivat pyöreän sileitä kiihottavia pakaroita ja kaartuvia värähteleviä reisiä ja taempana heilahtevaa toista töpörintaa ja nänniä
ja multa koveni taas kiveksi. Voi että miten voi vieläkin olla tällaiset jättihalut ! Ope polvistui pylly pystyssä edessäni huohottaen ja samalla riisuen sormin seksikkäästi alushousujaan ja pyysi minua käheällä äänellä polvistumaan. Polvistuin auringon lämmittämälle lattialle ja sitten hän tarrasi kulliini ja tuijottaessani nolona hänen kaunista selkänsä kaaria mittaillen tunsin kun hän veti Tunkkiani takaapäin haarojensa välistä hiljaa ujuttaen tiukkaan liukkaan lämpimään vakoonsa. Se sopi täydellisen pehmeästi kiihottuneen mulkkuni ympärille. Hävetti, että mitenhän me nyt open kanssa ollaan tälleen.En ollut ikinä kokenut mitään tällaista.
Mutta voi miten se tuntui hyvältä, kun Ope työnsi persettään edestakaisin rytmikkäästi minuun. Tulin mukaan ja työnsin kulliani edes takaisin pillussa rytmikkäästi kuin pornoleffassa, kuin luontoleffassa takaapäin.
Tämmöstäkö se nussiminen sitten on !
Kohta himotti hirveästi. Himo kasvoi työntö työnnöltä. Terskassani tuntui vain paisuvan litinä litinältä, ähkinä ähkinältä. Tunsin itseni jo enemmän mieheksi, muutuin yhdeksi suureksi kasvavaksi kulliksi. Ope ohjasi myös käsiäni ja niin käteni olivat jo kiinni himosta inahtelevan open pehmeän täyteläisissä mutta kovettuvissa rinnoissa.
Open rintoja puristaen urisen ja ähkin jo välillä "ooh.. uuh..uurghh".."öyhhh" ääni luokassa kaikuen kuin kiimainen uroselukka työntää jyskyttäen meidän luokan opea takaapäin kivikovaa tunkkikulliani lutkuttavasti kuuman kosteassa pillussa.
Tällä ääneni kaiun laukaisemalla näkökulmalla oli älyttömän kiihoittava vaikutus, mulkkuni tuli entistä kovemmaksi, teräksenkivenkovaksi ilosauvaksi, jota työntelin entistä kiivaammin. Tunsin itseni testosteroni-adonikseksi.
Ope valitti uskomattomalla tavalla inisten yhä äänekkämmin ja kiihottavammin: "hh hhei hh aikamieshh..n..nai..iih.. nusshssi sinä miehinen mieees minua..pilluun..hhoohh.. syvemmälle..älä..älä vain lopeta..iihhh..haah iihh.. iiihh..". Vain hullu lopettaisi nyt.
Nuolin purin selkää, ja kuin samalla olisin koskettanut äärimmäisen kiimaista herkkää kulliani iholta, sivelin ja puristelin sormin ja peukaloilla open rintoja ja kuin sähkövärähtelyin olisi joku tehnyt samaa kullini kärjessä.
Kuin olisimme yhtä lihaa open kanssa.
Lähenin huippua.
Sirinäntunne alkoi kullin takaa ja isovarpaissa, levisi koko kehoon, jalanpohjat käyristyen lähestyin huippua open huohotusininän ja kiljahtelujen siivittämänä, voi että ihanaa, tämä kestää ja kestää, olen onnen taivaassa, nousen kiimassani yhä ylemmä ylemmä, jestas, onko tällä huipulla mitään ylärajaa ! Olen yhtä suurta jättitunkkikullia nautinnon huipulla, jolla on vain yksi suuri päämäärä,litisevää pillunperää kohti. Kovat pallini nousee orgasmia ennakoiden sisään ylös tieltä ja saan työnnettyä kovanherkkää ryhmytunkkiani yhä syvemmälle mahtuvaan äänekkäästi kiljuvan naaraani liukuvaginaan, kun selkä käyristyen laukean täysillä OOHHÖÖYYYYRRGGHHH-ääntäen naarasopettajani sisään
maailma silmissäni sumeten. Kullini kärjen takaa tuntuu mahtavan orgastisen imakalta kun tuttu sykkivä laavapumppuni pumppaa jättilasteja kerta toisensa perään kivenkovan sauvani läpi open pilluun. Sitä riittää ja riittää,.. ja vieläkin sitä riittää, loputtomasti, ikäänkuin tietäen että nyt ollaan aidossa oikeassa pillussa. Viimein se laantuu ja vedän kiiltävän kullini pillusta, limarihmat säärille ja lattialle venyen ja kellahdan opettajan viereen huohottamaan selälleni posket ja kullinpää punaisen noloina hehkuen. Vai onko se noloutta? Outo tunne, miehisen nolo ?
Kukaan ei usko tätä, en ilkeä kertoa ! Mutta mä kellistin open, nussin sitä !
Se ulisi ! Tämmöstäkö se nussiminen on? Ja että nainen inisee, ulisee
ja huutaa ?!
Oltiin siinä hikisen nihkeinä huohottaen hiljaa maaten pitkän aikaa.

"Voih.. hävettää" ope sanoi. "..hullu nymfoko olen että pitää tämmöstä?.." Kuuntelin ihmeissäni open itsetilitystä, munhan tässä olisi pitänyt nolo olla. Hän katsoi kummasti edelleen puolipystyssä olevaa kulliani. "..sama.. jatkaa kun on sauva kuuma" kuiskasi ope ja nousi kontalleen, otti nykivän kullini käteensä ja silmät pyöreinä katsoin kun ope alkoi hieroa
jostain kivesteni takaa ja samanaikaisesti kulliani terskan päästä juuri siitä imakasta pisteestä takaa ja sanoi "tuntuuks hyvältä?". Meinasin keskeyttää, ehdin sanoa: "Tota onkohan se nyt jo tarpe.." kun kullini jäykistyi kovaksi, huoahdin syvään ja vieläkin kullini tuli kanssani kiimaan. Miten se jaksaa, nyt se vie mua enkä minä sitä. Ope nosti kädestäni ylös vetäen minut istumaan, kellistyi eteeni jalat haralleen minuun päin kostea vaaleapunapillu tuherokolmion alta näkyen ja kuiskasi huohottaen "Tule sisääni, naidaan vielä vähän". Epäröin. Ope käheämmin kuiskaten: "Kyllä jaksat. Kerrankin saat paljon ihanaa onnea, tuu mun sisään, nai mies nai.", ope houkutteli. Himosta hehkuen kulli jäykkänä menin upean muodokkaan vartalon viereen puoliksi syrjällään makaamaan ja ohjasin
open käsien kanssa Sen vakoon reikään, jossa näytti olevan paksut kosteat punertavat siivekkeheltat. Tuommoinenko se onkin. Mutta ope nousi ja sanoi "kokeillaan toista asentoa", nosti minut pois pystyyn ja käski minut makaamaan. Hän nousi
kyykylleen päälleni, pillu himotippoja valuen ja laskeutui alas. Hän tähtäsi, otti siroin sormin kullini varresta ja ohjasi sisäänsä alati kosteaan lämpimään pilluunsa. Ope pumppasi kullini keihästämänä ylös alas hiukset heiluen kiiltävillä valkeilla reisillään ponnistaen, ratsastaen päälläni. Minä ihmeellisesti vielä kiihotuin katsellessani open pyöreiden töpörintojen rytmikästä heilahtelua ylösalas, tuijotin oikean rinnan luomen ympäriltä valkean ihon värähtelyä tuijotin ja tuijotin upoten syvemmälle kiimaan..tätä jatkui, havahduin
open kiljahdellessa kiimansa huipulla ja itsekin tullessani täyteen kliimaksiin ja hyvin imakalta tuntuvasta kullistani sen purkautessa ja laavapumppuni sykkiessä jo puolityhjänä, siihen melkein koski.

Pyyhimme paperipyyhkein vähän nolon hiljaisina. Hän sanoi, että ei saa kertoa kenellekään. Laitoimme vaatteet päälle ja pääsin ennenaikaisesti kotiin.

Kotona olin kuin tolaltani. Vieläkin olin kummassa kestokiimassa, kulli oli niin herkästi kovettuvana ja punaisena. Kiima kasvoi vielä yöllä että piti käydä heittämässä vielä lasti, ottipa koville. Kumma kiima vain jatkui koulussa aamusta alkaen. En meinannut saada silmiäni irti tyttöjen seksikkäistä rinnoista. Tuntui että aina kun ne värähtää niin terskassani värähtää, hyvä ettei housuun surahda välitunnilla.. Kesken äiskän tunnin piti pyytää päästä vessaan paineenlaskuun.. en ollut ennen kokenut tuommoista. Luulis, että varvin jälkeen saisi levätä muutaman päivän, mutta nyt se tuntui vain innostuvan.
Laantui se kuitenkin seuraavana päivänä.

Parin viikon päästä oli sitten tuskainen yltyvä himo, sormipeli ei kiinnostanut. Yritin hankkia jälki-istuntoa tahalleen. Rukoilin, että sama ope antaisi jälki-istuntoa. Ah onnea ! "Sekopää" määräsi minut jälki-istuntoonsa ja huoneeseen tultuani hetken maltillista teeskenneltyämme hän laittoi kiireellä oven lukkoon ja kiihkeästä kiimasta huohottaen riisuimme vaatteet - ja naimme kuin elukat varvi varvin perästä tuntikausia.

Mutta nämä kaksi taivaallisen ikimuistoista istuntoa jäivät ainoiksi kerroiksi. Tajusin myöhemmin miksi, kun pelattiin koulun jälkeen jalista ja näin yhden kovisoppilaan tulevan hikisenä posket hehkuen kyyneleitä valuen yksin koulusta bussiin.. Ope kärähti ja sai potkut.

8

16064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvin

      kirjoitettu !! Täysi kymppi ! Voiluoja kun oli tunnetta ja kiihkoa hyvin kahlittu tekstiin !!

      HYVÄ

    • poika16vvv

      loistava novelli vaikka en erityisemmin pidä tämmöisistä seksinovelleista :D

    • ba-hi-hi-hi

      Sanojen käyttö oli piristävää. Hienosti kirjoitettua tekstiä,piti virkeänä ja jaksoi lukea.
      Ei ollenkaan sellasta tavanomaista puuroa jonka lukeminen turruttaa.
      Jatkakaa...

    • tyttö

      Oiikein hyvä. :)

    • nallukka

      Tämä oli hyvä ei vaan LOISTAVA tarina.

    • -e-

      aihe, kirjoitus tapa, ja tekstistä välittyvä himo..tuntu täällä asti ja piti hoidella itetkin tässä samalla..;) vaik oin vain 'rauhottumassa' enää..

    • -omena-

      ihana tarina! lisää oppilas opettaja tarinoita 8D ne on ne parhaat n_n

    • sweetcat69

      erittäin hyvä! vaikka parempi olisi ollut naisen näkökulmasta ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      273
      4405
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2438
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2161
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2126
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      118
      1775
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1442
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1412
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      335
      1367
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1327
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe