Jere ja minä 2

Nadja

Copy/paste


Jere ja Minä 2


Ensimmäisen koiraseksi kokemukseni jälkeen tuntemani häpeä väheni joka kerta, kun harjoitin seksiä Jeren kanssa. En kuitenkaan uskaltanut antaa sen hypätä selkääni, koska pelkäsin että meidät yllätetään. Ladossa jossa sekstasimme oli vain harvat hirsiseinät joten huutoni ja koiran vokina saattoivat kuulua kauas. Joka kerta minun täytyi käskeä itseäni etten oli kääntynyt ja ottanut Jereä sisääni. Minun oli vain tyydyttävä koiran karheaan kieleen, joka sekin runkkasi minut huipulle ihanalla tavalla. Mutta toisaalta minua säälitti Jere; Se selvästi halusi minua. Ne pari ensimmäistä kertaa jolloin se oli saanut pillua olivat sen mielessä, ja joka kerta se yritti selkääni. Olisin mielelläni suonut sillekin nautinnon, mutten keksinyt mitään paikkaa jossa olisimme turvassa.

Alkusyksystä minä sitten löysin kunnollisen paikan; Autiotalo meidän takapeltomme laidassa. Oikeastaan olin tiennyt paikan aina, mutta siellä käynti pitensi lenkkiäni lähes neljä kilometriä. Haluni Jereä kohtaan nousi kuitenkin niin suureksi, että päätin pitentää lenkkiäni.

Muutamana elokuun lopun perjantaina lähdin heti koulusta tultuani Jeren kanssa kävelemään. Kerroin kotona pitentäväni lenkkiäni ja isäni oli tyytyväinen; Hänen mielestään Jeren tuli saada paljon liikuntaa nyt, ennen metsästyskauden alkua. Minäkin olin samaa mieltä, joskin minä halusin itsekin "liikuntaa".

Talo oli pellonlaidassa ja sen ympärille levittäytyi valtavat horsma kasvustot. Kahlasimme Jeren kanssa niiden läpi ja avasin haassa olevan oven. Talo oli jokin vanha torppa, joka onneksi oli katettu pellillä joten se ei ollut lahonut. Sisällä haisi ummehtuneelta. Kiersimme alakerran huoneet ja jatkoimme yläkertaan. Vatsanpohjassani kihelmöi mukavasti, kun nousimme portaita ja Jere tökkäsi kuonolla reisiäni. Vintissä oli kaksi huonetta. Toinen, johon portaat tulivat oli tyhjä, mutta toisessa huoneessa lattialla lötkötti superlonpatja. Olin innoissani. Tätä minä olin muistellut. Patjan oli tänne tuonut isäni, joka yhtenä syksynä kyttäsi peltohirviä vintin ikkunasta. Nyt patjalle olisi muuta käyttöä.

Suljin oven ja päästin Jeren irti talutushihnasta. Se nuoli kasvojani ja alkoi sitten nuuhkien kiertää huonetta. Minä riisuin takin ja verryttelyhousut ja laskin ne lattialle. Puristin rintojani ja vaatteiden lepi tunsin kovenneet nännit. Otin paidan päältäni ja samantien myös rintaliivit. Rintani pullahtivat esiin ja varovasti pyörittelin herkkiä nännejä. Laskeuduin patjalle selälleni ja kutsuin Jereä. Se tuli luokseni ja nuoli kasvojani. Nauroin sille ja ohjasin sen kuonoa rinnoilleni. Se nuuhki rintaani ja lipaisi muutamia kertoja. Huohotin. Ehkä hiki tai jokin muu sai sen aloittamaan innokkaan nuolemisen. Sen lämmin karhea kieli lipoi molempia rintojani, nännejä ja rintojeni väliä. Ähisin kiimassa ja painelin kädelläni mahanpohjaani. Pian Jere siirtyi nuolemaan vatsaani ja tunsin miten kiima minussa lisääntyi. Vatsaani kouri Jeren nuolemisen tahdissa ja pillussani tunsin tutun sykkeen. Pian Jere oli edennyt alavatsalle ja se lopetti nuolemisen. Se kääntyi päältäni ja kiersi jalkojeni väliin ja haisteli pikkuhousujen läpi pilluani. Se tunsi tutun hajun. Jere tökki kuonollaan jalkoväliäni ja väristykset kulkivat selkääni pitkin. Nostin jalat ylös ja vedin pikkuhousut pois jalasta. Laskin jalat alas ja levitin reiteni äärimmilleen. Jere aloitti nuolemisen heti. Sen kieli vaelsi pillullani. Se hipoi klitorista, väänsi häpyhuulia erilleen, eksyi anukselle ja taas ylös pitkin vakoa josta pursui lemmennektaria sen halukkaalle kielelle. Massahteleva maiskutus ja litinä täyttivät huoneen ja ääniin sekoittui vielä minun kiihtyvä yninä. Pidin käsillä kiinni jaloistani ja nostin takapuolta patjasta. Pilluni vääntyi avaoimeksi ja tunsin Jeren kielen syvällä sisälläni. Oihhh voihhh!! Ihanaaa.. Jeree...Tunsin huipun lähestyvän ja suljin nopeasti jalkani. Jere perääntyi ja huuliaan lipoen katsoi minua.


-Nyt sinäkin saat jotain. Sanoin sille kähellä äänellä ja nousin kontalleni patjalle. Jere könysi heti päälleni. Laskeuduin polvieni päälle ja köyristin selkääni. Tunsin Jeren kalun pakaraani vasten, kun se koitti löytää oikeaa osoitetta. Nostin takapuoltani ja ohjasin mahani alta kädellä kalun huulilleni. Heti kun se kosketti kosteaa vakoani runttasi Jere sen sisääni. Kiljaisin kimakasti. Jere pysähtyi hetkeksi mutta alkoi sitten rynkyttää eläimellisesti. Tunsin kalun paineen pillussa ja se lisääntyi jatkuvasti. Kyhmy hakkasi huuliani ja klitoristani ja säkenöivät väreet sinkoilivat pitkin kehoa. Vapisin ja vastailin Jeren työntöihin. Jere huohotti epätasaista katkonaista hengitystä korvaani ja vikisi nautinnosta. Minä kiihotuin sen äänistä enemmän ja enemmän ja paikka ja aika alkoivat hämärtyä. Oli vain sykkivä kalu ja kiimainen pillu. Jeren jalat hakkasiva kannikoitani ja välillä se suorastaan kiipesi selälleni aiheuttaen minulle fantastisen tunteen. Hyväää... Hyvää, hoin ja tunsin lähes purskahtavani itkuun, kun kalun kyhmy solahti sisääni. Laukesin. Kasvoni hankautuivat patjaa vasten ja huusin suoraa huutoa. Kynteni upposivat patjaan ja kyyneleet pursuivat silmistäni, kun ratsastin orgasmin huipulla. Samalla Jerekin tuli. Sen ääni muuttui pihinäksi ja sen liikkeet lyhyiksi ja epäsäännöllisiksi. Pian olimme molemmat liikkumatta. Jeren hengitys rahisi ja minä nyyhkytin sen alla. Tunsin sperman valuvan reisilleni ja Jeren perääntyessä pullahti kalu sisältäni roiskauttaen valtavan määrän sperman ja mehujeni seosta patjalle. Käännyin selälleni ja makasin patjalla. Raukea olo levisi kehooni ja lievä häpeän tunne väijyi minua. Katsoin Jereä ja näin sen silmistä, että tässä ei ollut mitään väärää, nautinto oli molemmanpuolista.


Lopulta minun oli noustava siivoamaan jälkiä ja tekemään lähtö kotiin. Kotimatkalla pilluani aristi, mutta en katunut hetkeäkään aktiamme. Hieman huolestunut olin tulevasta talvesta; Missäs sitten nussittaisiin? Kysyin Jereltä mutta se ei vastannut. Kai se ajatteli, että sille sopii missä vaan ja milloin vaan. Hymähdin ajatuksilleni.

Johanna

8

6060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zappe

      Aika koiramainen juttu. Mutta hiukan fantasiamainen vai?

      • Hieno juttu. Ehkä vähän dokumentaristinen.


    • turkunen

      Jere ja Mää 2



      ensimmäisen koiraseks kokemukseni jälkeen tuntemani häpiä väheni joka kerta, ku harjoitin sekssi jeren kans. En kuitenkaan uskaltanut antaa sen ei sunkka hypätä selkääni, koska pelkäsin et meirät yllätetään. Laros simmottos sit vaa jos sekstasimme ja nii om mone muukki sanonu oli sem pare vaa vain harvat hirsiseinät joten huutoni ja koiran vokina tiätty saattoivat kuulua kauas. Joka kerta mun täytys käskeä itseäni etten mahtaks sitä sanokka kehrata oli kääntyny ei mar ja ottanut Jereä totanoi sisääni. Mun oli vain tyyryttävä koiran karheaan kieleen, joka seki runkkasi minut huipul ihanal taval. Mut toisaalt munt säälitti Ei mar jere; Hän selvästi halusi munt. He simmottos sit vaa pari tiätty ensimmäist vai kummottos kertaa jolloin hän oli saanut pillua tiätty olivat sen mieles, ja totanoi joka kerta hän yritti selkääni. Olisin mielelläni suanut silleki nautinnon, mutten totanoi keksiny mitään mut kumminki paikkaa jos olisimme turvas.



      alkusyksyst mää sitten löysin kunnollisen paikan; Autiotalo meirän takapeltomme lairas. Oikeastas olin tienny paikan ain, vai kummottos mut tiätty siel käynti pitensi lenkkiäni lähes ei sunkka neljä kilometriä. Haluni Jereä kohtaan täsä ny nousi kuitenki mut kumminki niin suureks, et päätin pitentää täsä ny lenkkiäni. ei sunkka



      muutamana ei sunkka elokuun lopun perjantaina nimpal mukavast lährin heti koulust tultuani Jeren kans kävelemään. Kerroin kotona pitentäväni lenkkiäni ja mut kumminki isäni oli tyytyväine; Häne mielestään Jeren tuli saara paljon vai kummottos liikuntaa ny, enne mahtaks sitä sanokka kehrata metsästyskauren alkua. Määki olin samaa kyl mar sit mielt, joski mää nimpal mukavast halusin itseki sem pare vaa liikuntaa".



      talo oli pellonlairas mahtaks sitä sanokka kehrata ja sen ympäril levittäytys mut kumminki valtavat horsma kasvustot. Kahlasimme Totanoi jeren kans niiren läpi ja avasin haas olevan oven. talo oli totanoi joki vanha torppa, joka vai kummottos onneks oli katettu pellil tiätty joten hän ei ollut sem pare vaa lahonut. Sisäl hais ummehtuneelt. Kiersimme alakerran huaneet ja ja nii om mone muukki sanonu jatkoimme yläkertaan. Vatsanpohjassani kihelmöi mukavasti, ku nousimme portait ja Jere vai kummottos tökkäsi kuanol reisiäni. Ei mar vintis oli kaks huanet. Toine, johon nimpal mukavast portaat tulivat kyl mar sit oli tyhjä, mut ja nii om mone muukki sanonu toises kyl mar sit huanees lattial lötkötti superlonpatja. Olin innoissani. Tätä kui mun nysse tarttis sano mää olin muistellut. Patjan oli tänne tuanut isäni, joka mut kumminki yhtenä syksynä kyttäsi tiätty peltohirviä vintin ikkunast. Ny patjal olis muuta käyttöä.



      suljin oven ja päästin Kui mun nysse tarttis sano jeren irti talutushihnast. Hän nuali kasvojani ja alkoi sitten nuuhkien kiertää huanet. Mää riisusi taki ja verryttelyhousut ja laski he lattial. Puristin rintojani ei mar ja nimpal mukavast vaatteiren vai kummottos lepi tunsin kovenneet ja nii om mone muukki sanonu nännit. Otin pairan päältäni nimpal mukavast ja samantien myäs rintaliivit. Rintani pullahtivat vai kummottos essi ja sem pare vaa varovasti pyärittelin herkkiä nännejä. Laskeuruin patjal selälleni ja kutsusi Jereä. Hän tuli ei mar luakseni ja kui mun nysse tarttis sano nuali kasvojani. Sem pare vaa nauroin sil ja ohjasin mut kumminki sen kuanoa rinnoilleni. Sem pare vaa hän nuuhki rintaani ja lipais ei mar muutamia kertoi. Huahotin. Mahtaks sitä sanokka kehrata ehkä kyl mar sit hiki tai mahtaks sitä sanokka kehrata joki muu sai sen aloittamaan innokkaan nualemisen. Sen lämmin kui vaa karhea kieli ei sunkka lipoi molempia rintojani, nännejä ja rintojeni väliä. Ähisin kiimas ja painelin kärelläni mahanpohjaani. Kyl mar sit pian jere siirtys nualemaan vatsaani ja tunsin kummottos tiätty kiima muns lisääntys. Totanoi vatsaani ei sunkka kouri Jeren totanoi nualemisen tahris ja pillussani tunsin tutun sykkeen. Pian Jere oli erenny kui mun nysse tarttis sano alavatsal ja hän lopetti nualemisen. Hän kääntys ei sunkka päältäni mut kumminki ja kiersi jalkojeni totanoi väliin ja totanoi haisteli pikkuhousujen läpi pilluani. Vai kummottos hän tunsi tutun hajun. Jere tökki kuanolas jalkoväliäni ja väristykset kulkivat selkääni pitki. Nostin jalat ei sunkka ylös ja verin pikkuhousut pois kui mun nysse tarttis sano jalast. Laski jalat alas ja levitin reiteni äärimmilles. Jere aloitti nualemisen heti. Sen kieli vaelsi pillullani. Hän hipoi simmottos sit vaa klitorist, väänsi häpyhuulia erilles, eksys anuksel ja taas ylös pitki vakoa jost pursus kyl mar sit lemmennektaria sen halukkaal kielel. Ja nii om mone muukki sanonu massahteleva maiskutus ja litinä täyttivät totanoi huaneen ja kui vaa ääniin sekoittus viäl mun kyl mar sit kiihtyvä yninä. Pirin käsil tiätty kiinni simmottos sit vaa jaloistani ja nostin takapualt patjast. Ei mar pilluni vääntys avaoimeks ja tunsin Jeren kielen syväl sisälläni. Oihhh voihhh!! Ihanaaa. . Jeree...Tunsin huipun lähestyvän ja suljin täsä ny nopeasti jalkani. Sem pare vaa jere perääntys ja huuliaan lipoen katsoi munt. ei sunkka -ny sääki saat jotain. Sanoin sil kähel äänel kui vaa ja kui mun nysse tarttis sano nousin kontalleni patjal. Jere könysi heti päälleni. Sem pare vaa laskeuruin polvieni pääl ja köyristin selkääni. Tunsin Ei sunkka jeren mut kumminki kalun totanoi pakaraani vasten, ku hän vai kummottos koitti kui vaa löytää oikeaa osoitet. Nostin takapualtani ja ohjasin mahani mahtaks sitä sanokka kehrata alt kärel kalun sem pare vaa huulilleni. Mahtaks sitä sanokka kehrata heti ku hän kosketti kosteaa vakoani runttasi Jere kyl mar sit sen sisääni. Kiljaisin kimakasti. Jere pysähtys hetkeks mut alkoi sitten rynkyttää eläimellisesti. Tunsin kalun paineen pillus ja hän lisääntys mut kumminki jatkuvasti. Vai kummottos kyhmy ei sunkka hakkasi huuliani ja nimpal mukavast klitoristani kui vaa ja säkenöivät väreet sinkoilivat vai kummottos pitki kehoa. Vapisin ja vastailin Jeren tyäntöihin. Jere ja nii om mone muukki sanonu huahotti epätasaist katkonaist henkityst korvaani ja vikis nautinnost. Mää täsä ny kiihotuin sen äänist enemmän ja enemmän kui vaa ja paikka ja aika alkoivat simmottos sit vaa hämärtyä. Oli vain simmottos sit vaa sykkivä kalu ei sunkka ja kiimaine pillu. Jeren jalat hakkasiva kannikoitani ja välil hän suarastas simmottos sit vaa kiipesi selälleni aiheuttaen mul fantastisen tunteen. Hyväää... Hyvää, hoin ja tunsin lähes purskahtavani itkuun, ku kalun kyhmy solahti sisääni. Nimpal mukavast laukesin. Kasvoni hankautuivat patjaa vasten ja huusin suaraa huutoa. Kynteni upposivat patjaan ja ja nii om mone muukki sanonu kyyneleet kyl mar sit pursuivat silmistäni, ku ratsastin orkasmin huipul. Täsä ny samal Jereki tuli. Sen ääni muuttus pihinäks ja simmottos sit vaa sen liikkeet lyhyiks ja epäsäännöllisiks. Pian olimme molemmat nimpal mukavast liikkumat. Simmottos sit vaa jeren henkitys rahis ja mää tiätty nyyhkytin täsä ny sen al. Tunsin sperman valuvan reisilleni ja Mahtaks sitä sanokka kehrata jeren perääntyes pullahti kalu sisältäni roiskauttaen valtavan määrän sperman ja mehujeni seost mahtaks sitä sanokka kehrata patjal. Käännysi selälleni ja ei mar makasin nimpal mukavast patjal. Simmottos sit vaa raukea ja nii om mone muukki sanonu olo levis vai kummottos kehooni ja lievä häpeän tunne väijyi munt. Katsoin Jereä ja vai kummottos näin simmottos sit vaa sen silmist, et täsä ei ollut mitään väärää, mahtaks sitä sanokka kehrata nautinto oli simmottos sit vaa molemmanpualist.

      lopult mun oli noustava siivoamaan jälkiä ja tekemään lähtö simmottos sit vaa kotisse. Kui mun nysse tarttis sano kotimatkal pilluani aristi, mut en katunut hetkeäkään aktiamme. Hiukka hualestunut kyl mar sit olin tulevast talvest; Missäs sitten sem pare vaa nussittaissi? Kysysi Jerelt mut hän ei vastannut. Kai hän ei sunkka ajatteli, et tiätty sil sopii mis vaan ja milloin vai kummottos vaan. Hymährin tiätty ajatuksilleni.

    • ???

      vai tuleeks viel kolmas osa?

    • oli

      tarpeeksi pervo meikäläisen makuun.. muistan, kun joskus nuoletin meidän koiralla omaa pilluani nuorempana..tuntu tosi hyvältä...harmi, ettei ole koiraa

      • beast

        tarina oli todella kiihottava. Mitens suhun sais yhteyden, haluisin kiittää henk. koht. saamastani nautinnosta


    • utelias

      1 osassa ei selvinny menetitkö neitsyytesi jerelle...vai oliko jeren kalu niin pieni ettei ylettyny kalvolle ????????

    • vapaamielinen

      Tosi hyvä tarina. Jatkahan tarinoitasi, jooko ?
      Samanlaisia lisää. Vastaavia kokemuksia kyllä löytyy ihan todellisuudestakin.
      kiitos.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      88
      3728
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      588
      3531
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3432
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2187
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2151
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      320
      1936
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1905
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      159
      1657
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1361
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe