Stansted - Lontoo

Satunnainen matkailija

Tämäkin liene täällä käyty läpi useita kertoja mutta otetaan vielä kerran.

Kun Ryanair saapuu kentälle ja marssitaan koneesa passin tarkastukseen jne.. Niin minne päin siitä kannattaa lähteä sen jälkeen jos haluaa löytää vaikka National expressin bussin joka lähtee laiturilta 26? Vai lähteekö..?
Alakertaan? Jonnekkin muualle minne?
-Voiko kuskille maksaa bussissa käteisellä matkan vai onko pakko ostaa jostain automaatista tai lipunmyynnistä matkalippu?

Kuuluttaako se siellä aina pysäkkien nimet vai pitääkö itse olla valppaana?
Käsittääkseni Victoria station on päätepysäkki.
Millaisella alueella se sijaitsee? Uskaltaako sieltä kävellä hotellille keskellä yötä vai kantsiiko ottaa taksi? No matkaa ei ole kuin n.500-700m. :)

7

6004

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysymykseen

      En muista minne päin mutta siellä on opasteita ympäri kenttää eli "Coach" bussiasemalle. Siellä oven vieressä on sellainen infopiste, josta voi ostaa sen lipun ja siinä lipussa lukee mistä se bussi lähtee. Se lippu kannattaa ostaa siitä lipun myyntipisteestä, koska se bussi on käytännössä aina täynnä ja ne ottaa kyytiin ekana ne, joilla on lippu. Lipun voi myös ostaa myös bussista. Kun ostaa lipun niin saattaa olla ettei sitä saa edes seuraavaan vaan täytyy odottaa sitä seuraavaan, koska autot täynnä.

      *Perhana*¤#&& tuli kirjoitettua väärän kentän tiedot.. eli Gatwick - London kentällä toimitaan noin.


      Stanstedin kentältä en oo koskaan menny bussilla, joten en tiedä tarkkaan mutta pysäkit ovat kentän edessä ja sen lipun voi ostaa kuljettajalta.

      Victoria station on tosiaan päätepysäkki.


      "Uskaltaako sieltä kävellä hotellille keskellä yötä vai kantsiiko ottaa taksi?"

      -Sanoisin, että uskaltaa kävellä tai ainakin itse kävelisin, tosin omat tekemset eivät yleensä ole sieltä järkevimmästä päästä :)

    • sinna

      Pättäri EI ole station eli Victorian JUNA-asema vaan Victorian BUSSIasema (coach station), joka on siis juna-aseman jälkeen. Jos tarvii taksia, niin kannattaa jäädä juna-asemalla pois, siinä aseman EDESSÄ on runsaasti vapaita takseja - ja bussipysäkin tienoilla ns. pimeitä takseja, yleensä kuskeina isoja kultakoruin varustettuja tummia jätkiä - älä siis sorry niihin! Suosittelen kyllä taksia, etenkin jos olet yksin liikkeelä, ei niinkään epämääräistä seutua, mutta kuitenkin...

      Stanstedillä on helppo löytää bussit, ne on selvästi opastettu - ulkona muutamat portaat alas ja olet suoraan asemalla. Lipun voi ostaa kuskilta, maksaa saman eikä tarvi jonotella tiskillä - toki jos on aikaa, niin mikä ettei. Ja aina on sopinut kaikki bussiin, jos yksi tulee täyteen ja paljon jengiä, niin jostain ne taikoo siihen toisenkin.

      Kuski yleensä aika hyvin muistaakin, jos joku on jäämässä matkalla pois, mutta voit pyytää häntä sanomaan kun ollaan ao seisakilla lippua ostaessasi. Kuuluttelee kyllä useimmat etenkin keskustan lähellä. Monet seisakit metro- tai bussiasemien lähellä.

      • Satunnainen matkailija

        Hyvää tietoa.
        täytynee jäädä pois jo tuossa victorian juna-asemalla koska siitä lyhyempi matka Belgrave roadille jossa hotelli.

        Lisäkyssäri; Kuinka paljon olette varanneet yleensä paluuseen lentokentälle aikaa? Kantsii varmaan vetää varman päälle että ehtii...


      • Katra
        Satunnainen matkailija kirjoitti:

        Hyvää tietoa.
        täytynee jäädä pois jo tuossa victorian juna-asemalla koska siitä lyhyempi matka Belgrave roadille jossa hotelli.

        Lisäkyssäri; Kuinka paljon olette varanneet yleensä paluuseen lentokentälle aikaa? Kantsii varmaan vetää varman päälle että ehtii...

        Tultiin just viiko sitten lontoosta takasin ja hotelli oli Belgrave roadilla. Me ostettiin liput bussiin suoraan alhaalta, mut se ei kylläkään ollu nat.express vaan joku muu, mut oli halvempi ja nopeempi. Makso 8,50 £ express 10£ yhteen suuntaan. Tosiaan on lyhyt matka hotelliin, ei kannata ottaa taksia sitä varten. Tosi rauhallista seutua, uskaltaa kävellä hotelliin. Älä muuten hämmästy, Ecclestone street jatkuu belgravena vähän matkaa sitä käveltyäsi Thamesille päin. Hyvää Matkaa!!


      • AaArto
        Satunnainen matkailija kirjoitti:

        Hyvää tietoa.
        täytynee jäädä pois jo tuossa victorian juna-asemalla koska siitä lyhyempi matka Belgrave roadille jossa hotelli.

        Lisäkyssäri; Kuinka paljon olette varanneet yleensä paluuseen lentokentälle aikaa? Kantsii varmaan vetää varman päälle että ehtii...

        2h ennen kantsii olla kentällä niin on muutkin.Eli itse lähdin bussilla klo.14.00 Victorialta Terravisionilla(saapui 15.00 kentälle) ja hyvin ehdin Ryanairin klo.17.20 koneeseen.Kun lähtöselvitys avataan 2h ennen lähtöä niin käytännössä kaikki matkustajat on siellä päätellen jonon suuruudesta, koneeseen ei enempää mahdu.


    • AaArto

      Lokakuussa 2005 maksoi 14puntaa eestaas Terravisionin kenttäbussilla nonstop Stanstediltä Lontooseen Victorian bussiasemalle ja takaisin, ajoaika 60-75min. riippuen ruuhkasta. Lipunmyynti on Terravisionilla lentokentällä samassa tasossa kuin bussit lähtee.national express pitäisi olla samanhintainen, tosin ajaa moniin paikkoihin Lontoossa.Molemmat löytyvät netistä.

    • Keväällä

      Nelihenkiselle seurueelle suosittelen: Airport Taxi London. Hyvä ja halpa, Stanstedistä Lontooseen ja takaisin £ 108. Ei tarvitse maksaa etukäteen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe