Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

mihin virkaan?

Jooseppi Ryysyranta

kasvatetaan belgianpaimenkoiraa pitämällä sitä eristyksissä varaston perällä lähes ympärivuorokautisesti? Onko tarkoitus nöryyttää koira näyttelyesineeksi vai siitostoimeen vai pelokkaaksi ja ärhenteleväksi vartiokoiraksi?
Minkäänlaista järkeä en näe tälläisessä kasvatuksessa, jota kyyninen omistaja harrastaa!
Koiraparka ulisee päivät pitkät ja menettää malttinsa pienestäkin rasahduksesta! Kyllä on todella sairasta!
Koiran omistaja sai raivokohtauksen kysellessäni asiasta, ja jos olisin pienempi mies olisi päälle käynyt muijansa kanssa! Asiallista vastausta en ole saanut ,saisikohan eläinsuojeluviranomainen? Ei tuollaista voi sietää!

11

1599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      yhteyttä alueesi eläinsuojeluvalvojaan, ei ole hyväksyttävää koiranpitoa tuollainen!

    • Lapatossukka

      Hyvä provo... hanki ny jo vihdoin oma elämä...

    • eläinsuojelija

      Ensinnäkin muutama kysymys sinulle, joka tunnut olevan hyvin perillä kyseisestä koiran pitäjästä. Koska kaikki oikein alkoi? Onko kyseessä yksittäinen tapaus vaiko suuri kenneli? Onko oma koira vaiko hoitokoira? Oletko asiallisesti tiedustellut henkilöltä itseltään tilannetta? Mitä hän vastasi vai kävikö hän suoraan käsiksi? Mitä ns. muijansa tilanteesta selitti? Kävikö hänkin käsiksi? Oletko nähnyt kaiken omin silmin vai kuullut näin jossain tapahtuneen???? Tekstistäsi ei käy ilmi muuta kuin epämääräistä paheksuntaa...
      Ennen kuin ryhtyy toimenpiteisiin, täytyy olla erittäin vakuuttavat todisteet asiasta.
      Pelkän katkeruuden perusteella ei eläinsuojeluviranomaiset lähde juoksemaan ympäri kaupunkia.

    • mieti ja tutki

      Ilmiantajalla on myös vastuunsa. Jos ilmiantosi paljastuu vääräksi, voit joutua selvittämään asioita rosikseen ja suuriin korvauksiin. Voit myös pahimmassa tapauksessa saada kovan vankeustuomion. Aiheeton ilmianto on rikos. Sun kannattaa muistaa se silloin kun puutut naapurisi asioihin.

      • Leka 5

        Turpaan sietäisivät tuollaiset kasvattajat saada.Jos tempasee turpaan,niin kyllä se asia siitä selvinee.Eivätkä valita,kun homman hoitaa mallikkaasti!


    • Jooseppi Ryysyranta

      täytyy huomata se tosiasia että minä en ole syyllistynyt eläimen kaltoinkohteluun. Kyllä se todellakin on väärää ja taitamatonta ja tietämätöntä peliä mitä omistaja pitää. Kyllä hän on syyllinen eikä kukaan muu. Sanokoon laki mitä vaan, mutta ei tuo ole oikeaa lemmikkieläimen pitoa!!!

      • Pastori

        sinä olet oikeutettu määrittelemään mikä on oikein ja mikä väärin. Sanoo lait ja asetukset mitä hyvänsä...


      • kokemusta on

        Siinäpä juuri se-kaltoinkohdeltu vai ei?!
        Mikäli harjoitetaan fyysistä väkivaltaa- on syytä perehtyä tarkemmin tapaukseen. Jos ei eläintä ole oikeasti pahoinpidelty, kidutettu eikä jätetty heitteille eikä ruuatta tai ulkoiluttamatta niin eipä siihen ole syytä sen enempiä tuhlata aikaa eikä voimavaroja!!
        Ilmeisesti olet läheisesti tekemisissä kyseisen tapauksen kanssa, kun tunnut tietävän hyvinkin tarkkaan, että "pienestäkin rasahduksesta menettää malttinsa". Jos et ole itse syypää (rasahduksiin) niin kuinka pääset näin lähelle itse tapahtumapaikkaa??? Ymmärsin kuitenkin, että kyse oli sisätiloista!? Vai onko niin hyvä kuulo, että kuulet kilometrien päähän kun rasahtaa? Ja mitä sitten tapahtuu, kun koira menettää malttinsa? Mitä se tekee? Onko suora näköyhteys?
        Kovin on outoa!! Ettei vaan tulisi harjoitettua kotirauhan häirintää siinä tarkkaillessa??? Siitäkin voi saada syytteen. Kannattaa miettiä mihin kaikkeen sitä kannattaa puuttua!


      • tarkka mies

        Paljastit itsesi. Olet luulosairas hullu.


      • tuolle
        tarkka mies kirjoitti:

        Paljastit itsesi. Olet luulosairas hullu.

        alottajalle kiukkuatte?! musta kuulosti ainakin tosi kamalalta tuollainen koiran pitäminen! kyllä luulis että eläinsuojeluviranomaiset puuttuis asiaan!!!!


      • sitä mieltä

        Jos sinusta tuntuu, että koira kärsii, tee ihmeessä ilmoitus siitä. Ei tälle palstalle kirjoittelu auta, jos tilanne on inhottava siellä teillä päin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe