Joulujuhla

Uus ope

Kysyisin vinkkejä joulujuhla esitykseen, onko kellään kivoja ideoita alkuopetusluokkaan sopivia joulujuhla esityksiä? paineet kasvaa, eka joulujuhla opettajana ja olis kiva viedä kunnialla läpi... Pian pitäis olla jo ideoita tonttutansseihin ym... Mistä niitä saa? vai pitääkö open tässäki hommassa olla ite niin fiksu että tekee käsiksen ym. ite?? Kiitos tuhannesti vinkeistä!! :)

6

7579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katsoa

      kirjastosta kirjoja, jotka sisältävät esim. näyteömiä tai runoja. Olen muistaakseni itse nähnyt jouluohjelmiakin sisältäviä kirjoja.
      Ja eihän mielikuvitus ole kiellettyä...
      Perinteisiä juttuja ovat olleet kartonkikuvat (esim. kynttilänkuva yleisöön päin). Kortin takana lukee kuvaan liittyvä teksti, kuten:"Tämä pieni kynttilä, tuo meille valoa lämpöä. Tai "Oli kerran possu Vinkku, siitä tuli joulukinkku!".

    • lhlh

      olette opetelleet syksyn aikana. Vaikka jumppaliikkeitä, teette tarinan, jossa tontut jumppaa ennen lahjojen jaolle lähtöä, joitain lauluja, joita ne tontut laulaa, ym. Vanhemmilla on tippa linssissä, vaikka ne lapset vaan seisoisivat ja heiluttaisivat käsiään siellä edessä.

    • harmistunut...muttei lynkata

      Kyllä harmittaa niin vietävästi, kun oppilaiden vanhemmat kyselevät jo hyvissä ajoin millaista ohjelmaa olen laittamassa.Perheet ovat lestadiolaisia ja eivät voi esittää liian riehakasta ohjelmaa. Olen ekaluokanope, opettajana 12v. Arvaatkaapa alanko tämmöseen pompotukseen. Kerran ku antaa pikkusormen ne taluttaa sitten joka hiton juhla ym asioissa. Ihampa suunnittelin aikamoisen lauluspektaakkelin jossa luokka esittää laulupotpurin. Rehtori oli kanssani samaa mieltä.. älä luovuta ja lannistu!!!Onko kellään vastaavaa????? JOULUILOA KAIKILLE!!!!!

    • alkuope

      Me esitimme viime vuonna pienten oppilaiden joulujuhlassa ekaluokkani kanssa laululeikin "Tontut ja keijut". Sain idean omien lasteni lauulukirjasta, jossa on laulun sanat ja liikkeet, joiden mukaan lapset liikkuvat. Meillä tuli musiikki levyltä, ´joten lapset saivat keskittyä esittämään tanssiaskelia. Keijuilla helpot päähineet kuusenkoristekimallelangasta ja ranteiden ympärillä kimallehapsua,(poika) tontuilla päässä kotoa tuodut omat tonttulakit.

      Laulu löytyy kirjasta "Tule, tule leikkiin", tekijää en valitettavasti muista. Toivottavasti täsät on sinulle apu. Esitys oli menestys ja hyvin meni, vaikka opea jännittikin varmaan enemmän kuin lapsia!

    • Heluuri

      Mitä hauskaa jouluna voisi tapahtua? Joulujuhlanäytelmään kaivataan loppuhuipennus. Mummi ja vaari voisivat liittyä tähän loppuhuipennukseen..
      Apua kaivataan ja pikaisesti! Kiitos!

    • vanhaope

      Aapisen openoppaassa on ideoita juhliin vaikka millä mitalla, samoin laulukirjoissa...

      Onko teillä useampia alkuopetuksen luokkia? Miettikää yhdessä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe