Teneriffa, Playa de las Americas

Kiitos jo etukäteen

Heips! Olen ystävieni kanssa lähdössä Teneriffalle Playa de las Americasiin. Kysyisin siellä vasta käyneiltä/muuten vaan tietäviltä muutamia juttuja, olis tosi jees jos sais muutamia vastauksia! :)
Eli millanen hintataso ruokaravintoloissa?Pizzat, pasta-annokset,merenelävät,salaatit, puna-ja valkoviinit? Ja ennenkaikkea mitä ravintoloita ja ruokia/juomia suosittelette?
Sit tärkee päätä vaivannu kyssäri...mitä maksaa Breezerit marketeissa ja mikä on muuten markettien hintataso viinassa ja savukkeissa? Entä hotellien baarien hintataso? Mitä yökerhoja suosittelette? Ja karaokebaari (mahdollisesti suomalainen) olisi mukava löytää! Nähtävyyksistä tiedänkin jo Teiden, jostain viinitilasta olen kuullut...tietääkö joku? Olisin kiitollinen jos joku nälisi hetkeksi vaivaa ja antaisi muutamia vastauksia.

16

39973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nas1

      Breezerit maksoi 1.30-2.00 euroo, riippuu ihan mausta. Sen verran sanoisin että halvin ruoka oli kiinalaisen buffetti pyötä n. 5.50euroa. muuten oli n. 6 euroa ateriat muissa ravintoloissa. Suosittelen Lineker yökerhoa, siellä ihan mahtava dj. Siellä oli pohjoismaisille oma baari, skandinavian baari tai joku en tarkalleen muista. tässä nyt hieman tietoa. :)

      • ZamBba

        Joo.... 1l brandy maksoi semmoset 7e ja paikallinen olut 0.5 l n.40cnt tölkki.......paikalliset savukkeet 2e aski...ulkomaiset hieman kalliimpia...bobby`ssä oli kova meno mmutta siellä oli enimmäkseen brittejä


    • matkalainen1

      Hinnat samaa luokkaa kuin tääläkin..eli pasta ja pizza sellasta 7-10euroa. Kaupoissa on edullista viiniä; halvin viini on 50senttiä/litran tölkki. Pulloviinejä saa ihan kiva jo reilulla kahdella eurollakin.

      Brittipubeja on katujen varsilla, musiikki soi ja DJ meuhkaa päälle omia juttujaan..väki istuu iltaa eikä joraa.

      Ruokapaikoissakin voi törmätä talkshow:un, jossa Stand Up-koomikko heittaa juttua. Nämä ravintolat erotat siitä, että niissä on esiintymislava.

      Aberdeen steak house -rafloja on useammassa kohdin, niissä ihan ok safkat, on pihvien lisäksi muutakin mättöä. käykää kokeilemssa. Kiinalaisen ruuan ystävällekin on rafloja, joista osa mainostaa all you can eat-ruokailua..hinta ei muistaakseni ollut paha ;)

      Bailuelämä keskittyy ns. Veronicasin huvialueeseen, jossa on kuvattu mm. vetelehtijät tv-sarjaa (pääasiassa nuori brittipoppoo bailaa ympäripäissään täpötäyissä diskoissa ja vilauttelee takalistoaan..en tiedä, onko tämä tosi-Tv ohjelma sulle tuttu).

      Ko. alueelle oppaat eivät suosittele menemään, sillä meno on liian vallatonta, tappeluita on kuulemma siinä määrin, että ambulanssi vierailee paikalla joka yö. Huumeita liikkuu Veronicasin bailukeskittymässä myös kiitettävästi(yönmustat laittomat loikkarit Afrikasta liikkuvat juuri täällä myymässä rolexien lisäksi myös laittomia piristeitä).

      Muistattehan, että Kanarian saaret ovat verovapaata aluetta-> jos olette hankkimassa esim.hajuvesiä niin älkää ostako koneesta vaan vasta paikan päältä :)

      Bailuiltoja odotellessa voitte päivällä käydä Teiden lisäksi vesipuistossa tai saaren pohjoisessa olevassa Loro Parque eläin/lintupuitossa. Suositten Loro Parqueta; on merileijona show,jättikilpikonna, pingviinejä, delfiinit tms.

      Ja rannalla toki tulee takuulla maattua, play de las Vistas-ranta on ehkä alueen paras, se on Los Christainoksen puolella. Christanoksen sataman tuntumassa on myös kehuttu kalaravintola. Ja launtaisin Christanoksessa on markkinat, jossa voitte teettää vaikka pikkuleitit ja ostella vaatteita :)

      • ....

        Harleysin jäätelödrinkit kannattaa maistaa!


      • HaSeAnSi

        Todistimme huumekauppaa keskellä kirkasta päivää Santiago 3. pääsisäänkäynnin kohdalla toisella puolella katua. Huumekauppias oli liikkeellä skootterilla, ilmeisesti pohjoisafrikkalainen/ ei tumma, joka myi 5:lle brittinuorelle huumepussin.


    • Me myös 13.12->

      Milloin olette menossa?

      • Minä

        Me ollaan 16-23.12.. Onko teitä iso porukka?


    • määä..:)

      Moips ! mäkin etsiskelen tietoa Playa de las Americasta !No toivottavasti tetoa löytyy ! :D

      • PeKa51

        Ostakaa paikallisista marketeista ruuat, edullisia, ja jos retkille haluaa niin, Suomi retket tai Suomalaisten retket, proopuskoja viritelty pitkin katuja, kannattaa käydä, hinnat 10-12E koko päivä, ohjeet ko. esitteissä.Olen ollut ko. retkillä aina kun olen ollut Playa de las Americasissa, enkä kadu, suosittelen. Olin Joulukuussa 2011 jopa kirkossa Lusia joulu näyteksössä, hieno oli vaikka oli "Svedujen" järjestämä.


    • ...

      Olen lähdössä mieheni ja kahden pienen lapseni kanssa viikonpäästä Teneriffalle Playa de las Americasiin. Olisi mukava tietää saako ravintoloista lapsille(2-6v.) syötävää esim ranskalaisia ja nakkeja...? Millaisia nähtävyyksiä suosittelisitte lähimaastossa? Kiitos jo etukäteen!:)

      • mamma76

        palasimme tänään viikon reissulta Playa de las Americasta. Mukana oli kaksi lasta, 2- ja 4-vuotiaat.

        Osassa ravintoloista oli lapsille oma ruokalista (perunamuusi ja nakit/kalapuikot, ranskalaisia jne). Joissakin lapset saivat aikuisen annoksen puoliksi. Löytyy Burger King ja mäkkäri =D

        Kävimme Jungel Parkissa (Parque las Aguilas), oli ihan kiva paikka vaikkakin korkeahko sisäänpääsymaksu. Alle 3-vuotiaat pääsivät ilmaiseksi. Ilmainen bussikyyti joidenkin hotellien luota.

        Rannan lähettyvillä pieni paikka muistaakseli Pleasure Island, jossa sai puoli tuntia pomppia ja laskea mäkeä...olikohan 5 euroa/muksu. Lapsille löytyi lelukauppoja Parque Santiago III- ostoskeskuksesta. Vesipuistoihin emme menneet,koska lapset vielä niin pieniä.

        Rattaat kannattaa vuokrata tai ottaa omat mukaan.

        Markkinoilla kävimme,mutta siellä ei paljon tarjontaa lapsille (leluja).


    • Hongisto 2

      Onko hinta ja mitä mikäkin maksaa matkustamisen se tärkrin asia.Entä turvallisuus ja nähtävyydet ja viihtyvyys muuten eikö ne ole tärkeämpiä.Jos on varaa lähtee etelään ihmettelen että ei olisi varaa syödä kunnolla kun suomessa kuitenkin on kalliimpaa syöminen.

    • PeKa 51

      En osaa muuta sanoa, kuin hyvä lomakohde, käy ilmaisilla "12€" suomlaisilla tai suomen retkillä, olen käynyt muutaman kerran, en kadu, hauskoja kun sattuu hyvä matka seura ja aina on ollut.Merkkiliikkeitä, josta saa edullista vaatetta, älä osta "intiliaisilta"halpis liikkeistä mitään,petyt.Onhan siellä joku Suomi baari, ei ole mun juttu, mut ehkä sinun.

    • vdvd

      minkälaisia baareja? kun lähinnä tuo yö elämä kiinnostaa kun poikaporukan kans oltais menossa. onko minkälainen meno?

    • ddsdsa

      koska sielä on eniten porukkaa?d

    • asdfhd

      Koska on sesonki? vaikuttaako kesäkuussa mennä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe