Auton tiedot kännyyn??

Voi voi voi

Mitäkähän varten tuollainen palvelu on keksitty? Mikä on tuon palvelun kohderyhmä yms.

Olen monesti ihmetellyt noita mainoksia eli "kun lähetät auton rekisterinumeron tekstiviestinä tähän numeroon niin saat omistajatiedot ym."

Mitä varten ihmisten pitää tietää jonkun auton omistaja? Esimerkiksi kolaritilanteessa tai jossain ilkivaltatilanteessa joudutaan kutsumaan virkavalta paikalle, jonka tehtävänä on selvittää sitten auton omistajat ja muut seikat.

Väitän, että tätä palvelua käytetään 90 % siihen tarkoitukseen, että halutaan selvittää esim. tutun taikka naapurin auton omistus. Eli onko sen naapurin Toivon Mersu sen oma vai työsuhdeauto. Omistaako Toivo sen itse vai onko se rahoitusyhtiön nimissä?

Merkilliseksi tämä maailma on menossa. Varmaan kohta tulee sellainen palvelu, jossa läheteään asunnon osoite tekstiviestinä ja paluuviestinä saadaan asunnon omistaja, asunnosta oleva velkamäärä ja sitä koskevat kiinnitykset?

Eli naapuri saa tietää kohta sinun elämästäsi kaiken pelkkien tekstiviestien avulla.

10

27600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puoli

      siinä on että näkee omistaako sen auton rahotusyhtiö, vai naapurisi.Ja toinen hyvä puoli on se että jos joku törppöilee liikenteessä, niin aina voit soittaa hälle, ja kertoa mielipiteesi.Ja yksi hyvä puoli vielä, että jos autosi varastetaan, ja joku katsoo kännykästä omistjan tiedot, niin siihen tulee esim:aaa-698 on ilmoitettu varastetuksi.omistaja se ja se.Ja sekin on hyvä, kun olet ostamassa autoa, niin saat ne tiedot nopeasti kännykkääsi.

    • Lex fin

      Etupäässä rahastus numeroita ne on kuten television pelitkin.Rahat pois tyhmiltä nimimerkillä sopisi.

    • juu 3

      Tämä on hyvä juttu jos olet ostamassa käytettyä autoa liikkeestä. Jos auto on liikkeen omistuksessa
      voit soittaa edelliselle omistajalle ja kysyä vioista. Että sellaista

    • Epätietoinen?

      Tai ehkä siksi kun olet ostamassa yksityiseltä autoa ja haluat varmistua siitä että se todellakin on hänen.. Tai kolaritilanteessa tulee epäselvyyksiä ja kolaroija lähtee karkuun ja haluat tietää kuka se runkkari oli?

      • ei tiedä vielä

        Kertokaas mistä numerosta sen saa tietää ?


      • faktatietoa käytetystä autosta
        ei tiedä vielä kirjoitti:

        Kertokaas mistä numerosta sen saa tietää ?

        KIRJOITA VIESTIKSI AUTOFAKTA REKSTERINUMERO JA LÄHETÄ 16400


      • ex-sånera-asiakas
        faktatietoa käytetystä autosta kirjoitti:

        KIRJOITA VIESTIKSI AUTOFAKTA REKSTERINUMERO JA LÄHETÄ 16400

        Käyttäkää mieluummin Suomalaisen Elisan 16258 numeroa kuin englantilaisille myydyn aiemmin såneran kanssa veljeilleen paskafirma fonectan numeroa.

        Tai vaikka edes ruotsalaista Eniroa, sillä mikäli fonecta olisi saanut pitää monopolinsa mm. numerotiedusteluissa, hinnan olisivat pilvissä.


    • kkj

      Ja erittäin hyvä, jos joku sattuu parkkeeraamaan sinulle kuuluvalle autokatospaikalle pihalla, jossa ei ole vieraspaikkoja ja vielä perjantai-iltana klo 18 jälkeen. Voi selvittää omistajan numeron ja soittaa siirtämään autonsa pois. Vai pitäisköhän sitä lähteä soittamaan koko talon ovikellot läpi... Eipä onneksi oo kun kaksi rappua.

      • kkj

        Täällä taas valitetaan vieraista jotka kuvittelevat autokatospaikkojen olevan vieraspaikkoja, oi aikoja, oi tapoja... Tänään sentään keskiviikko, uskaltaa jättää kadunvarteen oman auton.


    • Turvaväli

      Suomessa on niin paljon hengenvaarallisella tyylillä ajavia ajavia ihmisiä , jotka eivät itse edes tiedä ajavansa niin. Esim turvaväli 80 km rajoituksella on todella usein 10 metriä ja allekin. Raskas liikenne ajaa todella usein puskurissa kiinni , vaikka ajat ise nopeusrajoituksen mukaan, jossa painoa 20 000 - 40 000 kiloa.
      Jos sattuu esim hirvi loikkaamaan tielle tai vaikkapa koira , kissa tai mikä eläin tahansa ihminen jarrutta vaistomaisesti ja silloin nämä tuhannet kilot ruttaavat autosi , pahimmassa tapauksessa ajavat sinun yli . Kejukolarit johtuvat liian lyhyestä turvavälistä , jolloin mös tapahtuu kuolonkolareita. Se vaan on niin , ettei se sivistynyt
      Suomalainen vielakään ymmärrä katsoa nenäänsä pisemmälle.Minua ahdistaa silloin kun ajan nopeusrajoituksen mukaan , etten saisi nopeus-sakkoa , ja joku painostaa minua ajamaan alta pois ja ylittämään nopeusrajoituksen " henkeni kaupalla.
      Pienikin peräänajo voi tuoda sinulle esim elinikäisen päänsäryn tai niskasaäryn.
      Olen alkanut ottamaan näiden edesvastuuttomasti ajavien autojen rekisterinumeroita ylös ja ilmoittamaan tästä poliisille , joka sitten ojentaa ja neuvoo taas kerran näitä ajattelemattomia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe