Harry Potter Vietnamissa IIII:Kuinka ollakaan...

mr.samixi

Rico oli saanut ryöstettyä sorkkaraudan. Harry päästi tästä välittömästi ilmat pihalle ja alkoi mietiskelemään tulevaa taistoa. 'Miten se päättyisi? Voittaisiko Harry taistelun mitäänsanomatonta pahaa vastaan ja saisi kunnian tämän murhaamisesta? Vai voittaisiko Voltsu Harryn ja saisi kunnon iltapalan raa'asta maksasta?',Harry mietiskeli kun nakkasi verisen moraveitsin pähkinäpensaaseen.'Aika näyttää',hän mutisi ääneen,naamioi kasvonsa kopralla,otti käsikraanatit ja sorkkaraudat ja lähti johtamaan ryhmää.


Tultuaan kranaattikuopille saakka he toivat esiin tankit ja helikopterit ja aloittivat suoranaisen hyökkäyksen. Voltsu oli kuitenkin itsekin parantanut sotajoukkojensa varustusta ja moraalia juottamalla jok'ikisen känniin ja patistanut asemiin rintamaan. 'Tästä tulee pitkä taisto',mutisi Harry ja otti vuorollaan oman AK:n. Sitten hyökkäys alkoi Harryn puolelta,ja Harry lähti takimmaisten Vietnamilaisten mukaan,säilyttäen henkensä viisaasti. Päästyään talolle asti heidän joukkonsa määrä oli laskenut neljäsosaan siitä,mitä se oli ollut Harryn tavattua Everstin. Harry käski miehet asemiin ja saapasteli talon etuovesta sisään. Harry oli odottanut raskasta vastarintaa talossa,mutta se rajottui vanhaan englantilaiseen palvelijaan,joka oli ollut ottamassa Harryn takkia. Harry otti päähän ammutulta palvelijalta tämän takin,lakin,housut ja repi vielä parran irti liittäessä sen omaan naamansa parilla teipinpalasella. Harry heitti palvelijan likakaivoon ja lähti Voltsun huoneta kohti. Voltsu oli kuitenkin järjestänyt ansan...

Harry astui kylpyhuoneeseen tarpeilleen ja silloin helvetti pääsi irti. Puolijoukkue kommando-henkivartijoita piiritti kylpyhuoneen ja Harry oli nalkissa. Harry astui ulos ja joutui kommandojen ristituleen. Harry sai parikymmentä osumaa rynnäkkökivääreistä. Ihmetellen,miten helvetissä hän oli yhä elossa,vaikka hänen päänsä ja kehonsa oli käytännössä aivan paskana ja niin hän ihmetteli myös kirjoittajansa mielikuvitusta. Harry veti AK:n esiin ja ampui kommandot kuoliaaksi. Hän eteni Voltsun huoneeseen ja löysi seinään verestä liimaantuneet pallinsa. Hän myös otti ystäviensä maksat ja söi kun kerran oli tilaisuus. Rauhoituttuaan ja syötyään kunnolla,Harry ryhtyi tutkimaan huonetta. Voltsu ei löytynyt jääkaapista,sängyn alta,eikä edes kaapin päältä. Ihmettellen,missä Voltsu oli,Harry veti (jälleen kerran...) AK:nsa ja meni tietokoneelle. Siinä oli lappu:

'Edwardille:Menen tänään vaateostoksille. Ole hyvä ja siivoa huoneeni ja talo kokonaan. Ilmoita,etten ota vieraita vastaan. Jos herra Potter suvaitsee käydä täällä,ilmoita etten ole kotona. Voit halutessasi tarjota hänelle kupin teetä. T:Voltsu.

PS:Jos herra Potter käy väkivaltaiseksi, saan kyllä tiedon matkapuhelimeeni.'

Harry kirosi katkerasti ja ajatteli,että se palvelija,joka lojui likakaivossa,oli luultavasti se 'Edward'. Raivosta hytkyen Harry potkaisi romuksi Voltsun tietokoneen. Hän sai sähköiskun,ja järkyttyi,kun kuului kova pieru ja Voltsu oli ilmestynyt hänen eteensä.'Sinä nenäkäs pentu! Vuosikaudet sinun vanhempasi olivat minulle velkaa ja siitä johtuen nitistin heidät. Nyt minä nitistän SINUT!!!' Voltsu oli vetämässä esiin omaa sorkkarautaansa,mutta ei löytänyt sitä. Harrya kummasti katsoen Harryn suu kääntyi virneeseen, ja hän kuiskasi:'Sitä sinä et enää pian tarvitse...' Harry ampui Voltsua vatsaan ja hän kaatui maahan,verta vuotaen,yskien punaisten huurujen noustessa. Harry katsoi vihollistaan silmiin ja näki 'Älä-Tapa-Minua...' katseen. Sitten hän mietti tulevaisuuttaan. Mitä hän tekisi tapettuaan Voltsun? Missä hän asuisi? Miten voisi elää elämänsä loppuun tietäen,että oli surmannut useita kymmeniä ihmisiä? MITÄ HÄN TEKISI??? Miettiessään näitä asioita Voltsu oli sitonut Harryn kengännauhat yhteen. Hän potkaisi Harrya pohkeeseen ja Harry kompastui. Harry kuitenkin ehti ampua Voltsua useasti päähän,ja taikavoimansa menettäneenä kuoli siihen paikkaan. Harry sekosi aivan täysin pitkäaikaisensa vihollisen tappamisesta ja veti taskustaan 9mm:sen. Hän ampui itseään päähän kerran ja kaatui siihen paikkaan. Hänellä ei ollut syytä elää enää.

Harry ja hänen ystävänsä haudattiin julkisen WC:n viereen lähelle jokea. Hautakivessä luki:'Harry Potter ja hänen ystävänsä. Jäämme kaipaamaan Harrya,mutta vain siksi,että hän on meille vieläkin velkaa.' Tietä pitkin saapui kuorma-auto. Se törmäsi Harryn hautakiveen ja nitroglyseriini-lastissaan se tuhoutui vieden mukanaan lopullisesti julkisen WC:n ja Harryn haudan mukanaan.


***Tämän surullisen tarinan loppu! Pyydän mielipiteitä!***

1

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • <mie>

      lol ihan paska

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe