kauhee ongelma, heelp mii

RöRömpötin

Kun meen paskalle nii ku väännän minkä kokosen pökäleen tahansa, niin kuse paskamassa tulee mun peräsuolesta ja loiskahtaa vessanpöntön vesirajaan nii mun perseeseen loiskuu ja lätisee sitä saamarin paskavettä!! Ärsyttävää oikeen!! Jos on ekaks vaik kussu sinne ja sit onki viel paskahätä ni kaikki kusel räiskyy perseesee. Ekaks tein silleen et otin semmosen juoksuasennon ja valautin paskan pönttöö ja lähin salamana juoksee kauas siitä pöntöstä, mut sitte se kaikki vesi vaa läisky lattioille. ttu mä jouduin sit siivoo koko lattian jollai tolulla.
Vaikka napauttas ihan pienen papanan nii silti roiskuu perseesee ja perse on kusessa ja paskavessä! Joskus jos on tosi iso pommi nii se tekee semmosen jätti molskauksen et sei räisky ylöspäi, niis o se hyvä mut se taas huonoo et tulee perse kipeeks ku semmosta ähkii ulos.

Yks keino jonka keksin ihan justiin vuos sitte on et laittaa paskapaperiarkin tai kaks taitettuna päällekäin siihe vesirajaa lillumaa ja sit ampasee kaike ulos. Siin on se huono puoli et menee iha hitosti paperii jos tulee useissa satseissa pökäleet. Ja pahin ongelma on että pönttö menee tukkoo ja sit tulvii pönttö. Jos aina välillä vetää ja jatkaa pyyhkimistä ni siin taas menee paljon vettä ja se tuntuu vesilaskussa. On ollu jo kokemusta, et pönttö menee tukkoo ja sit mä vaa nylkytin sitä pöntönsuuta karhupumpulla et siel alkaa kiertää mut ei, sitte tungin sitte semmosta kauheeta kemikaalia, joka hajottaa kaiken orgaanisen yhdisteen. Alko koko pöntönsisältö kiehua ja vaahdota ja johan alko röyhtäilee pönttö ja lopulta aukes. Huhhuh, ei oo paskallakäyntikää helppoa. PuuCee:t on hyviä, kun ei loisku, mutta sitte vaa pitää kärrätä se paskamakki aina joku kerran kuussa jonneki naapurin pihanurmelle salaa kipata haisemaa.

Onko teillä neuvoja, nyt ovat hyvät neuvot kalliit.

13

1809

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eeehheeeehhahhhhaha xD

   Tuota..kokeileppa ennen paskantamista nii laitat siihien kusen/veden päälle vessapaperia vähäsen.. :D ei sitte roisku

  • Slave88

   voiks sul olla pahempaa ongelmaa :D saanen nauraa

  • Hemputin

   Mul oli kans sama ongelma mut sit tajusin ja otin pyykkikorista äitin sukkahousut ja pingotin ne pöntön päälle, vähä löysälle tietty et tulee sellanen sopiva pussi. sit väänsin tortillot sinne ja lopuks sit kippasin paskat niistä sukkahousuista pönttöön. Kato pesuunhan ne sukkahousut menee kuitenki ja mutsin kusenpolttamista ei enää paljoo paskan haju erotu.
   Tai sit voit ennen paskalle menoo tehä keittiössä suurusteen pönttöön.Laita kiehuvaan veteen perunajauhoja ja sit kaadat sen lillingin pönttöön.Annat vaan jäähtyä ja se hyytyy sellaseks kiisseliks mikä ei roisku mut menee kuiteski putkesta läpi kun vedät.Nää oli vaan ideoita.

  • :DDD

   Sain makeet naurut tosta sub kirjoituksestas kiitos vaan :D

   • dr. john

    sinuna ottaisin yhteyttä lähimpään rautakauppaan. Sieltä saa puolikarkeita muttereita joita on kiva työnnellä perätankkiin. Mun serkulla on kokemuksia. Sen peräsuoli on täynnä happoa, koska se veti naamaansa litran suolahappoa (HCl) ja työns perseeseen sipulin. Parin päivän päästä oli tuloksena oksenteleva poika, jonka perseestä räjähdysmäisesti lensi matoja.


   • Anonyymi
    dr. john kirjoitti:

    sinuna ottaisin yhteyttä lähimpään rautakauppaan. Sieltä saa puolikarkeita muttereita joita on kiva työnnellä perätankkiin. Mun serkulla on kokemuksia. Sen peräsuoli on täynnä happoa, koska se veti naamaansa litran suolahappoa (HCl) ja työns perseeseen sipulin. Parin päivän päästä oli tuloksena oksenteleva poika, jonka perseestä räjähdysmäisesti lensi matoja.

    Missähä sinäkin olet nyt aikuisena?


  • Mr. D

   Kokeile tahdata koko satsis siihen alueelle missa ei oo vetta, eli reunaan. Harjoittelulla sekin onnistuu muttei kannatta jos on kauheet lastit tulossa kun kasaantuu aika mukavasti.
   Ja sitten vaan huuhtelet koko paskan alas ja jos siisti poika haluut olla niin vessaharjalla otat ne liukuraidat pois.

   • Rörömpötin

    Otan aina jarrutusvälet vessaharjalla veks mut sit terska hinkkaa siihe milasee pöntöreunaa, ttu!
    Pitää siis saada memmetimoine stondis ennenku voi käydä paskal ilman et terska koskee muide ihmiste elimien koskettelemaa pöntö etureunaa, grr bzzz brrr!


  • Rörömpötin

   See on myöskin tosi ärsyttävää jos lukee jotai kivaa lehteä paskalla ja sit se pökäle jysähtää sinne vetee ja iha siitä suoraan haara-aukosta lentää se ripulivesi suoraa lehelle! ttu!! Oon nyt tehny kompromissin, paan ainoastaan 2 paskapaperiarkkia veteen ennen paskalle menoo ja sit istahan ja väännän torttuu ja ku on pökäle tullu ni valmiina kädessä oleva yks paskapaperiarkin pudotan sinne pönttöö pökäleen kaveriks. Ei mee enää pönttö tukkoo paskapaperin takii.
   MUTTA, tänää kävin paskalla ja tein mun uuden säännön mukaan, mutta, se oliki semmone ripulipäällysteinen pökäle joa likaa persreijän kastikkeella, meni siinä sitte puol paskapaperirullaa ku koko aika valuu lisää ripulii perseestä! Lopputulos: siisti ja kuiva perse, pönttö puolillaa sontapaperii. Mä meen tyhmä vetään pöntön ja sitte menee ttu pönttö taas tukkoo, vaa vähä vettä pääs läpi ja paperisilppuu leijuu pahan hajusen paskaveden seassa. Siis iha jumalato löyhkä koko vessas!! Sitte nappasi äkkii vessaharja ja runkkasi se reijä auki sil harjal ja joha alko vetämää pönttö. Aaahh... mikä helpotus, vai oliko?

  • :DD

   On sulla ongelma :D Kyllä me naurettiin. Penkiltä meinas tipahtaa. x))

   • Rörömpötin

    Hauska kuulla x) :D:D:D:D:D


  • on pakko

   olla hauski juttu koko Suomi24:ssä :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

  • käpälä

   Et selviät nyt tost elävänä?Mut mul on ratkaisu..
   Mene metsään, missä kukaan ei käy eikä varsinkaan asu( niin että muut pääsee pakokaasusta xD) Ja sit..väännät pökäleet..Ja hej, ei mee ees vessapapruu kun voi pyyhkii noil kuusen kävyil =DTAi sit ruohoon.. Ja sit jos löyrät jonku ojan, ja jos sul on kauhean löysä maha, niin voit sit siit ojast ottaa ILMAISTA vettä.. Onnea yritykseen!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi perhe ei puutu Stefun ongelmiin?

   Vaikka onkin suvun musta lammas ja häpäissyt kaikki niin silti, miksi suku ei halua auttaa häntä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2380
  2. Maisa lomalla yksin?

   Yhdessäkään kuvassa ei näy edes vilahdusta miehestä..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2047
  3. Joko Sofia löytää tänään uuden rakkaan

   On varmaan aika jättää entisen parisuhteen savuavat rauniot taakse ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Nyt varakkaiden helsinkiläismiesten vaimojen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   1133
  4. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   22
   1107
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   967
  Aihe