Amme

Kamu (ja juu ilma aa ja oo-...

Amme

En ollut koskaan nahnyt luokkakaverini siskoa alasti. Olimme siis kaikki noin kuusitoistavuotiaita ja oikein hyvan ystavani Janin kanssa liikuimme samoissa puuhissa niin koulussa, kuin vapaalla. Heidan perheellaan oli mukava omakotitalo ja heidan niiden kesken olinkin viettanyt useita ’yokyla’-retkia ala-aste-ikaisesta asti.
Olin tietty samalla tutustunut Janin siskoon, Jaanaan, mutta siina kaiken muun tuoksinassa oli jaanyt huomaamatta, etta han ja aitinsa myos, olivat ’rintavarustukseltaan’ huomattavan lahjakkaita.
Eraana syksyisena viikonloppuna perheen vanhemmat lahtivat Puumalaan mokille laittamaan paikkaa talviteloille. No me Janin kanssa jaatiin talonvahdeiksi ja tietty heti jarjestettiin kotibileet. Kutsuttiin pitkalti kaikki omat kaiffarit , mutta juhlien alkaessa alkoi valjeta, etta Jaanakin oli pyytanyt omat ystavansa ilon pitoon.
Se sopi meille oikein hyvin, silla olisi niista muutoin tullut aika ’poikamaiset’ kekkerit. No jossain valissa vaelsin alakertaan ja laitoin sahkokiukaan paalle.
Arvelin, ettei monikaan olisi kehdannut oikopaata rynnata ilkosillaan alakertaan, joten keksin mielessani oivan kannustimen: kirjoitin salassa pienille lapuille kaikkien nimet, ja nakkasin ne Janin ja Jaanan isan vanhaan hattuun.
Sitten isoon aaneen julistin, etta: ”Nyt joka arvalla voittaa!”.
Juhlavaki oli yllattavan hyvin mukana kuviossa ja hiljaisuuden vallitessa saunaryhmat valittiin. Ensimmaisessa oli nelja poikaa ja yksi tytto.
No eipa se tullut yllatyksena, etta lopulta pojat menivat saunaan ja kyseinen ’onnekas’ tytto jattaytyi jalkeen ylakertaan siiderin pariin.
Taas alkoi juominen ja tanssi. Osa porukasta siirtyi pikkuhiljaa alakerran suuntaan.
Suuntasin itsekin kylpytiloihin. Saunasta kuului useamman ihmisen puheet. Silloin huomasin aiemmin unholaan jaaneen ison kylpyammeen! Valittomasti aloin tayttamaan sita vedella ja jostain loysin vaahtokylpyainettakin. Loikkasin altaaseen. Pian loylyn ajamana poistui saunasta etuosasto bileiden iloisinta porukkaa. Samantienhan ne huomasivat minut ammeen ja vaahtojen parissa. Ei siina tarvinnut kutsua esittaa, kun sain seuraa kolmesta tytosta.
Pojat oli riemukseni jaaneet saunaan ’kovemmille loylyille;

Eihan minulla tata kaikkea vastaan mitaan ollut. Eikohan se liennyt lahella omia haaveitanikin. Tytot olivat tassa vaiheessa jo pienessa, iloisessa huppelissa ja nuoruuden huumassaan aivan vastustamattomia. Ne tunkivat kukin vuorollaan syliini ja parin tutumman kanssa jo suutelinkin.
Sen – ja muunkin seuraksena alkoi mulkkuni vaistamatta turvota juhlakuntoonsa. Amme oli senverran pullollaan, etta silloin talloin joku tytoista hipaisi seisovaa kyrpaani –eika aivan vahingossa. Aika piinallista kuitenkin, silla vaahto alkoi laskeutua ja vedenpinnan lapi nakyi yha enemman pintaa…. Katselin lumoutuneena tyttojen terhakoita ja ketunnokkamaisia rintoja, seka veden alla hailyvia karvakolmioita
(yhta lukuunottamatta oli tytoilla hapykarvat ’vain’ siistityt, mutta eraalla aivan posliiniksi ajellut.) Nain jo parinkin tyton katseesta, etta he himoitsivat taytetta jalkojensa valiin. En tietty kehdannut nousta ammeesta aivan armoton seisokki paalla.
Silloin eras Jaanan kavereista, muistaakseni Tiina, tuli aivan lahelle ja kaantyi minuun selin. Han istuutui syliini ja ihana pyllynvako hiveli etumustani. Han istui nyt minussa kiinni ja kivikova kullini sykki aivan hanen selkaansa vasten.
Kiersin kateni hanen ymparilleen muista piittaamatta; toisella hyvaillen kimmokkaita rintoja ja toisella laskeuduin hanen haarojensa valiin.
Tiinan pillu oli ihanan vastaanottavainen; aivan kiimaisen limainen vedenkin alla. Hieroin hellasti klitorista ja samalla nipistin nannia. Tiina vastasi huokaisten ja painoi paansa ja marat vaaleat hiuksensa kasvoilleni.
Ammeessa oli yha lisaksemme kaksi tyttoa, jotka katselivat meita kiinnostuneina. Tassa vaiheessa vaahto oli jo taysin poissa ja halukkaiden oli helppo nahda mita veden alla tapahtui. Tiina ja mina olimme jo niin himoissamme, ettemme piitanneet juurikaan ulkomaailmasta, kunhan saisimme toisemme tassa ja nyt ja heti!
Nostin Tiinan peppua hieman ylos ja kullini luikahti hanen pilluunsa takaapain aivan, kuten sen pitikin. Han inahti kiitollisena, eika kellekaan jaanyt epaselvaksi mita oli tapahtumassa. Tiina liikehti ylos ja alas minun hieroessani hanen kiiman kovettamia tissejaan.
Sitten tuli yllatys; olimme nussineet ihanasti muun maailman jaadessa taustalle ja nyt kuulin tutun aanen ammeen viimeisten vesien lurahtaessa viemariin. Meidan taytyi siis olla taysin kuivassa ammeessa eli joku oli ilkeyksissaan irrottanut tulpan. Avasin silmani ja nain useammankin juhlijan ammeen ymparilla toimintaamme seuraamassa. Tiinakin havahtui, kun havaitsi nykyttamiseni taukoavan.
”Mika nyt? Anna nyt sita munaa!”, han vaati. Sitten hankin vilkaisi taakseen ja naki ystavamme. Aika vaikea oli keksia pikkunapparaa sanottavaa.
Tiina nousi ylos ja veti minut mukanaan. Seisokkini ei ollut talttunut laisin. Oli pakottava tarve tulla! Hetken katsoimme kaikki toisiamme. Sitten nain katseiden siirtyvan turpeaan kulliini. Pakotiet olivat vahissa, joten sanaakaan sanomatta menin saunaan.
Kauhukseni siella oli luokan nortti, Riina. Vaihtoehdot alkoivat olla todella vahissa, joten muina miehina menin hanen viereensa ylalauteelle istumaan. Painoin selkaa alas nolostuksissani, mutta olihan Riina nahnyt kaiken mita minulla oli tarjota jo tullessani.
Ulkopuolelta alkoi kuulua supatusta eli epailematta tapahtunutta alettiin puntaroida tuon koko kanalauman kesken. Tilanne oli senverran piinallinen, etta tunsin seisokkini hieman talttuvan.
Riina ei tehnyt elettakaan poistuakseen. Istui vaan vieressa.
Nousin piilokumarastani ja hetken mielijohteesta suutelin Riinaa suoraan suulle. Ilokseni han vastasi ehdotukseeni.

En ollut ikina ajatellut hanta ’siina mielessa’. Kuitenkin nyt tassa tilanteessa ja varsinkin vailla rihman kiertamaa, olin aivan myyty hanen luonnolliselle, viattomalle kauneudelleen. Riina saattoi olla luokassa ujo, mutta nyt han tarttui rohkeasti kivikovaan kaluuni ja alkoi liikuttaa sita edes ja takas…. Huokaisin kiitollisena ja leikin hanen nopottavilla nanneillaan viela hetken ennenkuin siirryin hitaan viivytellen alemmaksi... Jatkoimme kiihkeaa suutelua ja tunsin kullini nupista pulppuavan jo sita ihanan liukasta kiimalimaa… Riina yllatti taas taysin ja kumartui nuolemaan tarisevaa penistani.
En voinut kuin nauttia. Kumarruin Riinan jalkovaliin ja aloin hellasti kiusoitella hanen klitoristaan. Han oli lyhyt varreltaan, joten ulotuin vaivatt persvaon paikkeille. Levitin pakaroita ja tyonsin kielenkarkeni lahelle peppureikaa. Riina ynahti kuuluvasti. Sylkaisin ja otin sormet avuksi; kiusoittelin anuksen ymparilla. Olin niin kiihottunut koko yllattavasta tilanteesta, etta yhtakkia kullini alkoi sykkia kuumaa mallia Riinan suuhun. Se taisi tulla aika yllatyksena, joten han sylki spermani vatsalleni.
Olin aivan ekstaasin uuvuttama, mutta jatkoin Riinan vaon parissa; nuolin ja runkkasin kasillani minka kerkesin. Ei mennyt aikaakaan, kun han tuli kuuluvasti ulisten mika kiihotti minua.

Hetken makasimme samassa asennossa. Lauteet olivat aivan ’limaiset’. Nousimme istumaan. Huimasi tolkuttomasti. Saunan kuumuus oli vienyt meidat nestehukan partaalle. Sanaakaan vaihtamatta siiirryimme pesuhuoneen puolelle. Siella ei ollut enaa ketaan, mutta olin todella varma, ettei aktimme ollut jaanyt huomaamatta. Viilea suihku teki hyvaa molemmille. En voinut vastustaa kiusausta suudella Riinaa uudelleen ja niin painauduimme jalleen toisiamme
vasten. Viereisesta huoneesta kuului vilkkaita aania, joten –kuin yhteisesta paatoksesta- erkaannuimme ja pikaisesti kuivasimme ja puimme.
Saapuessamme ylakertaan jotkut yrittivat lietsoa liki ’yleisia karajia’ ”tapauksemme kasittelemiseksi”, mutta onneksemme ehdotukset hukkuivat yleiseen halinaan.
Tuon viikonlopun jalkeenkaan oli jengin turha tulla huomauttelemaan yhteisesta hetkestamme, silla aloimme Tiinan kanssa seurustelemaan ja nain kymmenen vuoden jalkeenkin pidamme tiiviisti yhta.

5

16846

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Ä-kirjaimet on keksitty.

    • flow.

      Myös Ö-kirjaimet on keksitty!

    • Lissu

      Aivan ihanan kiihottavia nää sun tarinat. Älä välitä noista ään ja öön perään hinkujista, ne ei selvästikkään oo törmänny näppiskään jossa ei öökkösiä ole... Jatka vaan samaan tapaan, niin saan vielä monet orkut sun tekstien takia! KIITOS!!!

    • ääöö

      missa on aakkoset? äää

    • öööhhööäää

      kuinka on???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe