spiritismiä yksin

läpämpämpä

Niin tuli tässä mieleen, koska aihe kiinnostaa ittee, että voiko spiritismiä pelata yksin?

Tarvitseeko muita välineitä kuin sen laudan?

17

4803

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suupaltti

      mutta uskon sen olevan turhan vaarallista, kaveri kannattaa olla mukana. Muuta et tarvitse kun laudan jostain kyllä aina kuulee että tarvii sitä sun tätä mutta ei se piä paikkaansa, henget pystyy mihin vaan vaikka ilman lautaa. se on vaan niin että se toimii, jos on toimiakseen ei siinä mitään kummempaa välineistöä tarvitse. Yksinpelatessa on suurempi hulluksi tulon riski, koska jos jotain tosi kauhistuttavaa tapahtuu kaikki tapahtuu vain sinun nähden ja siitä voi jäädä pahakin trauma.

      • todettu

        Parempi jättää koko homma kokeilematta. Se ei todellakaan ole mitään hetken leikkiä.


      • Oonanen<3<3<3

        Joo.....Haluaisin pelata spiritismiä viälä mut mun kaverit ei enää uskalla ku se viime kerta oli niin hirvee. Sit ajattelin pelata yksin mut en kyl sit viittii ku sen ekanki kerran jälkee pelkäsin ihan hulluna tosi kauan ja sillon sentään oli isompi porukka., nii en uskalla!
        Muute ku kaikis spiritismi ohjeis sanotaan et siinä huoneessa ei saa olla auringon valoa , niin se ei ole totta koska meillä se toimi loistavasti päivän valossakin.


    • saa

      yhteyden yksin tai seurassa. Eroon pääseminen huomattavasti vaikeampaa.

    • WTF?

      ihan tosissaanko tollaseen uskotte? ei hyvää päivää

    • Missä päin asut?

      Haluatko pelikaveria?
      Asutko pääkaupunkiseudulla?

    • jannish

      En viittis yksin ainakaa pelata spritismia yksin. Ehkä pikkasen tekis mieli, mutta oon päättänyt etten koskaan pelaa sitä yksin. Tarpeeksi pelottavaa jo kaverinkin kanssa. (:

      • Mitä järkeä?

        Mitä varten sitten haluaisit pelata sitä jos kerran pelottaa niin paljon? Mitä siitä pelaamisesta odotat saavasi?


    • monta kertaa...

      Mä oon pelannu yksin monta kertaa mutta järki tallella yhä!

    • 18+7

      ihan noin niinku muuten...miksi aina spiritismistä puhuessa puhutaan että se olisi peli? Ei kai sitä pelata vaan kysellään asioita jne.. Mistähän kummasta tuo peli juontaa juurensa, jos käyttään jotain lautaa niin ei se minun mieletä tarkoita automaattisesti jotain peliä :D

    • nimimerkki blogilta

      mikäli leikit henkie kanssa nii sulla o yhtä suuret mahdollisuudet saada seuraa mitä et tahdo kui kadulta. henget ovat iha yhtä ihmisiä kui kuka tahansa muu valmiista ympäristöstä jossa ei tarvi aatella tai olla järkevä. ellet tiedä miltä tutuu olla henkie raiskaama nii kannattaa olla unohtaa leikit. maailma o raadollista koska ympäristö o hajottava eikä eheyttävä.

      ihmine ei tajua mikä mättää ja nii kaua kui ei tajua mikä mättää o parempi unohtaa henget koska nii paljo mättää joka o enempi kui synkimmätkää mielikuvat. lisänä pelot tappaa tai lukitsee helpolla henkilö.

      henget o todellisuutta mutta hengillä o hierarkia jota sukovat ja toimivat kui robotit tai diktaattorit jos saavat valtaa tai ovat yhtä tietämättömät kui kaikki muut. henkilö pitää pitää oma pää nii ihmiste kui henkie ympäröimänä ja tavoittelija tai uskova tai uskoteltu ei riittävä vahva eikä ymmärrä riittävästi.

      • nimimerkki blogilta

        vuosie aja oo ollui henkie ympäröima nii kui olisi ihmiste ympäröimä. tuo o iha sama jos sulla o seurassa lauma henkilötä koko aja 24h monta vuotta. tuotako haet ?? että sulla olisi seuraa joka paikassa eikä yksityisyyttä ??

        tuossa o enemmä haittoja kui plussia. ihmiset ei ymmärrä että telepatia o yhtä arkine kui puhuttu puhe joka telepatiassa o pelkkä ajatus.

        mikäli joku alkaa pelata peliä päälläs nii tuotako hait ?? henget mielellää pelleilee ja pelaa peliä jonka tuntevat mutta jota henkilö ei tunne joka ei iha aina pelleilyltä tunnu mutta helvetilliseltä peliltä jotta tuotako tarvii henkilö tarvii ??

        jos oot nii kyllästyny elämää että spiritismiä pitää leikkiä nii koeta käyttää järkeä ens. ei ruoho oo yhtää vihreämpää naapuripuolella.


    • spiritsimit perseese

      mäkin kokeilin tota lauta-huuhaata, hain vajasta kakkosnelosen ja kysyin siltä sen ollessa pöydällä pimeässä huoneessa, että tahdotko muutaman naulan vai tuleeko niitä henkiä? lauta oli hiljaa ja heiti sen takaisin vajaan...

    • Satuu96

      Olen kokeillut kaksi iltaa peräkkäin spritimiä yksin. EI TOIMI. MIKSI? Olen peittänyt ikkunat ja olen kynttilän valossa. Olen piirtänyt leivinpaperille numerot ja aakkoset, sekä pentagrammin ja kylä ja ei. Mukina toimii kertakäyttöinen läpinäkyvä muovimuki. Voiko olla, että olen väärässä paikassa. Omassa huoneessani valot pois, mutta viereisessä huoneessa on ihmisiä ja valoa. Pitääkö paikan olla täysin tyhjä ja valoton?

      • Anonyymi

        KYLLÄ SE TOIMII. Olet just siellä.


      • Anonyymi

        Älä kokeile enää!
        Tunsin joskus naisen joka oli toisen naisen kanssa pelannut spiritismiä. Näitten ukot ensin naureskelivat touhulle, mutta illan mittaan hymyt hyytyivät. Ei tästä sen enempää, mutta...

        Nainen kokeili myöhemmin, liikkuisiko se lasi hänellä yksinään. Ei pitäisi, mutta se liikkui! Kysyi, miksi liikkuu ja sai vastauksen: "Koska sinä olet päästänyt minut itseesi!"

        Siihen loppui häneltä spiritismi lopullisesti. Sanoi että tulee kauheita pelkotiloja kun vain puhutaankin asiasta. Kertoi tämän minulle, kun kokeilusta oli kulunut yli 30 vuotta.

        Minä en aio kokeilla. Saattaa hinta tulla paljon kovemmaksi kuin uskoisikaan..!


      • Anonyymi

        Itte pelaan aina yksin kun muitten kanssa henki ei yleensä halua puhua. Itse pelaan yksin talossa on muissa huoneessa ihmisiä joten laitan oven kiinni. Peli huone on yleensä oma huone. Kun pelaan yksin pidän valoja päällä ja yhtä kynttilää. Laitan verhot ja kaiken muun joko voisi heijastaa hengen kiinni. Oija lautana toimii iso piirrustus jonka tein kaksi vuotta sitten. Kirjoitin sen kääntöpuolelle kaikki tarvittavat kirjaimet ja jutut. Ja juomalasin sijaan käytän siroa shotti lasia. Laitan shottilasin alle yleensä oman sormuksen ja anna sen olla koko peliajan siellä. 1. ASIA LUULTAVASTI KIIKASTAA SIITTÄ ETTÄ SINULLA PITÄISI OLLA OMA KORU TAI SORMUS LASIN ALLA PELATESSASI. Mutta ole varovainen koska olen kuullut että joilla ihmisillä esim. koru tai riipus on yrittänyt kuristaa pelaajaa pelin jälkeen joten suosittelen sormusta mielellään omaa jos löytyy!!!!!
        2. ET OLE TARPEEKSI VANHA. Ise yritin pelata kahdentoista vanhana mutta ei toiminut nyt olen 15 ja nyt henkimaailma haluaa kertoa kaikkea. Luulen että henget suojelevat että olisimme valmiita henkisesti tähän peliin. Ja jotkut ihmisille henget eivät vain halua puhua esim. Kaverini halusi pelata kanssani mutta lasi ei liikkunut mutta sitten kun kaverini otti sormen pois lasin päältä. Lasi alkoi liikkua. 3. Et vain usko alitajuisesti henkiin tai niitten maailmaan jolloin ne myöskään ei näyttäydy sinulle. Onnea uuteen yritykseen jos aijot vielä kokeilla :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe