Kertokaas,

kanssa-asiakkat

miten teillä kävi siirtyessänne TF:lle ja ottaessanne puhepaketin, eli síirtyessänne kesken kuukauden, jouduitteko maksamaan silti pakettimaksun koko kuukaudelta?

9

1225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matti meikäläinen

      kk-maksu mutta tiedän että joskus laskutetaan virheellisesti koko kuukaudesta. Minulle kävi samanlaisesti mutta eri operaattorilla eli varmaan yleistä.

      • kuningas1980

        maksat vain käytetyistä päivistä....eli kk-maksu jaetaan käytetyillä pvillä.


    • pakettipuhuja

      Periaatteessa kaikki operaattorit laskuttavat puhepaketin hinnan kokonaisuudessaan jokaisen kuukauden edestä; voithan puhua vaikka 10 ensimmäisenä päivänä puhepaketin täyteen. Miksi laskutettaisiin vain 1/3?

      Toisaalta olen kuullut että Kolumbus ei olisi laskuttanut koko kuukauden edestä, mutta ilmeisesti (?) kaikki muut laskuttavat. Tieto ei kuitenkaan ole varma.

      • HärmänJätkä

        Yksi kuukausihan voi olla esimerkiksi 13.11.-12.12. Mulla ei ole mitään pulinapakettia, mutta TeleFinlandin asiakaspalvelussa sanoivat veloittavansa päivistä , eikä kalenterikuukausista. Itsekkin aloitin asiakkuuden kuun viimeisenä päivänä, eikä siitä aiheutunut mitään ylilaskuttamista.


    • altermann

      Jos siirryt toiselta operaattorilta kesken kuukauden, esim puolessa välissä niin ensimmäinen kk maksu menee päivien mukaan, eli puolelta kuukaudelta tuossa tapauksessa.

      Mutta jos siirryt toiselle operaattorille ja omistat puhepaketin niin edellinen operaattori laskuttaa koko kk maksun, vaikka olisi auki vain yhden päivän.

    • huijaritf

      Soita maksulliseen tf:n asikaspalveluun, niin ne hyvittää sulle muutaman päivän, kunhan puhut pitkään, että saavat rahan takaisin puhelustasi.
      Telefinladin huijarifirma on ainut, jolla maksullinen asiakaspalvelu.

      • urputtaja

        tarkista ensin vähän muutakin tietoja. oikein on että asiakaspalveluun soittaminen maksaa mutta Telefinlandin liittymän tilaaminen sen sijaan on maksutonta päinvastoin kuin esim. Saunalahdella. Ja kuka huijaa/voittaa siinä eniten? Operaattori joka houkuttelee hetkittäin halvoilla hinnoilla, kylkijäisillä tai puheajalla. Heidän myyntipalveluun soittaessa sinä maksat. Kenen luulet maksavan kaikki kylkijäiset? Luuletko että esim. Elisa joulumielellä tarjoaa soittimia etc. Kun sinulle tarjotaan puheaikaa 150€ (5€/kk) kuinka moneksi kuukaudeksi oletkaan "sitoutunut" käyttämään operaattoria? Mieti näitä kun seuraavan kerran vaihdat operaattoria !

        Hyvää Joulua !


    • jaakko1

      Tele-finlandilla maksat joulukuussa Tammikuun puhepaketin etukäteen!! Esim.DNA.lla maksat joulukuussa marraskuun paketin.DNA.lla maksat jo käytetystä palvelusta, Telefinlandilla et.. Jos kuitenkin paketin ottaa keskellä kuuta maksat vaan todellisista päivistä..

      • ---

        no eipä ihan mene tuo homma noin...tf:llä laskutetaan kuluvan kuukauden kuukausimaksu n. kaksi viikkoa etukäteen ja paketin yli/ohi menneet puhelut edelliseltä kuukaudelta.

        esim: saat laskun 15.1. Siinä laskutetaan kk-maksu ajalta 1.1.-31.1. ja puhepakettiin kuulumattomat puhelut, tekstarit ym. ajalta 1.12.-31.12.

        että siinäpä hehkutat dna:ta...=) kannattaa ottaa asioista edes hiukan selvää ennen kuin alkaa puhumaan mitään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe