Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Häämatkalle

bubu

Olen ensi kesän morsian. Häämatkasta ei ole vielä tietoakaan. Mutta kysymys on jo naimisissa oleville että lähdittekö heti häämatkalle juhlan jälkeen vai menittekö johonkin hotelliin hääyöksi ja vasta myöhemmin lähditte jonnekin kauemmas matkalle?

Kesällä on vähän hölmöä lähteä etelään. Mukavampi ois syksyllä kun täällä on sateista.

14

5069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ent. eelia-76

      Mentiin naimisiin marraskuussa, hääyö vietettiin kotona ja häämatkalle lähdetään huhtikuussa.

    • Kikke

      Mentiin naimisiin viime heinäkuussa. Isot häät lauantaina ja maanantai-aamuna lennettiin ihanalle häämatkalle Portugalin Azoreille. Mielestäni häämatkan idea on nimenomaan lähteä matkalle rauhoittumaan ja nauttimaan toisistaan heti sen kovan häähässäkän ja - tohinan päätteeksi. Niin kivaa kuin sitä kaikkea olikin suunnitella ja järjestää, niin koville se otti ja loma tuli tarpeeseen. Tavalliselle matkalle voi lähteä koska tahansa, mutta häät ja häämatka ovat toivottavasti vain kerran elämässä!

      Varatkaa siis häämatka heti häiden perään, olette sen silloin takuulla ansainneet ja sen matkan muistaa vielä vuosien jälkeenkin kirkkaasti kun muut matkat alkavat jo mennä toistensa kanssa sekaisin. Häämatkan pitää olla edes jotain vähän erikoista. Suosittelen lämpimästi Azoreita, joka on mahtavan aito, kaunis, sopivan rauhallinen, mutta erittäin toimiva kohde. Ei todellakaan mikään turistirysä. Lennot ( n. 6 h )olivat suorat Finnairilla, ja matkoista neljän tähden upealla hotellimajoituksella maksoimme alle 700,- / hlö. Matkanjärjestäjä Hispania. Ei paha! Onnea jo etukäteen ja hyvää Joulua!

    • marzu

      Meillä on häät ensi elokuussa. Lähetään häämatkalle heti seuraavalla viikolla häistä. Pääseepähän siitä stressistä (toivottavasti!)eroon, joka häitten järjestely tuntuu tuovan..

    • minä

      meillä oli häät elokuussa ja kuukauden pituista häämatkaa lähdetään viettämään tammikuussa. halusimme ehdottomasti näin, on taas mitä odottaa. häiden jälkeen olimme noin kuukauden huumassa ja tohkeissamme hyvin onnistuneista häistä, joten on ollut mukava sulatella, muistella ja järjestellä kuvia ym. lisäksi olemme saaneet kerättyä rahaa koko syksyn, jotta voimme häämatkakohteessa tehdä ja ostaa juuri sitä mitä tahdomme, ajattelematta rahaa. ja kyllä se häämatkalta tuntuu, ekana iltana menemme huippuravintolaan, juodaan shampanjaa ja julistetaan honeymoon alkaneeksi. niin ja hääyö vietettiin ilman muuta hotellissa. onnellista häiden järjestely aikaa!

      • hyvä idea

        Itsekin ajattelen juuri niin, että ei heti matkalle, sillä onhan ihanaa, että on taas jotain mahtavaa odotettavaa. Meillä tehtiin häämatka 6 kk jälkeen häistä. Se oli ihan tarkoituksella suunniteltu. Saatiin olla neljä viikkoa matkalla ihan rauhassa.


    • vaimo08/05

      Me menimme naimisiin viime elokuisena lauantaina ja heti seuraavana päivänä lähdettiin 2 viikon häämatkalle. Meidän mielestämme ainoa oikea tapa :) Ois menny fiilis koko HÄÄmatkasta, jos ois välillä pitänyt mennä töihon ja palata muutenkin arkeen heti. Ei tunnu häämatkalta, jos aikaa häistä matkaan on paljon.

    • Nimetön

      Yhteisestä päätöksestä emme lähde häämatkalle. Kumpikaan ei olla reissaaja ihmisiä ja varsinkin ulkomaille lähtiöitä.
      Hääyön vietimme romanttisesti kotona, jonne saavuimme todella väsyneinä klo 03 ja rupesimme vain onnellisena läheikkäin nukkumaan...

      • minna

        Kaverini meni 5 vuotta sitten naimisiin, eikätkä ole vieläkään käyneet häämatkalla.sanoi vaan että sitten kun lapset on isompia.Mielestäni häämatka pitää tehdä vuoden sisällä häistä, ei se sen jälkeen oo mikään häämatka..
        Itse menen naimisiin syksyllä ja varmaan lähdemme samantien etelän lämpöön:)


      • Onnellinen vaimo:)
        minna kirjoitti:

        Kaverini meni 5 vuotta sitten naimisiin, eikätkä ole vieläkään käyneet häämatkalla.sanoi vaan että sitten kun lapset on isompia.Mielestäni häämatka pitää tehdä vuoden sisällä häistä, ei se sen jälkeen oo mikään häämatka..
        Itse menen naimisiin syksyllä ja varmaan lähdemme samantien etelän lämpöön:)

        Avioliitossa kaikki matkat ovat häämatkoja. Kun on naimisiin menty, sen jälkeen ollaan häämatkalla - loppuelämä. Niin ainakin on luvattu. Taivaltaa yhteistä matkaa.


    • rauhoitu ensin

      Tuota, me näimme parhaaksi tehdä niin, että meillä on muutaman kuukauden päästä häämatka häiden jälkeen. Tosin kävimme matkalla jo ennen häitäkin, sillä matkustelemme paljon muutenkin. Hääyön vietimme hotellissa sviitissä. Se oli ihana kokemus. En olisi jaksanut lähteä lentokoneeseen heti häitten jälkeen istumaan. Siksi on ihan mahtavaa, että voi reippaana lähteä matkalle ja keskittyä sitten siihen, kun häähumu on ohi ja onnellisesti saatu vietyä loppuun.

      Mutta se hääyö kannattaa olla hotellissa. :)

    • enkuli-1988

      Meillä häät juhannuksena. Jäämme juhlapaikkaan yöksi ja seuraavana päivänä siivoamme ja lähdemme ajamaan mieheni suvun mökille. Sielä vietämme 8päivää ja 9lähdemme ajamaan takaisin. Pakkaamme muutto tavaramme paketti autoon ja ajamme uudelle koti paikka kunnallemma, kuuraamme ja kalustamme asunnon ja nautimme kesän viimeisistä hetkistä tutkien uutta kaupunkia ^^

      Kukin taaplaa tyylillään.

      • ei yhtä oikeaa mallia

        Tuohan on ihan mukavaa. Saatte rauhottua kaksin mökkeillessä. Niin ja paljon onnea tulevalle hääparille!:)


      • Paradise
        ei yhtä oikeaa mallia kirjoitti:

        Tuohan on ihan mukavaa. Saatte rauhottua kaksin mökkeillessä. Niin ja paljon onnea tulevalle hääparille!:)

        Meillä häät heinäkuussa, lauantaina ja maanantaina lähdetään sitten häämatkalle suomalaiseen kylpylään 5 pvä:ksi...Tiedossa ihania hoitoja...illallisia...shamppanjaa hotellihuoneessa ym.

        Miksi lähteä kesällä ulkomaille? Suomen kesä on niin ihana etten lähtisi todellakaan ulkomaille hikoilemaan tuskaisessa helteessä.


    • tehä..

      Porukat ollu naimisissa 21 vuotta, eikä häämatkaa tehny vieläkään..Pari kertaa ovat yrittäneet, mutta erinäisistä syistä reissu peruuntunut..

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe