kysymys teille, joita koulu vituttaa.

opiskelun loppusuoralla...

Heip!

Elikkäs tämä kysymys on suunnattu nimenomaan niille henkilöille, joita koulu niin sanotusti vituttaa.

Miksi? Mikä teitä siinä koulussa oikein vituttaa?

Ymmärrän, että kaikissa kouluissa ja oppilaitoksissa on aina muutama opettaja joka osaa olla epämiellyttävä, mutta niiden muutaman opettajan lisäksi. Mikä ja miksi?

37

4521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PH7

      Se johtuu yksinkertasesti siitä, ett ku on käyttäny viimeset 11vuotta elämästään opiskeluun ni ei sitä enää jaksa. Samaa paskaruutiinia joka vitun päivä...ei todellakaan onnaa enää...koulu vaan on perseestä.

      • opiskelun loppusuoralla

        Ymmärrettävää kyllä.

        eli 11 vuotta... olet siis lukion 2:lla tai ammattiopiston 2:lla.

        en nyt halua olla mitenkään näsäviisas tai muutenkaan epäkohtelias, mutta oletko ajatellut asiaa näin (nimittäin tämän omasta mielestäni suht viksunkin ajatuksen mulle törppäs ylä-asteen OPO)... esimerkki itsestäni...

        olen melkein 24-vuotias ja valmistun noin vuoden sisällä eli olen just ja just silloin 25-v. Siihen mennessä olen käyttänyt elämästäni jo 17 vuotta opiskeluun. kuulostaa pitkältä eikö? eläkkeelle pääsen nykyisen lainsäädännön mukaan aikaisintaa (jos ei terveys petä ja jos nyt muistan lakipykälät oikein) 57-vuotiaana, eli mulla jää vuoden päästä alkavalle työuralle aikaa sellaiset 32-vuotta - vähintään. Ja vaikka miten tahtoo ajatella, niin samaa paskaa sekin on päivästä toiseen - alalla kuin alalla. Joten mielestäni on tärkeintä käyttää ne alle 20 vuotta elämästä siihen, että sen yli 30 vuotta saa tehdä sitä mistä eniten pitää..


    • Minna

      Eniten mua vituttaa teennäiset ihmiset joiden ympäröimänä joudun viettämään tässäkin jaksossa 30h viikossa. Ei opiskelussa muuten mitään... Paitsi se että se on niin vaativaa ja voimia vievää, hitaampi tahti vois olla jotain.

      • opiskelun loppusuoralla...

        teennäisistä ihmisistä ei vain oikein pääse missään vaiheessa eroon. Jokaisella työpaikalla ja jokaisessa koulussa löytyy sellaisia henkilöitä, joita ei voi sietää (ja ellei ole itsenäinen yrittäjä, tai henkilöstöpäällikkö tms., niin niille ei voi antaa potkujakaan)

        Hitaampi tahti ei välttämättä ole huono toive, mutta silloinhan esim. peruskoulujen kestoa vuosissa pitäisi lisätä, jotta saadaan samat aiheet opetettua - se on sitten kokonaan oma asiansa, että ovatko kaikki nykyisin opetettavat kouluaineet tarpeellisia kaikille oppilaille...


    • lukiolainen

      no mikäs se siinä koulussa mahtaisi vituttaa.
      Ensin ylös kello 6, sitten bussiin kaikkien tyhmien ja paskalta haisevien ihmisten kanssa. Sitten koulussa joutuu hyvällä tuurilla yläastelaisten kanssa samaan kerrokseen kuuntelemaan helvetinmoista möykkää ja kattelemaan koko lähi-itää. Klo 16 asti tylsääkin tylsenpiä tunteja ja kotona pari kolme tuntia läksyjä.

      • opiskelun loppusuoralla

        (varsinaisesti viestissäsi ei ollut yhtän kysymystä, mutta teki silti mieli kommentoida...)

        En tiedä, monettako vuotta olet, mutta sulla rupeaa ainakin pahin olemaan takana päin - menit sitten mihin kouluun tahansa jatkossa.

        Ainakin oman kokemuksen pohjalta (myös 5 vuotta samanlaisen bussiruljanssin kokeneena) hommaan tuli hirmu paljon enemmän mielenkiintoa, kun pääsi enemmän valitsemaan sitä mitä opiskelee.

        Lapsellisista ihmisistä ei ikävä kyllä pääse koskaan eroon, mutta kyllä niiden osuus vähenee vähän kerrassaan.

        Tärkeintä tuossa vaiheessa vielä on mahdollisimman hyvän todistuksen saaminen koulusta, jotta pääsee sinne kouluun minne haluaa.


    • ...

      ai miksikö!? no ensinnäkin se, kun yt tänä vuonna aloitin lukion, en tunne sieltä ketään ja kaverini menivät muihin kouluihin..

      2. läksyä on aivan vitusti, verrattuna yläasteen muutamaan pikku tehtävään. kirjat tulee ostaa itse!! siihenkin menee 200€ tässä vuodessa.

      3. opettajat ovat tosi tympeitä ja paskoja.

      4. kokeisiin pitää lukea nyt koko kirja, jos meinaa pärjätä.

      5. menen joka päivä 8-15 ja että olisin koulussa 8:lta, pitää mun herätä jo kuudelta, sillä on 35 minuutin linkkimatka edessä.

      6. vielä on kesä ja tahtoisin pitää hauskaa.

      7. luokallani on vain vitun lapsineroja, joiden keskiarvo on 10 ja itselläni 7.6.

      8. oon ihan eksyksissä uudessa koulussa, en löydä luokkia, enkä tiedä milloin pitää mennä tunneille, kun ei ole kellojen soittoakaan

      9.kouluni ruokala on niin ahdas, ettei sinne kerkeä menemään 25 minuutin ruoka "tunnilla"
      kun kaikki 300 oppilasta tunkevat ruokalan yhtäaikaa, jonne mahtuu korkeintaan 120 henkeä.. en siis saa ruokaa.

      10. mulla on vaan historiaa, äidinkieltä, pitkää matikkaa, enkkua.. opoo, metodioppia ja musiikkia.. ei mitään muuta koko jaksossa.

      11. englanti tuottaa tuskaa ja opettaja puhuu koko tunnin vain enkuks, eikä selitä suomenkielellä niitä.. en siis tajua mitään, katon vaan mitä muut tekee ja teen sit ittekin perässä.

    • Girl_87

      Täällä olis yksi pieni peruskoululainen viimeistä vuotta...Mua nyt vaan sattuu kyllästyttämään aivan mielettömästi! Ehkä osatekijöitä on että vaihdoin just koulua;ihanat ystävät jäi vanhaa paikkaa.En oo sopeutunu vaikka kouluu on ollu jo monta kuukautta.Oon aika ujo mikä ei auta asiaa.Kokeista tulee vitosia tai korkeintaan seiskoja,ei oo ketää kelle puhua,ei oo ketää joka vois piristää päivää sanomalla:"Äh,kyllä se siitä,luetaa seuraavaa kokeesee yhessä!" tai jotain sen suuntaista.Tiiän nää porukat nimeltä,kaikki on ollu ihan kivoja,lukuunottamatta muutamaa rinnakkaisluokkien poikaa jotka vinoilee vähä kaikesta...No,ensinäkin,yksin on tosi vaikee olla puhelias,sillä hiljaisuudestani mua nälvitään usein.Siellä vanhassa koulussani olin ollu seiskalta asti ja tutustuin tosi nopeesti koska kaikki muutki oli uusia,kun taas täällä mä tunnun olevan ainoo joka viettää välkkänsä yksin kuuntelemalla stereoita,sekoaa luokkien sijainneissa ja liikkuu tottumattomasti paikasta toiseen.Ja aina löytyy joku jolla on varaa nauraa.Kukaan ei tunnu tajuavan että mäkin olen vain ihminen,ja yksinäinen sellainen.Mua on kiusattu koulussa koko pieni ikäni,ja ylä-asteen alussa sain ekat kaverini eikä kiusaaminen enää haitannu,uskalsin jopa huutaa takaisin mistä oli apua.Mutta täällä,täällä en uskalla edes mennä ruokalaan,koulupäivät on 8.-15.00 mutta siihenkin tottuu...Kotona sitten ihmetellään että mitenkäs toi nyt noin kauheesti syö..? Myönnetään,pitäs ottaa itteään niskasta kiinni ja tehä jotain.Mut ku en pysty siihen yksin...Mä olen vähän avuton mutta se on sitten voi voi...Nyt on kyl pakko palata atk:n "upeaan" maailmaan josta en kyllä tajua hölkäsen pöläystä mutta eipä tuo mittään ;)

    • homo444444444

      1. koulun taki stresaa ihan vitusti
      2. meiän koulussa opettajat iha vitu pellejä
      3. koulukiusaajat
      4. opetellaan ihan turhia asioita joista ei tulevaisuudessa hyödy mitenkään
      5. joka päivä joutuu herätä liian aikasin
      6. läksyt, kokeiden lukemiset. jos on harrastus niin ei paljoo jää vapaa aikaa
      7. jos koulussa ei ole suosittu se on yhtä helvettiä. ( esim. tanssiaiset kun et saa paria ja joudut tanssimaan open kanssa )
      8. joudut viettämään 30h viikossa samojen ihmisten kanssa.

      ja ymmärrän että ei näitä voi välttää mitenkään, koulu on olemassa, koulu on pakollista. elämä on perseestä......

    • LeenaAnniina

      Olet alatyylinen kirjoittaja. Ts.Moukka.

    • 823829

      Se, kun käytetään lapsellisten möykkääjien takia kaksi tuntia YHDEN matikan kappaleen opiskeluun.

      Vituttavat ihmiset.

      Se, kun on pakko nousta kuudelta aamulla että ehtii bussiin, jossa joutuu seisomaan koko matkan koska se on täynnä paskalta haisevia huutavia ahmedeita.

      Ruokavälkällä ei ehi syödä.

      Ruotsin ope on parikymppinen nainen jonka opetustyyli kuuluis alakouluun ja joka ei ilmota kokeista etukäteen eikä käytä wilmaa muuhun kuin poissaolojen merkkaamiseen.

      Muuten ihan mukavaa.

    • homomestari

      KOULU ON VITUN PASKAA SYÖPÄÄ KOLU VOIS IMEE VITTU MUN MUNAAXD

    • 0003567h

      Joka päivä vaan sitä samaa. Se yksi vittuileva opettaja, tylsät tunnit, inhottava luokka. Onneksi pian pääsee pois.

    • nfodbgosvf

      Ne ihmiset siel ja opettajat ja se koko paikka ja vitu aikasi aamul heräämine

    • kiveshikihomo

      karkkarin koulussa jeejeejee siellä ne jonnet opiskeleeedr

    • Jedeke

      Asioita mennään tuskastuttavan hitaasti. Samat asiat voisi käydä puolessa ajassa koulussa ollessa ja työssäoppimiset saisi olla lyhyempiä, että ehtii useampaan paikkaan. Valmistuisi nopeammin ja kokemus olisi laajempi.

    • Anonyymi

      koulu ei ole hyväksi terveydelle

    • Anonyymi

      Miksi? Mikä teitä siinä koulussa oikein vituttaa?

      Oikeastaan lähes kaikki esim.
      Huono ilmapiiri
      Kaveri joka yrittää olla kaikessa parempi, kun minä
      Huono muisti, unohdan kaiken todella nopeasti, joka vaikeuttaa kokoeiden tekemistä
      Koululiikunta, mulla on huono kunto ja siellä on tosi huono ilmapiiri
      Valinnainen, en ole jutellut siellä kelekkään
      Kielet, en vaan millään opi.
      Opettajat
      Vihaan olla sosiaallinen

      • Anonyymi

        mä kun oon nyt nelosella nii on ihan vitun tylsää.

        ruoka maistuu pahalle, vitusti läksyjä,ja pitää aina käydä kaikki vitun asiat 4000 kertaa vaikka ne aikuisena unohtuu. kaikki asiat voisi käydä läpi nopeammin tai edes saisi tehdä OMASSA tahdissa!!!!!


    • Anonyymi

      koulu vaan vituttaa koska opetajat on turhia paskoja ja en oo oppinut vittuakaan 5-7 luokalla. 3 luokalla opin muutaman enkun sanan mutta en mitään muuta.

      • Anonyymi

        Mua joskus vituttaa oppilaat , jotka haittaavat työntekoani.


    • Anonyymi

      vituttaa koulu

    • Anonyymi

      1. Koulukiusaajat
      2. Paskan makuista ruokaa (tulee nälkä ja ei jaksa mitään)
      3. Ei työrauhaa
      4. Ei opita yhtään mitään
      5. Kaikki tunnit on 4,5 ja 6 kerroksissa ja ruokala on "-1" kerroksessa ja välkälle ulos pääsee vain 1. kerroksesta niin arvatkaa onko kiva kävellä portaat ylös pitkin päivää tyhjällä vatsalla.
      6. Koulun pihalla on yhtä aikaa noin 250-300 oppilasta ja hirveä äänimaailma.
      7. Saatanan pitkät päivät eikä koulussa saa edes välipalaa.

    • Anonyymi

      RageTeppo, Ei-vois-vähempää-kiinnostaa-Seppo, ja luokan häiriköt, melu, aikaiset herätykset, läksyt, elämä, moti on menny. Siinä pieni osa mikä tässä mun "hyvässä koulussa mihin kaikki haluu lapsensa" koulussa vituttaa ja on perseestä.

    • Anonyymi

      En pidä yhtään siitä, jos jollain on huono asento jaloilla, niin laitetaan tekemään Cooper testi, ja periaatteessa se ei ole lain mukaan pakollinen.😡

    • Anonyymi

      Tylsää en jaksa keskittyy siihen mikä ei kiinosta! En osaa mitään, enkä ymmärrä vaikka selitetäänäntämällä rautalangasta nii alkaa vituttaa. Ärsyttävät oppilaat kettuilee opet ei ees niin vittumaisia. Miksi tuhlata aikaa kouluun ku vois tehä jotai hauskaa?!

    • Anonyymi

      mä oon kasiluokalla ja ihan ekana koulupäivänä meille kerrottiin kuinka kauhee kasiluokka tulee olemaan, no tättä ollaan ja olihan kaikki ihan oikeessa. Eniten koulussa vituttaa ne asiat josta tiedän että ne eivät tula auttamaan minua missään. Varsinkin esimerkiksi FYSSA ja KIRJAT. Tiedän että lukeminen on tärkeetä mutta mitä jos lapset saisivat valita omat kirjat. Näin sitä kirjaa oikeesti olis kivaa lukea. Minä luen mieluusti vapaa ajallani mutta koulukirjat ovat perseestä. Siois en tiedä että mikä siinä on mutte minä alan olemaan itsekkin sitä mieltä ettei opettajatkaan ole ikinä lukenut mitään ku kaikki kirjat mitä ne valitsee meille luettavaksi ovat ihan TÄYSIN PASKOJA.

      • Anonyymi

        Ja kokeet on tosi stressaavia ku ei tajua edes tehtävän antoa


    • Anonyymi

      ihan paskaa vaan.

      • Anonyymi

        Onnittelut. Onnistuit kaivamaan 20 vuotta vanhan viestin esiin.


    • Anonyymi

      En osaa enkä ymmärrä vaikka rautalangasta koitetaan vääntää, menee täysin keskittyminen, vittumaisia oppilaita pitäs osata olla niinku ""

      • Anonyymi

        En osaa enkä ymmärrä vaikka rautalangasta koitetaan vääntää, menee täysin keskittyminen, vittumaisia oppilaita jotka dissaa, pitäs osata olla niinku "Cool" että vois hengata sinisten tyyppien Kaa, ei jaksa istua ja kuunnella jotain mikä ei voi vähempää kiinnostaa ku parempaakin tekemistä,ja pitäs herätä joka aamu 7 että ehtii kouluun 8 ja sinne vain kuuntelemaan niitä tylsiä opetuksia ja koittaa tehdä niitä mahdottoman typeriä tehtäviä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En osaa enkä ymmärrä vaikka rautalangasta koitetaan vääntää, menee täysin keskittyminen, vittumaisia oppilaita jotka dissaa, pitäs osata olla niinku "Cool" että vois hengata sinisten tyyppien Kaa, ei jaksa istua ja kuunnella jotain mikä ei voi vähempää kiinnostaa ku parempaakin tekemistä,ja pitäs herätä joka aamu 7 että ehtii kouluun 8 ja sinne vain kuuntelemaan niitä tylsiä opetuksia ja koittaa tehdä niitä mahdottoman typeriä tehtäviä

        Siis niitten ei "sinisten" 😅🤣 kuten huomaatte kirjoittaakkaan en osaa niin miten joku koulu pitäs onnistua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En osaa enkä ymmärrä vaikka rautalangasta koitetaan vääntää, menee täysin keskittyminen, vittumaisia oppilaita jotka dissaa, pitäs osata olla niinku "Cool" että vois hengata sinisten tyyppien Kaa, ei jaksa istua ja kuunnella jotain mikä ei voi vähempää kiinnostaa ku parempaakin tekemistä,ja pitäs herätä joka aamu 7 että ehtii kouluun 8 ja sinne vain kuuntelemaan niitä tylsiä opetuksia ja koittaa tehdä niitä mahdottoman typeriä tehtäviä

        Ettei vaan olisi asenteessa se suurin vika? Itse joudun heräämään klo. 6:20, kun lähden töihin. Aiemmassa työssä jouduin valvomaan öisin, kun tein vuorotöitä, että on se hirveää jos pitää klo. 7 herätä.


    • Anonyymi

      ei jaksa

    • Anonyymi

      pesreestå

    • Anonyymi

      Ne jotka haluaa opiskella, niin opiskelee!
      Ne jotka ei halua, niin ei tarvitse! (Omapa on valinta)
      Niin yksinkertaista!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe