Iskä kertoo

iskäkökä

Itsellä on kaksi tytärtä. kummallakaan ei ollut mitään koliikkeja. Tietenkin itkivät niinkuin vauvojen kuuluukin mutta ei mitään ihme koliikkeja.

Paras tapa oli saada vauva rauhoittumaan oli että laitoin hänet mahan päälle niin että makasi mahan päällä ja kädet levittyivät rinnan ympärille. Tähän kun laittoi peiton päälle ja taputteli peppuun niin ei menny kauan kun nukahti. Siinä oli hyvä itsekin olla ja katella töllöä. Ääniä pidettiin koko ajan päällä ettei tottuisi hiljaisuuteen. Jos oikein kova mahakipu yllätti tai muutoin ei tullut mistään mitään niin auton kyyti rauhoitti kummasti.
Kannattaa kokeilla kaikkia mahdollisia keinoja mutta läheisyys on parasta vauvoille.

Mutta pistäkää ne ukot välillä rauhoitteleen niin huomaatte että auttaa..

Itse pääsette välillä lepäämään ja vauva on ihmeissään ettäkukas p--le se tämä on!Niin unohtuu vatsavaivat.

Siis ukot vähintään kaksi tuntia päivässä niin että itse häivytte kokonaan pelipaikalta tai menet nukkumaan. Kyllä me miehet pärjätään ..ainakin pari tuntia..

3

1653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pinde21

      ihanaa lukea siitä, kuinka mies sanoo pärjäävänsä. toivon myös että sulla on vaimo joka luottaa siihen että pärjäätte. meillä ollaan nimittäin oltu just niin kauan kun poika tähän maailmaan syntyi ihan yhtä tasavertaisia vanhempia. mieheni ilmoitti minulle vauvan ollessa 2vk, että miehet lähtee nyt kruisaamaan kärryillä! Kysyin että saanko lähteä mukaan, johon mies "no nää ois kyl nyt niin äijien juttuja". siinä meinasi itku tulla. on tärkeää että äiti luottaa lapsen isään, mutta myös tärkeää että isä luottaa itseensä. ei lapsikaan pysty tutustumaan kunnolla isäänsä jos äiti kokoajan häärää ympärillä. ihanaa joulua sinulle!

    • anya

      Mutta eihän tämä juttu kyllä mitenkään liittynyt koliikkiin. On meidänkin isäntä hoitanut vauvoja ja köllötellyt heidän kanssaan kertomallasi tavalla. Muut lapset rauhoittuivatkin hyvin sydämen sykettä kuunnellessaan, mutta eivät meidän koliikkilapset. Heihin ei autoajelukaan tehonnut. Vain aika auttoi.

      • myös koliikkiin

        Kyllä tuo isän sanoma liittyi myös koliikkiin. Ei sen äitin tarvitse aina olla se joka huutoja kuuntelee. Yhtälailla vauva rauhoittuu isän kuin äidin syliin, jos äiti vain suostuu vauvan isälle antamaan. Isän sanoma oli se, että anna isän hoitaa niin saat kerättyä itse voimia ja jaksat hoitaa vauvaa paremmin.

        Yleensä äidit eivät vain suostu antamaan vauvaa puolison rauhoiteltavaksi; eivätkä isit rupea rettelöimään sen takia, että saisivat vauvan syliinsä. Tällaisesta asiasta riiteleminen kun ei ole vauvan edun mukaista. Samalla äidit tekevät itselleen ja vauvalleen karhunpalveluksen kun ajavat itsensä loppuun. Lopputuloksena oikeasti huonoja äitejä.

        Sinänsä sääli, että suurin osa äideistä ei usko että mies pystyy hoitamaan vauvaa. Kuinkahan moni näistä äideistä on edes antanut miehen hoitaa vauvaa? Enemmän kuin viisi minuuttia? Kyttäämättä vieressä? Ja "hyviä" neuvojaan jaellen? Isät pitää jättää kahden vauvan kanssa koko päiväksi, jotta voi sanoa onko isästä hoitajaksi vai ei.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe