4. Ulottuvuus ?

1. 2. 3. ulottuvuus?

"Myös tietoisuudentaso kasvaa sitä mukaa kun etenemme kohti vuotta 2012 ja sieltä sitten plumpsahamme sinne 4. ulottuvuuteen".

Mikä on 4. ulottuvuus?
Mitä olivat 1. ja 2. ja 3. ulottuvuus?

Hienoja sanoja mutta mitä ne tarkoittavat noin niinkuin konkreettisesti?

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001148&posting=22000000010498558

16

4391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se on ulottuvuus johon olemme siirtymässä pikkuhiljaa. Värähtelyltään hienojakoisempi uusi ajan ja paikan tila. Maapallon värähtelyä nostellaan kokoajan lähemmäksi tuota ulottuvuutta. Jokaiseen ulottuvuuteen kuuluvat omat henkiset oppinsa.

    • Boff

      Kolmas ulottuvuus on ihan hieno asia. Ei tarvitse liikkua tasossa ikän kuin paperin pinnalla koko ajan. Nykyisenlainen elämäkin olisi mahdotonta.

    • Hartsa

      Jos ajatellaan ulottuvuudet vaikka koordinastistona niin 1. ulottuvuus on origonpiste (vai pelkkä x-akselin viiva?) 2. ulottuvuus on x- ja y- akseli. Eli kuten kuten paperi, pystyt liikkumaan sivulle ja ylös, mutta et syvyyssuuntaan. 3. ulottuvuudessa lisätään z-akseli jolloin tulee syvyyssuunta, eli pystyt nousemaan seisomaan ja hyppäämään ylöspäin. Siis näin periaatteessa ihmisgeometrian mukaan selvitettynä. Eri ulottuvuudet oikeasti lienee hyvin erilaisia, mutta näistä periytyy ihmisnimitykset kolmelle ensimmäiselle ulottuvuudelle, ainakin geometriassa. 4 ulottuvuus on taas abstrakti käsite, jolla ei luultavasti ole enää mitään tekemistä edellisen analogian kanssa. Se on "viiva" lisää jonnekin mitä ihmismieli ei 3 ulotteisessa maailmassa pysty käsittämään.

      Kuten jos itse asustaisit 2 ulotteisessa maailmassa ja joku tulisi sinulle selittämään 3 ulottuvuuden suuntaa niin se olisi yli sinun ymmärryksen. Se millä ei ole vertailukohtaa on mahdoton käsittää. Mutta on teorisoitu että 4 ulottuvuudessa aikakäsite olisi jotenkin erilainen, että aika olisi tavallaan yksi viiva lisää mitä pitkin voit liikkua.. Ja on kyllä monia muitakin teorioita, mutta niihin ei liene paljon kannata perustaa, koska herää kysymys mistä kukaan voi tietää.

      Tosin lienee joillakin ylempää kanavoitua tietoa, mutta otapa siitä selvää mikä on "oikea" versio, jos mikään.

      -Hartsa

    • jeeeeeees

      Maailmamme on neliulotteinen eli kappaleen sijainnin ilmoittamiseen tarvitaan neljä koordinaattia x,y,z,t ja kaksi origoa, ensimmäinen xyz:lle ja toinen t:lle.

    • AROSUSI-09

      on jotain,mistä käsin katsoen kolmiulotteinen maailma vaikuttaa yhtä käsittämättömältä ja rajoittuneelta,kuin meidän kolmiulotteisessa maailmassamme vaikuttaa kaksiulotteisuus...

    • dodiin

      Loppujen lopuksi kukaan ei tiedä mitä se "4. ulottuvuus" tarkoittaa......

      Huuhaata fyysisestä ulottuvuudesta johonkin hengelliseen tietoisuuden olotilaan joo....

      Taitaa olla yhtä huuhaata koko juttu. Siirrytään jonnekkin mutta "tietävät" arvailevat jotain.

      Esim. Raamattu kertoo tulevasta muutoksesta tarkasti mutta vuoden 2012 muutos on "jotain"....

      • Asioista on kyllä paljonkin tietoa saatavilla. Mutta jos sattuu ohimennen vilkaisemaan sitä puuta missä lukee että ulottuvuus vaihtuu, on varmasti erittäin vaikea huomata sitä ympäröivää metsää.

        Yleensä se vain menee niin että: "Jaa, taas joku ulottuvuus vaihtuu.. aivan sama.. taas jotain huru-ukkojen jorinaa, ei kukaan tiedä siitä mitään koska minäkään en tiedä." Ja sitten suljetaan koko asia pois mielestä koska se tuntuu niin käsittämättömältä ja sitä rataa..

        Raamatussa puhutaan lopunajoista ja jyvistä ja akanoista.. = 2012


    • AVortac

      Ulottuvuudet voidaan ajatella geometrian sijaan myös värähtelytasoina todellisuudessa. Siis kaikki värähtelee jollain jaksoluvulla. Kun luku on tarpeeksi alhainen, alkavat esineet ja elävät olennot (tai ainakin heidän kehonsa) vaikuttaa ns. 'kiinteiltä'. Mutta jo kvanttifyysikot tietävät, että varsinaista kiinteää ainetta ei ole olemassakaan, sekin on vain matalalla jaksoluvulla värähtelevää energiaa.

      Ihmisen fyysinen silmä kykenee ottamaan vastaan värähtelyjä vain hyvin rajatulta alueelta kun ihminen itse värähtelee tietyllä jaksoluvulla. Kun ihmisen (tai koko planeetan) värähtelytaso nousee, pystytäänkin havaitsemaan paljon korkeampia värähtelyjä, jotka jäivät aikaisemmin autuaan näkymättömiksi.

      Tässä lainaus aiheesta:

      "Elämää on olemassa lukuisilla eri kehitystasoilla samoin kuin eri värähtelytasoillakin.

      Samassa tilassa saattaa olla - ja onkin - useita eri kehitystasoja edustavia elämänmuotoja, jotka ovat normaalissa elämässään autuaan tietämättömiä toistensa maailmoista.

      Kun sanon, että kaikilla aurinkokuntamme planeetoilla on elämää, niin minä myös tarkoitan sitä!

      - Joillakin planeetoilla elämänmuodot vain ovat henkisempiä, tai sitten aineellisempia verrattuna jonkun toisen taivaankappaleen olentojen 'tiiveystilaan'.

      Atomeita voi olla tiheämmässä, tai harvemmassa rykelmässä tietyssä tilassa ja juuri tuo atomien ja atomiyhdisteiden tiheys ratkaisee sen, mille värähtelytasolle kukin olento on luotu elämään.

      Mitä tiheämpi rakenne atomilla - tai aineyhdistelmälllä - on, niin sitä alemmalla värähtelytasolla se vaikuttaa.

      Aineen tiiviydestä johtunut ahtaus ja atomien sisäisten liikkeiden hidastuminen johtaa siihen, että eloisa alkuenergia passivoituu piileväksi voimaksi atomeissa, eli värähtelyt niissä hidastuvat.

      - Henki muuttuu aineeksi eloisuuden muuttuessa elottomuutta muistuttavaksi tiheissä atomirykelmissä. "

      - Vortac

    • regaibagr

      Kaikki varmaan tietävät illuusion piirretyistä rappusista, jotka eivät lopu koskaan. Kuvitellaan kaksiulotteinen olento, joka kulkee rappusia ylöspäin. Silloinhan olento pääsee aina vain ylemmäs ja ylemmäs. Mielemme synnyttää illuusion, koska elämme kolmiulotteisessa avaruudessa.

      Nyt kuvitellaan neljän ulottuvuuden maailmassa elävä olento, joka piirtää vastaavat rappuset kolmeen ulottuvuuteen. Voitaisiinko kävellä aina vain ylöspäin näitä "rappusia" pitkin, miltä ne nyt ikinä näyttävätkään...

    • :))

      ootte jo 4 fyysisessä ulottuvuudessa. maapallo siirtyy 5 fyysiseen ulottuvuutee lopuvuonna 2012.

      maapallo siirtyi 4 fyysisee ulottuvuutee alkuvuonna 2006. 4 fyysine ulottuvuus o siirtymä ulottuvuus joka ei oo stabiili ellei oo avu turvi stabiilina pidetty vaa apu ulkopuolella o stabiilina pitäny.

    • :))
    • :))
    • matkajatkuuedelleen

      Neljäs ulottuvuus on aika - kolme edellistä ovat pituus, leveys ja syvyys. Viides ulottuvuus aukaisee tajunnan aivoissa ymmärtämään ääripäitä, ja niiden välissä olevan totuuden. Kolmiulotteisen maailman useat asiat alkavat näyttämään paradokseilta. Kuudes ulottuvuus kääntelee yksityskohtia.

      • juuppiter

        10. ulottuvuus on koko aurinkokuntamme käsittäminen ja portti toisiin aurinkokuntiin. Korkein täällä saavutettavissa oleva ulottuvuus. Buddhisella tasolla eli kuudennessa ulottuvuudessa ihmiskunta saavuttaa suurimman toteutuksen asteen. Ihmisrakkauden ja filantrooppien aluetta. Kaiken keskinäinen yhteys nähdään kouriintuntuvalla tavalla. Neljäs heijastaa kuudetta.


    • Delffiinitöntonnikala

      Onko kukaan miettinyt että voidaanko näitä muita ulottuvuuksia ottaa jollain tavalla käytäntöön tai hyödyntää jotenkin. Onko kukaan esimerkiksi miettinyt sitä että ulottuvuuksiin tarvitaan joku työväline että niitä pystyy havannoimaan, esim kolmannen ulottuvuuden pystyy erottamaan käyttämällä valoa työvälineenä, tästä kun mennään eteenpäin ei olla keksitty miten näitä ulottuvuuksia voidaan kokea, neljännen ulottuvuuden lähimmäksi päästään kameralla. Aika hauska ajatuskin on se että kun katsot videota vaikka puhelimesta näät sen kaksiulotteisesti neljännestä ulottuvuudesta kolmiulotteisesti :D mutta kysymys kuuluukin kuinka näitä ulottuvuuksia voidaan tutkailla ja hyödyntää ja minkä avulla?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4319
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      238
      2123
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1570
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1391
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      253
      1100
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1067
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1035
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      136
      1033
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      53
      918
    Aihe