Koira ja serkukset

...,

KOIRA

TARINA SISÄLTÄÄ KOIRAN JA KAHDEN IHMISEN SEKSIN HARRASTAMISTA. JOS KUVITTELET PITÄVÄSI TARINASTA, OLE HYVÄ JA LUE TARINA. JOS SINUA ETOO KOKO AJATUSKIN, KLIKKAA EDELLINEN -PAINIKETTA. KIRJOITTAJA EI VASTAA MAHDOLLISISTA TRAUMOISTA JA MUISTA SEN SELLAISISTA.



Jaana on 17-vuotias tyttö Helsingistä. Hänellä on vaaleat hiukset, siniset silmät ja pisamia naamalla. Hänellä on pituutta 151cm ja painoa 52kg. Jaanan rinnat ovat C-kuppia ja hänellä on pieni kiinteä peppu. Alapäänkarvat hän on ajanut kaikki pois.

Johanna on 18-vuotias tyttö maalta. Hänellä taas on ruskeat niskaan asti yltävät hiukset ja ruskeat silmät. Hänen pituus on 150cm ja paino 49kg. Johannan rinnat ovat B-kuppia ja hänelläkin on pieni peppu. Alapäänkarvoituksesta ei ole jäljellä kuin pieni kolmiotupsu.

Jaana ja Johanna ovat serkuksia ja nyt Johanna oli matkalla Helsinkiin hakemaan serkkutyttöään maalle. Hänen uusi Audi kaarsi Jaanan talon pihalle ja Jaana nousi autoon vilkuttaen perheelleen.

- Olen ostanut hevosen, sanoi Johanna heidän ajellessaan Helsingin lähellä olevalle maatilalle. Saat auttaa minua hoitamaan sitä. Ja sitten voit käydä myös kävelyllä uuden koirani kanssa. Sopiiko?

- Kyllähän se käy, totesi Jaana. Olenkin jo kyllästynyt kaupungin kiireiseen elämään ja voin tehdä mitä tahansa muuta kuin homehtua kaupungissa, hän jatkoi.


Perille päästyään Johanna näytti Jaanalle tämän huoneen ja jätti tämän purkamaan tavaroitaan. Itse hän meni laittamaan heille ruokaa ja haki Peten (sekarotuinen musta koira) talutushihnan.

Aterioituaan Johanna kysyi serkultaan, että voisiko tämä käydä tallissa antamassa hevoselle kauroja ja sitten voitaisiin lähteä Peten kanssa kävelylle ja sitten voitaisiin mennä saunaan.

Kello lähestyi jo kahdeksaa illalla, kun he tulivat takaisin lenkiltä.
- Nyt päästään heti lämpimään saunaan, totesi Johanna, joka oli laittanut saunan lämpiämään ennen lenkille lähtöä. Hän antoi ensin Petelle vettä kuppiin ja haki sitten kaksi pyyhettä.

He menivät pieneen pukuhuoneeseen ja alkoivat riisuuntua. Johanna vilkuili salaa serkkunsa riisuuntumista ja ihaili tämän rintoja, jotka vapautuivat mustista rintaliiveistä.

-Olet näemmä ajellut kaikki karvasi pois, totesi Johanna saunassa.

- Joo, niin olen. Mutta niin olet sinäkin ajellut omaasi.

Aikansa saunottuaan he menivät pukuhuoneen kautta olohuoneeseen istumaan. Heillä oli yllään isot pyyhkeet, jotka peittivät rinnat ja pillun. He katselivat telkkaria ja puhuivat niitä näitä.

Kohta Pete tuli keittiöstä olohuoneeseen suoraan Jaanan jalkojen luokse. Se tökki kuonollaan Jaanan reittä, koska kaipasi silittämistä. Mutta kohta sen nenä havaitsikin jotain muuta ja se yritti työntää kuonoaan kohti hajua. Jaana hieman säikähti ja nousi ylös. Pete yritti silti haistella tuota tuoksua.

- Etkö ole koskaan halunnut harrastaa seksiä koiran kanssa, kysyi Johanna ja heitti pyyhkeensä pois. Hän levitti jalkojaan, jotta hänen pillunsa tulisi hyvin esille ja kutsui Peteä. Pete nuuhkaisi ja alkoi nuolemaan tuota pillua.

Jaana katseli tuota näkyä ja pikkuhiljaa hänkin alkoi kostumaan. Hänenkin mielensä teki kokeilla tuota, mutta toisaalta koko ajatus etoi häntä. Mutta jokin sai hänen mielessään vallan ja hän pudotti pyyhkeen ja istui takaisin sohvalle levittäen posliinipillunsa auki. Mutta Petepä ei ollut enää moksiskaan tuosta toisesta pillusta, koska jatkoi Johannan nuolemista.

Johanna huomasi tilanteen ja nousi ylös. Hän käveli jääkaapilla ja koira seurasi koko ajan perässä yrittäen päästä nuolemaan. Johanna otti jääkaapista pähkinä voita ja palasi olohuoneeseen. Hän avasi purkin kannen ja otti voita sormilleen. Sitten hän kyykistyi niin, että Pete pääsi takaa nuolemaan hänen pilluansa. Johanna levitti tuota pähkinä voita Jaanan karvattomalle pillulle ja käski tätä pysymään paikallaan. Sitten hän nousi ylös ja tarttui koiraa pannasta ja ohjasi tämän kuonon Jaanan pillulle. Pete haistoi ja nuolaisi kerran, toisen ja jatkoi nuolemistaan ja koko ajan Johanna lisäsi voita pillulle.

Mutta kohta Pete jo kyllästyi, jolloin se lopetti nuolemisen ja meni lattialle nukkumaan. Johanna pyysi serkkuaan lattialle kontalleen niin, että hänen pyllynsä olisi Peten kuonoa kohti. Hän käskin Jaanaa levittämään jalkojaan, jotta pillukin tulisi paremmin esille. Sitten Johanna silitti koiraa ja toinen käsi "eksyi" tämän tuppikullille. Johanna käsitteli, kullia hellästi, mutta niin että se kovettui pikkuhiljaa. Sitten Johanna kumartui hieman ja otti kalun suuhunsa ja imi sitä pikkuisen. Koko ajan Jaana seurasi tätä tapahtumaan pylly pystyssä.

Johanna lopetti imemisen ja houkutteli koiran Jaanan taakse. Pete haistelikin Jaanan pillua hieman ja yritti sitten päästä tämän päälle. Johanna auttoi koiraa nostamalla tätä niin, että saisi ohjattua Peten kullin Jaanan pilluun. Kulli upposikin sisälle jotenkuten ja koira aloitti kovan nykimisen ja Jaana voihki.

Pete ei kuitenkaan kestänyt kovin kauaa vaan Jaana tunsi jotain lämmintä sisällään. Sitten hän tajusi, että koira oli lauennut ja Pete jo maata röhnötti lattialla...

Jaana ja Johanna kävivät uudelleen pesulla ja ajattelivat mennä nukkumaan, mutta sitten Johanna kysyi Jaanalta, että oletko koskaan harrastanut seksiä hevosen kanssa.
Mitä Jaana siihen vastasi, sen saatte itse päätellä. (C)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
TÄMÄ TARINA ON KOLMAS KIRJOITUKSENI JA VOIN TODETA, ETTÄ SE EI OLE KOVINKAAN KAKSINEN. PALAUTE ON TERVETULLUTTA JA TEILLE KETÄ VEDITTE TÄSTÄ HERNEITÄ NENÄÄN NIIN NAURAN TEILLE...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

8

17678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jake

      ei toi kovin kaksinen ollu. alussa tiesi jo mitä lopussa tapahtuu. oli kun olis lukenut jotain käyttö ohjetta

      • mielipide

        liian yksityiskohtainen, siis tosiaan käyttöohjemainen. Jätä jotakin mielikuvituksen varaankin.Kielioppivirheet haittaa myös.Parhaimmillaan seksinovelli on hienostuneen rietas.


      • Runkkari

        Oli aikoinaan Raton sinisissä kirjeissä joskus -70 luvun lopulla. Mutta se oli kerronnaltaan paljon parempi!


    • jake

      ei toi kovin kaksinen ollu. alussa tiesi jo mitä lopussa tapahtuu. oli kun olis lukenut jotain käyttöohjetta

    • Daneon

      No joo. aihe oli ihan kiva, tarina huono.

    • kaitsu

      ja jäämpä odottelemaan sitä mitä jatkossa seuraa :)

    • Aika kultaa muistot. Tarina on kaksikymmentä vuotta vanha. Mutta silloin kolmas kirjoittamasi. Olisi hauska lukea ne kaksi muuta

      • Anonyymi

        Olisi todellakin mielenkiintoista lukea ne kaksi aikaisempaakin tai josko tässä vuosien saatossa on tullut lisää kertomuksia? :)
        Pervo-mies


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1614
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1462
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      53
      1365
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1318
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1275
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe