opettaja/oppilas

[_heidi_]

Olen siis 16 vuotias ihan menevän näköinen naisenalku,nimeltäni Heidi.

Kokeilin erilaisia vaatteita jotka laittaisin päälleni kouluun.ensin mielessäni käväisi kireät farkut,jotka saivat perseeni näyttämään entistä paremmalta,mutta päätinkin laittaa lyhyen valkoisen hameen joka juuri ja juuri peitti perseeni,ihan vain alkaneiden helteiden kunniaksi
(niin ja ja tietenkin hyvännäköisten poikien takia)
Paidaksi päätin laittaa ihan tavallisen,myöskin valkoisen paidan joka paljasti sopivasti kiinteät b kupin rintani,Ja varsinkin tänään se tulisi paljastamaan paremminkin,sillä en laittanut alle minkäänlaisia rintsikoita.pikkuhousut kylläkin laitoin,pitsikoristellut ja Valkoiset nekin,itseasiassa niin valkoiset että niistä näkyi sen verran läpi että saattoi hahmottaa ajellun pilluni jotenkin.
jalkaani laitoin mustat sandaalit pienillä koroilla,jotka korostivat mukavasti pitkiä kiinteitä sääriäni.
Puettuani kaikki vaatteet päälleni katsahdin peilistä viimeisen kerran ja en voinut kun hymyillä,Kyllä minä se olin ja kerrankin seksikkäänä ajattelin ja heitin mustan laukkuni olalle ja lähdin ovesta hymyillen.

koulussa kävellessäni ei voinut olla huomaamatta katseita jotka oikein ahmivat pyhimpiä paikkojani.Niin ja ei voinut olla huomaamatta myös muiden tyttöjen kateellisia katseita,niin nyrpeän näköisiä olivat etten voinut oikeastaan kun virnistää heille voitonriemuisesti.Päivä olisi muuten ollut aivan täydellinen mutta harmikseni viimeisellä tunnilla oli matematiikkaa,josta en ollut koskaan tajunnut mitään ja nelonen uhkasi tulla aineesta numeroksi.
Astuin matematiikan luokkaan ja huokaisin.
kaiken lisäksi kaikki parhmaimmat paikat olivat jo viety,joten jouduin istumaan ihan opettajanpöydän eteen.Luokkamme odottaessa opettajamme saapuvan kuulin monen monta vihellystä ja kuiskutusta uudesta tyylinmuutoksestani.
Onneksi pian luokkaan asteli tuttu matematiikan maikka Mikko.Mikolla oli ruskeat silmät ja ruskeat lyhyet hiukset.Ei mikosta voinut sano että hän oli ruma,mutta heidi itse ei ollut tykännyt oikeen maikasta,hän oli vaikuttanut jotenkin liiankin lähentelevältä näiden vuosien aikana.
"Noniin,avatkaapas sivulta 124 kiitos" Mikko sanoi vähän tylsistyneen oloisesti ja nojasi tuoliinsa
Avasin kirjan pyöräyttäen silmiäni ja katsoin jotain ihme geometria laskuja,joista en tajunnut yhtikäs mitään.
Hetken Mikon selitettyä laskuja Päätin painaa pääni pulpettiin ja lepuuttaa silmiäni hetken siinä toivossa ettei opettaja sanoisi mitään.tajuamattani jalkani olivat pulpetin alla Hivuttautuneet erilleen,niin että opettaja näki suoraan valkoiset tiukat pikkuhousuni ja hieman niistä läpi ajeltua pilluani.
Hetken oltuani tuossa asennossa avasin silmäni ja tajusin muiden tekevän tehtäviä,ja mikon katsovan suoraan pikkuhousuihini,perverssi ilme kasvoillaan. Ja Tietenkin aloin kiihottua tilanteesta ja pikkuhousuni kostuivat etupuolelta pieneksi märäksi läntiksi jonka myös mikko harmikseni ainakin hänen ilmeestä päätellen näki.Ihme kyllä mikko ei huomannut että huomasin hänen tuijottavan,hän oli ikäänkuin jonkunlaisessa koomassa.
Minun olisi tehnyt mieli vain vaihtaa asentoa niin ettei mitään olisi näkynyt mutta tilanne kai kiihotti minua liikaa jonka takia en tehnyt sitä.
Pienen hetken kuluttua kuulin kellojen soivan ja kun olin juuri poistumassa luokasta Kuulin kuinka mikko pyysi minua jäämään
Kävelin opettajanpöydän viereen seisomaan ja mikko kävi sulkemassa oven.
"noh?" tiuskaisin ja kohotin kulmaani
"Sinun matematiikannumerosi huolestuttaa minua,se nimittäin tulee olemaan neloinen,ilmeisimmin"
"ai" Sanoin pettyneellä äänellä ja katsoin taululle,en jostain syytä pystynyt katsomaan mikkoa suoraan silmiin.
"Niin että Haluaisin kysyä mikset edes yritä,Ja lisäksi lintsailet jatkuvasti" mikko kysyi ja tuijotti minua suoraan silmiin
"En tiedä" vastasin piipittävällä äänellä ja Katsoin ovea kärsimättömästi
yhtäkkiä hän tarrasi minua kädestä pidellen siitä lujaa kiinni vahvoilla lihaksikkailla käsillään.
"mitä helv? päästä irti" Huudahdin muttei hän päästänyt
"näin ihan varmuuden vuoksi ettet karkaa meinaan me selvitämme nyt asiat niin ettet ole enää poissa yhdenainuttakaan tuntia""
"Mutta haluan kotiin,helvetin äijä päästä nyt irti" huusin lisää ja hän päästi kyllä irti kädestäni mutta tarrasi nyt kiinni käsillään lantioltani ja veti minut aivan häneen kiinni "lopeta"vinkaisin ja yritin rimpuilla muttei se auttanut mitään,hän oli paljon vahvempi
"Älä rimpuile tai joudun rankaisemaan sinua paaljon pahemmin" mikko sanoi virnuillen ja huohotti kaulaani
Nyt mikko istui alas tuolille ja veti minut syliinsä,jolloin tunsin hänen kovettuneen kyrpänsä hänen haarovälissään"
"Nyt istut tässä aivan rauhassa niin takaan että läpäiset matematiikan" mikko sanoi hiljaa kuiskuttaen ja päästi toisen kätensä irti lantioltani.
Olin peloissani,en tiennyt mitä hän aikoisi tehdä,enkä tiedä miten pääsisin tilanteesta pois muuten kuin tottelemalla
yhtäkkiä tunsin kun höänen toinen kätensä alkoi hierovin liikkein koskettelmaan minua säärestä,lähestyen koko ajan hameeni reunaa.
Kun käsi oli polvien yläpuolella se työnsi jalkani erilleen,ja tiputti pikkuhousuni alas jonka jälkeen mikko laittoi sormensa klitorikseen ja alkoi tehdä sillä pyöriviä liikeitä,ja samalla toisen kätensä irrotti lantiostani ja alkoi kähmimään rintojani.
En enää voinut olla ähkimättä. "ah" tuli vain suustani ja orgasmi vain läheni lähenemistään."et sinä tyttö vielä saa" mikko kuiskasi ja lopetti.Minun olisi tehnyt mieli huutaa mikolle jatkavansa mutta pidin suuni kiinni,ja punastuin tilanteesta hiukan.
Seuraavaksi Mikko riisutui boksereilleen ja käski minun työntää käteni hänen boksereittensa sisään ja käski ikäänkuin hieroa kovaa kyrpäänsä.
En voinut muuta kuin suostua ja varovaisesti ujutin käteni Hänen boksereittensa sisään.
Tunsin todella ison kovan pitkän kyrvän ja aloin "hieroa" sitä varovaisesti ja välillä tein runkkausliikettä edestakaisin.Kuulin kuinka mikko hieman murahteli välillä nautinnosta Ja hetken kuluttua käski lopettaa "ja nyt otat bokserini pois ja otat sen suuhusi" Mikko käski jac tein aivan kun hän käski.
Välillä liikutin suutani edestakaisin,ja välillä nuolin kielelläni terskaa jolloin huuomasin että mikkko oikeen vääntelehti nautinnosta,Ja juuri saadessaan hän työnsi minut voimalla lattialle ja ruiski nesteensä päälleni."Aaahh..." mikko Mumahti
Ja katsoi minua kun makasin lattilalla spermaisena. "nyt täytyykin tyhjentää rakko" mikko hymyili astellen eteeni " ei sitä sinä et todellakaan tee" huudahdin hänelle ja olin nousemassa kun hön työnsi minut lattialle takaisin "ja sinähän teet juuri niinkuin sanon,ymmärretty"
nyökkäsin ja oloni olisi kuin olisin voinut oksentaa.
Mikko otti minua maatessani hartoistani kiinni ja kyykistyi Yläpuolelleni.Minua hävetti jo nyt,ja tunsi njälleen punastuvani
Yläpuolellani huomasin kuinka mikko päästi kultaisen suihkun päälleni kastellen valkoisen paitani joka paljasti nyt kokonaan kovettuneet rintani jonka jälkeen hän siirtyi hiukan alemmas Kastelemaan hameeni josta myöskin näkyi nyt hyvin läpi,ja pikkuhousujahan minulla ei enää ollut jalassa.
"mmmh," mikko mumisi tyhjennettyään täyden rakkonsa
"Ja nyt istu tuolille"mikko käski ja istuuduin opettajan tuolille märkänä kastellen tuolinkin
Mikko istui polvilleen tuolii eteen ja levitti jälleen haarani.
Hän alkoi kielen kärjellään nuolemaan minua reisistä ja pian tunsin kuinka höänen nenänsä kosketti minua glitastani ja kielen tekevän vähän alempaa liikeitänsä.
aloin uudestaan kostua ja kiihottua valtavasti,vaikka luulin ettei sen nöyryytyksen jälkeen enää kiihottuisi yhtään
hänen kielensä teki nyt liikkeitään glitassani,ja olin niin kiimainen että aloin ähkyä jälleen kerran.
otin mikkoa päästä kiinni ja työnsin hänen päätänsä lähemmäs pilluani,varmistaakseni ettei hän nyt lopettaisi,ja Pian tunsin kuinka olin aivan huipulla "aaaah mmmmh,älä nyt vain lopetaaaahh,Mhikkoo" kuulin itseni huutavan Ja toistavan hänen nimeään jatkuvasti,kunnes tunsin saavani elämäni suurimman orgasmin.
huokaisin suuresti ja katsoin kuinka mikko nousi ylös ja alkoi kerätä tavaroitaan.
olin juuri avaamassa suutani Mikko katsoi minua suoraan silmiin jau nohdin mitä minun piti sanoa
"juu mutta heidi sinun numerosi tulee ainakin olemaan vitoinen,ellei kuutoinenkin"Mikko sanoi virkamaisesti Ja ojensi minulle laukkuni
"Mmmh,no kiva" sanoin yrittäen puristella vaatteitaan jotka olivat nyt keltaiset.
"N mutta bähdään taas"mikko sanoi vinkaten silmää,samalla kun astuin luokasta ulos ja lähdin kävelemään tyhjää käytävää pitkin.

10

16994

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • larmacia

   Ei ihme, että saat koulussa vain nelosia. Jos ensin opettelisit kirjoittamaan ja tulisit sitten tänne uudestaan.

   • Kehvainen

    Hohhoh,näköjään joku on taas tullut painelemaan pilkkuja tänne.Ja sitäpaitsi ei tuossa novellissa nyt sellaisia virheitä ollut ettei selvää olisi saanut,että taas sinä (joka valitit) voisit mennä vaikka jonnekkin muualle jos oikeinkirjoitus on noin tärkeää,se ei tietääkseni ole tämän sivun oleellisin asia?Voin varoittaa että varmaan kaikissa novelleissa täällä on jonkunlainen pieni virhe.Vai pitääkö nykyään täällä laittaa varoitusteksti ennen novellia:
    Tekstissä saattaa esiintyä virheitä,ja niitä joita ärsyttää,älkää lukeko niin vältytte vitutukselta,kiitos.
    Niin ja nyt asiaan: Novellisi oli ihan hyvä,luettava ainakin :)


   • eri tyyppi kuin edellinen
    Kehvainen kirjoitti:

    Hohhoh,näköjään joku on taas tullut painelemaan pilkkuja tänne.Ja sitäpaitsi ei tuossa novellissa nyt sellaisia virheitä ollut ettei selvää olisi saanut,että taas sinä (joka valitit) voisit mennä vaikka jonnekkin muualle jos oikeinkirjoitus on noin tärkeää,se ei tietääkseni ole tämän sivun oleellisin asia?Voin varoittaa että varmaan kaikissa novelleissa täällä on jonkunlainen pieni virhe.Vai pitääkö nykyään täällä laittaa varoitusteksti ennen novellia:
    Tekstissä saattaa esiintyä virheitä,ja niitä joita ärsyttää,älkää lukeko niin vältytte vitutukselta,kiitos.
    Niin ja nyt asiaan: Novellisi oli ihan hyvä,luettava ainakin :)

    Pienet virheet asia erikseen, mutta hieman kielenhuoltoa, pliis! Tuossahan oli isompiakin virheitä, kuten ensin kirjoitetaan ensimmäisessä persoonassa, väliin tulee kolmas, sitten taas ensimmäinen.. ja huomaa myös kun ja kuin sanojen erot!

    terveisin "pilkku on mun lempi pano" :P


  • Taikuri

   Olis kiva tietää oliko fantasia vai riil laiffia??

   • [_heidi_]

    ihan fantasiaa vaan oli,harmi kyllä... =)


   • Taikuri
    [_heidi_] kirjoitti:

    ihan fantasiaa vaan oli,harmi kyllä... =)

    Oli muuten tod hyvä juttu...ja tod kiihottava. et siin mieles harmin paikka ku ei ollu totta...


  • namukundi

   huh.. kieltämättä toi vois olla tottakin.. ja kiihottavaa.. alkoi kasvamaan sitä lukiessa

   • Jusu

    Lens mällit näytölle :D


  • ...

   teini mikä teini...

   • Ihan

    hyvä stoori. Mut aika huonosti kirjoitettu. saat siit 8 . :D


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   6532
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   37
   1931
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   124
   1843
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   117
   1716
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1468
  6. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1152
  7. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   60
   1127
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   58
   1096
  9. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   129
   982
  10. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   226
   927
  Aihe