Ripari-isosena Rukalla

Liquid

Rukan laskettelurinteen valot loistivat kaamoksen pimeässä illassa. Itse olin ehdottomasti murtsarimiehiä, joten rinteet saivat jäädä paremmille laskettelijoille. Huomenna voisin koettaa Vuosselin reittiä, kun Valtavaaran ladut olivat jo tuttuja. Muuten olinkin täällä töissä.

Vasta illalla pääsisin liikkeelle. Pastori Lundgrenin eli ”Nissen” antamat raamatunpätkät pitäisi ensin lukea läpi, että voisi niistä riparilaisten kanssa keskustella iltatilaisuudessa. En oikein keskittynyt siihenkään ajatusteni pyöriessä jo kesän riparilla Närpiössä tutuiksi tulleiden isostemme Saran ja Charlotan ympärillä.

Kuusamon Rukalla olin aina viihtynyt, vaikkei täällä ruotsia kuullut kuten kotona Närpiössä. Olin täällä käynyt ennenkin aina kesällä tomaattiviljelmillä tienistejä saatuani. Mielelläni olin siis tälle ”jälkiriparille” ilmoittautunut isoseksi – olinhan kesällä tehnyt samaa hommaa Närpiössä. Ja tulipahan tilaisuus nähdä Charlotta ja Sara uudestaan...

Vaalean saparopäisen Charlotan muhkeita muotoja olin ihaillut Närpiön rannoilla pienten bikinien verhoamana. Nyt nähdessäni hänet uudelleen olin huomannut ajatusteni aina uudelleen karkaavan hänen rintoihinsa. Tänä aamuna herätessäni seisoi vietävästi ja hyvä ettei huonekaverikseni laitettu Nisse sitä huomannut.

Oli hiukan ristiriitaista olla puhumassa varhaisteineille seksistä ja seurustelusta ja olla samalla itse, ikävä myöntää, seksiasioissa ihan kokematon. Monesti olin kyllä katsellut ruskeahiuksista poninhäntäistä Saraa ja vaaleaa Charlottaa sillä silmällä ja runkkaillut iltaisin heidän upeat muotonsa mielessäni. Pitemmälle asiat eivät edenneet, kunnes sitten Rukalla tuolla leirillä 1998.

Alun perin vaasalainen Nisse-pappimme oli ihan mukava mies, vaikkei hän närpiöläistä kieltämme juuri osannutkaan. Minut oli majoitettu samaan huoneeseen hänen kanssaan, ja juuri tänä aamupäivänä hän oli tullut Kuusamon keskustasta tuomisinaan suuri porontalja.

-Sidu bara, Sven!, Nisse hihkaisi, - Tällaisen ajattelin viedä meille mökille Maksamaalle! Eikö ole hieno?

En ollut koskaan ihmeesti arvostanut noita kuolleen eläimen taljoja enkä ymmärtänyt mitä ihmiset niissä näkivät. Myöntelin että hienohan se oli.

Pappimme lähti illalla Kuusamossa käymään ja me isoset päätimme viettää iltaa diskossa ja ottaa muutamat oluset. Hauskaa oli, ja tanssitinkin sekä Saraa että Charlottaa muutaman kerran. Charlotan painautuessa hitaita tanssiessa minua vasten tunsin kaluni jäykistyvän ja painavan tytön reittä, mutta ei siitä tyttö näyttänyt pahoillaan olevan. Vai luulinko vain? Teki mieleni hyväillä hänen vaaleita huolellisesti palmikoituja hiuksiaan.

Kerroin Nissen ostamasta hassusta porontaljasta ja keskustelimme työstämme isosina. Rohkaistuin nauramaan sille asialle, että meidän niukasti 18-vuotiaiden piti puhua sukupuoliasioista teineille kuin parhaatkin asiantuntijat, vaikka itsekin olin asiassa ihan uuno. Huomasin Charlotan ja Saran katsovan toisiaan mitään sanomatta. Tyttöjen juttuja.

Viimein oli sen verran myöhä, että lähdimme kukin kämpillemme. Ennen sitä vastaani tuli toinen miespuolinen isosemme Göran yllätyksekseni ihan luolamiehen näköisenä. Syynä tähän oli se, että hän oli pelleillessään kietaissut porontaljan harteilleen!

-Fan, Göran!, kirosin, -Mistä sä tuon otit!

-No sun huoneestas! Onko se sun? Mä tulin sua hakemaan mutta sä olit jo mennyt diskoon. De´ här e´ ju sikamakee!

Varoitin Görania sotkemasta taljaa, sillä se oli Nissen omaisuutta. Se olisi vietävä heti takaisin. Göran oli liian kännissä sitä tehdäkseen, joten huokaisin ja otin taljan huostaani kainalooni.

Päätimme kuitenkin piipahtaa tyttöjen yhteisen kämpän kautta ja Nissen porontalja kulki mukanamme. Kaverini Göran alkoi pahasti humaltua ja häpesin jo hänen sammallustaan ja typeriä juttujaan. Lopulta tytöt puoliväkisin antoivat ymmärtää illan olevan kypsä meille lähteä pois. Niinpä Göranin kanssa lähdimme, vaikka olisin mieluusti jäänyt Charlotan seuraan.

Ulkona totesimme, että meidän hotellillemme – jostain syystä meidät oli majoitettu eri puolille Rukan lomakylää – olisi hyvä ottaa taksi. Kylmäkin oli. Göran sanoi vaikka kävelevänsä Kemijärventien vartta, mutta minä kieltäydyin ja palasin tyttöjen kämpille, sieltä voisi soittaa taksin tyttöjen huoneen puhelimella.

Ovelle koputettuani meni vähän aikaa ennen kuin ovi aukesi. Hieman epäröiden Sara raotti ovea, ja hän oli ilmeisesti juuri tullut suihkusta, sillä hänellä oli vain kylpypyyhe ympärillään. Suuret rinnat pullottivat selvästi pyyhkeen alta ja suihkunkosteat ruskeat hiukset valuttivat seksikkäästi vettä tytön paljaille olkapäille. Poninhännälle sitaistut hiukset jättivät niskan viettelevän paljaaksi.

-Voisinko mä tilata teidän puhelimella taksin?

Sara myöntyi, ja menin puhelimelle miettien olisiko lähellä taksin numeroa. Yhtäkkiä Sara näytti hymyilevän.

-Tuntuiko susta että me ajettiin teidät tylysti pois? Toi Göran rupes oleen niin kännissä.

Rauhoittelin, että eihän tuo mitään. Ja nyt jos ottaisin taksin niin voisin tuon porontaljankin viedä takaisin Nisselle.

-Ingen brottom!, Sara sanoi. Ihmettelin minne Charlotta oli jäänyt.

Astuin keskelle huonetta ja huomasin Saran istuvan nojatuolissa yhä vain pyyhe ympärillään. Samassa Sara nousi, hymyili, ja antoi pyyhkeensä pudota lattialle. Hätkähdin nähdessäni uhkeamuotoisen leiri-isosemme ilkialastomana ja yhä suihkunlämpimänä edessäni.

Sara ymmärsi minun katsovan ihaillen hänen D-kupin pyöreitä rintojaan. Saran pitkät ruskeat hiukset olivat poninhännälle sidotut, sillä valtoimenaan ne olisivat kai ulottuneet peittämään hänen rintansa. Tumma karvakolmio hänen jalkojensa välissä oli enemmän kuin olin nähnyt edes villeissä aamuyön unissani.

Enempiä viivyttelemättä Sara nosti kädet rinnoilleen ja puristeli niitä hellästi nipistellen samalla kovettuvia nänninpäitään minua lisää kiihottaakseen.

-Se oli tosi kiinnostavaa mitä sä sanoit, Sara johdatteli, -Että sä et ole ihmeemmin ollut tyttöjen kanssa silleen…

Parikymmensenttinen miehenkaluni alkoi kohoilla housuissani ja osoitti varmaan suoraan kohti Saraa.

Sara käveli eteeni ja katsoi minua silmiin samalla kun hänen kätensä avasivat housujeni vetoketjun. Saran käsi sukelsi alushousujeni sisään ja veti jo kovana jököttävän kaluni ulos housuistani. Housuni tipahtivat nilkkoihini. Sara otti askeleen taaksepäin.

-Tulisitko tähän viereen porontaljalle istumaan, Sara viekoitteli.

Unissakävijän lailla tottelin ja Sara laskeutui istumaan lattialle levittämällemme porontaljalle ilmeisen häiriintymättä pystyssä törröttävästä kalustani siinä aivan kosketusetäisyydellä. Istuin kalu pystyssä hänen viereensä.

Rentouduin, tai ainakin yritin, asettuen selälleni taljalla. Tässä asennossa kaluni tosin jatkoi seisomistaan osoittaen uhmakkaasti kohti kattoa. Huomasin, ettei Sara voinut irrottaa katsettaan kyrvästäni. Miltähän tuntuisi jos Sara koskettaisi tuota ihmeellistä sauvaani – tai millaista olisi kokea joka pojan toiveiden täyttymys ja saada se Saran sisään?

-Sulla on vielä housut jalassa…

Tuskin itsekään ymmärsin itseäni, mutta alistuin Saran kehotuksesta viimein riisumaan paitani ja housuni. Näin oli vilpoisampaa, ja myös tasa-arvoisempaa, jos kerran Sara oli ilman housuja eikä yhtään ujostellut, että myös minä uskaltaisin yhtä lailla alasti porontaljalle hänen viereensä. Mietin kuinka kokenut Sara oli seksiasioissa ja oliko hän jo ehtinyt olla monenkin pojan tai miehen kanssa sängyssä.

Muutaman minuutin me loikoilimme vierekkäin kattoa tuijottaen, mutta Saran utelias katse pyrki aina välillä eksymään seisovaan kaluuni tarkastaen vieläkö se jaksaisi olla pystyssä. Jaksoihan se. Mietin minneköhän himoitsemani Charlotta oli mennyt. Vaikka ei tämä hassumpaa ollut tässä Sarankaan kanssa Nissen taljalla loikoilla.

-Oletko sä…, aloitin jotain sanoakseni, -Oletko sä monastikin rakastellu…

-Nå ja, någon gång…, Sara sanoi toteavaan sävyyn itseään kehumatta.

Käännyin yhtäkkiä kyljelleni ja Sara oli juuri seuraamassa esimerkkiä, kun päätin mielijohteesta nostaa käteni hänen rinnoilleen.

Hyväilin hiljaa Saran suuria ryntäitä ja nipistelin niiden jäykistyneitä nänninpäitä. Eteenpäin itseäni nostaen painoin kosteita suudelmia Saran kovettuville nänneille hyväillen niitä huulillani ja kahmien kouriini Saran tissien valkeaa pehmeyttä. Nostelin Saran painavia tissejä niiden painoa arvaillen.

-Olisit voinu pussata mua huulille ensin!, Sara opasti silti naurahtaen ja toki painoin muutaman suudelman hänen huulilleen.

Sara kierähti vatsalleen odottaen mitä tekisin tässä porontaljalla hänen vieressään seuraavaksi.

Tuntiessaan nyt kosketuksen paljaalla selällään Sara näytti odottavan, että koskettaisin hänen peittelemätöntä paljasta pilluaan, hieroisin sitä kunnolla. Sara ehkä halusikin jo työntää pari omaa sormeaan syvälle sisäänsä ja kysyä sitten, joko olisin valmis sukeltamaan sinne muurinmurtajani kanssa…

Sara huokaisi syvään tuntiessaan yhtäkkiä kuin vastauksena rukouksiinsa sormieni leikkivän häpyhuulillaan. Yritin olla hellä rakastaja. Sara nosti hieman takapuoltaan, mutta näkymät olivat jo täydelliset ilmankin. Aloin työnnellä paria sormeani Saran pilluun tuntien tytön käyneen jo alustavasti lupaavan liukkaaksi. Sitten Saran pettymykseksi lopetin hellästi aloittamani sormettamisen ja vedin kostuneet sormeni Saran liukkaasta rakosesta.

Taukoa ei kestänyt kauaa. Kumarruin alemmas ja nuolaisin kielelläni Saran kiinteitä pakaroilta. Yhä alemmas tullen nuolin kohta kiihkeästi Saran sisäreisiä ja tytön toiveiden täyttymyksenä siirryin viimein nuolemaan tytön kiihottunutta, huulet levällään odottavaa pillua. Jostain epäkristillisestä lehdestä olin tällaisestakin tavasta miellyttää naista lukenut.

Imeskelin viimein Saran turvonneita häpyhuulia tunkien kieltäni Saran pillunhuulten raosta sisään. Tytön vakoa pitkin lipaisuin lipsuttaen olin tehdä Saran hulluksi himosta.

Sara voihki onnesta porontaljalla kääntymättä silti katsomaan mitä takana tapahtui. Hän näytti toivovan vain lisää ja lisää… ja niin toivoin minäkin!

- Kom…kom in i mej…,Sara aneli.

Ja tulinhan minä kun käskettiin. Suoriuduin kiitettävän nopeasti ylös taljalta painautuen Saran päälle makaamaan. Kovana jököttövä kaluni solahti Saran jalkoväliin ja löysi pillunhuulet ilman opastusta.

Nuoren miehen terskani upposi lupaavasti Saran pillunhuulten väliin, ja hetken kiusoittelin tyttöä vedellen paksua perunaani ylös ja alas tämän pillunsuulla, ikään kuin en aikoisikaan käydä peremmälle. Miten kauan kestäisinkään tätä ensimmäisellä kerrallani?

Saran yhä märempänä vuotava naisenvittu kuitenkin tuntui janoavan kaluani ja jos Sara olisi voinut, olisi hän vitullaan vaikka imaissut kaluni sisäänsä. Armahdin Saraa pian survaisten melani kokonaan Saran odottavan pillun uumeniin. Sara taisi haluta rakastella kanssani kauan, ilman kiirettä ja perusteellisesti.

Pitkään odottanut kaluni liikkui Saran pillussa soutaen syvälle, pitkään ja nautinnollisesti. Sara keskittyi omaan nautintoonsa tuntien vehkeeni syvällä pillussaan. Tässä pehmeällä porontaljalla maatessa ei ollut kylmäkään, ja kaluni täytti Saran onkalon ihanan täyteläisellä ja luonnollisella tavalla.

Porontaljalle valuneet pillunnesteet pehmensivät entisestään Saran alustaa, joka kävi samalla myös liukkaammaksi. Kivekseni lätsähtelivät Saran reisien sisäpintaa vasten rakastellessamme pitkään ja hartaasti. Saran poninhäntä heilahteli hänen selkänsä päällä työntöjeni tahtiin.

- Vad härligt, härligt..., Sara toisteli nussimisesta nauttien ja haluten lopulta kääntyä toisin päin. Hän halusi ilmeisen kuumeisesti jälleen nähdä tuon niin ihanalta tuntuneen taikasauvani. Sara kääntyi uudelleen selälleen tuntien kuuman katseeni ahnehtivan hänen suuria, tässä asennossa hieman sivuille roikkuvia rintojaan. Ilman eri käskyä kävin Saran päälle alkaen taas nuolla tytön suuria ryntäitä.

Saran vartalo vääntyi nautinnosta kaarelle ja löydettyäni huulteni väliin tytön kovina törröttävät nännit ryhdyin imemään ja suutelemaan niitä villisti. Pyöritin kieltäni Saran nännien ympäri ja tästäkös tyttö näytti vain tykkäävän.

Sara alkoi käydä malttamattomaksi tarttuen äkkiä kädellään sykkivään kaluuni, joka hurjana pamppuna heilui tytön jalkojen välissä. Sara halusi tuon sauvan heti takaisin sisäänsä kiskoen sen häpyhuulilleen, mitä minä en suinkaan vastustellut. Yhä pillunnesteistä kostea kalu upposi uudestaan Saran kiitolliseen kirnuun. Kokeiltuani Saraa takaapäin oli nyt vuoro koettaa edestä.

Molempien hikoontuneet vartalot takertuivat toisiinsa puskiessani pitkää käyrää kaluani sisälle Saraan. Saran ihanat tissit hölskyivät työntöjen tahtiin ja Saran täytyi tarttua niihin kaksin käsin etteivät ne tuntuisi poukkoilevan kaiken aikaa sinne tänne. Näky ruskeaveriköstä joka itse puristeli suuria tissejään tässä allani nussittavanani kiihdytti minua entisestään. Puskin yhä rajummin tarkoituksenani purkautua syvälle ihanan seksikumppanini uumeniin.

Saralla ei ollut oikeastaan mitään sitä ajatusta vastaan, mutta tietty kipinä syttyi tytön aivoissa. Sara halusi varmistaa nautintonsa.

- Vänta!, Sara huudahti, ja kiskaisi kädellään jo kovasti sykkivän ja nytkähtelevän kaluni ulos pillustaan.

Käyrä muurinmurtajani kiilteli pillunnesteistä ja Saran piti todella pakottaa itsensä kieltäytymään siitä hetkeksi ja antaa sykkivän kaluni rauhoittua kätensä tiukassa otteessa. Seisokin laantumisesta ei ollut pelkoa, siitä Sara huolellisesti runkkaava käsi piti huolen.

Kaipasin kaluani takaisin tuohon aukkoon, josta se juuri oli julmasti riistetty. Eikä Sarasta ollut toivetta kieltämään.

Sara nousi ylös taljalta koko ylvääseen pituuteensa ja tissit heiluen kiepsahti ympäri niin että istui hajareisin vatsani päällä.

- Nyt se nähdään miltä se oikein tuntuu…, Sara uhkasi.

Todellisuudessa Saran oli ilmeisen vaikea viivytellä enempää, sillä hänen pillunsa huusi kovaa kalua sisäänsä ja heti!

Sara tuli hajareisin päälleni ja tolkuttomiin mittoihin venynyt kyrpäni upposi yhdellä maiskahduksella syvälle Saran kostean valmiiseen pilluun. Sara liikutti vartaloaan ylös ja alas innokkaan nuoren miehen mäntäni kirnutessa tytön kuumaa aukkoa. Saran pillunnesteet valuivat pitkin suonikkaan kyrvän vartta nivusiini ja siitä jo täysin sotkeutuneelle porontaljalle.

Sara jatkoi rynkytystään yhä rajummin ja hänen valtavat rintansa pomppivat ylös alas rajun ratsastuksen tahtiin. Poninhäntä heilui ja pomppi tytön liikkeiden mukaan. Tämä olisi hänen elämänsä paras pano, siitä halusin pitää huolen, ja miten hyvältä se tuntuikaan!

Kohta Sara huomasi etten kauaa kestäisi alastoman Saran rajua itsenäistä ja vaativaa rakastelua päälläni. Sara valmistautui tuntemaan mällieni purkautumisen syvälle sisäänsä ja tahtia kiihdyttäen tyttö lähestyi myös omaa orgasmiaan. Minä ähkin ja voihkin minua säälittä nussivan Sara-tyttösen alla, ja Sara taisi ajatella, että nyt saisi kokematon poika sellaista kyytiä, että muistaisi pitkään. Tämä olisi meidän molempien ensimmäinen ikimuistettava kerta porontaljalla!

Tulin kohta villisti huutaen. Kovan kaluni räjähti tulivuorena Saran sisällä ja ainakin toistakymmentä peräkkäistä spermaryöppyä syöksyi naisen puhkinaidun pillun uumeniin.

Sara vain jatkoi ja jatkoi rynkytystään kuuman spermani ryöpsähdellessä joka puskulla ulos yhä väljemmäksi venyneestä pillusta lipsahtaen lopulta ulos ja roiskien suuria lammikoita valkoista miehenspermaani pehmeälle porontaljalle. Kaluni luiskahti ulos Saran liukkaasta pillusta Saran omien supistelujen ajamana. Tämä ei näyttänyt olevan Saralle tarpeeksi. Sara tarttui uudelleen yhä kovaan kaluuni ohjaten sen takaisin aukkoonsa. Tämä rakastelu ei ollut ohi vielä!

Sara jatkoi armotonta ratsastustaan kalullani poninhäntänsä pomppien, ja saavutti huutaen oman orgasminsa muutaman pitkän ja nautintoa viivyttävän työnnön jälkeen lysähtäen sitten henkeä haukkoen päälleni. Saran pehmeät D-kupin tissit painautuivat rintakehääni vasten ja muutaman minuutin meidän oli maattava siinä hiljaa antaen hengityksemme tasaantua. Sitten Sara nousi istumaan antaen pojan yhä puolikovan vehkeen levätä lempeän naisellisessa huomassaan, kunnes itse aloin pyrkiä pois tytön alta. Sara olisi voinut vielä jatkaakin.

- No? Hur känns det?, utelin.

Sara hymyili.

- Känns väldigt bra, Sara sanoi vedellen kädellään pari kertaa vielä puolikovaa kaluani, joka aloitti heti uuden ryhdistäytymisen tytön varmoissa otteissa.

Sara ei edes yrittänyt peitellä suuria rintojaan, ja isostyttö sai vuorostaan yhä ihailla nuoren miehen uljaasti pystyssä sojottavaa kullia. Ei ollut potenssiongelmia tällä pojalla, ei. Opastava isoseni ojensi molemmat kätensä vastaanottavaiseen eleeseen kutsuen minua päälleen.

Sara oli litimärän pillunsa puolesta saanut jo hieman etumatkaa tulevaa rakastelua ajatellen, mutta minun pitäisi hieman kiirehtiä. Kellahdettuani porontaljalle Saran viereen Sara tarttui seisovaan jormaani ja muutaman runkkausliikkeen jälkeen haukkasi sen suuhunsa.

Kulli tuntui vain paisuvan Saran imeskelevässä suussa. Sara pyöritteli kieltään terskan ympäri ja huomasi toki minun nauttivan ihan täysillä. Tulisiko heti perään uusi kierros tämän poninhäntäisen isoseni käsittelyssä?

Käteni hakeutuivat Saran suurille rinnoille ja nipistelivät tytön tummia nännejä. Mitenkään kehottamatta oli käteni kohta myös Saran jalkovälissä alkaen kömpelösti kiihottaen taas hieroa Saran klitorista. Sara näytti vaativan minua heti sisäänsä, tässä ja nyt. Kaluni seisoi yhä valmiimpana Saran käsittelyssä.

- Jaså!, kuului silloin tuttu ääni huoneen ovelta. Kuinka olikaan, ettei kumpikaan meistä ollut kuullut ulko-oven avautumista Charlottan tullessa sisään. Jälkeenpäin Sara sai kuulla Charlottalta tämän käyneen vielä diskossa hakemassa unohtuneen kaulahuivinsa. Nyt Charlotta oli kuitenkin palannut.

Tilanteesta olisi voinut aiheutua melkoinen kohtaus, mutta Charlottan toiminta yllätti meidät kaikki, ehkä Charlottan itsensäkin.

- Täällä ei näköjään vielä nukuta, Charlotta totesi ja hymyillen riisui yllättäen takkinsa, puseronsa ja vapautti vielä rintaliivinsäkin antaen niiden pudota lattialle. Katsoin yllättävää näkyä haltioituneena. Kaluni nytkähti oitis ryhdikkääseen seisokkiin.

Charlottalla oli ryhdikkäät kiinalaista pagodia muistuttavat rinnat törröttävine nänneineen, ei yhtä suuret kuin Saran puskurit, mutta muodokkuudessaan pidin kovasti niistäkin. Charlottan huolella letitetyt vaaleat palmikot tekivät hieman tyttömäisen vaikutelman, jonka kanssa saman tien housunsakin riisuva vaaleampi isostyttömme oli kuitenkin naisellisen täydellisen ristiriitainen.

- Kiitos kun valmistit Svenin mulle, Charlotta kiitteli ja tipautti farkkunsa ripeällä vetäisyllä lattialle, -Mutta nyt saat lämmitellä mut kanssa.

Charlotta istui nojatuolin käsinojalle viereeni ja kolmea ei porontaljalle olisi mahtunutkaan – tai mahtuu toki, mutta siihen palaamme myöhemmin. Minä ja rakasteluun virittäytynyt Sara ymmärsimme tilanteen kehittyneen siihen suuntaan, että katastrofin välttämiseksi nyt oli paras tehdä kuten Charlotta sanoi. Jospa Charlotta kertoisi puuhistamme Nisselle? Ei tosin vaikuttanut nyt siltä…

Charlotta levitti reitensä paljastaen paljaaksi ajellun jalkovälinsä, jossa pillunhuulet erottuivat selvästi.

- Lämmitä mut, Sven, ja tee se kunnolla, Charlotta vaati.

Minun ei auttanut kuin kumartua jalkoväliin ja alkaa lipsutella Charlottan sykkivää vakoa. Kieltä pillunhuulien väliin työntäen yritin tehdä parhaansa tyttöä miellyttääkseni. Sara näytti empivän mikä hänen roolinsa nyt olisi. Charlotta toi vastauksen, joka saattoi kuulostaa yllättävältä.

- Sara hei! Jatka vaan Svenin imemistä! Kohta mä haluun kanssa Sveniä mun sisään ja sen on paras olla kovaa...

Epäröiden Sara tarttui Charlottan usutuksesta puolijäykkään tankooni saaden sen muutamalla kädenliikkeellään taas kuuliaisen jähmeäksi. Kullini kasvoi paksuutta Saran rytmikkäästi runkkaavassa kädessä ja intoni nuolla Charlottan pillua tuntui vain siitä yltyvän. Taisi Sara itsekin kostua niin, että nesteet valuivat reisiä pitkin porontaljalle.

Charlotta sulki silmänsä ja antautui täysin pillullaan seikkailevan kielen tuomaan nautintoon. Kaluni jökötti Saran käsittelyssä kuin mieletön. Toinen isotissisistä isosistamme oli nuoltavanani samalla kun toinen runkkasi jäykkääkin jäykempää jortikkaani!

- Stop, Charlotta komensi viimein osoittaen käskynsä Saralle, - Ota se suuhusi!

Sara totteli, vaikka toisen naisen katsellessa suihinotto vähän ujostuttikin. Toisaalta mitä tässä oli ujostelemista. Loppujen lopuksi juuri minähän tässä olin joutunut naurettavaan ja tukalaan tilanteeseen, jota tytöt hallitsivat ihan kuusnolla...

Sara sai jälleen pyörittää kieltään terskallani tuntien sen paisuvan paisumistaan. Normaalioloissa Sara olisi kai jo komentanut minut päälleen ja sisälleen, mutta nyt oli toteltava Charlottaa, joka kierroksen jäljessä oli päättänyt alistaa meidät molemmat omalle orgasmilleen.

Helppoa ei ollut Charlottallakaan vetää ankaran rankaisijan rooliaan, sen verran hyvältä taisi nuolentani lopultakin tuntua. Miten Charlotta aikoi ottaa minut? Tapa paljastui pian.

- Nyt, Sven: käy selällesi!

Tottelin alastoman nuolennankohteeni käskyä, joka ei kovin vastenmielinen ollutkaan. Saran imeskelemä ja syljen liukastama kullini lipsahti ulos Saran suusta ja selälleni taljalle käytyäni sain heti Charlottan päälleni. Charlotta toi avoimen pillunsa ihan kullini päälle kuitenkaan antamatta sen vielä koskettaa itseään. Saraa piti rangaista luvattomasta omapäisyydestä tyttöjen yhteisessä hotellihuoneessa ja nöyryyttää vielä vähän minuakin...

- Sara! Hjälp den där grejen in i mej!...Jo då?, Charlotta vaati äänensävyllä, joka ei sallisi vastaväitteitä.

Mitäpä ei naapurisovun eteen tekisi, näytti Sara ajattelevan ja tarttui Charlottan jalkovälissä törröttävään jäykkään elimeeni ohjaten sen vaalean kaverinsa raottuneille pillunhuulille. Mihinkään lesbohommiin tai itsensä hieromiseen Charlotta ei sentään Saraa pyytänyt, sen verran heteroita molemmat isoset taisivat olla.

Sara sai nähdä läheltä, kun hänen juuri äsken runkkaamansa kova kullini liukui hitaasti mutta varmasti Charlottan pillunhuulia raottaen tytön kuuman kirnun uumeniin. Charlotta nosteli lantiotaan ylös ja painoi sitä sitten taas voimallisesti alas kullini pumpatessa hänen venyvässä aukossaan ikään kuin se olisi aina kuulunut sinne. Charlotan vaaleat palmikot heiluivat puolelta toiselle kuin Peppi Pitkätossulla ikään.

-Oj, Charlotta, vad gör du…vad gör ni flickor för mej…, voihkin epäuskoisena.

Sara ei saanut katsettaan irti tuosta näystä, vaikka se tuntuikin olevan yhtä kidutusta Saran oman pillun taas huutaessa kullia sisäänsä. Näin Saran nesteiden valuvan valtoimenaan hänen reisiään pitkin Nissen porontaljalle. Mitähän Nisse siitä sanoisi?

Lopulta Sara ei kestänyt enää katsoa toimettomana Charlottan armotonta rynkytystä päälläni. Hän halusi itsekin saada osansa vielä kun minä olin hekumani huipulla enkä olisi ehtinyt laukaista mällejäni hänen vaaleasaparoisen ystävänsä sisään. Jos Charlotta sallisi minun tehdä edes sen, minkä olin äsken tehnyt Charlotalle?

Sara konttasi kiireesti ympäri porontaljan toiselle puolen Charlottan jatkaessa ratsastustaan seisovalla kyrvälläni. Minä sain nauttia koko taljasta maaten alimmaisena pehmeän lappilaisen matkamuiston päällä ja Charlottan polviakin talja mukavasti esti nirhautumasta tikkuuntunutta puulattiaa vasten.

Vain Saralla ei ollut paikkaa porontaljalla. Sara konttasi vierelleni ja nostaen alapäänsä kasvoilleni painaen kuumia nesteitä valuvan pillunsa juotavaa jo janoaville huulilleni. Enempiä kyselemättä oli minun jatkettava samaa lutkuttamista jota olin harrastanut Charlottan pillun kanssa ja sellaisena hanana Sara tuntui vuotavan, etten millään ehtinyt kaikkea nuolla tai juoda, vaan osa väistämättä valui poskiani pitkin Nissen harmaalle porontaljalle.

Charlotta ei antanut Saran osallistumisen häiritä itseään, sillä Saran mukaantulon hän huomasi kiihottaneen minuakin niin, että kaluni kovettui aivan uusiin mittoihin Charlottan puristavan vitun syleilyssä. Kullini tuntui nyt tunkeutuvan ihan Charlottan pillun perukoille asti, mistä Charlotta kohta voihkien näytti selvästi nauttivan erityisen paljon.

Minulla oli jo vaikeuksia päättää minne asettaa käsiäni Charlottan seivästettyä itsensä seisovaan kyrpääni ja Saran annettua turvonneen vittunsa nuoltavakseni. Päädyin kuitenkin lopulta kopeloimaan Saran pillua huomatessani Charlottan tulevan vallan hyvin yksinkin toimeen kovaksi käyneen liputtoman tangon käsittelyssä.

Työntelin kahta ja sitten jo kolmea sormea Saran sisään samalla kun nuolin tytön litimärkää pillua ja pyörittelin kieltäni tämän klitoriksen nipukan ympäri.

Charlotta ensin aloittaneena tuli meistä kolmesta ensin. Villiä huutoaan pidättelemättä Charlotta runnoi lantiotaan kyrpääni vasten koko painollaan ja alkoi samalla pyörittää persettään kehämäisesti ympäri. Vaaleat palmikot heiluivat tytön heilutellessa päätään puolelta toiselle.

Vaalean palmikkopäisen amatsonini orgasmi tuli pitkinä aaltoina ja Charlotta heitteli päätään edestakaisin vaaleiden palmikoitujen hiuksiensa ja suurten puolipallomaisten rintojensa heiluessa puolelta toiselle. Koko hänen alaston naisenruumiinsa värisi ja vapisi kiihkon kourissa ja Charlotta tarttui omiin uhkeisiin rintoihinsa hyväillen niitä sekä voimakkaasti puristellen ja nännejään nipistellen.

Näky oli minullekin liikaa ja tunsin lähes saman tien tulevani uudelleen. Siemennesteeni syöksyivät Charlottan pillun uumeniin ja sen verran tolaltaan menin minäkin, että tungin sormeni kerralla mahdollisimman syvälle Saraan aiheuttaen näin samalla Sarallekin villin ja värisyttävän orgasmin, joka sai tytön kirkumaan tavalla, joka herätti varmaan puolet hotelliamme.

Sara lysähti vatsalleen lattialle polvien kieltäytyessä kantamasta. Nissen porontalja oli kauttaaltaan märkä kahden tytön pillunnesteistä ja Charlottan pillusta purskahtaneesta valkeasta spermastani. Charlotta kaatui viereeni porontaljalle molemmat palmikkonsa kasvoillani ja kaikkensa antanut kaluni irtosi maiskahtaen Charlottan pillun turvallisesta syleilystä.

Yhtään miettimättä ja epäröimättä yhä kiihkoissaan oleva Sara pyörähti ympäri ja syöksyi yhä spermaa valuvan kaluni kimppuun ja haukkasi sen uudelleen suuhunsa. Vaikka kullini täytyi maistua yhä Charlottan pillunnesteille ja suolaiselle spermalleni Sara runkkasi kaluani ja ihmeekseni sai minut tulemaan vielä kerran.

-Jag kommer…oj, flickor, vad ni gör för mej…

Ruiskaus lämmintä spermaani roiskahti pitkässä kaaressa Saran vatsalle ja rinnoille ja kun Sara oli varmistanut, ettei minusta irtoaisi enää pisaraakaan hän kumartui kaluni puoleeni imien tyhjäksi viimeisetkin tipat jotka tyhjenevistä pusseistani vain irti sai.

Rauhoituttuaan Sara jätti kaluni myös rauhoittumaan ja kampeuduin istuvaan asentoon Nissen porontaljalla. Vierelleni taljalle kylmää lattiaa välttääkseen istui myös Charlotta ja kolmanneksi vielä Sara toiselle puolelleni niin että meidän olkapäämme koskettivat toisiaan. Saran vatsalle roiskunut spermani valui Saran jalkoväliin ja siitä jo aika tahriintuneelle Nissen porontaljalle. Tämä olisi riparilaistemme pitänyt nähdä! Sopuisasti taljalle mahtui kolmekin istumaan.

Hetkeen meistä kukaan ei sanonut sanaakaan, mutta olihan minulla aika mukava ja jännä olo kahden alastoman naisen välissä yhtä alastomana istuessani. Kauanko tätä kolmen peliä voisi jatkaa Nisse-pastorimme huomaamatta? Porontalja nyt ainakin pitäisi yrittää pestä ennen Nissen paluuta Kuusamon ostosreissultaan.

- Va tror ni, tjejer, rikoin sitten hiljaisuuden, - Miten tästä jatketaan?

- Vet inte riktigt, Sara naurahti, - Nisselle ei ainakaan kerrota…

Charlotta kietoi kätensä harteitteni ympärille, mutta osoitti sanansa Saralle koskettaen Saran olkavartta ja puhuen ohitseni kuin en siinä olisikaan.

- Tää oli oikeastaan tosi kivaa näin. Sven oli tosi kovana. Voitaisiin ottaa vaikka uusiksi useammin meillä Närpiössä…eikö me kaikki olla menossa Lindegrenin tomaattitarhoille kesällä töihin?

4

18963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VM05

      Loistava tarina. Lisää tahdon kuulla tästä kolmikosta. ;)

      • faffa

        Sama tarina, kuin "kämppiksen poikaystävää" tarinassa eri henkilöt vaan. Etsä Liquid osaa kirjoittaa aivan uutta tarinaa näille henkilöille. Toivottavasti näiden henkilöiden tarinat saa jatkoa , mutta keksi pliis joku uusi juoni.


      • eräs..
        faffa kirjoitti:

        Sama tarina, kuin "kämppiksen poikaystävää" tarinassa eri henkilöt vaan. Etsä Liquid osaa kirjoittaa aivan uutta tarinaa näille henkilöille. Toivottavasti näiden henkilöiden tarinat saa jatkoa , mutta keksi pliis joku uusi juoni.

        mitähän nisse tykkäis tuosta tarinasta...minä nimittäin tunnen Nissen...


    • Upeaa

      Olin jo puolessa välissä että kauan tää vielä kestää mutta ihan positiivisella mielellä :P ihan mielettömän kiinnostavaa :D itsekin isosena tuo kiellettyyn hedelmään käyminen on aika iskevä teema :P tosin Charlottan mukaan tuleminen oli ehkä liian ennalta-arvattavaa mutta toteutettu hienommin kuin osasin odottaa :P Kiitos ja tätä lisää :P

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8366
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe