Onko muilla kokemuksia

Jalmari Jypytin

Anopillani ja minulla on ollut suhde hänen kanssaan jo kolme vuotta.
Appeni kuoli tapaturmaisesti.Anoppini ja minun ikäero on reilut 20v.Mutta yhteisestä halusta ja sopimuksesta olemme näin eläneet.
Vaimoni tietää kuviomme ja on tyytyväinen että anoppini ei tarvitse ravata kylillä.
Anoppini on himokas ja taitava rakastajatar,huolimatta ikäerostamme hän toimii kuin nuoremmat konsanaan.
Hän tykkää monista sellaisista asioista kuten suuseksi,josta taasen emäntäni ei välitä.
Toisaalta empähän itsekkään tarvii muita kuvioita
seksiasioiden tiimoilta.Riittää kun tyydyttää oman vaimon ja siihen vielä anopinkin.Tosin meillä anoppini kanssa on vilkkaampi seksielämä.
Minulla vuorotyö,ja paljon liikkumisvapaata työn suhteen.
Onko Anopit teillä muilla vastaavia kokemuksia,
kertokaa joku palautetta.

6

11409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hepa

      Joo, haluja olis kyllä! Anoppi on 52v, vähän pyöreä ja isorintainen. Tiedän ettei hän ole miestä saanut vuosiin ja mielelläni mä siinä auttaisinkin mutta kun toi aloitteen tekeminen on vaan niin hankalaa. Kun ei sitä tiedä miten se suhtautuu asiaan. Vai onko vaan parempi pitää päiväunien kohteena pelkästään...

    • ei tosiaankaan

      ja kun lisäksi vielä ottaa huomioon että 60v on jo pahasti dementoitunut

    • Jeppe

      Uskokoon ken tahtoo.
      Anoppi:
      Anoppini oli noin kuusikymppinen , laiha kuiva ei minkäännäköinen hiljainen vaatimaton asiaa pahensi vielä se kun hän söi mielialalääkkeitä uhkaavaan skitsofreniaan .
      Vaimoni oli joskus minulle kertonut että hän noin 10v nukkui äidin vieressä kun isä oli viikot kaupungissa töissä . Yöllä hän heräsi siihen kun naapurin isntä oli äidin päällä ja nussi äitiä . Mies kysyi , heräsikö se , äiti vastasi hetken kuunneltuaan , ei herännyt ja niin he jatkoivat nussimista.
      Vaimon isä oli kunnalliskodissa vaikean sokeritaudin vuoksi . Vaimoni kävi usein katsomassa hänellä oli hyvin läheiset välit isän kanssa niinpä isä uskoutui hänelle tietävänsä että naapuri kävi teillä , ja lisäsi äitisi on siinäsuhteessa miltei kyltymätön .
      Anoppi kävi usein yökylässä meillä , jatkuvasti muistui mieleeni kun katselin anoppia että häntä nussinut naapurin isäntä ja lisäksi vielä se että hän onkyltymätön . Niinpä minulta miltei aina pakkasik yrpä seisomaan kun katselin anoppia .
      Vaimo kantoi postia aamuyöllä kun anoppi oli yökylässä minä jo heräsin ennen vaimon lähtöä ja kyrpä seisoi ja ajattelin kyltymätöntä anoppia , lopulta en jaksanut vastustaa kiusausta . Kun vaimo oli lähtenyt riisuin housut pois ja kyrpä pystyssä hiippailin anopin sänkyyn , kuiskasin käheästi ,, voitaisko me,
      ”en mie kun mieskin ellää ”, tiesin että hän ei ollut saanut kyrpää moneen vuoteen , niinpä minä en antanut periksi vaan tartuin anopin käteen ja ohjasin sen tarttumaan kivikovana seisovaan kyrpääni , hän ei vetänyt kättään pois paransi vain otettaan kun aloin nussia häntä kämmenen sisään , minulla seisoi kyrpä niin kovana että en uskaltanut enempää jatkaa kun kohta olisi sperma lentänyt . Niinpä sanoin riisu housut pois ,hitaasti anoppi riisui housunsa, heti nousin päälle työnsin kyrpäni sisään ja aloin nopean nussimisen tiesin että aikaa ei ole hukattavissa sillä tiesin että sperma lentää heti niinpä painoin kyrpäni aivan pohjaan . En tiedä mikä nosti kiihkoni huippuunsa mutta en koskaan ole saanut niin maukasta orkkua.
      Amulla oli kiusallista istua kaksi lasta vaimo minä ja anoppi samassa kahvipöydässä kun olimme juuri pari tuntia sitten nussinut anopin kanssa anoppi ei puhunut mitään mutta siinä ei ollut mitään outoa kun hänellä se meni sen lääkityksen tiliin .
      Anoppi oli edelleen kylässä , vaimo lähti kauppaan ja tiesin että olen anopin kanssa kahdestaan niinpä keskellä olohuoneen latiaa pysäytin anopin tarttumalla häntä käsivarresta , anoppi ei sanonut mitään laskin housuni alas rullasin paidan kainaloihin anoppi näki ensikertaa päivänvalossa minun seisovan posliiniksi ajellun esinahttoman kyrpäni joka seisoi kivikovana.
      Anoppi oli niitä vanhankansan ihmisä että ei taatusti tiennyt mitään suuseksistä , tartuin anoppia hartioista ja painoin hänet polvisilleen eteeni hänen vastustelustaan päättelin että hän ei tiennyt mitä tarkoitan tartuin hänen päähänsä korvallisilta ja ohjasin kyrpäni hänen suuhunsa ja aloin nussia häntä suuhun ja kehoitin imemään nussin niin kauan kunnes sperma ruiskui hänen suuhunsa
      oikaa kultimme vain noin 10 minuttia.
      Anoppi asui kaupungilla yksiössä vierailin usein hänen luonaan meillä oli omituinen suhde hän alistui mitään sanomatta kaikkeen mitä häneltä halusin , toimi jopa ennakoiden itsekkin siihen suuntaan .
      pukeutui hameeseen ja ilman housuja.
      Anoppini kuoli 61 vuotiaanoa mutta ehdin huomata että hänen kuntonsa koheni paremmin kuin lääkkeitten ansiosta konsanaan nyt kun hän sai tarpeeksi kyrpää.

    • Anonyymi

      Appi ukko oli vaimoni kanssa lasten kanssa mummolassa, appiukko soitti Leena oli kompuroinut pesutilassa pääsenkö, menin anopille matkaa noin kilometri.
      Anoppi istui viini lasin kanssa ja saunatakki päällä. Leena on kuin Päivi Räsänen hoikka ja harmaa tukkainen kiloja ei liikaa. Sanoin mihin kävi näytti nilkkaa istui eteen ja nostin jalkaa haarojen väliin Leena katsoi kun liikutin sievästi nilkkaa vähän älähti sanoi hyvä kikki luut kunnossa on varmaan kipeä Leena hymyili sanoi vähän humalisella äänellä ny jäi suihku katsoin säärtä on kiinteä näkyi melkein pimppara Leena siirsi helmaa.
      Sanoin voin viedä sinut suihkuun Leea nojasi kylkeen pidin kättä rinna vieressä välillä kosketin rintaa Leena kääntyi otan pyyhkeen tunsin rinnassa nännin kosketin reilusti mentiin suihkub alla sanoin anna sauna takki Leena oli selin nauroi uskallanko ja riisui sen ja laitteli tukka ylös näin rinnat puöreät ja kookkaat otin vierestä suihkun olin takana Leena kasteli itsensä mutta piti pitää kaiteestä sanoin anna minä pesen Leena sanoi kastelet turhaan itsesi laskin housut naulaan levitin pesuainetta ja pesin niskan ja selän Leena sanoi riittää pesin jalkoja ja ylöspäin oikeastaan hyvälin pyllyä näni kuinka Leena piti välillä silmiä kiinni, sanoin käänny Leena kääntyi hitaasti saippuloin rinnat Leena katsoi minua koko ajan kun suihkutin ylä osaa roiskui vettä alus housuille ja puoli kuntonen kalu näkyi hyvin Leena katsoi kalun vartta ja sen päässä olevaa paksua terskaa pesin jalat ja lhestyi pillua silloin sanoi älä enää, pesin kunnolla ja sormi kävi useasti sisällä ja viruttelin Leena nauroi jopa tuli pesu. Kun kinkattiin pesulta kysyi tuliko ovi lukkoon silloin tiesin reilut otteet ja pääsen naimaan pidin siten kainalon alta että tissi oli kourassa eikä sanonut mitään, sängyn vieressä laskin saunatakin Leena kääntyi imaisin heti nännistä ja toisesta kuiskas en minä voi tytön miestä imin molempia nännejä Leena ol poikittain sängyllä työnsin sormia pilluun kolme aika pian antoi periksi ja veti päälleen levitti jalkoja ja melkein hädissään piti kalusta kiinni kun pääsin sisään nosti jalat ylös otti poskista kiinni ja ravisti noin isoako tyttö saa nyt nait anoppia kunnolla etkä viivyttele annat tulla alkoi kuulua lurps lurps Leena huokasi olen kuin kiimainen huora kun saa vierasta ja suuteli kun työnsin luut vastakkain kiljui voi luoja kun on paksu pää rynkytin pojaan Leena korisi ja ihme ääniä vapisi ja veti päälleen laukesintunsin kuinka ruiskin pohjaan nousin ja käänsin varovasti autoin jäi vähän kesken Leena sanoi ei jääny olisi ollut siinä vaikka koko yön, sanoin ohoh Leena sanoi en osannut aavistakkaa kuinka ihanna oli ethän lähde sanoin janottaa ja hain viiniä Leena sanoi on kaapissa väkevmpääkin hae ja tuu viereen.
      Makoiltiin ku puhelin soi vaimo soitti Leenalle vastasi joo on käynyt ei nillkkassa ole kuin venähnyt suutelin samalla sääriä Leena työsi pois jatkoin suutelua ja äkkiä suutelin pillua Leena aannähti sanoi puhelimeen liikutin nilkkaa ei mitään ja näytti mene pois imin ja nuolin pian lantio alkoi liikkua ja alkoi hengittä rinta kohoili hoputti vähän vaimoa pärjään minä hei hei ja nakkasi puhelimen sanoi nauraen saakelin pervo puhuin juuri tytön kanssa hyväilin rintoja Leena huokaili olet sinä... ihana nyt tuntuu että en ole kotona vaan jossakin vieraan kanssa nuolin orgasmiin asti. Leena veti viereen ja suuteli naurahti naistut pillulle suutelin pitkään Leena hengästyi sanoi en oli kuuna päivänä uskonut että annan näin ja siirtyi alemmas käänyin otti kalun suuhun hyväili ja puristeli käsillä nauroi ei anna periksi on sulla komia kalu oli pakko vetää kalua pois Leena katsahti mitä olinko huono? Käänsin Leenan vatsalleen levitin jalkoja ja työnnyin sisään huokasi nyt olen huora voi taivas työnsin syvään Leena ulisi kuin tyttönsä ja kuiskas ottako tyttöni näin kuiskasin ottaa ja nauttii otin käsistä kiinni ja siirsin ne olka päiden viereen Leena huokasi otat kuin väkisin pidin syvällä pylly vapisi jalt leveni pyysi että laken sisään panin ja panin kiljui apuaa laukesin leena nyyhkytti sanoi aivan ihanaa menin viereen ja otin kainaloon aika pian nukahdettiin kävin yöllä pissalla sperma oli hyytynyt pillu huuliin.
      aamulla Leena herätteli ny suihkuun olen ryyteissä käytiin suihkussa Leena soitti tytöleen sai selville tulevat vasta illalla oli jotkut synttärit naapurissa.
      Leena veti kammariin ja nilkutti, kuiskas ilkeänkö pyytää nuoletko vielä läpsytin pyllyyn tottakai jos pyllistät Leena laittautu ja pyllötti tissit peittoa vasten nuolin pitkää pillua leena vapisi heti huokaili olen hullu nousin ja työnnyin sisään kiljahti kysyi näyttääkö haluttavalta hiroin pyllyn aukkoa sanoi älä sieltä khya pyysi älä lopeta voih voih a sai orgasmin äkkiä kääntyi tule edestä rakasteltiin pitkään. Leena sanoi ny noustaan pitää olla kipeän näköinen. Kun syötiin alkoi nauramaan ja nauroi pitkään katsoin kummissaan sanoi ole kipeä pillu on turvoksissa ja varmaan punainen ei tarvi näytellä.

      • Anonyymi

        Hyvä kun rohkeni pyytää. Niin sitä asia etenee.


    • Anonyymi

      On kokemusta anopistasi. Mahtava nussia sitä, kun hänen iso perse hyllyy. Ja hän on todella innokas ottamaan suihin missä vain. Himokas lortto!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe