Uimahallissa

Miss

(tämä on varmasti ollut täällä ennenkin, mutta kirjoitan nyt freesimmän version)



Tarvoimme lumihangessa kirpeänä pakkaspäivänä kohti kaupungin uimahallia. Kummallakin meistä oli vapaa päivä, joten tylsyys pakotti meidät keksimään uusia ideoita ajan tappamiseen. Ja mikä olisikaan mukavampaa kuin kellua lämpimässä vedessä pakkasen kirkuessa ulkona...?

Pääsimme sisälle asti kunnialla, ja maksun suoritettuamme suunnistimme kohti pukukaappeja. Juttelit minulle iloisesti, mutta aina välillä eksyin omiin ajatuksiini murehtien vasta poikki mennyttä suhdettani. Huomasit alakuloisuuteni ja halasit minua hellästi. Päälläsi oli enää vain rintsikat ja pikkuhousut, ja tunsin jonkun liikahtavan sisälläni. Hymyilit minulle rohkaisevasti ja lähdit suihkuille päin. Katsoin kuinka pyllysi keinui kävelysi tahdissa ja olit mielestäni hyvin kaunis... Tummat pitkät hiuksesi valuivat selkään asti, ja urheilijan kroppasi oli trimmattu mutta naisellisen pehmeä... Katsoin itseäni peilistä ja vastaan tuijotti pitkähiuksinen blondi, joka omasi hieman pyöreämmät muodot... Vatsani oli mukavan litteä, mutta rintani olivat isot.. Noh, ainakin ne keräsivät miesten katseita, mietin.

Uimme pitkään ja nauroimme paljon. En edes huomannut ajan kulua, kunnes kuulutus kertoi hallin menevän kiinni piakkoin. Kikattaen lähdimme suihkuun muiden mattimyöhäisten kanssa. Otimme vierekkäiset suihkut ja sinä hymyilit minulle usva verhon takaa, ojentaen saippua pullon lainaan.. Katsoin kuinka riisuit uimapukusi pois, ja hämmästyksekseni huomasin kiihottuvani.. Nännini nöpöttivät ja tunsin hengästyväni. Huomasit katseeni ja otit kädestäni kiinni. Silmiini tuijottaen veit kteni rinnallesi... Henkäisin syvään ja vilkaisin ympärilleni. Kaikki muut naiset olivat jo siirtyneet pukukopin puolelle.

Puristin varovasti rintaasi ja annoin sormieni hyväillä kovia nännejäsi.. Huokaisit syvään ja painoit silmäsi kiinni. Rohkaistuin ja painauduin aivan sinuun kiinni, rinnat toisiinsa painautuen. Maistelin huulillani huuliasi ja maistuit jumalaiselle. Liikuit minua vasten kiihottuneena, kun suudelmamme syventyi. Olimme kahdestaan virtaavan lämpimän veden alla, ja höyry verho ympäröi meidät.. Tutkimme toistemme vartaloita samalla imien toistemme kieliä. Laskit kätesi pakaroilleni ja puristelit niitä.. Olin aivan märkä, ja kun hieman vaivihkaa hipaisit pyllynreikääni, vavahdin nautinnosta.

Laskit minut hellästi lattialle selälleni ja kävit ahnaasti rintojeni kimppuun.. Nuolit, näykit ja puristelit niitä himoiten.. Huohotin ja vaikeroin, pilluni huutaessa kosketusta. Lopulta levitit jalkani ja nuolaisit vedestä ja omista nesteistäni märkää pilluani. Huudahdin ilosta kun imaisit klitorikseni suuhusi ja imit.. Kielesi oli ihana kova ja samalla niin pehmeä kun se seikkaili pillussani.

Yhtäkkiä kuulimme oven kolauksen ja askeleet jotka lähenivät meitä. Kerkesimme vain nousta istumaan, kun höyry verhon takaa ilmestyi henkilökunnan vaatteissa oleva mies. Hän katsoi meitä hämmästyneenä ja kertoi uimahallin jo menneen kiinni.. En voinut olla kiinnittämättä kiihottuneessa mielentilassani huomiota miehen komeaan ulkomuotoon ja hieman pullottavaan housun etumukseen. Sinä huomasit varmaan samana, koska mitään sanomatta vinkkasit minulle silmää ja kävelit viettelevästi miehen luo... Kuiskasit jotain hänen korvaansa ja mies hymyili viekkaasti.

Katselin kuinka aloititte kiihkeän suudelman ja hieroit etumusta. Kiihotuin lisää ja annoin sormieni eksyä pilluuni, sitä varovasti hieroen. Riisuit miehen ja eteemme ponnahti ihanan iso, juonekas kyrpä joka ilmiselvästi kaipasi kosketusta. Tulin viereesi kontalleen miehen eteen ja aloimme yhteistuumin nuolla ja imeä tuota ihanaa melaa. Mies huohotti ja tarttui meitä hellästi hiuksista kiinni... Huomasimme kuitenkin että hän ei kestäisi kovin pitkään suuhoitaemme, joten sinä menit nojaamaan käsilläsi seinään ojentaen herkullisen pyllysi eteemme.

Mies otti sinua lanteista kiinni ja katselin kuinka hän upotti suuren kyrpänsä märkään posliini pilluusi. Huusit nautinnosta. Tulin allesi puristelemaan rintojasi ja hankasin klitoristasi kädelläni... Mies vaihtoi pillusi tiukkaan pyllynreikääsi, joten minä ryhdyin nuolemaan ihanaa pilluasi altapäin. Pian tunsin sinun tärisevän ja huutaen sait valtavan orgasmin. Mies irottautui sinusta ja valahdit lattialle istumaan...

Hänen kyrpänsä oli kuitenkin vielä kova kuin kivi joten asetuin lattialle selälleni, jolloin mies pääsi tunkemaan vuorostaan minun sisälleni tuon ihanan kapistuksen. Inisin ja puristelin rintojani miehen muristessa ylläni.. Huomasin kuinka tulit viereeni jälleen kiimaisen näköisenä ja ryhdyit hiieromaan klitoristani samalla kun mies nussi minua... Se tuntui jo liian hyvältä, mutta otit lisäksi suihkun irti senästä ja ohjasit sen vesipaineen suoraan pillulleni... Voi luoja miten pilluni supisteli ja minä tärisin ja inisin.. Sinun taidokkaat sormesi, vesisuihku ja iso kyrpä takomassa sisälläni en kestänyt kauaa ja niinpä laukesin raivoisasti, tuntien samalla kuinka miehen lämmin siemenneste täytti minut.

Huohotimme kaikki kolme hengästyneinä lattialle, kunnes mies nousi hymyillen ylös ja ryhtyi keräämään vaatteitaa

4

13574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miss

      hupsista vahingossa painoin lähetä nappia vaikka tarina oli vähän kesken loppujorinoiltaan ja otsikkoon oli tarkoitus laittaa n n m...
      no aina ei voi osata.

      • Kiihottunut

        Aivan mahtavaa! Tälläistä täällä kaivataan! Onnittelut.


    • lullu

      eka kertomus oli mielestänim parempi

    • Marjukka

      Työnsikö mies kalunsa perseeseesi tuossa lopussa? Vai pilluun?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe