Sunny Beach kesäkuussa

Domina MatkaMonten matka?

Heippa kaikki Bulgariassa matkailleet!Kiitos ja kiva kun voisitte kertoa tuosta matkatoimistosta jotakin.Lennot,oppaat kohteessa, mitä hotellia suosittelisit elämää ja eloa matkaltaan haluavalle perheelle,jolla murkkuikäiset pojat.Haluaisimme olla lähellä rantaa ja kivoja ruokapaikkoja.Entäpä retket,onko esim jeeppisafareita, kannattaako ostaa matkatoimistolta vai "kadunvarrelta"? Ps,Hotellin siisteys on meille melko tärkeää lomalla.









4

1509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viime kesä

      Olimme viime kesänä MatkaMonten matkalla Sunny Beachilla ja kaikki toimi niin kuin pitikin. Oppaat oli asiantuntevia ja kaikki pelasi. Hotellimme Izola Paradise oli hyvin siisti v.2004 rakennettu keskihintainen hotelli ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Matkaa hotellista rantaan tuli n. 500 m ja keskustaan n.300 m. Hotelli sijaitsee hieman rähjäisen mutta rauhallisen kadun varrella joten nukkumisen kanssakaan ei tullut ongelmia.

      Ohjelmaa Sunny Beachiltä löytyy varmasti jokaiseen makuun. Jeeppisafareista en tiedä, mutta ainakin erilaisia retkiä olisi ollut tarjolla. Ranta oli ihana hiekkaranta ja siellä oli vesiskootteriajelua ja veneretkiä ja vaikka mitä. Ravintoloita on pilvin pimein koko alue täynnä, joten hyvän ruokapaikan löytyminen ei ole mikään ongelma.

      Meillä ainakin oli kaikin puolin onnistunut loma ja voin kyllä suositella Bulgariaa lomakohteena. BulgariaAirin lentokone ei ollut siisteydeltään mikään huippuluokan kone, mutta palvelu pelasi ja perille päästiin ;) Hauskaa lomaa teille!

      • Kesäk.Sunny Beach

        Kiitos tiedoista, itseasiassa varasimmekin jo tuohon hotelliin paikat,koska matkatoimisto juuri kyseistä suositteli,saimme melkein viimeiset paikat.Joten hyvillä mielin olemme lähdössä, vaikka hieman ensin arvelluttikin.
        MUKAVAA JA ENTISTÄ PAREMPAA UUTTA VUOTTA SINULLE!


      • muutama varotuksen sana
        Kesäk.Sunny Beach kirjoitti:

        Kiitos tiedoista, itseasiassa varasimmekin jo tuohon hotelliin paikat,koska matkatoimisto juuri kyseistä suositteli,saimme melkein viimeiset paikat.Joten hyvillä mielin olemme lähdössä, vaikka hieman ensin arvelluttikin.
        MUKAVAA JA ENTISTÄ PAREMPAA UUTTA VUOTTA SINULLE!

        Ihan vaan sitä, että ottakaa tosissanne varoitukset taskuvarkaista ja tallelokeron tärkeydestä.Pitäkää vain vähäinen määrä rahaa mukana.Minut ryöstettiin ja kaikki meni.Ryöstö tapahtui niin hienosti,etten voin kuin ihailla heidän ammattitaitoaan.Ohkohan siellä oma koulu taskuvarkaille,jossa opetetaan alan viimeiset niksit?Ihan oli oma moka.Paljon matkustaneena kuvittelin olevani jotenkin parempi kuin muut...vähän hävettää vieläkin, kuinka typerä olin.Nyt osaan taas varoa.(Välillä pieni ihminen palutetaan maan pinnalle).Muuten oli kiva paikka ja edullinen. Hauskaa ja turvallista lomaa.


    • simpha-1

      Ei missään nimessä Bulgariaan! Tiedän tuoreen tapauksen, että yöllä rosvot menivät hotellihuoneeseen ja veivät 3 hengen suomalaisseurueen kaikki rahat ja matkapuhelimen!
      Kannattaa miettiä tarkkaan ennenkun sinne lähtee!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      410
      1676
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1338
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      171
      1287
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1265
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1017
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      926
    7. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      861
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      860
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      856
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      106
      804
    Aihe