Sunny Beach kesäkuussa

Domina MatkaMonten matka?

Heippa kaikki Bulgariassa matkailleet!Kiitos ja kiva kun voisitte kertoa tuosta matkatoimistosta jotakin.Lennot,oppaat kohteessa, mitä hotellia suosittelisit elämää ja eloa matkaltaan haluavalle perheelle,jolla murkkuikäiset pojat.Haluaisimme olla lähellä rantaa ja kivoja ruokapaikkoja.Entäpä retket,onko esim jeeppisafareita, kannattaako ostaa matkatoimistolta vai "kadunvarrelta"? Ps,Hotellin siisteys on meille melko tärkeää lomalla.









4

1516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viime kesä

      Olimme viime kesänä MatkaMonten matkalla Sunny Beachilla ja kaikki toimi niin kuin pitikin. Oppaat oli asiantuntevia ja kaikki pelasi. Hotellimme Izola Paradise oli hyvin siisti v.2004 rakennettu keskihintainen hotelli ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Matkaa hotellista rantaan tuli n. 500 m ja keskustaan n.300 m. Hotelli sijaitsee hieman rähjäisen mutta rauhallisen kadun varrella joten nukkumisen kanssakaan ei tullut ongelmia.

      Ohjelmaa Sunny Beachiltä löytyy varmasti jokaiseen makuun. Jeeppisafareista en tiedä, mutta ainakin erilaisia retkiä olisi ollut tarjolla. Ranta oli ihana hiekkaranta ja siellä oli vesiskootteriajelua ja veneretkiä ja vaikka mitä. Ravintoloita on pilvin pimein koko alue täynnä, joten hyvän ruokapaikan löytyminen ei ole mikään ongelma.

      Meillä ainakin oli kaikin puolin onnistunut loma ja voin kyllä suositella Bulgariaa lomakohteena. BulgariaAirin lentokone ei ollut siisteydeltään mikään huippuluokan kone, mutta palvelu pelasi ja perille päästiin ;) Hauskaa lomaa teille!

      • Kesäk.Sunny Beach

        Kiitos tiedoista, itseasiassa varasimmekin jo tuohon hotelliin paikat,koska matkatoimisto juuri kyseistä suositteli,saimme melkein viimeiset paikat.Joten hyvillä mielin olemme lähdössä, vaikka hieman ensin arvelluttikin.
        MUKAVAA JA ENTISTÄ PAREMPAA UUTTA VUOTTA SINULLE!


      • muutama varotuksen sana
        Kesäk.Sunny Beach kirjoitti:

        Kiitos tiedoista, itseasiassa varasimmekin jo tuohon hotelliin paikat,koska matkatoimisto juuri kyseistä suositteli,saimme melkein viimeiset paikat.Joten hyvillä mielin olemme lähdössä, vaikka hieman ensin arvelluttikin.
        MUKAVAA JA ENTISTÄ PAREMPAA UUTTA VUOTTA SINULLE!

        Ihan vaan sitä, että ottakaa tosissanne varoitukset taskuvarkaista ja tallelokeron tärkeydestä.Pitäkää vain vähäinen määrä rahaa mukana.Minut ryöstettiin ja kaikki meni.Ryöstö tapahtui niin hienosti,etten voin kuin ihailla heidän ammattitaitoaan.Ohkohan siellä oma koulu taskuvarkaille,jossa opetetaan alan viimeiset niksit?Ihan oli oma moka.Paljon matkustaneena kuvittelin olevani jotenkin parempi kuin muut...vähän hävettää vieläkin, kuinka typerä olin.Nyt osaan taas varoa.(Välillä pieni ihminen palutetaan maan pinnalle).Muuten oli kiva paikka ja edullinen. Hauskaa ja turvallista lomaa.


    • simpha-1

      Ei missään nimessä Bulgariaan! Tiedän tuoreen tapauksen, että yöllä rosvot menivät hotellihuoneeseen ja veivät 3 hengen suomalaisseurueen kaikki rahat ja matkapuhelimen!
      Kannattaa miettiä tarkkaan ennenkun sinne lähtee!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe