Aihe

Työmatka

Seuralainen

’Huh...olipa tosi hyvä ruoka’ sanoin tyhjentäen viinilasini. ’Oli todellakin ja kiitos vielä kerran hyvästä esityksestäsi. Se näytti kyllä tekevän vaikutuksen.’ Margit sanoi hymyillen. ’No aiotko mennä tänä iltana vielä jonnekin vai?’ Margit jatkoi juoden loput punaviinistään pois. ’Oli mulla vähän ajatuksena, että jos kävisi jossain...’ sanoin hieman peläten, että Margit tuppautuisi mukaani. ’Niin mä arvelinkin, sinkku kun kerran olet. Ihmettelen vain miten et ole vielä löytänyt sopivaa miestä. Noinkin kaunis tyttö.’ Margit sanoi saaden minut hieman punastumaan. ’No eipä ole vielä tullut sitä oikeaa ihmistä eteen...’ sanoin hieman vältellen aihetta. ’Minä en kuitenkaan tuppaudu seuraasi vaan menen vielä valmistelemaan huomista päivää ja sitten lukemaan kirjaani. Älä sitten hirmu myöhään ole bilettämässä, että jaksat jonkin verran olla mukana huomennakin, kun menemme tytäryhtiöömme.’ Margit sanoi äitimäiseen sävyyn maksaen samalla ruokalaskun. ’En mä varmaan kuin yhdellä käy...katsomassa millainen meno täällä on. Enhän mä edes kunnolla osaa ruotsia, niin tuskin sitä viitsii yksin myöhään ollakaan.’ sanoin nousten myös ylös hieman iloiten siitä että pääsisin yksin lähtemään.

Margitin jäädessä hissistä toisessa kerroksessa jatkoin itse neljänteen ja painuin innolla huoneeseeni. Ne pari viikkoa, jotka olin tiennyt tästä työreissusta olin katsellut netistä millaista menoa hotellin lähistöltä löytyisi. Olin yllätyksekseni löytänyt lyhyen kävelymatkan päästä yökerhon, jossa kävi ilmeisen paljon lesbo-, homo- sekä bi-asiakkaita. Olin suunnitellut ainakin katselevani naapurimaamme tarjontaa, toivoen samalla saavani enempi kuin vain katselunautintoa. Olin myös yrittänyt etsiä jo valmiiksi netistä seuraa itselleni, mutta se oli osoittautunut paljon vaikemmaksi kuin etukäteen olin arvellut. Avasin hotellihuoneen oven ja sytytin valot huoneeseen. Avasin hiukseni ja vedin verhot ikkunan eteen riisuen samalla nopeasti vaatteitani. Pakotin itseni rauhoittumaan, sillä tiesin ettei kello ollut vielä paljon ja minulla oli aikaa. Otin minibaarista yhden siiderin ja riisuin loput vaatteeni jo hitaammin. Katsoin hetken televisiota nauttien siideriä peilaten samalla alastonta vartaloani peilistä. Pömppävatsa pitäisi saada pois, mutta muuten olin tyytyväinen peilikuvaani ja painuin suihkun puolelle. Pesin itseni huolellisesti nauttien lämpimästä suihkusta. Suihkun jälkeen meikkasin itseni nauttien samalla toisen siiderin minibaarista. Päälleni laitoin beigen väriset hipsterit ja samaa sarjaa olevat push-up liivit, jotka saivat rintani näyttämään hieman isommilta. Vedin vielä päälleni omasta mielestäni seksikkäät stay-up sukat ja mustan puoleen reiteen ulottuvan hameen. Yläosaksi olin valinnut turkoosin puolihihaisen tiukan topin, jossa oli syvään uurrettu kaula-aukko. Tarkastelin itseäni peilistä ja olin näkymään varsin tyytyväinen. Seksikäs, muttei liian pitkälle viety ulkonäkö. Hiukseni jätin auki kevyesti käännettynä. Olin valmis seikkailuun.

Yritin hillitä itseäni, jotten olisi liian aikaisin yökerhossa, ja tein itselleni yhden paukun. Samalla selailin television kanavia, mutta ruotsalaiset ohjelmat eivät oikein saaneet minua syttymään. Hetken mietin pitäisikö minun tilata pornokanava, mutten oikein innostunut siitäkään ajatuksesta. Kyllästyin nopeasti televisioon ja paremman tekemisen puutteessa päätin lähteä jo yökerhoon vaikka epäilin siellä olevan hiljaista. Nappasin takin päälleni ja käsilaukun mukaani tarkastaen, että kaikki oleellinen oli mukanani. Hississä tunsin kuinka vatsanpohjaani hieman kipristi ajatus tästä uudesta ja oudosta paikasta, mutta pieni nousuhumala antoi minulle lisää varmuutta. Kävelin muutaman korttelinvälin nopeasti ja saavuin jo puoli yhdeltätoista yökerhon ovelle. Portsarit toivottivat minulle hyvää iltaa ja vastasin kömpelöllä ruotsillani heille jättäen takkini narikkaan.
Yökerho oli yllättävän iso ja porukkaakin oli paikalla jo jonkin verran. Täynnä paikka ei missään nimessä ollut, mutta ehkä puolillaan jo. Katselin uteliaan ympärilleni ja paikassa olijoiden ulkomuoto, pukeutuminen, sukupuoli ja seksuaalinem suuntaus näyttivät olevan laidasta laitaan. Sain muutamia pitkiä katseita kävellessäni ihmisten joukossa ja se nosti hieman itsevarmuuttani. Suunnistin baaritiskin vierelle seisomaan ja tilasin itselleni drinkin. Baaritiskin vierestä näkyi suoraan tanssilattialle ja paikastani pystyi muutenkin seuraamaan hyvin millaista väkeä paikalla oli. Jäin siemailemaan drinkkiäni seuraten ihmisten tanssimista ja bilettämistä, kunnes silmiini sattui todella kaunis brunetti. Hänellä oli päällään tiukat tummansiniset kivipestyt farkut ja musta kauluspaita. Vaatekokonaisuuden kruunasi leveäsolkinen vyö, joka kimalteli tanssilattian valoissa. Brunetti vaikutti hieman nuoremmalta kuin minä olin ja hänen vartalonsa näytti olevan todella trimmissä kunnossa. Katselin kuinka hän liikkui musiikin tahtiin lähes hypnoottisesti tanssien ilmeisesti kahden miesystävän kanssa. Miehet näyttivät olevan pari ja todennäköisesti houkutelleet tuon kaunottaren heidän mukaansa. Tai sitten toisinpäin mietin silmieni kohdatessa naisen ruskeat silmät. Nainen hymyili viettelevästi ja selvästi tanssi hieman minulle. Nautin tästä pienestä flirtistämme päättäen vielä tanssivani tuon naisen kanssa. Aloin siemailemaan drinkkiäni nopeammin, mutta samassa kappale vaihtui ja miehet lähtivät naisen vastusteluista huolimatta tanssilattialta. Nainen ei kuitenkaan jäänyt yksin vaan lähti miesten mukaan kadoten ihmisten sekaan.

Harmitellen tilannetta mietin lähtisinkö katsomaan löytäisinkö naisen vielä. Päätin kuitenkin tilata yhden siiderin ja sitten lähteä katsomaan sattuisinko törmäämään tuohon brunettiin. Nostin jo käteni pystyyn baarimikolle, kun tunsin jonkun tulevan vierelleni. Katsahdin vierelleni nähden vaalean naisen hymyilevän minulle. Hän sanoi jotain ruotsiksi ja jouduin hieman nolostuneena pyytämään häntä toistamaan englanniksi samat. Nainen vaihtoi sujuvasti englantiin puhuen selvästi ruotsalaisella korostuksella. ’Kysyin vain, että haluaisitko drinkin?’ nainen sanoi. Naurahdin hieman ’Minulle ei koskaan olekaan kukaan nainen ennen tarjonnut drinkkiä’ ’Eikö? Kertahan se on ensimmäinenkin’ nainen sanoi hymyillen kauniisti ja alkoi tilaamaan meille juomia. Naisen tilatessa saatoin tarkkailla häntä ja hänen vartaloaan. Naisella oli pitkät vaaleat hiukset lapaluiden tienoille ja vaaleansiniset kauniit silmät. Siro nenä ja hieman liian iso antoivat vain lisää persoonallista kauneutta. Lisäksi ihastuin heti naisen pisamiin nenänvarrella ja poskilla. Päällään naisella oli mustat suorat housut ja läpinäkyvä valkoinen paitapusero. Katseeni kiinnittyikin mustiin pitsiliiveihin, jotka näkyivät naisen puseron lävitse. Nainen ojensi minulle pienen shotin hymyillen hieman vinoa hymyä aivan kuin tietäen, että olin katsellut häntä.

’Tämä pitää juoda kokonaan...’ nainen sanoi kulauttaen juoman kurkkuunsa. ’Selvä’ sanoin ja kumosin shotin suuhuni. Sen väkevyys poltteli menessään kurkustani alas, mutta jälkimaku oli makea. ’Minä olen Jessica..’ nainen sanoi laittaen lasin tiskille ojentaen kätensä. ’Sanna..’ sanoin hymyillen tarttuen ojennettuun käteen tuntien sen lämmön ja pehmeyden.
’Sanna..oletko Suomesta?’ Jessica kysyi makustellen nimeäni.
’Kyllä..työmatkalla täällä nyt..’ vastasin uppoutuen täysin noihin kauniisiin silmiin.
’Olet kyllä todella kaunis...’ nainen sanoi laittaen kätensä poskelleni. Se tuntui hellältä kosketukselta, mutta samalla hieman eroottiselta. Huomasin painavani päätäni Jessican kättä vasten. ’Lähdetkö tanssimaan?’ Jessica kysyi antamatta minun vastata hänen kohteliasuuteensa. Nyökkäsin vastaukseksi ja Jessica otti minua kädestä kiinni vieden tanssilattialle. Tanssilattialla oli vielä hyvin tilaa ja tanssimme hieman kauempana toisistamme. Ihailin Jessican urheilullisen näköistä vartaloa hieman kadehtien hänen pienempää vatsaansa. Kappaleen vaihtuessa huomasin, että tanssimme jo lähempänä toisiamme ja katseemme kietoutuivat toisiinsa. Tuntui kuin Jessican silmät olisivat hymyilleet minulle kuin lumoten minut. Kappale vaihtui jälleen ja vartalomme melkein koskettivat. Olin täysin uppoutunut Jessicaan ja muu maailma tuntui katoavan usvaan. Tunsin sähköisen latauksen välillämme vartaloidemme melkein hipoessa toisiaan koskettamatta kuitenkaan. Seuraava kappale oli sopivasti hidas Jessican vetäessä minut kiinni itseensä. Tunsin hänen lämpönsä ja kuinka hänen hengityksensä kävi yhtä kiivaasti kuin minullakin. Huulemme painuivat väistämättömästi yhteen ja tunsin niiden ihanan pehmeyden ja hellyyden. Uppouduimme täysin suudelmaamme ja musiikki tuntui vaimentuvan ja jäljelle jäimme vain me. Kahdestaan. Kielemme leikittelivät ja pyörivät toistensa ympärillä ja päämme kääntyilivät suudelmien tahtiin. Tunsin kuinka Jessica käsi valui selältäni alemmas ja huomasin omani tekevän samoin. Sitten Jessica vetäytyi ja hieman hengästyneenä kysyi ’Lähdetäänkö jonnekin?’ Nyökkäsin ja lähdimme käsi kädessä narikalle. ’Minne mennään?’ Jessica kysyi pukiessaan takkiaan. ’Minulla on huone...’ sanoin mennen edeltä ulos. Lähdimme kävelemään edelleen käsikkäin kohti hotelliani keskustellen melkein kaikesta muusta paitsi toisistamme. Minusta niin oli parempi ja jännittävämpi etten tiennyt Jessicasta mitään. Tiesimme kumpikin ettemme tulisi tämän jälkeen tuskin koskaan kohtaamaan.

Kuljimme suoraan hotellin ala-aulassa hissille ja nousimme jännittyneen hiljaisuuden vallitessa ylös neljänteen kerrokseen. Kuljin Jessica edellä huoneeseeni ja laitoin avainkortin lokeroonsa sytyttäen valot huoneeseen. Valaistus oli sopivan himmeällä ja kuulin Jessican painavan oven lukkoon laittaen vielä ketjun paikalleen. Jäin paikoilleni seisomaan Jessican tullessa taakseni ja riisuessa päällystakkini. ’Taidat pitää siitä, että sinua määräillään’ Jessica kuiskasi korvaani näykkäisten samalla hellästi korvalehdestäni. Nyökkäsin ja alahuultani purren taivutin päätäni sivulle Jessican suudellessa kaulaani. Tunsin kuinka sähköiset väreet kulkivat selkäpiitäni myöden pehmeiden huulien koskiessa herkälle iholleni. Jessica pujotti toppini olkaimet alas ohjaten käteni niistä pois jättäen kuitenkin toppini vielä päälle. Hän riisui oman takkinsa ja sitoi kaulaliinansa käsivarsieni ympärille. Sitoessaan kaulaliinaa hän suuteli kaulaani ja niskaani näykkien kiusoittelevasti toisinaan. Hän nosti käteni kaulaliinansa varassa ylös ja suuteli minua kiihkeästi suulleni. Vastasin hänen suudelmaansa, mutta samassa hän veti itsensä pois ja avasi yläpuolellani olevan kaapin oven sitoen kaulaliinan toisen pään sen kahvaan. Käteni jäivät roikkumaan kaulaliinan varassa, muttei liian tiukasti eikä epämukavasti.

Jessica hymyili minulle kaunista hymyään ja suudellen valutti toppini alas jalkoihini. Hän suuteli paljasta rintakehääni jättäen rintaliivini koskematta. Uusien suudelmien lomassa Jessica avasi hameeni vetokejun ja pian hameeni oli liittynyt toppini seuraksi lattialle. Hitaasti Jessica kuljetti käsiään selkääni pitkin peppuni ylitsi kumartuen itse samalla kyykylleen. Hän nosti jalkojani yksitellen ja siirsi hameeni ja toppini sängylle ja vetäytyi katsomaan minua hieman kauemmas. ’Näytät todella seksikkäältä...ja haluttavalta...saanko ottaa sinusta kuvan?’ Jessica kysyi pehmeällä äänellään yllättäen hieman. Päälläni olivat vain alusvaatteeni, stay-uppini sekä saappaani. Hieman epäröiden nyökkäsin ja lisäsin ’Jos saan vastaavan sinusta..’ Jessica hymyile ja otti kännykkänsä esille ja napsautti minusta kuvan. Jotenkin tämä hieman lisäsi tilanteen kiihottavuutta ja tunsin kuinka hieman kosteutta valahti pikkuhousuihin. Jessica näytti kuvaani kännykästään ja se todella oli seksikäs. Sitten hän riisui puseronsa ja housunsa jättäen päälleen mustat yläosasta hieman läpinäkyvät rintaliivinsä ja mustat niin ikään läpinäkyvät stringinsä. Jessican vartalo oli upea ja tunsin halua hyväillä ja koskettaa häntä. ’Olet todella kaunis..’ sain henkäistyä. Jessica hymyili jälleen ja päästi toisen käteni vapauteen antaen puhelimensa käteeni ’Ota nyt se kuva minusta niin ollaan tasoissa..’ Hän käveli eteenpäin ja asettui seksikkäästi poseeraamaan. Otin Jessicasta kaiken kaikkiaan kolme kuvaa ja ne olivat kaikki erittäin seksiä tihkuvia. ’Mikä sinun sähköpostisi ja numerosi on niin laitan heti nämä kaikki kuvat sinulle’ Jessica sanoi näppäillen tietoni ylös ja lähettäen kuvat molempiin. Kuulinkin kuinka kännykkäni piipasi käsilaukussani vaimeasti.

Jessica otti puhelimensa ja sitoi käteni takaisin ylös. Sitten hän painautui vasten minua suudellen jälleen kiihkeästi. Tunsin kuinka hän alkoi hitaasti valumaan alemmas ihoani pitkin suudellen joka kohtaa matkallaan. Hän pysähtyi vatsani kohdalle suudellen pieniä suukkoja lipaisten toisinaan kielellään. Katsoin alas kuinka Jessica hitaasti hieroi itseään saapastani vasten. Jessican kädet kulkivat pitkin selkääni ottaen välillä minusta tukea puristaen pakaroistani. Kiusoitellen hän kuljetti kieltänsä pitkin pikkuhousujeni reunaa saaden minut kostumaan entisestään. Jessica nousi takaisin seisomaan suudellen matkallaan paljaita ihokohtiani jättäen muut kohdat huutamaan hänen huuliensa kosketusta. Jessica kulki keimaillen taakseni ja tunsin hänen huulensa taas niskassani. Tehden pieniä ympyröitä kielellään Jessica eteni hiljalleen alemmas selälläni. Hänen kätensä kulkivat etupuolellani, mutta vain kevyesti koskettaen sormenpäillä. Kädet valuivat alemmas lantiolleni samaa tahtia kielen edetessä ristiselälleni, jonne se pysähtyi aivan pikkuhousujeni reunaan. Jessica painoi hieman pikkuhousuja päästäen kielensä hieman pakaroiden väliin. Toivoin jo hänen painavan housuni alas, mutta sen sijaan hän siirsi pikkuhousujani pakarani päältä alkaen kuljettamaan kieltänsä pyörivällä liikkeellä pitkin pakaraani. Jessican kiusoittelu oli kiihoittavaa ja malttamattomana yritin painaa peppuani häntä vasten. Jessica ei kuitenkaan antanut periksi vaan vaihtoi toiselle pakaralle ja lopulta jatkoi kielellään pitkin takareisiäni sukkieni nauhoille. Jessican kieli kutitti lähinnä matkallaan, mutta pian hän vaihtoi suuntaa takaisin ylemmäs ja kumarruin niin paljon kuin kaulahuivi antoi myöden kohti kaappia. Toivoin ettei Jessica pystyisi vastustamaan kiusausta pyllistäessäni häntä kohden tuoden jalkojenivälin paremmin tarjolle.

’Taidatkin käydä jo aika kuumana’ kuulin Jessican sanovan hänen nähdessä varmasti pikkuhousujeni kostean läikän. ’Sinä saat minut niin kuumaksi..’ vastasin levittäen jalkojani äärimmilleen. Tunsin kuinka Jessican kostea kieli kulki pikkuhousujeni päällä kuumoittavalta hävyltäni ylös housujen reunalle asti. Päästyään ylös hän veti pikkuhousuni alas paljastaen kiihkosta valuvan vakoni. ’Mmm..todella kaunis...’ kuulin äänen ja samassa tunsin kielen kärjen koskettavan häpyäni. Huokaisin nautinnosta kielen porautuessa häpyhuulieni väliin maistamaan mettäni. ’Maistut ihanalle...’ Jessica jatkoi kommentoimistaan kuljettaen kielensä kärkeä pitkin vakoani. Hitaasti hän lähti siitä etenemään ylemmäs välilihalleni levittäen pakaroitani. Tunsin kuinka kieli kävi peppuaukkoni päällä mennessän ylös pitkin peppuvakoani palaten takaisin alas pyörähtäen tällä kertaa aukon päällä. Valuin kiimaa ja halusin jo kovasti saada tyydytksen, mutta Jessica nousi jälleen ja tuli etupuolelleni. Jessica suuteli minua kiihkeästi ja saatoin maistaa oman kiihkoni hänen kielellään. Samalla Jessica avasi rintaliivini ja päästi rintani vapaiksi. Hän vetäytyi ja katseli niitä hetken sanoen ’Todella kauniit...’. Jessica avasi omat rintaliivinsä paljastaen omat hieman minun rintojani isommat hieman pystyt kauniin pyöreät rintansa. Hänen nänninsä osoittivat täysin eri suuntiin pienten tummanpunaisten pihojen keskellä. ’Sinullakin on todella kauniit..’ henkäisin nähdessäni Jessican rinnat. Hymyillen hän painautui minua vasten hieroen rintojamme vastakkain kunnes kumarruin hieman yrittäen saada Jessican rintaa suuhuni. Hän huomasi tämän ja auttoi minua työntäen toisen rintansa suuhuni. Se tuntui pehmeältä, mutta samalla todella kimmoisalta. Nuolin tuon ihanan nännin ympäriltä ja imaisin sitä kevyesti. Jessican liukuessa alemmas jalkaani vasten hänen rintansa lipesi suustani ja jäin katsomaan mitä hän oli tekemässä.

Jessica kyykistyi seksikkäästi työntäen peppunsa mahdollisimman pitkälle nuolaisten pikkuhousujeni rajalta sukkani pitsireunukselle. Samalla hän hieman nosti jalkaani ylös ja autoin siinä parhaani mukaan tavoitellen kaapin vieressä olevaa tuolia. Jessica huomasi saman ja veti toisella kädellään tuolin siten, että jalkani lepäsi sen päällä. Hymyillen minulle Jessica alkoi liikuttamaan lantiotaan painaen kevyesti itseään jalkaani vasten. Lantio liukui saappaan varresta aina polvelleni asti, jonne Jessica pysäytti liukunsa. Tunsin sukan ja Jessican pikkuhousujen lävitse kuinka märkä hän oli. Jessica alkoi hitaasti liikuttamaan lantiotaan painaen häpyään polveani vasten. Hän hyväili käsillään reiteni paljasta osaa katsoen minua silmiin koko ajan. Näky oli todella kiihoittava ja tuntiessani Jessican kiihkon polvellani kiimani vain yltyi entisestään.

Jessica ei kuitenkaan halunnut saattaa itseään orgasmiin asti vaan lopetti nostaen oman jalkansa jalkani ylitse. Hän siirsi tuolia lähemmäs minua ja jalkani jäi koukkuun. Asentoni oli hieman hankala, mutta nyt häpyni oli paremmin esillä Jessican polvistuessa jalkojeni väliin. Kieltänsä lipaisten Jessica vilkaisi minuun ja sitten nuolaisi koko kielellään valuvaa häpyäni. Vavahdin ja voihkaisu karkasi huuliltani, kun kieli pienen tauon jälkeen palasi. Jessica alkoi lipomaan vakoani nopeammin ja sähköinen aalto toisensa jälkeen vavisutti vartaloani. Jessican oli taitava nuolemaan ja ensimmäinen orgasmini räjähti tajuntaani todella nopeasti. Kielen pyöriessä nupukkani päällä uusia orgasmeja nopeaan tahtiin. Vikisin ja vapisin tuossa ihanassa olotilassa, kunnes jalkani alkoivat täristä ja pettää altani. Vasta nyt Jessica lopetti ja hymyillen nousi ja vapautti minut kaulahuivista.

Saatuani kädet vapaiksi kiedoin ne Jessican ympärille ja kaaduimme suoraan sängylle suudellen kiihkeästi. Maistoin oman kiihkoni Jessican huulilta, mutta halusin maistaan myös häntä. Aloin jo siirtymään hänen jalkojensa väliin, mutta Jessica otti ohjat käsiinsä ja kiepautti itsensä päälleni. Hän asettui päälleni ja sain eteeni hänen paljaaksi ajellun pienen, kauniin hävyn. Hänen häpyhuulensa pilkottivat kuin pienet terälehdet ja niiden keskeltä kimmelsi kiimamesi. Tartuin Jessicaa pakaroista ja upotin kieleni tuohon ihanaan kukkaan. Aloin kiihkosta sokeana nuolemaan ja vasta hetken nuoltuani huomasin kuinka Jessica ohjasi haluamansa kohdan kieleni ulottuville. Välillä Jessica antoi minun nuolla nupukkaansa, välillä kieleni hyväili kokonaan hänen häpyään ja välillä kieleni kulki välilihalla aina peppuaukolle asti. Annoin Jessican ohjata lantiollaan levittäen irstaasti hänen pakaroitaan äärimmilleen. Kuulin kuinka Jessica vaimeasti alkoi voihkimaan, mutta samassa tunsin hänen levittävän jalkani ja upottavan kielensä uudelleen vakooni. Voihkaisu lopetti hetkeksi nuolemiseni, mutta nopeasti palasin hänen vakonsa kimppuun. Nuolin hurmoksessa tuota ihanaa häpyä. Samalla sormeni valuivat hitaasti kohden Jessican rusoreikää ja tunsin hänen nostavan peppuaan niitä vasten. Kieleni kärki siirtyi Jessican nupukalla ja tunsin hänen enempi huokailevan häpyäni vasten kuin nuolevan. Sormeni hyväilivät aivan hänen peppuaukkonsa läheltä ja välillä levitin hänen pakaransa äärimmilleen ja välillä painoin ne yhteen. Samassa Jessican vartalo värähti ja hän alkoi voihkia kovempaa häpyäni vasten. Lisäsin painetta ja tunsin hänen saavan pitkän orgasmin. Katsoin kuinka hänen peppuaukkonsa sykki ja painoin hieman sormeani sinne sisään saaden uuden voihkaisun palkinnokseni.

Tunsin kuinka Jessican orgasmi alkoi vaimenemaan ja hieman hiljensin tahtiani kuljettaen kieltäni vain kevyesti hänen häpynsä ympärillä. Samalla tunsin kuinka Jessica jatkoi minun häpyni nuolemista. Tuo kieli tuntui todella taivaalliselta ja kiihoitustani lisäsi Jessican ihana vako edessäni. Aloin uudelleen nuolemaan Jessicaa ja lopulta painoin suuni hänen häpyään vasten ottaen klitoriksen suuhuni. Orgasmini lähestyessä imentäni voimistui ja tunsin Jessicankin saavan toisen orgaminsa. Laukesimme melkein yhtäaikaa voimatta enää imeä vaan hyväilimme toisiamme sormilla orgasmin loppuun asti. Voipuineina makasimme hetken vierekkäin vain saadaksemme hengityksemme tasaantumaan. ’Sä olet uskomaton..’ sain kuiskattua Jessicalle ja sain kiihkeän suudelman palkakseni. ’Mennään suihkuun..’ Jessica sanoi ja menimme kylpyhuoneeseen käsi kädessä. Annoimme viilentävän veden valua päällemme ja jatkoimme intohimoista suutelemista. Tuntui etten saanut kyllikseni noista ihanista huulista vaan niitä piti suudella uudestaan ja uudestaan.

Suudelmien välissä otimme molemmat nestesaippuaa ja aloimme levitellä sitä toistemme päälle. Pian vartalomme liukuivat toisiaan vasten uppoutuessamme kuumiin suudelmiin. Kätemme vaeltelivat pitkin toistemme vartaloita levittäen saippuaa melkein joka paikkaan. Virutin käteni hanan alla ja työnsin käteni Jessican jalkojen väliin. Tunsin kuinka kostea hän oli edelleen ja ilmeisen halukas sillä hän antoi käteni kulkea vaossaan. Hyväilin hänen häpyään ja kokeilin sormeani hänen sisäänsä. Jessican häpy melkein imaisi sormeni sisäänsä ja aloin hitaasti liikuttelemaan sitä hänen sisällään. Toisen käden sormilla hyväilin paisunutta nupukkaa pyörivällä liikkeellä ja sainkin Jessican hengityksen nopeutumaan. Sormeni liikkuivat nopeaan tahtiin ja tunsin kuinka Jessica alkoi saada orkkua. Pienet liikkeet saivat hänet laukeamaan laimeampaan orgasmiin kuin mitä aiemmat olivat olleet. Jessica oli tähän kuitenkin tyytyväinen painaen minut suihkukaapin seinää vasten hyväillen omilla sormillani minun vielä kiihkosta sykkivää vakoani. Taidokkaasti Jessican sormet saattoivat minut orgasmin rajamaille ja imaisu nännistäni saattoi minut sen ylitse. Tyydytettyinä vaihdoimme vielä suudelmia ja pesimme toisemme.

Pian suihkun jälkeen Jessica lähti ja vaivuin levolliseen uneen. Aamulla heräsin kännykkäni herätykseen ja liityin aamupalalle Margitin seuraan. ’Oli ilmeisen mukava ilta, kun noin hymyilevältä vaikka väsyneeltä näytät’ Margit sanoi. Siivuutin asian vain hymyilemällä ja vaihdoin aiheen työhön. Aamiaisen jälkeen menimme tytäryhtiöömme palaveriin. En odottanut tapaamiselta paljon sillä en ollut sen asian kanssa ollut mitenkään tekemisissä. Margit sanoi vain matkalla tapaavamme muutamia avainhenkilöitä ja erään Lisan, joka tulisi muutamaksi kuukaudeksi meille töihin. Kättelin palaverihuoneessa jonossa neljää 40-50 vuotiasta naista, kunnes kohdalleni sattui tutut ruskeat silmät. Näin niissä tunnistuksen häivähdyksen ja loppupalaverin saatoin vain ihmetellä kuinka lähellä oli ollut jo edellisenä iltana tapaamisemme.

8

13330

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nimetön

   kiitos
   t:Elisa

   • Seuralainen

    itsellesi :) Kiva kun tykkäsit


  • kerran

   Kiitos,mut voisitko "fanttasioda"tarinan,ET tykkää tytöistä heti,esim.Lapsuuden tuttu,ystävätär,ei nähty vuosiin,hän käymässä siellä missä SÄ asut,päivällä tapaatte,tietysti käytte ostoksilla..sit Teille..ystävättären hartiat ihan jumissa..sä hierot..pikku hiljaa..! ps.anna kestää ..kerrooooo ja ettehän kumpikaan ennen ole,"tiiraillut" tyttöjä..

   • Seuralainen

    kommentistasi, mutta vaikka tarinat ovat yksittäisiä ne ovat toisilleen jatkoa ja siinä mielessä päähenkilö ei voi olla tykkäämättä tytöistä heti :) Ja tarinat ovat siis fantasiaa. Mutta ehkä liian suoraan on menty asiaan.


  • kerran

   IPS ihanasta, MAX mahtavasta "jutusta"! Mistä löydän kaikki Sun tarinat tai "lähetätkö " jos ilmoitan nettios?

  • Bi neitonen

   Aivan ihanaa luettavaa! Oletko ajatellut kirjoitella lisää tälläisiä novelleja? Lukisin mieluiten enemmänkin sinun tekemiä novelleja. Ne kun vaikuttavat niin aidoilta ja on paljon yksityiskohtia mutta ei kuitenkaan liikaa vaan juuri sopivasti. Ja niihin pystyy tosi hyvin pääsemään siihen tarinaan sisälle.

   • Seuralainen

    tarinoita on ehkä vielä joskus tulossa (huomaa pieni epävarmuus :) Pitkään aikaan ei ole tullut mitään, mutta ehkä tässä vielä tulee...tarinoita olen kirjoitellut kaikkiaan yli 70...mutta taitaa olla nämä viimeisimmät paremmasta päästä.


  • AROSUSI-09

   Se piti kertomani,että onnistuin olemaan tasan neljästuhannes kävijä sivullasi:P

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   225
   14750
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13438
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9049
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6467
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   235
   3785