lääkärillä

jaakkopoika

Oli myöhäinen syksy. Lehdet olivat jo varisseet maahan ja sade kasteli ne puuroksi asvaltille . Kahlasin läpi ankeimman syksyn Turun YTHSlle aikomuksenani kysyä haisevasta terskastani joka oli ruvennut hiljattain häiritsemään minua suunnattomasti. Vaiva oli todella nolo kun miehenä en ollut tottunut olla tuntemattomien kopeloitavana. Olin lykännyt käyntiä jo liian kauan. Vatsassa pyöri ja minua heikotti.

Istuskelin odotuskäytävällä kolmatta varttia odotellen kutsua sisään ja luin kodin kuvalehteä uppoutuneena mielettömän mielenkiintoiseen artikkeliin kasveista. Minua hiosti. En raaskinut jättää takkiani naulakkoon vaan pidin sitä päällä. Edessäni punaisella penkillä odotti vuoroaan ruskeatukkainen peikkotyttö. Hän oli todella kaunis ja vilkuili minua vähän väliä. Tapitin järkkymättä lehteäni vaikken enää sitä lukenut ja kuuntelin hiljaisuuden repivää kellon ääntä joka ilmaisi joka minuutti läsnäolostaan. Ovi aukesi ja kuulin nimeni. Nousin ylös ja irvistin peikolle. Kuulin perässäni hihitystä kun saavuin ovelle.

Kauhukseni lääkäri oli nainen. Olinko unohtanut sanoa mitä vaivani koski. Olin kyllä paatunut hetero mutten mielelläni antanut naisten kopeloida itseäni lääkärissä, varsinkaan kun vehkeeni haisi turskalle. Kättelimme ja istuin alas. Nainen käveli perässäni ja istui eteeni. Hän ei ollut kovin vanha. Sanoisin hieman päälle 30 vuotta ja aika kaunis. Valkoisen lääkärin takin alta pilkottivat rintaliivit ja minuun iski yllättäen suunnaton kaukokaipuu, "pois täältä". Nainen kysyi vaivaani. Hieman takellellen kerroin että elimeni oli lähikuukausina haissut pesemisetä huolimatta. Nainen kyseli ja vastailin parhaani mukaan ja toivoin ettei hän tarkastaisi vehjettäni. Pelkäsin että se kutistuisi olemattomiin. Piiloutuisi hädissään niinkuin japanilaisissa tarinoissa. Kerroin käyttäväni daktariinia ja luulin että kyseessä olisi sieni.
Sitten se tuli:
"-vilkaistaampa sitten sinne housuihin."
Veri karkasi päästäni. Perkele- sadattelin ja rupesin availemaan vyötäni. Nainen katseli minua koko ajan mikä ei helpottanut oloani yhtään. Farkkuni kilahtivat vyön säestyksellä lattialle ja rupesin riisumaan boxereitani. Lääkäri vaihtoi asentoa tuolissaan ja katseli riisuuntumistani suurella mielenkiinnolla.

Olin keskellä huonetta ilman housuja. Toljotin tyhmänä suoraan eteenpäin ja nainen tuli eteeni ja katseli penistäni. Hän pyysi että vetäisin esinahkani taakse että hän näkisi terskani. Tein työtä käskettyä ja esittelin itseäni hänelle. Tilanne oli kauhea. Nainen kyyläsi minua jaloissani hievahtamatta ainakin ikuisuuden. Tai siltä se ainakin tuntui. Sitten hän sanoi.
"-Juu, kyllä täällä vähän haiskahtaa. Odotas."
Lääkäri meni kaapilleen ja otti sieltä jonkun näytepakkauksen ja kyyristyi takaisin jalkoihini. Hän puristi pienestä pussista sormelleen väritöntä salvaa ja rupesi levittämään sitä penikseni tyveen ja terskalle.
Säpsähdin ja väreet kulkivat selkäpiitäni. Hän jatkoi levittämistä. Hitaaaasti... joka sopukkaan. Mitä naisella oli mielessä? Levittäminen rupesi muistuttamaan jo pikemminkin runkkausta ja päästin tahattoman huokauksen kun penikseni rupesi asettumaan erektioon. En enää vastustellut. Lääkäri jatkoi työtään ja laskin pääni taakse. Eteen taakse. Rytmi jatkui samana ääntelyjeni lomassa.

Penikseni oli nyt täysin ajokunnossa. Isona ja uljaana lääkärin silmien edessä. Tilanne oli uskomaton.
-Nyt haju ei haittaa enää. Nainen sanoi ja otti penikseni suuhunsa. Hän upotti sen kokonaan nieluunsa ja jatkoi imemistä. Kiima sekoitti pääni. En nähnyt enää kunnolla. Tunsin lääkärin varmat kädet pohkeillani kun hän hellästi puristeli niitä. Sisään, ulos. Autoin häntä liikuttamalla alaruumistani samassa rytmissä. Sitten hän asetti kielensä kiveksilleni ja nuolaisi pitkään varttani pitkin kyrvännuppiin asti ja otti sen takaisin suuhunsa. Kädet harhailivat kiveksilläni samalla runkaten hiljaa.
Kun olin jo laukeamassa nainen lopetti.
Kuulin sekavan kuiskauksen seasta sanoja "en voi hillitä" ja "himo". Hän nousi ylös ja asettui harmaalle tutkmussängylle. Vedin hänen valkoiset pikkuhousunsa nopeasti pois. Naisen vetinen pillu sai minut hulluksi. Pyöritin sormellani nesteitä ympäri vaginaa ja nostin hänen jälkansa gynekologin jalustoille. Työnnyin hänen kosteaan vittuunsa kerralla. Massiivinen kullini selvästi kiihotti häntä. Kolusin hänen emättimensä joka sopen raskailla työnnöillä. Lääkäri tärisi, taipui hieman ja tukahdutti orgasminsa puremalla sormeaan. Laukesin hänen sisälleen täyttäen joka kolon spermalla. Sitä valui pöydälle kun vetöydyin hänestä.

Pukeiduimme nopeasti ja luin naisen takin taskussa olevasta lapusta hänen nimensä. Anja. Kiva nimi. Anja kirjoitti minulle reseptin ja kävelin nolona ulos. Toivoin että käytävällä odottava peikkotyttö ei kuullut voihketta ulos.
Kun kävin YTHSllä seuraavan kerran ei Anjaa enää näkynyt siellä...

10

29238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matti

      Kunhan et olisi saanut uutta sienitartuntaa ...

    • FeedEx

      Anja, kiva nimi. Samanlainen nimi on mun mutsilla :( (/ :D). Lievä turn-off.

    • eilen

      joo ja sit mä heräsin ja päästin kissan ulos .huh huh !!!!

      • KOKEMUSTA ON

        Se näis jutuis on vittumaisinta et kun kukaan ei usko vaikka totta puhuis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Ollaan sitten skitsoja sun muita potilaita.......
        Lääkärit vaan jatkaa tyytyväisenä elämäänsä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Terveisiä sinulle jos satut kipasemaan täälläpäin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • wilbur
        KOKEMUSTA ON kirjoitti:

        Se näis jutuis on vittumaisinta et kun kukaan ei usko vaikka totta puhuis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Ollaan sitten skitsoja sun muita potilaita.......
        Lääkärit vaan jatkaa tyytyväisenä elämäänsä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Terveisiä sinulle jos satut kipasemaan täälläpäin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Ei näiden juttujen ole tarkoituskaan olla totta. Kannattaa suhtautua näihin vain fantasiana. Ehkä joku juttu onkin totta, mutta sen tietääkin vain novellin kirjoittaja...


    • SexGirl

      Mun mutsin nimi on kans Anja XP

    • jennifer

      Just paras !"!

    • ihme

      vittu

    • ...

      Noi on klassisia noi "haiseva terska" jutut.
      Tollasii on tullut luettua jo useampaan otteeseen.

    • Hoh hoijaa!!

      ... ja keksitympää tarinaa olla enää olemassakaan?? Ei hyvä jumala sentään...
      Tuskin kukaan täysi jauhoinen tätä uskoo...

      Vielä kerran, Oh hoijaaaaaa.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe