Sinun luonasi

Aaaahhh...

Se kerta oli aivan upeaa... Niin upeaa että haluan kertoa siitä muillekin.

"Ulkona" viettämämme ilta on kulunut kuin siivillä. Sinua kotiisi saattaessani kutsut minut sisään luoksesi. Avaat ovesi hieman epäillen. Hymyilet hieman kun katson silmiisi. Riisun ulkovaatteet. Vaivihkaa katselet minua, siniset silmät, Siististi pukeutunut... Otan sinusta kiinni ja suutelen. Säpsähdät hieman, mutta vastaat kuitenkin suudelmaani koska arvasit mitä tuleman pitää. Ja toden totta, illan edetessä myöhempään ajankohtaan puuhatessasi keittiön pöydän ääressä
hipsin taaksesi ja tunnet hellät lämpimät kädet hyväilevässä hartioitasi, olkapäitäsi. Tässä kohden poskillesi on noussut kevyt puna. Tunnetko miten alat kaivata kosketusta, kuumotuksen sisälläsi, kun lämpimät kosteat huulet hyväilevät kaulaasi, niskaasi, korvalehteäsi. Korvassasi tunnet lämpimän hengityksen, kun huuleni näykkivät korvalehteäsi, kaulaasi, olkapäitäsi. Eipä aikaakaan kun paitasi on pudonnut taaksesi, rintsikoidesi henskelit pudonneet olkapäiltäsi. Huomaat pian rintsikoidesikin pudonneen yltäsi. Tällainen hellä hyväily saa jalkovälisi kostumaan. . Tunnet minut takanasi, selkääsi vasten ylävartaloni, takamustasi vasten jotain kovaa.

Käteni ovat kulkeutuneet lanteillesi hyväillen lantiosi kaarta, pystyssä sojottavia rintojasi, kulkeutuen kiusoitellen välillä housunkauluksesta lähelle karvatupsuasi. Hengityksesi tihenee, poskia kuumottaa. Pian jo huomaamatta housusi ovat pudonneet nilkkoihisi, takapuoltasi vasten tuntuu jotain kovaa. Märät pöksysikin putoavat samaan kasaan. Tunnet hellien käsien hakeutuvan karvatupsullesi, kiusoitellen kuitenkin aina kiusallaan peräytyen jatkaen toiseen suuntaan, hyväillen reisiäsi, takapuoltasi, rintojasi, lähestyen aina uudelleen taas, litimärkänä lämpimänä odottavaa jalkoväliäsi.

Hetken mielenjohteesta johdatan sinut pesuhuoneeseen. painan pääni hiuksiisi ja suutelen lämpöistä ja hyvän tuoksuista niskaasi, ja kiedon käteni ympärillesi. Menemme yhdessä suihkuun. Käännät lämpöisen veden päälle ja kastelet itsesi. Minä otan saippuan ja alan saippuoida vartaloasi. Aloitan kaulasta, toisella kädellä hieron ihoosi saippuaa ja toisella kädellä levitän vaahtoa. Annat minulle hymyillen hellän suudelman. Saippuoin hartiasi ja niskasi ennen kuin siirryn käsiisi. Hellästi hyväillen ja hieroen levitän saippuaa ja vaahtoa ensin toiseen käsivarteen ja sitten toiseen. Kiedot saippuaiset kätesi ympärilleni ja vedät minut itseäsi vasten suudellen uudelleen. Siinä halatessamme saippuoin samalla selkäsi. Vetäydyn irti sinusta ja kumarrun hieman suudellakseni molempia rintojasi, ennen kuin levitän niillekin saippuaa hellästi puristaen ja hyväillen. Jatkan alaspäin ja vaahdotan vatsasikin. Laskeudun lattialle polvilleni eteesi. En malta olla suutelematta kaunista pilluasi .
Värähdät, kun kieleni, huuleni leikittelevät vartalollasi. Hieron saippuaa myös pakaroillesi. Siirryn kuitenkin vielä alemmas ja pesen reitesi, sääresi ja jalkasi kunnes olet kokonaan saippuainen kasvoja lukuun ottamatta. Nousen ylös ja sinä otat saippuan minulta ja alat saippuoida minua. Kosketuksesi tuntuu niin hellältä ja mukavalta.

Suutelet minua samalla kun kätesi seikkailevat saippuan kanssa vartalollani. Nautin kosketuksestasi. Taidan tietää miten tässä tulee taas käymään. Tuskin maltan odottaa...Kätesi siirtyy saippuoimaan kaluani. Sinulla taitaa olla sama juttu mielessä kuin minullakin, sillä kullini on jo varmaan ihan puhdas, mutta sinä vain jatkat pieni hymy huulillasi. Kaluni on koko komeudessaan, kun sinä siirryt alemmas ja saippuoit loputkin minusta. Vedän sinut kädestäsi seisomaan ja käännän sinut selkä itseeni päin kietoen käteni ympärillesi. Puraisen hellästi korvaasi ja otan nännisi sormieni väliin hieroen niitä kevyesti. Sinä keinutat peppuasi kulliani vasten hetken ennen kuin työnnät kätesi väliimme ja alat runkkaamaan kaluani hitaasti. Saippuasta liukkaat ihomme liukuvat toisiaan vasten eroottisesti. Kohta käännyt ympäri kullistani koko ajan kiinni pitäen ja siirryt taakseni. Kätesi liikkuu edelleen kullini vartta edestakaisin ja painat ihanan pehmoiset rintasi selkääni vasten. Tunnen paisuneet nännisi selkääni vasten ja hengityksesi korvassani. Käännyn ympäri ja hieromme saippuaisia vartalojamme toisiamme vasten. Suutelemme kiihkeästi ja kielemme leikkivät villisti. Kiemurtelet ihanasti sylissäni ja kova kaluni painuu sinua vasten. Nyt on varmaan jo ihan puhdasta. Otan käsisuihkun ja rupean huuhtelemaan saippuaa pois iholtasi. Hyväilen vartaloasi toisella kädellä samalla kun suihkutan vettä. Käteni koskettaa sinua joka paikkaan. Nojaudut seinää vasten kun polvistun taas eteesi. Kaikki saippua on jo huuhtoutunut pois ja suihkutan mukavan lämpöistä vettä jalkoväliisi. Suutelen vatsaasi ja kieleni liukuu ihollasi samalla kun sormeni hyväilevät vakoasi. Sormeni ja lämmin, suihkuava vesi taitaa tuntua hyvältä, koska kuulen kuinka huokaat syvään ja väriset hieman. Liikutan päätäni alemmas ja siirrän suihkun ja sormeni pois jalkovälistäsi kun suuni ja kieleni tulee tilalle. Nuolaisen vakoasi ja valuva vesi sekoittuu pillusi hunajaiseen makuun. Polvesi notkahtavat !
nautinnosta kun levitän sormillani sinua. pikkuisen ja otan nipukkasi huulieni väliin. Maistelen sinua hetken ja nousen sitten seisomaan kun sinä otat suihkun käteesi. Huuhtelet vuorostasi saippuan pois minusta ja kiinnität erityistä huomiota kulliini. Et taida pitää saippuan mausta.
Johdatan sinut sängyn reunalle , jossa pehmeät tyynyt jo odottavat. Katseemme kohtaavat ja hymyilemme toisillemme. Muu maailma unohtuu, kun huulemme painautuvat toisiinsa pitkään, intohimoiseen leikkiin. Siinä makaamme sylikkäin hyväillen ja suudellen toisiamme. Tunnen hellät kätesi vartalollani, ja sinä tunnut niin hyvältä ja lämpöiseltä itseäni vasten.

Käteni hivelevät hellästi ihanaa ihoasi.. Hengityksesi kiihtyy ja työnnät lantiotasi kutsuvasti ylöspäin. Kiusoitellen työnnän etusormeni pilluusi ja tunnen kuinka värähdät nautinnosta.! Vartalosi lähtee rytmiin mukaan ja pillusi puristaa sormiani rytmikkäästi. Voihkit kuuluvasti ja autat toisella kädellä klitoriksen kiihottamista.

Et vastustele, kun sidon tuolin kulmalla lojuneilla silkkihuiveilla sinut ranteistasi sängyntolppiin kiinni. Olet siinä ihanasti armoillani, ja se kiihottaa sinuakin. Nostan tyynyn lantiosi alle, jolloin pillusi työntyy mukavasti esiin. Avaat haarasi kutsuvasti. Katseemme kohtaavat, ja huuleni vaeltaa pitkin vartaloasi jalkojesi väliin. Maistelen hunajaasi ja kiusaan kielelleni. Työnnän sormeni pilluusi ja koukistelen sitä, etsien G-pistettäsi. Nostat jalkasi hartioilleni. Kehosi alkaa väristä tahtomattasi ja huohotuksesi kiihtyy. Pyydät käheästi lisää. Aina kun olet tulemaisillasi, peräännyn sieltä ja huuleni vaeltelevat pitkin reisiäsi, vatsaasi, jalkojasi, varpaitasi. Rintasi törröttävät uhmakkaasti. Avaat ja suljet haarojasi nautinnosta huohottaen. Ties kuinka kauan kiusaan sinua näin, kunnes viimein lipimärkä pillusi saa osansa, muutaman sormen sisääsi, toisen käden peukalo luiskahtaa toiseen reikääsi. Ja kieleni, huuleni jatkavat työtään . Huuliltasi karkaa voihkaisu, joka varmasti kuuluu ja kauas. Pyydät lopettamaan, ja peräännynkin. Vartalosi läpi kulkee pitkään väristyksiä, vaikka vain katselen sinua.

Vapautan sinut lieastasi. Kömmin viereesi. Maistat itsekin hunajaisen makusi, kun huulemme yhtyvät piitkään intohimoiseen suudelmaan, käteni seikkailevat ties missä.
Pillusi taita haluta kovana seisovaa kullia sisäänsä. Johdattelen sinut vatsallesi, polvillesi. Tulen polvilleni aivan lantiosi taakse, avaan haarasi ja työnnyn sisääsi …hellästi, kiusoitellen tunnet kullin pään litimärillä, kosteilla, lämpimillä, kiimaisilla pillunhuulillasi. Kulli vain hieman liikkuen, aina välillä peräytyen tuntuu huulillasi tunkeutuakseen aina hieman syvemmälle.

... Polvillasi ollessasi painat pääsi tiukasti tyynyyn. Käsin rutistat tyynyn kulmaa. Seiväs tekee sisälläsi omaa työtään.
Hetken päästä vetäydyt irrallesi, osat vaihtuu. Käännyn selälleni, kiipeät satulaan. Huulesi on raollaan, kun kivikovan kullin johdattelet sisääsi. Alat liikkua nopeammin, nopeammin, vain vaivoin saan hillittyä itseni, kun näky saa minut aivan valtaansa. Siinä liikut edestakaisin , rinnat liikkuvat samaan tahtiin. Saan viimein sinua hiukan hillittyä, en halua vielä tulla. Johdattelen kätesi jatkamaan nipukkasi kiihottamista, ja lantiosi onkin rauhassa, niin että saan koottua itseäni. Kostutat sormiasi lisää syljelläsi, ja kätesi hakeutuu töihin. On tainnut tuota joskus harrastettua, luulen? Ilmeesi muuttuu, otat kätesi pois, sieltä. Otamme toisiamme käsistä kiinni sormet ristissä ja lantiosi lähtee hurjaan liikkeeseen. Ei montaa aikaa, kun tulemme samoihin aikoihin ja menee tovi ennen kuin hengityksemme tasaantuu suunnilleenkaan normaaliin tahtiin.
Lopuksi hengästyneenä makaamme siinä koko tovin sylikkäin, vierekkäin, lähekkäin.

12

7504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies

      hieno tarina...

    • Mies21

      Mahtava tarina!

    • Matti

      Tarina sinänsä on hyvä, mutta romanttinen se ei ole.

      • nainen

        ja määrittele mitä on romanttisuus.


      • Matti
        nainen kirjoitti:

        ja määrittele mitä on romanttisuus.

        En osaa sitä määritellä. Mielestäni kuitenkin romanttinen kertomus siinä vaiheessa, kun alusvaatteet riisutaan, muuttuu joksikin muuksi.

        Matti


      • e
        nainen kirjoitti:

        ja määrittele mitä on romanttisuus.

        Opettele sinä taas kirjoittamaan oikein sana "olepas".


    • maija

      kyllä mä tykkäsin et oli hyvä! kaikinpuolin.
      oli huomioitu kumpiki osapuoli. en tiiä oliko tuo sitte joku "kopio" reginan naisenunelmista, mut jokatapauksesa jutusta jäi ihan "hyvä maku".

    • Jenna Q

      tarinasi oli tosi hyvä. mutta heti kun pillu ja kulli sanat tulivat mukaan, meni tarinasta maku kokonaan. ja kauneus. mutta muuten tosi hyvä!

      • utelias

        Kerropa sinä sitten, mitkä olisivat sopivampia sanoja??


    • :)

      hui.. olipa aivan liian ihanaa seksiä.. *hämillään, kiihottunut ja hunajainen*

      • Violetty

        Toi oli ainaki romanttinen...! :)Tosi kiva!!!


      • Zara
        Violetty kirjoitti:

        Toi oli ainaki romanttinen...! :)Tosi kiva!!!

        Kosteaa, mehukasta, makeaa, hidasta ja tàytelàistà. Miehellà avoin ihastus naisen vartaloa kohtaan ja pàinvastoin. Ihana, tunteikas, ROMANTTINEN tarina. Tàllaisessa tarinassa pillu ja kulli eivàt ole rivouksia vaan luonnolliset nimet kahden ihmisen làmpimàssà kanssakàymisessà. Bueno!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe