Pörhön asiakaspalvelu

pölhön autoliike

Mulla on kokemukset pörhön autoliikkeen asiakaspalvelusta todella huonoja. Asikas saa pelkkää vittuilua ja vähättelyä osakseen. Soittopyyntöihin ei vastata sovitut ajat ei pidä paikkaansa ja Varaosien hinnat ja toistä laskutus on täysin kohtuuttmia. Kaikille vielä tiedoksi vw:n moottoriöljyjä ei ole pakko ostaa merkkiliikkeestä sitä saa paljon halvemmalla muualta( samaa tavaraa mutta pirunpaljon halvenpaaa)

54

10293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opettaja 123

      parantaa tuota kirjoitustaitoasi. Tai sitten ihan selvin päin näitä buukstaaveja piirrellä, vai mitä ?

      • Mennyt nappiin!

        Aloitetaan ISOLLA ja (Tai) kohdalla olisi voinnut käyttää pilkkua.


      • yjollpolö
        Mennyt nappiin! kirjoitti:

        Aloitetaan ISOLLA ja (Tai) kohdalla olisi voinnut käyttää pilkkua.

        Kuulepelleyritätköollapäävaiulkonaministeri??


    • varaa on

      mutta joskus ne onnistuukin. Pikahuollon nuori kaveri oli tosi asiallinen ja kuittasi turhan moottorihäiriön merkkivalon suit sait sukkelaan ilman veloitusta.

      • RSx

        Pikahuollon nuori (vaaleatukkainen) kaveri ilmeisesti sama, josta mullakin on hyvää sanottavaa.


    • Joo

      Saanut autoliikkeeltä on täällä Tampereella Autotalo Laakkoselta.. Kaikki toimii täsmällisesti hinnat pitää ..

      Ja vielä myöhemmin soitetaan ja kysytään olenko ollut huoltoon ja yleenssä kaikkeen toimintaan tyytyväinen vai onko jotain huomauttamista.

      Näin kun toimitaan niin kyllä se auto tulee tähän liikkeeseen vietyä seuraavallakin huoltokerralla.

      • qwerty

        "...Ja vielä myöhemmin soitetaan ja kysytään olenko ollut huoltoon ja yleenssä kaikkeen toimintaan tyytyväinen vai onko jotain huomauttamista. ..."

        No niinhän ne tekee jokaisella VW-merkkihuollolla. Joku nainen soittaa perään (muutaman viikon päästä) ja alkaa kyselemään oliko huollossa huomautettavaa tms. Siinä kun sitten sanoo, että "No ei mitään suurempaa varsinaisesti, mutta kun...." Niin naisääni sanoo, "Kiitos vastauksesta, kuulemiin"


    • teedeeii

      ...on kanssa huollon asiakaspalvelussa rutkasti parantamista; omalla kohdallani yksinkertaiseksi tyyppiviaksi todettu tyyppivika ovessa vaati 4 käyntiä ennen kuin tuli lopullisesti kuntoon. Hajottivat enemmän kuin korjasivat eivätkä myöntäneet ennen kuin vasta kotvasen päästä.. : (

      Työnjohtajat/organisoijat myös toki kiireisiä muttei tämä ´mielestäni oikeuta olemaan veemäinen asiakkaalle...tulee olo kuin että anna anteeksi kun soitin!

      Onneksi korjaamon tarvetta ei pahemmin ole ollut ja toisekseen,kohtuullisen ajomatkan päästä löytyy toinen VW-liike jonka palveluihin olen ollut tyytyväinen....

    • Passat

      Onko muuten kyseessä Oulu, Rovaniemi vai Keminmaa?
      Mulla on kyllä päinvastaisia kokemuksia ja nimenomaan Keminmaan Pörhöltä. Palvelu on ollut aina ystävällistä ja hintataso on hiukan halvempi kuin täällä eteläsuomessa. Myös huollon hinta on aina ollut se (joskus alempikin) mikä on etukäteen kerrottu kun huoltoaikaa olen varannut.
      Auton huoltoajankohta on sattunut usein sopivasti kohdalle kun ole sielläpäin kesälomareissulla ollut ja olen huollattanut autoni Keminmaan Pörhöllä.

      No joo, jos kokeilisit joskus jotain eteläsuomen huoltoa, esimerkiksi Stockmannia, niin luulen että olisit toista mieltä. Stockmannilla ei asiakaspalvelusta ole tietokaan. Huoltoneuvojat vai mitä ne on siinä tiskin takana on ihan avuttomia. Stockkalla osia vahdetaan niin kauan kuin vika selviää, jos selviää. Siksipä en ole käyttänyt autoani Stockkalla enää vuosiin. Espoon Suomenojan Stockka on noista Stockmanneista ihan pohjanoteeraus.
      No, onhan täälläkin nyt Laakkosia sun muita mutta enpä ole niistäkään kuullut juuri positiivisia kommentteja.

      Niin, miten sen nyt ottaa, tuo töistä laskutuksen kohtuuttomuuden. Kyllä ne on ihan jokaisessa merkkiliikkeessä suht kovat hinnat. Ja väitänpä taas että Pörhöllä pääset halvemmalla kuin täällä eteläsuomen merkkihuolloissa.

    • päät

      Miksi ihmiset edelleen käyttävät Pölhön surkeaa palveluksi haukuttua virallistettua rosvousta. Itse lopetin Pölhön käytön muutaman kokeilun jälkeen. Nähtävästi suomalainen ei usko ennen kuin kokee:)On käsittämätöntä, kuinka joka kerta, kun oli aihetta takuukorjaukseen, vika olikin käyttäjässä. Tämän surkean jälkimarkkinoinnin ansiosta seraava pasaati tulee naapurikaupungista ja huollot tehdään luonnollisesti Suomen autohuollossa.

      • Tuhonvwseataudiskoda

        PARAS RANGAISTUS OLIS PAKOTTAA VW KIA TAKUUSEEN JA KAIKKI VANHATKIN AUTOT LUNASTUKSEEN JOSSA JOTAIN VIKAA.JAKOKETJU JA ÖLJYNSYÖNTI SEKÄ DSG VIAT AINAKI.


    • surkeinta

      asiakasystävällisyyttä olen saanut Matti Pörhön omistamista autofirmoista... Luulen, että johdon sitoutuminen työntekijöiden avuksi on ollut surkeaa...?? En muutakaan voi kyllä sanoa tästä oulun "autokuninkaan" toiminnasta.

      Minulle kävi muuten sellainenkin kommellus Oulun Pörhöllä, että olin vaihtamassa Passattiani uuteen Passattiin, niin myyjänä yritti olla sellainen vanhempi mieshenkilö ja se kaveri alkoi minulle vittuilemaan kesken kaupanhieronnan!?!
      En sitten ostanut Pörhöltä Passattia. En ostanut enään mitään Pörhön autoliikkeiden edustamaa merkkiä.. Asiakas voi onneksi "äänestää" jaloillaan..

      • yrppä

        ylimielisen tuntuinen tyyppi itse tämä "kalifi" pölhö.., itse kyllästyin pari vuotta sitten huollon pelleilyyn ja vaihdoin tojotaan = ajo-ominaisuudet huononi rutkasti mutta huolto yms kyllä pelaa, tosi eipä ole tarvinnut käydä kuin määräaikais huolloissa.


    • Tavallinen köyhis Oulusta

      Mulla oli negatiivinen käsitys Pörhöstä perustuen näihin huhupuheisiin, kunnes sitten ite menin sinne kaupantekoon. Kyllä minua kohdeltiin asiallisesti ja hyvin, ihan yhtähyvin kuin muissakin autokaupoissa Oulusa. Vaikka en katellukkaan kallista kottertoa.
      Mutta, on kait myyjilläkin huonot päivänsä vaikka sitä ei kyllä saa asakkaalle näyttää.

    • EiOK

      Oulun Pörhön huolto kannattaa kiertää kaukaa. Minulla oli ohjausakselin ohjausboxin vaihtotyö. Auto oli hallissa reilu puolituntia ja työstä veloitettiin 2h. Ihmettelin tätä, ja huoltoneuvoja sanoi tämän olevan normaali käytäntö. Maksoin 96€ (tuntiveloitus) for nothing. Eipä tarvitse enää mennä ky paikkaan. Mielummin ajan Ylivieskaan. Osta kori kaljaa, maksa kaksi, meniskö tämä läpi K-kaupan kassalla?

    • vw-asiakas

      Pörhön asiakaspalvelu on paska. Lähettivät perintätoimiston perään kun osarit jäi maksamatta. Vähemmälläkin olisi uskonut!

    • hyvää_palvelua

      Olen asioinut usein Pörhön huollossa Rovaniemellä ja aina kaikki on mennyt hyvin.

    • expösö

      No annetaampa paikan olla, itsehä kuoppansa kaivaa.
      Muistetaan mainita muillekkin!

    • Luokatonta

      Kokemukset Rovaniemen Pörhöltä olivat luokattomia. Huolto oli äärimmäisen hidasta. Auton korjaus kesti kaksi kuukautta. Sittemmin ilmeni, että palvelevat eri automerkkien omistajia eri tavalla. Kehottaisin kiertämään tämän autoliikkeen mahdollisimman kaukaa.

      • huijauskuplaskodahvw

        Eikös nuo varaosat ole vieläkin 5x kalliimpia kuin vaikka alvadilla?

        Kyllähän palvelu pelaa kun on tuhansia e antaa kohtelusta.

        Nythän siellä myydään myös pitkäntakuun kiaa.joutuukohan kia takuustakin pörhöllä vääntämään kun perinne saksasta opittua?


      • jälkimvikapesätsidsgvw
        huijauskuplaskodahvw kirjoitti:

        Eikös nuo varaosat ole vieläkin 5x kalliimpia kuin vaikka alvadilla?

        Kyllähän palvelu pelaa kun on tuhansia e antaa kohtelusta.

        Nythän siellä myydään myös pitkäntakuun kiaa.joutuukohan kia takuustakin pörhöllä vääntämään kun perinne saksasta opittua?

        Kova on kynnys mennä pörhölle vaikka nyt kia myyvätkin.

        Sähkökeskuspalokin pantiin asiakkaan syyksi.


    • PÖLLÖLAAKSO

      IISALMESA kans samanlaista ilmapiiriä haisee ulos asti.

      • folioVWseat

        asiakasvähättely on VW normi


      • Vittumitätouhua

        Eipä ole toiminta muuttunut mitenkään. Laskuakaan eivät ole kahdessa tunnissa saaneet kirjoitettua. En tule uudelleen tänne.


    • Lapinsota

      on ilmeisesti jo unohtunut vaikka jatkoa on sille näköjään tullut.

    • huindai

      7 vuoden takuu hyvä 2 vuota ei riitä kun hajoo joka nurkasta.

      • VELMIESJABRU

        Tuo olikin mielenkiintoista kuulla tuo Iisalmen kommentti.🤗


      • pölhönhommaaVW
        VELMIESJABRU kirjoitti:

        Tuo olikin mielenkiintoista kuulla tuo Iisalmen kommentti.🤗

        Pölhön miehet vie kaikki rahat


    • köyhimpien2

      Olis ollu kiva ostaa kia auto mutta myyntipäällikkö oli ylimielinen käytöksellään sekä puheissaan.lähdettiin pois ja vaihdettiin auto merkkiä. Eipä tartte käydä pörhöllä.ostettiin Mersu. Olipa Niemelän autossa keminmaa saa hyvä palvelu.ps.ei ole kasvoihin katsomista,köyhännäköinen voi kans ostaa uuden auton.

    • Kyllästynyt_ns.palveluun

      Myös Kokkolan ja Pietarsaaren huolto Pörhöllä on aivan surkeaa. Varatusta ajasta ei pidetä kiinni, huollon laatu huono (samoja osia vaihdetaan usein, koska ne on asennettu väärin/huolimattomasti), asiakaspalvelua ei voi kutsua palveluksi ja hinnat pilvissä verrattuna maahantuojan hinnastoon. Menee auto vaihtoon, ja toista Volkkaria en huollon ongelmista johtuen ota.

      • natsis

        Niillä on tehtaan tuki, vittuile ja aja asiakas sellaiseen ahdinkoon ettei pääse volkkareista eroon edes haudassa :)


    • pettynyt__

      Hieman nihkeää on suhtautuminen asiakkaisiin ainakin Rovaniemellä. Taidan vaihtaa merkkiä ja liikettä lähitulevaisuudessa.

      • eiuskallaostaakiaa

        Meneekö kiankin takuut pilalle kun Pörhö hoitaa asiaa?


    • pösölä

      Miten mahtanee takkuut hoitoo hartikaine siinä nuapurissa iisalames

    • Sakkeus77

      Ostin Oulun pörhöltä auton 2008 golf variant. Tuli kampiakseli moottorista lävitse reilun 200 000km jälkeen. Lukeekaa: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/24/ilmankosteus-voi-turmella-volkkarin-moottorin.
      Pörhön asiakaspalvelun mukaan auton moottorin elinkaari 8 vuotta / 250 000 km , joten moottorin laatuvirhettä ei korjata. Julkisuudessa luvanneet korjata moottorin suunniteluvirheet, mutta käytännössä tulee vain kylmää vettä niskaan. Kuluttajaa ei myöskään infota kuinka vaurioita voi välttää. Eli voimme todeta että osta Pörhöltä auto ja se kestää 8 vuotta. Suosittelen vaihtamaan automerkkiä ja liikettä pikaisesti. Todella ylimielistä sakkia ja kanta asiakasta kohdellaan kuin roskaa. Siihen puljuun ei rahoja kannata kantaa.

    • N.Q

      Surkeata kauppaa tekevät! Yrittivät rahastaa puoli vuotta (talven yli ajetun ) vanhan, käytetyn auton talvirenkaista uusien renkaiden hinnan? Lisäksi käytetystä pyydettiin uuden auton toimitusmaksua.

      Samalla hinnalla sain lopulta uuden, ajamattoman auton maahantuojan liikkeestä lisättynä vielä navi-paketilla. Kannattaa siis kiertää Pörhön liikkeet kaukaa ohi.

    • kaksivaihtoehtoa

      Kuulostaa ihan siltä, että kun sana liikkuu VW konsernin tasolle, niin suomessa pörhö saa etsiä itselleen jonkin muun merkin myyntiin, tai lopettaa toimintansa.

    • Pölhölä

      Keminmaan pörhön Kianto myyjä alkoi ensimmäisenä naljailemaan siihen tyyliin onko vara ostaa uutta kia autoa.lähdin Niemelän autoliikkeeseen,sain tosi hyvää palvelua vaikka oli verkkarit päällä.ostin käytetyn Mersun. Hyvällä käytöksellään saa myytyä autoja paremmin.

    • eikatettalaadulleVW

      ÄLÄ OSTA VW AUTOA

    • Ossi.R

      Iisalmen Pörhö on ainakin ihan perseestä Kiertäkää kaukaa se kauppa.

    • Nissania

      Joo Volvolla asiakas on HAASTE.
      Pörhön huollossa RASITE.
      EIKÖ POMOT SEURAA HOMMAA JA VAIHDA MIEHIÄ.
      Myynnin puolella muutam hyvä asiakaspalvelija ja kauppa käy.
      Teen blogin kevään aikan ellei homma parane.
      Ero Hämeen auton ja Avainvaunuun kuin yöllä ja päivällä Volvon eduksi.

    • Oivaa

      Rovaniemen Pörhöllä auton korjaamsissa menee helposti kuukausi tai kaksi.

    • Stadilainen

      Pitäjänmäen stockalla menee nyt kansiremontissa vähän kauemmin kuin ennen,siel ei ole henkilökuntaa perkelee!!

    • VWkuski

      Itsellä kokemukset kyllä pääosin hyviä tai erittäin hyviä VW myynnin ja huollon puolella. Outoa lukea näitä kommentteja täällä kun tuntuu ettei kukaan ole saanut hyvää palvelua?
      Olenkohan jotenkin erilainen kuin te muut vai onko täällä pelkästään mielensäpahoittajia?

      • Portteri

        Kokkolan pörhöstä pelkkää hyvää sanottavaa. Myyjä tosi ystävällinen ja asiantunteva. Pörhön autokuljetukset eteläsuomeen ja takaisin toimivat myös hienosti. Uskallan ostaa toistekin!


    • eläkeläisukko

      saman lainen kokemus kysyin ww navigaatoriin päivitystä sanoivat cd maksaa 450 euroa . menin ällikällä tilasin saksasta 65 euroa pihaan toimitettuna . joen kyllä suomessa rosvotaan

      • vikaaenitenVWtuotteet

        motonet jakohihna ja muut vaihto-osat rullat 130 e paketti
        pörhöllä lienee 300e


    • Anonyymi

      Vaihtoautopuolen netissä jätettävään tiedustelun ei vastattu yli viikkoon. Tätä seuranneeseen erilliseen kyselyyn vastasi sen saanut myyjä luvaten soittaa seuraavana päivänä. Ei kertonut, että siirtääkin asian toiselle liikkeessä.

      Selvisi, että asiakkaan kiinnostuksen kohteena olleeseen autoon mm. sen omistaja- ym. historiatietojen osalta ei oltu perehdytty ostajaehdokasta vakuuttavasti.
      Mahdollisessa vaihdossa tarjottava asiakkaan hyvin huollettu ja ikäiseen vähillä ajokilometreillä oleva auto lytättiin arvoltaan vain käytetyn rengassarjan hintaiseksi.
      Tarjontaa on autokaupassa kotiinkuljetuspalvelulla kilpailevilla toimijoilla erilaisella palveluasenteella.
      Ylimielisyydellä kohdelluksi tullut kiertää koko ketjun kaikki toimipaikat toimijasta riippumatta.

    • Anonyymi

      Keminmaan Pörhölä puhutaan kuin poliitikot kun pitäisi jotain takuuseen korjata.
      Asenteella,kun ei välitä niin pääsee helpommalla.Jää enemmän aikaa kahvistella.

    • Anonyymi

      Olen viime vuosina joutunut asioimaan kolmessa eri pörhön pisteessa. Oulu ja Rovaniemi aivan järkyttävän huono kokemus, ylimielistä ja osaamatonta. Kokkolassa meni mukavasti. Oulussa vanhemmat asiakkaat muistelevat kymmenien vuosien takaista perinnettä pörhön huonosta kohtelusta asiakkaille. Paljon muistellaan myös vanhaa autoliike huijaa asennetta pörhöllä. Onkohan niin, että pörhön uudemmat liikkeet eivät ole vielä oppineen talon tavoille?

    • Anonyymi

      Minulla samanlaisia kokemuksia.vähättelyä, vastuun välttelyä, eivät vaivaudu reklamaatioihin vastaamaan. Jääneet kiinni silkasta valehtelusta. En enää ikinä tuon kioskin ovea avaa. Eräs tuttu vaihtoautopäälikkö sanoi, että juuri tuota voi tuolta odottaa

      • Anonyymi

        googlaa VW viat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        googlaa VW viat

        Tällaista se elämä voi natsimerkillä olla!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe