Antiwir

Flunssa

Ostin tänään kokeeksi Antiwir ravintolisän. Pitäisi auttaa parantamaan vastustuskykyä mm. flunssaa vastaan. Onko kellään kokemusta ko. tuotteesta?

9

13311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fytonomi

      Hei!
      Antiwir on toimiva valmiste erilaisiin tulehduksiin (virukset, bakteerit, sienet) ennaltaehkäisevänä valmisteena käytetään annostuksella 2 tbl päivässä kahdessa erässä. Jos on alttius sairastua otetaan 4 tbl päivässä ja jos ollaan jo sairastuttu,annos nostetaan 3 x 2 tbl päivässä kunnes olotila helpottaa. Meillä on pitkä kokemus tuotteesta ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä! Itse olen saanut monet flunssat torjuttua ja jos flunssa on kuitenkin iskenyt päälle, on se ainakin nopeammin mennyt ohi. Lisäksi kannattaisi pitää huoli C-vitamiinista ja sinkistä vaikka imeskelytabletteina. Kätevä tapa hoitaa nielun alueen vaivoja siinä samalla.

      • Toipunut

        Antiwir on minulle ollut hyvä apu tulehdus sairauksiin ennen Antiwir kuureja toistuvasti antibiootti kuureilla milloin keuhkokuumeessa, virtsatien tulhduksilla jne.... aloitin kuurin ollessa taas kovin kipeä,keuhkot kovilla kuume korkealla noin 38.7- 40.7 välillä vaihdellen mihin aikaan mittasin,aloitin kuurin tauti hellitti nopeasti 2 päivässä,en tarvinnut antibiootteja niin kuin tavallisesti.sen jälkeen olen pysynyt terveenä vaikka minulla on perus sairautena diabetes ja munuaisten vajaa toiminta muun muassa jotka altistavat tulehdus sairauksille.VAROITUS KUITENKIN LUONTAISTUOTE KAUPOISTA AINAKIN LUONTAISPÖRSSI JOKA TOIMITTAA AINAKIN POSTI MYYNTINÄ,EI PIDÄ LUPAUKSIAAN TOIMITUS AJOISTA TAI TOIMITUKSIEN PERILLE TULOSTA LUPAA NOPEAN LÄHETYKSEN SEURAAVANA PÄIVÄNÄ JOPA KOTIIN MUTTA EI OLE TULLUT KOTIIN EDES VIIKOSSA OLEN LAITTANUT SÄHKÖPOSTIA JA JOPA SOITTANUT SANOIVAT ETTÄ TULOSSA ON MUTTA EIPÄ VAAN TULLUT VIELÄKÄÄN MAKSU KYLLÄ KELPASI HETI!


    • siru

      sain keväällä karmean köhän, kuivan yskän. kylkiluut ja lihakset olivat kipeinä rykimisestä, a-viirus, sanottiin. ostin antiwiriä ja söin maksimiannoksena (2tablettia 3 kertaa päivässä) 60 tablettia ja yskä loppui jo kolmen ensimmäisen antiwir syönnin jälkeen. nyt pidän vähän aikaa 2 tab/ päiväss kuuria, jotta tauti ei iskisi uudelleen.

    • c

      saattaa jopa auttaa c-hepatiitin poistumiseen!sisätautilääkäri oli samaa mieltä!

    • 70µg

      Lähes kaikilla kroonisilla sairauksilla ja veren D-vitamiinipitoisuudella näyttää olevan yhteys.

      Tällaisia sairauksia ovat anatomian emeritusprofessori Pentti Tuohimaan mukaan muun muassa monet syövät, kuurous, osteoporoosi, diabetes, reuma, verenpainetauti, monet infektiosairaudet ja keskushermoston sairaudet. Esimerkiksi riski sairastua eturauhassyöpään kasvaa, jos miehellä on pitkäaikainen D-vitamiinin vajaus. Ylipaino kasvattaa riskiä.

      D-vitamiinin vajaus näyttää altistavan myös rasitusmurtumien syntymiselle ja hengitystieinfektioille eli esimerkiksi kausiflunssalle.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/D3.htm

    • Uskomatonjuttu

      Antiwiriä ei saa syödä jatkuvasti ja ennaltaehkäisevästi, koska elimistö tottuu ja aine lakkaa vaikuttamasta. On myös sanottu , että aine on allelgisoiva. Jos nenä alkaa vuotamaan , ota heti 6 nappia ja seuraavana aamuna 6 nappia. (Sitä seuraavana aamuna 4, ja sitten seuraavana aamuna 2-4 tehosteeksi. ) Mutta vuorokauden päästä siitä kun nenä alkoi vuotamaan ,
      todennäköisesti nuha myös loppuu niin kuin seinään. On se tehokas myrkky!

    • TarkkanaLuonnossa

      Mitäs tuo teidän mainostamanne AntiWir mahtaa sisältää, kun niin tehokkaita myrkkyjä sanotte olevan ?

    • Anonyymi

      Käytin Crohnin taudin komplikaatioon, syytä ei vielä tiedetty. V. 2007. Kaikki antibiootit läpikäytiin, mitä löytyy. Fistelit kehittymässä suolesta vatsanpeitteisiin, suolta kiinnittynyt väärään paikkaan virtsarakon seinämään ja sondilla mentävä reikä virtsarakosta lopuksi. Tuskat olivat pahimmillaan 10-kipuja. Tämä valmiste helpotti jossain vaiheessa vähän olotilaa.
      Nyt korona-aikaan kurkkukipu-oireen tuntuessa, on poissa jo seuraavana päivänä, myös pojallani samoin.

      • Anonyymi

        Suomalaisten asiantuntijoiden ja professorien johdolla kehitetty valmiste, joka sisältää 3 luonnosta saatavaa tehoainetta: oliivinlehtiuutetta, monolauriinia, melissauutetta.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe