Hääkampaus lyhyiin hiuksiin

vpa,s

Millaisia kokemuksia on lyhyiin hiuksiin tehtävistä hää"kampauksista" ?? Hiukset ovat päältä noin 7cm ja sivuilta sitten ihan melko lyhyet.. Eli normaali lyhyt tukka..
Kampaajan kanssa oli puhetta, että jollekin oli laitettu jotain kalloja (kukka-Kalla) hiuksiin jotenkin pannaksi, mutta ajatus ei omaan korvaan ainakaan ilman näkemistä kolahda.
Mie en jaksa kasvattaa.... :,(

8

14746

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anniina

      Itselläni oli lyhyt tukka kun menin naimisiin. Kampaaja sai aikaiseksi siihen jopa kiharaa (oli suora) ja teki sellaisen pohjan hiuslakan ja pinnien avulla, että hunnun sai kiinnitettyä tukkaani. Valitettavasti en saa valokuvaa tänne, sillä niitä ei ole digimuodossa. Eli lyhyt tukkani pöyhittiin kauniin kuohkeaksi ja takaraivolle kiinnitettiin huntu (hunnussa oli kampa).

      Voihan muitakin kukkia tai silkkikukkia käyttää kuin kalloja. Jomman kumman korvan päällä on aika kiva, riippuen jakauksesta. Jos ei pituus sivulla riitä kiinnitykseen, niin sitten ei...

      Jos on aikaa kasvattaa, niin se voisi kaikeasta huolimatta kannattaa.. Edes vähän lisää pituutta antaa kampaajalle paljon pelivaraa.

    • oli aikanaan

      puolentoista sentin siili, jonka se oli kemoterapian jälkeen saanut kasvatettua. Siitä tuli kampaajalla todella kaunis kun siihen laitettiin todella kauniit värit ja sitten sellainen kukkaköynnös, joka oli morsiushuntu-nimisestä kukasta palmikoitu. Kampaaja laittoi sen pään yli oikealta ohimolta vasemman korvan taakse. Oli kuin morsiamen hiuksista olisi kasvanut kukkia.

    • enkuli-1988

      Mulla taas on pitkä hippi tukka enkä jaksa laitattaa sitä häihini kummoisesti ^^' Leikkautan vain huonot latvat pois ja sidon sinisen rusetin hiuksiin siten että sivuhiukset vedätään sillä taakse ettei ole edessä. Etu hiukseni nostan manga tyyppisesti sivuille(nekin suht pitkät).

      Laita ihmeessä hiuksesi silleen kun sinusta tuntuu hyvältä! Olen ohminennen lukenut jostain "sanonnan": "Morsian on kaunis silloin kun hänestä tuntuu siltä"

      Pilkettä silmäkulmaan ja laitata tukkasi miten tahdot ^^ Älä alistu kampaajan ideoille, etenkään jos niitä vierastat.

    • haaveena

      tiara. Minulla on myös lyhyet hiukset, poikatukaksi voisi jo sanoa. Pitkät kun saavat kasvoni näyttämään entistä kapoisimmilta. Lyhyt malli istuu paremmin.

      Olenkin ajatellut, että joskus tulevaisuudessa hääpäivänäni käytän jotain kaunista tiaraa.

      • vpa's

        Niin, mullakin todellakin on POIKATUKKA. Tai jotakin sinne päin. Tukkaa on noin 4cm PARHAIMMILLAAN. Sivut luonnollisesti todella lyhyet, ja niskatukkaakaan ei enää oo (kasarivillitys meni jo!!).

        Jotain kiharaa mä olen itse ajatellut. Voihan sinne sitten laittaa kaikenlaista koristusta. kampaajilla varmaan ideoita.

        Lyhyt tukka on enemmän MUA, enkä sen yhden päivän takia todella (vaikka elämäni tärkein päivä onkin) halua ruveta kasvattamaan. Kiitos kaikille :)


    • Tässä on kampauksista artik...
      • huono linkki

        Lyhyistä hiuksista muutama rivi lopussa, eikä yhtään kuvaa malliksi. Huono linkki, eikä mitään uutta :(
        Pyh.

        Itse ajattelin tiaraa. En varmaan mene edes kampaajalle, koska saan itse laitettua varmasti ihan kauniin tukan. Pari viikkoa ennen kun käy leikkaamassa ja värjäämässä (musta pohja, shokkipunaiset raidat). Samalla mallilla, kuin nyt on, eli ei muutoksia ennen häitä.


    • IRE13

      Moi. HIUKSET FÖÖNATAAN MALLIIN TAIKKA JOPA RULLILLA POHJAKAMPAUS...SITTEN SIIHEN OMMELLAAN JOTAKIN TEEMAAN KUULUVAA PIENTÄ KUKKASTA>HARSOKUKKA TMS. SIRO PIENI KUKKA....JA HYVÄÄ ON JÄLKIM OLLUT JA MOLRSIAN TYYTYVÄINEN.t IRE/ WWW.PARTURIKAMPAAMOIRE.FI TURKU NUMMENMÄKI

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      152
      10934
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3073
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2912
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1593
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    Aihe