Minun rantani

Jaakkopoika

"...ja helleaalto jatkuu..."vanhahko mies selitti radiossa kun parkkeerasin autoni tien päähän. "Jumankauta" sadattelin hellettä ja nousin autosta soratielle joka johti luonnonsuojelualueelle. Otin kapsäkkini peräkontista ja kävelin metsikköön.

Tämä pieni metiskkö sijaitsi lapsuudenkotini läheisyydessä ja tapasin aina kersana käydä täällä seikkailemassa. Alue oli kahden järven väliin jäävä kaistale ja kävelymatkan päässä oli pieni hiekkaranta josta kukaan ei tiennyt. Kahlasin saniaisten läpi vihreään maailmaan. Tuntui kuin olisi ollut viidakossa. Linnut lauloivat eksoottisesti eikä mistään kuulunut sivistyksen ääniä. Musertava helle ei antanut periksi varjossakaan ja jouduin vähän väliä pyyhkimään hikeen tarttuneita pikku mötiäisiä pois kasvoiltani. Puiden välistä näin jo järven pilkottavan ja avasin kassini kävellessä vamiiksi. Nopeasti uimaan ajattelin kennes näin vettä vasten ihmisen silhuetin.
Ei helvetti. Joku oli löytänyt salaisen uimapaikkani. Päätin jo kääntyä kotiini kun huomasin ettei henkilö ollut yksin. Kävelin hitaasti lähemmäksi.

Rannalla istui nuori pariskunta viltillä suudellen toisiaan intohimoisesti. Miehen kädet vaeltelivat tytön selkää pitkin kuin piirtäen salaisia kuvia iholle. "Perverssiä", ajattelin kun huomasin hierovani penistäni shortsien läpi.
Tyttö oli asettunut nyt selälleen maahan ja mies näykki tämän kaulaa. Tyttö kurotteli kädellään miehen housuille ja tarttui tämän haaroihin. Otin hitaasti miehuuteni esille. Voi, miten hyvälle sen koskettaminen tuntui. Kun olisi kamera mukana, tai edes kiikari. Yritin vaihtaa asentoa. Pariskunta oli siirtynyt hieman sivummalle ja suuren puun juurikko peitti näkyvyyden. Vatkasin itseäni hieman lujempaa ja varoin päästämästä ääniä. Tyttö oli jo riisunut miehen housut ja hyväili tämän kiveksiä. Kuumuus ei enää haitannut ja toisella kädellä nipistelin nännejäni samalla jatkaen runkkausta. Uskomaton tilanne. Pariskunta oli nyt alasti. Tyttö oli syntisen kaunis. Vaalea ja sopivan pyöreä vartalo keinui miehen käsittelyssä. Varmasti alle 18 vuotias. Kiihotuin entisestään. Mitäköhän tyttö tuumaisi jos tietäisi salaisesta yleisöstä? Tyttö oli siirtynyt miehen päälle. He suutelivat ja tyttö heitti hiuksensa selälleen. Nyt näin hänen naamansa. Hitto, hän oli tutun näköinen. Lapsuuden ystäväni. Nimeä en muistanut kuollaksenikaan. Pariskunta aloitti rytmisen keinumisen. Puna nousi tytön naamalle ja avonainen suu haukkoi henkeä. Ylös ja alas. Jatkoin masturbaatiotani ja muistelin millainen tyttö oli nuorena. Hänen nimensä oli Milla, muistin äkkiä. Tutustumme tarhassa ja hengasin hänen kanssaan aina ala-asteellakin. Ja nyt katselin kuinka hän paneskeli tuntemattoman miehen kanssa aurinkoisella rannalla. Minun rannallani. Ei, hänkin tiesi metsästä. Olimmeko käyneet täällä yhdessä? Milla rupesi päästämään ääniä jotka saatoin kuulla vaikka matkaa oli varmasti yli 20 metriä. Heidän keinuntansa kiihtyi kunnes tyttö taipui kaarelle ja huusi. Alla ollut mies kääntyi päälle ja rupesi takomaan Millaa samettista rantahiekkaa vasten. Mies näytti nuorelta. Olisiko lukiolainen. Rupesin olemaan jo valmista kamaa. Tärisevällä kädellä vedin vielä esinahkani taakse ja laukesin laehtien päälle. Mies oli lauennut myös. He makasivat sylikkäin ja juttelivat. Kuulin Millan nauravan. Hänen heleä äänensä oli iloinen- tutun kuuloinen. Hitto olisi hauska nähdä hänet, mutta ei tänään. Vedin shortsit jalkaani ja hiivin pois metsän halki. Autoni oli polttavan kuuma.

En koskaan soittanut Millalle mutta näin hänet paikallislehden kannessa puoltavuotta myöhemmin. Hän oli saanut palkinnon kunnan hyväksi tehdystä työstä. Kuvassa Millaa halaava mies oli kovin tutun näköinen...

1

3710

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MUu

      Pidin tarinasta. Liioittelematon, tietysti hieman epätodennäköinen mutta ei silti epärealistinen. Ei lopu aktin loppuun niinkuin jotkut surkeammat tarinat.

      Hyvä että et soittanut, eikö niin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe