ERITYISEN NAUTINNOLLINEN

Mun paras kertani

Tälle osastolle sopii varmasti hyvin tää mun yksi parhaista kerroista. Olen aina tykännyt kylppärissä ja saunassa tapahtuvista lemmiskelyistä, joten siksikin tämä oli erityisen nautinnollinen.

Mä tuun sun luokse. Avaat oven ja pyydät mut sisälle. Sä oot pukeutunut vain pyyhkeeseen ja kysyt oonko mä valmis tulemaan kylpyyn sun kanssa. Vastaan, että olen. Otat kädestäni kiinni ja johdatat mut suureen kylpyhuoneeseen, jossa on poreallas ja iso kylpyamme, jossa on jo valmiiksi lämmintä vettä ja paljon vaahtoa. Saunakin on valmiiksi lämmitetty. Sä laitat oven kiinni ja alat riisua mua. Kun mulla on enää boxerit jalassa, sä annat pyyhkeesi pudota lattialle… vaikutus on juuri sellainen kuin halusit. Huomaat kuinka housuissani oleva kohouma suurenee. Vedät mun boxerit pois ja ihastelet isoa kulliani. Tulet minuun kiinni ja annat suukon ennen kuin hyppäät ammeeseen. Tulen perässä ja jään istumaan toiseen päätyyn.

Tulet selin minuun istumaan syliini. Tunnet kovan kaluni itseäsi vasten ja huokaiset syvään. Alan leipomaan rintojasi kevyesti ja ihailen kauniita rintojasi ja ruusunpunaisia nännejäsi. Liu'utan toista kättäni alemmaksi, kunnes tunnen häpyhuulesi sormenpäissäni. Tunnen, että olet ajellut pillukarvasi pois minua varten, sillä tiedät, että se kiihottaa minua kun sinulla on posliinipimppi. Toisaalta tiedät itsekin, että minun on silloin helpompi nuolla kosteaa vittuasi kun karvat on ajeltu pois.

Hinkkaan häpyäsi ja laitan pari sormea sisään ja alan tehdä pieniä liikkeitä. Sinä käännyt ympäri ja kätesi tavoittaa seisovan mulkkuni. Runkkaamme toisiamme samanaikaisesti. Nousen ylös ja sinä otat himokkaan kyrpäni kosteiden huuliesi väliin ja annat sen liukua hitaasti pitkälle suuhusi. Hetken aikaa otat minulta suihin. En halua kuitenkaan vielä laueta, joten pyydän sinua menemään istumaan ammeen reunalle ja nojaamaan seinään. Levität jalkasi niin levälleen kuin saat. Minulle aukeaa rietas näkymä suoraan paljaaseen pilluusi. Painan pääni lähemmäksi ja kielelläni aloitan tekemään sinulle todella gutaa. Työnnän pari sormea sisään ja nuolen häpyäsi. Yniset jotain kuinka hyvältä se tuntuu. Kun tunnet ettet enää kestä kauempaa pyydät minua lopettamaan. Nostan sinut ylös ja kannan sylissäni saunaan.

Lämpötila on juuri sopiva, ei liian kuuma vaan lämmin. Lasken sinut ylimmälle lauteelle ja tulen itse perässä. Menet selällesi makaamaan ja vedät minua päällesi. Hitain työnnöin painaudun sisälle kiimaiseen posliinipilluusi. Alamme liikkua rytmikkäin liikkein. Puhut rivoja minulle, kuinka kiimapillusi haluaa kovaa munaa sisäänsä. Minäkin kerron, että nyt saat kovaa munaa niin paljon kuin haluat. Nussimme kuin eläimet ja pian molemmat alkavat olla valmiita saamaan orgasmin. Vielä hetki… aah…ooh…just…nyt… huudamme molemmat yhtä kurkkua kun laukeamme samaan aikaan. Vapisemme kumpikin rajun orgasmin kourissa. Jään päällesi makaamaan hetkeksi ennen kuin nousen pois ja vedän kullini ulos. Rentoudumme saunassa noin puoli tuntia ennen kuin menemme suihkuun peseytymään. Kun viimein pääsemme suihkuun, hymyilemme molemmat riettaasti. Tiedämme toistemme ajatukset… se tarkoittaa vain yhtä asiaa… mutta se on jo toinen tarina se.


Onko muilla ollut paljon tällaisia kertoja ?
Kertokaa ihmeessä jos on, haluan tietää miten paljon muut ihmiset nauttivat näistä.

7

20007

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pete

      oot perverssi friikki, sitäpaitsi ihan paska tarina :o)

      • ? ? ? ?

        Mitä perverssiä tuossa muka oli ?

        Jokaisellahan on henkilökohtaiset mieltymyksensä, joten ehkä sinulle on perverssiä jo se jos nainen on ajellut itsensä posliiniksi tai jos kaksi ihmistä harrastaa suuseksiä.


      • *
        ? ? ? ? kirjoitti:

        Mitä perverssiä tuossa muka oli ?

        Jokaisellahan on henkilökohtaiset mieltymyksensä, joten ehkä sinulle on perverssiä jo se jos nainen on ajellut itsensä posliiniksi tai jos kaksi ihmistä harrastaa suuseksiä.

        Muuten ihan hyvä, mutta rakastelu saunassa on jotain mitä ei halua toiste kokeilla. Olemmeko sitten minä ja mieheni ainoat joilla pulssi kohoaa eläimellisen aktin aikana...? Saunassa rupeaa kuumuuden ja pulssin kohoamisen seurauksena huimaamaan, eikä rakastelusta tule mitään, ellei kyseessä ole kahden minuutin pano... Muuten itseasiassa ihan hyvä tarina.


      • Nainen
        * kirjoitti:

        Muuten ihan hyvä, mutta rakastelu saunassa on jotain mitä ei halua toiste kokeilla. Olemmeko sitten minä ja mieheni ainoat joilla pulssi kohoaa eläimellisen aktin aikana...? Saunassa rupeaa kuumuuden ja pulssin kohoamisen seurauksena huimaamaan, eikä rakastelusta tule mitään, ellei kyseessä ole kahden minuutin pano... Muuten itseasiassa ihan hyvä tarina.

        Se kuumuus on ratkaiseva. Jos liian kuuma sauna niin ihmekös tuo jos huimaa aktin aikana..


    • n21

      TYLSÄÄ!!!

    • Mr.Wizard
    • 545574

      Joo tota kerro se toinenki juttu. Se olis kiva kuulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe