"Puuttuu tekstiä" -tekstiviestit?

motorola v547

Onko tämä juttu nyt Motorolan puhelimen ominaisuus vai operaattorin (Elisa) liittymästä johtuva vai teksitiviestilähetysten/vastaanoton ominaisuus:

- saa tekstiviestejä, jossa lukee vain: *\Puuttuu tekstiä\* ja joiden lähettäjä on ollut saman päivän tai aikaisemmin saamani tekstiviestien lähettäjät
- onko noi ilmoituksia ylipitkistä tekstiviesteistä, joita puhelimeni ei ole pystynyt vastaanottamaan?
- usein nuo viestit tulee puhelimen "lukemattomaksi" -tilaan ihan yhtä äkkiä, ilman tekstviestin saapumisilmoitusta

Eikö motorola v547-puhelin osaa käsitellä noita viestejä, kun se ei ilmoita niiden saapumisesta, silloin kun ne oikeasti ilmestyvät puhelimeen. Juuri tänäänkin, kun katsoin puhelintani, siihen oli ilmestynyt (en tiedä milloin) kuvake lukemattomista tekstiviesteistä ja kun katsoin viestit (*\Puuttuu tekstiä\*) ne oli saapuneet viime viikolla. Kun käytän päivittäin puhelintani niin kyllä huomaisin heti, jos lukemattomat viestit -merkki olisi ollut puhelimessani viime viikosta lähtien.

Tuntuu omituiselta, kun noi puuttuu tekstiä ilmoitukset on yksittäisiä teksitiviestejä eikä niiden saapumisesta tule ilmoitusta. Näyttäisi ihan siltä kuin v547 -puhelin ei oikein käsitä noita viestejä. Mulla on ollut ennen viime syksyä aina Nokian puhelin (jossa kylläkään ei ollut yli 160 mrk pitkien viestien käsittelyä) eikä niissä koskaan tullut tuollaisia viestejä, jos oli pitempi kuin 160 merkkiä viestit tuli monena tekstiviestinä.

3

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • motorola v547

      Tänään teki taas saman jutun. Puhelimessani ei ollut lukemattomia tekstiviestejä, mutta kun olin juuri lopettanut yhden puhelun ja laitoin puhelimen läpän kiinni, ilmestyi kuvake "lukemattomia viestejä". Kun avasin viestin se oli sama viesti, jonka olin jo eilen lukenut ja jonka saapumisaika oli jo ajat sitten viime viikolla - *\Puuttuu tekstiä\*.

      Pahasti näyttää siltä, että vika on puhelimessani tai sitten se on tämän motorolan mallin ominaisuus.

      • kyseisiä

        puuttuu tekstiä-viestejä Nokiaan ja TeliaSoneran liittymällä, joten eipä ole vain yhden operaattorin tai puhelimen ongelma. Siitäpä ei ole mitään hajua, miksi näin tapahtui. Viesti tuli kyllä kokonaisena sitte noin kymmenen puuttuu tekstiä-viestin jälkeen.


    • ärsyyntynyt

      Sama ongelma täälläkin! Itse omistan myös Motorolan razr V 3:n ja alkaa pikkuhiljaa ärsyttää kyseiset "puuttuu tekstiä"-viestit. En ole joko saanut viestiä/viestejä ollenkaan (yleensä saman illan aikana lähetettyjä), tai sitten ilmestyy juuri tuollainen viesti. Tosin yhdessä viestissä vain lopussa luki tuo "puuttuu tekstiä" ja kun laitoin kännykän nyt pois päältä ja takaisin, niin viesti näkyikin melkein kokonaan!

      Mietin juuri samaa, että ovatko viestit sitten olleet liian pitkiä näytettäviksi vai mikä niissä oikein mättää? Todella rasittavaa! Pitäisiköhän puhelin viedä huoltoon? Vai onko vika sitten lähettäjässä? Itselläni on Soneran liittymä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe