Mies/Poikaystävä vankilassa??

dinah+++

onko muilla sama tilanne että pitkäaikanen poikaystävä on suorittamassa tuomiotaan? miten olette "jaksaneet" ja miten saaneet ajan kulumaan? itsellä on aika vaikeaa.. aiemmin kun oikeastaan asuimme yhdessä.

18

4552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vangin morsian

      Hei!

      Minulla sama tilanne kun sulla. Avopuolisoni lähti tämän vuoden alusta suorittamaan tuomiotaan eikä voi sanoa että helppoa olis ollu. Omalla kohdalla olen todennut hyväksi, etten jää yksin kotiin murehtimaan. Opiskelen, käyn ystävillä ja sukulaisilla kylässä, harrastan mahdollisimman paljon mm. uintia jne. Eli neuvoni olisi että pyrit vaan jatkamaan elämää ihan normaalisti niin se aika siitä sitten pikkuhiljaa kuluu itsekseen. Mitä paremmin sinä pärjäät ulkona, sitä paremmin miehesi pärjää sisällä. Tai näin ainakin meillä. Kirjoita miehellesi kauniita kirjeitä. Niihin minä ainakin puran pahinta ikävääni. Toivon kaikkea hyvää teille ja yritä pärjätä. Ajan kanssa olo kyllä helpottaa.

    • sina

      Seksiä saan mieheni kavereilta. Kiinni jäämisestä ei ole pelkoa koska kaikki pelkäävät mun miestä etteivät ikinä uskaltaisi kehuskella.

      Bailaamassa käyn toisella paikkakunnalla jossa mulla on yks ystävä.

      Mies kyllä kyselee kavereilta ym. mitä mä oon tehny. Luulee että sen linnaleski paistelee pullaa kotona ja ikävöi;).

      Sitte on mukava kun se pääsee pois niin voi viettää taas normaalia perhe elämää siihen asti kun se jää taas jostain kiinni. Ei käy elämä tylsäks kun vaihtaa sinkusta perheenäidiks aina välillä. Miehen naamakan ei ala kyrsiä liikaa kun tulee noita taukoja. Avio-onni kukoistaa:):

      • johnnypekko

        siinnä taas yks puupää kirjoittaa vaikka ei mitään oikeata asiaa olekkaan.


    • Kata

      Sama tilanne tääl päin myös, mies on vuoden lusinut mutta voiton puolella jo ollaan. Alussa ajattelin että varmaan kuolen tähän ikävään, mut oon keskittynyt vaan oopiskeluun ja töihin ja oikeestaan uuvuttanut itseni kokonaan ja aika on mennyt. Eipä sekään kovin hyvä ratkaisu ole, mutta kaikilla on omat selviytymis keinonsa. Niinkun tässä aiemmin sanottiin niin kannattaa harrastaa, opiskella yms.
      Ja ite oon kyllä sitä mieltä että tilanne helpottui kun lomat alkoi. Paperia on kulunut mielettömät määrät ja kirjeitä on kiva lueskella jälkeenpäin. Jaksamista sinne.

    • sinulia

      meilläkin sama tilanne että mies on ollut nyt 1v 4kk istumassa ja loppu häämöttäää. alku on rankkaa mutta just niinkuin noi muutkii sanoo niin älä jää kotii murjottaa vaan ulos kämpästä ja keksit mielenkiintoista tekemistä. ja toinen hyvä on noi kirjeet. meilläkin on paperia kulunu paljon.
      jaksamisia sinne. aika on ainoo mikä siihen auttaa ja lomien alkaminen!

    • Stewe

      pikkurikollisia ja linnakundeja. Olisi kannatanut katsoa kahdesti...

      • hyviäkin

        Ihmisiä. Niin ja unohdit muuten totaalikieltäytyjät.


      • sulta

        ois jotain kysytty..!!?


    • Missss

      Mun mies on istunut useampiakin tuomioita aikoinaan.. Jos lohduttaa, niin ensimmäiset pari viikkoa on pahimmat, niin sulla kuin miehelläskin. Sitten se alkaa jo meneen.. Ja kun tuomiosta puoleton istuttu, niin sitä alkaa oleen mieli jo ihan korkeellakin, kun alkaaodottaa vapautumispäivää. Vaikka mekin oltiin seurusteltu ja asuttu yhdessä ja oltu kihloissa jo kauan, niin viimenen viikko, jonka rakas istui, ni siivosi kauheesti, kokoajan, vaihtelin järjestystä, ostin hyvää ruokaa, kävin kampaajalla ym. Halusin, että kaikki on sitten tiptop kaikinpuolin ;)
      Aika meni niin, että tapasin kavereita, kävin koulua, harrastin liikuntaa ym. Sitten tietty kävin joka viikonloppu tapaamassa rakkaintani ja kirjoittelin joka päivä. Kyllä se aika menee, usko pois :) Saako udella kuinka pitkä tuomio?

    • Sonjahh.

      Mulla kans poikakaveri joutu viime vuoden lopulla istuun aika pitkää tuomiota. Kaiken huipuksi olin juuri tullut raskaaksi tälle ja sitten sain valitettavasti keskenmenon ja nyt tämä "herra" ei suostu uskomaan että olin ylipäätään raskaana. Ja kaiken kruunaa se että nykyinen mieheni ja entinen miehnei on samassa vankilassa eivätkä he todellakaan tule toimeen keskenään. Milläänlailla...

      • WWW

        Ei sullakaan hyvin mee, mutta tietysti oma valinta jne...


      • dinah+++

        no ohhoh! on kyllä varmaan aika paska tilanne, tiedän kokemuksesta koska edellisen(tai siis sitä edellisen) kerran kun mieheni istui, niin olin itse raskaana, ja hän väitti minun valehtelevan.. yritä pärjätä, tiedän että vaikeaa on. :(

        ja kysyjälle, hän pääsee "jo" 2.4 onneksi ulos. silti tuntuu vaan kamalan pitkältä ajalta!


      • Dingle

        Mikä ihmeen trauma sulla on, että liimaudut jatkuvasti linna-venkuloiden matkaan? Haetko jotenkin alitajuisesti sellaisia loosereita kumppaniksi vai onko nämä ihan vahinkoja? Valikoi nyt ihmeessä seurasi paremmin.


    • utelu mutta

      mistä syystä nämä miehet ovat lukkojen taakse joutuneet, jos saa kysyä?

    • jennaliini84

      hei dinah ja muut "yksinäiset" !
      minulla on aivan sama tilanne kuin sulla..
      olemme tunteneet poikaystäväni kanssa 7 vuotta mutta seurustelleet vasta vuoden verran ja nyt ollut istumassa kuukauden ja vielä joutuisi 2kk kestämään tätä tuskaa ja yksinäisyyttä..kaverit ovat olleet minulle paras tuli! kun on tottunut elämään jonkun kanssa pitkään ja näkee n.24 tuntia päivässä ja sitten tulee yhtä äkkinen yksinolo niin on todella outoa, ei meinaa tulla unta mutta olen ajatellut niin että "aika menee nopeasti, sitten pian saamme olla taas yhdessä" ja kyllä se on tepsinyt..jotenkin myös mukava olla välillä itsekseenkin ja silloin vasta huomaakin kuin paljon voi rakastaa jotain vasta kun sen on "menettänyt" ns..pidä kaverit lähellä, älä jää yksin koska ei se elämä siihen kaadu! kirjoitelkaa kaikki tunteet kirjeiden kautta miltä teistä tuntuu jne, sekin helpottaa, pitäkää yhteyttä!
      no itsellä vielä 2kk tätä "yksinoloa", raastavaa mutta kyllä kestämme, usko/uskokaa pois!:)

    • luuseriseoli

      Kuinka moni tänne kirjoittaneista viel ukkonsa kanssa??? Jätin oman ukkoni kun pääsi vankilasta olin vaan lasvanu yli ja äijä sama nulikka kuin sinne mennessä.

    • kivensisässäpojat

      Minun ukko tuli takaisin ja minä odotin. Rekisteröitiin suhteemme puoli vuotta siviilin jälkeen. Sen jälkeen joduuttiin molemmat pikkuongelmiin ja vierailtiin muutamaan otteeseen kiven sisässä. Nyt oltu 2 vuotta ilman suurempia ongelmia, jotain sakkojuttuja mutta ei vakavampaa. Suhde kukoistaa.
      -Jape ja Masa

    • LinnaLeski

      Kohta kotona, vihdoinkin.enää viikkoja,eikä kuukausia tai vuosia. Mahtava tunne..<3
      Se lähtö oli niin vaikea ja monen kuukauden eristys..kunnes tuomio oikeni. Kyllä tässäkin 'oikeus valtiossa' joskus asiat oikenee vaikka tuppisuuna istut. Tsemppiä muillekkin Linnaleskille :)

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe