Bungalowi

Äiti ja tytär

Hei! Ollaan menossa maaliskuun puolessä välissä Samanaan. Onko kokemuksia Casa Marina Bay Hotellista? Majoitumme Bumgaloviin onko siitä kokemusta? Bussi matka lento kentältä kuulostaa melko pitkältä, onko tuskaiska istu bussissa niin kuumalla? Onko hotellin ympärillä paljon häiriköitä? Meillä on välilasku Halifaksissa, joutuuko koneestä menemään pois vai vaihdammeko konetta? Täällä suomessa on talvi Maaliskuussa ja Dommareissa kesä, miten toimia? Kannattaako ottaa housujen alle shortit?

Kiitos! Emme ole matkustelleet paljon.

4

1069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rommi

      Me vietettiin parin viikon loma Grand Flmaneco hotellissa joten samanasta en osaa sanoa. Lennosta kuitenkin sen verran että välilasku kestää noin tunnin ja koneesta joutuu menemään pois mut samalla koneella jatketaan. Menomatkalla siellä odotussalissa on tarjolla ilmaseksi pientä purtavaa ja juotavaa, jotain vihanneksia, leivonnaisia ja sipsiä sekä ainakin mehua ja kahvia. Kannattaa vaan olla aika nopea siinä touhussa koska viimeset jää ilman. Me tiedettiin etukäteen varautua ja jaettiin hommat eli yksi haki juomista ja toinen syömistä. :) Suomalaiset ei kokemuksen perusteella osaa jonottaa joten tarttee itekin pitää puolensa siellä että saa edes jotain. Paluumatkalla sit mitään tarjottavaa ei ole vaan kaikki maksaa. Ostettua sieltä saa siis jotain purtavaa ja juotavaa. Aika omituinen järjestely mun mielestä mut kai sekin sit jotain säästöä on.. Bussit oli kyllä ilmastoituja joten ei sinne bussiin pitäisi ainakaan tukahtua vaikka matka olisikin pitempi. Kyllähän se lämpö tulee vastaan heti siinä lentokentällä pitkissä vaatteissa varsinkin. Ja kun matka on teilläkin pitempi.. Itsellä oli matkalla pitkät housut joista käärin lahkeet perillä ja vaihdoin koneessa hihattoman paidan päälle. Mukavaa reissua teille! Me ainakin viihdyttiin Dommareissa aivan loistavasti ja millon tahansa voisin lähteä uudestaan.

      • Äiti ja tytär

        Kiitos Rommi kovasti!!


    • matkalainen 12/05

      Heips.
      Tässä vähän omia kokemuksiani Casa Marina Baystä. Itse olimme "luhtitalossa", mutta päällisin puolin Bungalowit näyttivät yhtä siisteiltä ja mukavilta. Älkää aamuisin pelästykö jos ikkunan takana ruoskuttaa hevoset ruohoa. Ne (n.15 kpl) on siellä yöt vapaina ja päivisin ne valjastetaan ratsastusta varten. Hotellialue on turvallinen niemen kärki, jossa aseistetut vartijat ja paikallispoliisit kiertävät ympäri vuorokauden. Ympäristössä emme paljon kulkeneet, mutta lähikylissä voi varmasti liikkua päiväsaikaan turvallisesti. Ranta-alue on upea, vehreä paratiisi ja kahlattavaa riittää n. 50-100m ennen kuin voi kunnolla uida, mutta ehdottomasti uimakengät jalkaan (merisiilejä pohjassa).
      Bussit on tosiaan ilmastoituja (jos toimii) ja vastaavat Suomessa 70-80 luvulla olleita. Lukemista, musiikkia ym. mukaan jos ei maisemia jaksa kokoajan katsella.
      Kokeneen matkailijan vinkki: Käsimatkatavaroihin tulisi aina pakata varavaatekerta, jonka voi sitten vaihtaa vaikka WC:ssä.
      Voit lukea lisää aiemmasta kirjoituksesta "kaksi viikkoa paratiisissa" kirjoitin nim. Juuri Suomeen tullut. Hyvää matkaa!

    • kati

      Bungalovit ovat siellä isot ja hienot, jos hyvä tuuri saatte merinäkymän ikkunasta!
      Casa on upealla paikalla, paras beach mitä siellä on. Turkoosi meri ja valkoinen hiekka, ihanaa...
      Ei siellä minkäänlasita häiriköintiä ole, no diskon melu voi kuulua.
      Bussit oli ilmastoituja, kyllä niissä hyvin selviää.
      Casassa oli hyvät iltaohjelmat hoteliin puolesta, kannattaa mennä katsomaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe