Avensis Verso kokemuksia ?

Tilantarve

Tarvetta olisi kuskata 2 aikuista, 4 lasta ja kaksosrattaat..
Onko käyttökokemuksia Avensis Versosta ?

25

17162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erkki

      Joo kaikki mahdolliset viat oli siinä.. Onneksi pääsi eroon. Ei enää ikinä Toyotaa tähän taloon saamari!

    • Tyytyväinen omistaja

      ja ikää autolla 4 vuotta. Edellinen kirjoittaja oli provo, kunnes toisin määrittelee: mitä vikaa ja milloin. Auto on hyvä ajaa -meillä pääsääntöisesti vaimon käytössä. Dieselkone vie n. 6.5 l/100 km. Dieselin ääni kuuluu melkko selvästi sisälle alhaisissa nopeuksissa. Auto ruostuu herkemmin kuin Avensis joten ruostesuojaus roiskeläpät ovat tarpeen. Auto on muuten tehty Japanissa. Tavaratilaa on kohtuullisesti, varsinkin kun muistaa käyttää 70litran syvennystä tavaratilan alla.

      • kuin per..le

        Varmasti ihan hyvä auto, mutta näyttää omituisen kapealta ja korkealta, esim. verrattuna Chrysleriin. Liian pakettiautomainen.


      • tytti
        kuin per..le kirjoitti:

        Varmasti ihan hyvä auto, mutta näyttää omituisen kapealta ja korkealta, esim. verrattuna Chrysleriin. Liian pakettiautomainen.

        Meillä vasta 5050 mittarissa uudella avella. Ulkonäkö on makuasia. Toinen tykkää ilmeisesti matalasta ja leveestä.

        Hankkiessamme avemme, tiesin kyllä, että upeempia ulkonäköjäkin on. silloin olisin ottanut sedan mallisen.

        Hankimme meille sopivan tilaauton ja olemme tyytyväisiä. Aven penkit irtoaa kahvasta helposti pois nostettavaksi, kuin tilapäisesti tarvitaan muuta tilaa, kuin istuimia.

        Meillä on bensa `vehje` eikä amerikkalaisten kulutukseen pääse millään ;)

        Osoittautunut naisen kädessä oivaksi kaupunkiautoksi. Ylhäältä hyvä näköala, ja sopiva ajettava! Turvallinen, ja riittävä kaikin puolin.
        ...myös lähtemään ohitustilanteissa..


    • sep

      Avensis Verso ei liene enää myynnissä. Saattaa olla aikamoinen riski harkita tuollaista autoa joka ei ole käynyt kaupaksi...

      • tojo-pekka

        Uuteen Verso Avensikseen. Siinäpä syy miksi se ei käynyt niin hirveän hyvin kaupaksi. Jossain jutussa taisi olla maininta että sitä olisi myyty reilu 300kpl/vuosi, joka ei välttämättä ole hirveän vähän tuon hintaluokan autolle. Jos se olisi lähtenyt hintaluokkaan 28te, niin myynti olisi ihan eri numeroissa. Autonahan se oli luokkansa parhaimpia.


      • ExTojo
        tojo-pekka kirjoitti:

        Uuteen Verso Avensikseen. Siinäpä syy miksi se ei käynyt niin hirveän hyvin kaupaksi. Jossain jutussa taisi olla maininta että sitä olisi myyty reilu 300kpl/vuosi, joka ei välttämättä ole hirveän vähän tuon hintaluokan autolle. Jos se olisi lähtenyt hintaluokkaan 28te, niin myynti olisi ihan eri numeroissa. Autonahan se oli luokkansa parhaimpia.

        ... mitkä? Omakohtaista kokemusta kenties?


    • masa

      tekisi kyllä mieli "suositella" Grand Voyageria vaikka Versolla ajankin. Itselle riittää Verso oikein hyvin; (G)V:n koko (erityisesti leveys) oli yksi haittatekijöistä omissa pähkäilyissäni.

    • Kahdelta vuodelta

      Ostin Huhtikuussa 02 9000 km ajetun Avensis Verson ( 2,0 Bens.moottori, autom.vaihteisto) VM 2002. Ajelin sillä n. 65000 km kahden vuoden aikana. Autoon teetin ohjekirjan mukaiset merkkihuollot. Koko aikana ei esiintynyt minkäänlaisia vikoja. Ominaisuuksia joista en pitänyt, oli tyhjäkäynnin nouseminen korkealle ja kierrosluvun vaeltelu kylmäkäynnistyksen jälkeen (huollon mukaan oli nk. ominaisuus), sekä suht. voimakas rengasmelu takapyöristä karkeilla pinnoilla. Ajo-ominaisuuksiltaan auto oli hyvä, kulutus kohtuullinen, tavaratilaa oli hyvin. Auto vaihtui uuteen Camryyn kesäkuussa 2004.

    • Joopase

      On kokemusta Versosta (2.0 Vvt-i aut.) noin kahden vuoden ajalta 38000km, perhe 2 4.
      Plussaa:
      -toimintavarma, hyvä ajaa (väittävät, että paras Toyota),laaduntuntu
      -muunneltavuus,tavaratilaa jää kuudella penkillä mukavasti,kaukalo lattian alla tavaratilassa kätevä mukana pyörivälle roinalle, penkkien irroittelu kohtuu kätevää, vaativat tosin säilytystilansa
      -Ulkomitat, ei niin laivamainen kuin kilpailijansa, sisätilat kuitenkin vertailukelpoiset
      -lisälämmitin taakse auttaa pakkasella
      -kulutus 8.5-9.5 l/100km, ylläpitokulut kohtuulliset
      -jälleenmyyntiarvo hyvä, nyt kun uusia ei enää saa, nouseeko arvo entisestään? Oli kuitenkin toiseksi myydyin luokassaan Voyagerin jälkeen selvällä erolla muihin
      Miinusta:
      -ajomelu häiritsi varsinkin alussa, edellinen kun oli hiljainen ranskis (josta ei mitään pahaa sanottavaa, perheenlisäys pakotti vaihtamaan), tähän on kuitenkin tottunut, nyt jo ihan OK
      -automaatti äkkinäinen liikkellelähtiessä, lämmittyään hyvä, tosin vain nelipykäläinen, mielestäni tila-autossa automaatti must
      -jälkiasenteinen vak.nop.säädin (Lite-On AP500) ei toiminnaltaan kaikkein paras, ei kestä vastamäkiä, vauhti hiipuu, ilmeisesti ominaisuus, ei ole säätely auttanut, tehdasasenteista ei saa näihin aitoihin japsi-Toyotiin
      -talvella ikkunat huurtuvat, toinen ja kolmas rivi eivät pysy auki edes kohtuupakkasella, jopa eturivin pelkurin puolella sama ongelma, lämpöä kyllä tulee mukavasti
      -moottori karkeakäyntinen kylmänä, kierrokset vaeltelevat, ominaisuus, lämpimänä käy kauniisti
      -ajotietokone mitätön, vähän toimintoja, nekin epätarkkoja
      -varustepuutteita: lentokonepöydät, sisävalaistus ym. pientä, joita esim. ranskalaiset tarjoavat
      -hajuton, mauton, ei tarjoa mitään speciaalia

      Viat: happianturi, melko yleinen vika nyky-bensa-autoissa, meni takuuseen

      Kaiken kaikkiaan: kävin kovaa jaakobinpainia tätä hankkiessani, vetoa oli ranskalaisiin (807/C8, Espace jäi liian kalliiksi) mutta järki kai voitti tunteen, nyt kahden vuoden jälkeen olen tyytyväinen, auto on oiva väline meidän porukalle, puutteineenkin!

      • Tilantarve

        ..ajelen tälläkin hetkellä, joten ajotietokoneen toiminta & muut on tuttuja "ominaisuuksia"..
        Kiitos kattavasta vastauksesta, ehdottomasti harkinnan arvoinen auto !


    • vähän villoja

      siinä meidän Verson tarina.Ei uskoisi että puhutaan samasta autosta kuin nuo muut.Mutta kyllä vikoja on ollut takaovet eivät toimineet kunnolla oli kierot ovet meni takuuseen onneksi.
      Mottorin käynti vaelteli kylmänä , ei aikaakaan kun toppas kokonaan moottoritielle hinaus huoltoon ja uudet aivot tilalle sitten on toiminut,taas takuuseen onneksi.Vaihteisto äänteli jonkun aikaa vein huoltoon vaihtoivat jotakin mutta sitä ei minulle kerrottu (toyotan tapa jättää kertomatta mitä on vaihdettu kuulemma liikesalaisuus).Sitten lämmityslaite tehottomaksi ikkunat huurtu oli keli mikä vaan eikun huoltoon ja taas pajottivat 4 tuntia ja kas kummaa vika löyty ja taaskaan ei kerrottu mitä vaihdettiin.
      nyt ajettu 70000 vuosimalli 2003.

    • Miksu

      Ostin Ave verson siten että sain sen ajoon tammikuussa 04. Vikoja ei ole ollut muita kun se että vakionopeudensäädin ei alkuun toiminut. Asia korjattiin ilmeisesti auton kaasuttimen herkkyyttä säätämällä. Mitään múita vikoja ei ole ollut. Auto nyt 41 tkm ajettu. Ainoatakaan polttimoa tms ei ole mennyt!. Miinuksena autosta monien jo kirjoittama ajotietokoneen virheellinen näyttö sekä harmittavan tarkka kytkin. Kengurulähtöjä tulee helposti. Muuten tilantarpeeseeni 2 3 sakemanni mainiosti sopiva riittävän suorituskykyinen auto.

    • Avesis versus

      Paras auto minkä olen koskaan omistanut,olen ajellut kyseisellä autolla jo yli seitsemän vuotta eikä mitään vikaa ole ollut. Tilat ovat parhaat mahdolliset mitä tila autoissa on ja ajo ominaisuudet mitä erinomaiset.

    • Avensiksteen

      Jos ostat vaimollesi toisen, jaatte lapset puoliksi niihin, niin sitten.

    • AvensisVerso kuski

      Moi

      Täällä löytyy 2005 mallia, ajettu 125k. Autossa ei ole ollut vielä mitään vikaa, tuulilasin ja rengassarjat olen vaihtanut, lisäksi jakopään hihna oli ainoa kalliimpi huolto mitä tuohon on tehty.

      Keskikulutus on ollut 6.9 kaikissa ajoissa, puolet tuollaista taajama-ajelua ja jonkin verran maantietä, manuaali bensakone.

      En keksi mitään moitetta, hieman tuppaa takarivillä lasit huurtua pakkasilla jos on täysi lasti.

      Oikeastaan isoin harmituksen aihe tällä hetkellä kun tilaa ei välttämättä tarvitsisi enää ja voisi vaihtaa pienempäänkin - on tuo auton arvonalennus. Se on pudonnut enemmän kuin muut Toyota mallit, tämäkin maksoi n. 37 000 uutena ja nyt siitä saa ehkä 14-15 tuhatta. Onhan verotuskin muuttunut moneen kertaan mutta minkäs teet.

      Ylläpitokulut ovat toisaalta edulliset, toyota ei tunnetusti rahasta perushuolloista turhaan. Voin siis suositella autoa, mutta niin tekevät tietysti kaikki jos vikoja ei ole ollut.

      • A D J Ö

        Ihan kaikki ei nyt täsmää!

        "jakopään hihna oli ainoa kalliimpi huolto mitä tuohon on tehty."
        "manuaali bensakone."

        Bensakone on ketjulla. Kiitos provosta ja näkemiin!


    • Jarruvikoja

      Meillä 2004 avensis verso ja mittarissa 85t. Tykkään ajaa, automaatti on ihana täällä pk-seudulla, tilavakin on ja muuten sopiva. Se, miksi vaihtoa harkitaan on, että bensaa vie kamalasti (enemmän kuin tiedoissa) ja ennen kaikkea se, että se on ollut meillä nyt 3v, jona aikana on ajettu n. 60t ja tällä viikolla meni jarrut neljännnen kerran!!!! Entinen omistaja oli ne jo kertaalleen korjannu ja me 07/09 vasen etujarru, piti vaihtaa satualasta alkaen, 04/10 takana molemmat jarrut ja nyt 02/12 oikea atujarru. Rahaa palanu n. 2000e kolmessa vuodessa.... HUOKAUS! Ei enää toyotaa meille...

    • Paku verso?

      Onko dieselin omistajia? Paljonko ovat diesel verot per vuosi yhteensä?
      Entä jos rekisteröi pakuksi? Paljonko alenee?
      Verso sopisi minulle pitkille Euroopan matkoille paku dieselinä.
      Kiitos!

    • jakopää3

      Meillä bensa verso hihnalla...

      • autonasentaja43

        Kaikki (avensis versot) Bensa koneella on ketjulla !!!!! älä sotke moniurahihnaa ja jakopäätä keskenään ..
        Kiisseli koneet on remmillä .


      • jouluinen luumu
        autonasentaja43 kirjoitti:

        Kaikki (avensis versot) Bensa koneella on ketjulla !!!!! älä sotke moniurahihnaa ja jakopäätä keskenään ..
        Kiisseli koneet on remmillä .

        Käykö ne koneet luumukiisselillä vai onko oltava mansikkakiisseliä?


    • Kulkuri

      Mulla on Avensis Verso D4D 2.0 mallia -03 ja ajettu 450 000 km. Itse olen ajanut sillä vasta 100 000 km tällä. Tilat ovat ihan hyvät ja sisältä auto on OK. Sisämelu on näin kalliiksi autoksi uskomattoman kova. Ajo-ominaisuudet ovat korkeintaan välttävät ja varsinkin, kun on tottunut ajamaan eurooppalaisilla aiemmin. Autossa on ollut yllättävän paljon ja todella kalliita remontteja. Huoltokirjan mukaan edellinen omistaja (taksiautoilija) on huollattanut autoa huoltosopimuksen puitteissa merkkikorjaamossa, joten huollon puutteen vuoksi viat eivät ole tulleet.
      Tässä pieni luettelo vioista: turbo vaihdettu, vaihteistoremontti, kytkinremontti, etutukivarret vaihdettu, iskari- ja jarruremontteja useita, lämmityslaitteen puhallin, laturi, virta-avain ja sen mukana keskuslukko reistaillut, ruostevikoja runsaasti ym. pienempi, joita ei mainita. Em. viat ovat vieneet jo auton hinnan. Aikaisemmat eurooppalaiset auto toimivat tuossa km-määrässä huomattavasti luotettavammin.

    • Versomies

      Tämä nyt on myöhäistä, kun kohta viimeisetkin Avensis Versot ruostuvat jossain, mutta itselläni oli noin 12 vuotta vuoden 2004 bensamalli automaatilla ja se oli elämäni huolettomin auto. Kerta vuodessa huolto ja vain loppuaikana muutama lisähuolto (bensatankin täyttöputki ruostuu, piti vaihtaa 11 vuoden jälkeen). Aina katsastuksesta läpi. Meluisuus ainoa vika, mutta auto oli kestävä ja tilava. Vanhemmiten alkavat ruostua, mutta minulla ei vielä ehtinyt. Valitettavasti tuollaisia ei enää ikinä tehdä. Nykyinen C-RV elektroniikkahömpötyksineen ei ikinä kestä yhtä hyvin. Ja tiloja ei voi edes verrata! Tämäkin keskusteluketju siis osoittaa, että alun täystyrmäys oli ääliömäinen valhe. Nyt toki jo vanhoja nuo Avensis Versot, mutta aikanaan patarautaa.

      • Versoonperheenjäsen

        Meillä on 280000 ajettu 16v vanha Verso bensakoneella. Ruostesuojautin sen vielä uusiksi. Oli uutena suojattu. Aivan huippuauto perheelliselle. Viat on laskettavissa yhden käden sormilla. Tankki ja täyttöputki ruostuivat. Tilasin uudet Itävallasta kolmasosalla merkkiliikkeen hinnasta. Aiomme ajaa tällä vielä seuraavat 10v.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe