Seksiä teltassa, eli niin kuin se tosielämässä tapahtuu

Ykä

Kesällä oli helteistä. Aurinko porotti ja teki mieli uimarannalle. Siispä pyöräilin paikkakunnan
hiekkarannalle, päälläni farmarit ja ilman paitaa.

Rannalla oli joitakin muitakin kyläläisiä.
Aikuisia lasten kanssa uimassa. Rannan toisella laidalla oli pystyssä keltainen teltta ja minä 16 vuotiaan pojan innokkaalla katseella näin siellä myös kolme neitokaista. Siispä pyöräilin sinne.
Tytöt, joita oli kolme tunsin ja he olivat ikäisiäni 15-17 vuotiaita värikkäissä bikineissä kaikki. Kysyin heiltä onko tuo teidän telttanne.
Tyhmä kysymys, mutta en muutakaan sanonut sanotuksi. On, vastasi yksi tytöistä Ritva nimeltään. Toimme teltan jotta voimme olla täällä koko päivän, syödä teltassa eväitä ja nukkuakin.

Tyttöjen paljas pinta oli luonnollisesti katseitteni kohteenna. Yritin katsella salaa
heidän haarojensa väleihin, mutta tietenkin he sen huomasivat ja hymyilivät tietävästi.
Juteltiin niitä näitä kunnes eräs tytöistä. Kaija sanoi jotakin kahdelle muulle mitä en kuullut.
Kohta kaksi tyttö ilmoittikin lähtevänsä hakemaan jäätelöä ja limsaa kylän kiskalta, jonne oli matkaa pari kilometriä.
He laittoivat verryttelypuseroita päälle ja lähtivät pyörillä ajamaan.

Kohta tyttöjen mentyä Kaija pyysi tulemaan telttaan. Kaija oli 16- vuotias, hoikka ja hänellä oli pienet oranssin väriset bikinit päällä. Tissejä ei paljon ollut, mutta pillu oli selvästi näkyvissä housujen kohoumina.
Minä hieman kiihotuin tilanteessa kun vääntäydyin telttaan sisälle. Kyrpäni alkoi koveta.
Teltassa Kaija kapsahti kaulaani ja sanoi että sinä olet ihanan näköinen. Kaaduimme teltan lattialle huovan päälle. Kyrpäni oli tässä vaiheessa jo täydessä koossaan ja minä intoa täynnä. Hätäisesti riisuin farkkujani ja Kaija bikineitään. Lompakostani kaivoin kondomin esiin ja yritin virittää sitä kyrvälleni.
Kaija makasi jo alastomana selällään huovalla, reidet levitettynä. Aluksi yritin laittaa kondomia väärin päin, eikä se tietysti mennyt paikalleen. Kunnes huomasin rullata toisin päin.
Sitten syöksyin Kaijan haarojen väliin ja yritin työntää hätäisesti kyrpäni hänen pilluunsa.
Kyrpä lipsahti kuitenkin vatsan päälle ja yritin uudestaan. Nyt se oli oikeassa kohdassa, suunnilleen, mutta en saanut sitä sisään, en vaikka kuinka yritin.
Kaija maksasi selällään jalat levitettynä eikä tehnyt mitään.

Yhtäkkiä tajusin hänen kasvojensa lapsellisen ilmeen, ja huomasin että hänen reitensäkin olivat ohuet kuin lapsella.
Haluni ja kaluni alkoivat laskea.
Emme kumpikaan osanneet sanoa mitään.
Kun aloin vetää housuja jalkoihini, kondomin panin taskuuni, Kaija makasi vieläkin reidet levällään, mutta alkoi hänkin
vetää bikineitä päälleen. Noloja oltiin.
Ei puhuttu mitään.
Mentiin ulos. Muut tytöt pyöräilivät jonkin ajan kuluttua. Olivat iloisia ja loivat meihin tietäviä silmäyksiä.
Minä lähdin pyörällä kohti kylää ja mennessä,
Kkskalla kaivoin avatun kondomin taskusta ja painin pahvien alle jätesäiliöön.

2

9483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • POIS SE MINUSTA

      mun kiinnostus heräs

    • Anonyymi

      Lähdettiin vaimon ja hänen kaverin pojan kanssa kalaan, käveltiin monta kilometriä autolta järven rantaan. Löydettiin aiaka tasainen kohta ja teltta ja varusteet siihen, käytiin pitkin rantaa kalassa jo toista päivää illalla sanoin että kokeilen yösyöntiä.

      Ei mennyt pitkään kun vaimo viestitti Jarno tulee aina viereen kun yritän nukkua.
      Laiton viestiä, no ei ole ihmekkään kun katseltiin sinun uintia ja nousit rantaan nännit pystyssä ja ajeltu pillu näkyi hyvin. Anna teinin tutustua onhan se jo kohta kuusitoista.
      Vaimo vastas mitä olet juonut kun haluat että annan noin vaan.
      En ole juonut mitään opeta poikaa ja sano tämä on salaista.

      Vaimo ei tiennyt että olin jo lähellä ja kuljin hiljaa teltan lähelle. Sisällä oleva ledi valaisi telttaa vaimo istui pojan vieressä ja poika hyväili selkää vaimo siirsi kättä pois, kuului mitä sinä teet nänib varjosta että liivit aukeni vaimo kääntyi ja sanoi Jarnolle miksi teet näin Jarno vastas haluan nähdä sun rinnat ja kosketteli niitä kädellään näin ohuen teltan läpi vaimon varjon vaimo kääntyi Jarnon päälle paksut suipot rinnat lähestyi Jarnon suuta, vaimo huokasi älä niin kovaa.

      Vaimo oli kontallaan Jarmon päällä näin kuinka Jarmo laski housujaan ja kalu ponnahti pystyyn. Vaimo huokali kun pojan kädet ja suu hyväili rintoja.
      Vaimo huokasi sullahan seisoo kunnolla ja laskeutu iholle pojan kädet laski pikkuhousuja vaimon kuiskiessa ei me voida mutta poika ujutti housut pois.
      Vaimo yritti estää laskeutumalla vatsan päälle. Hyväily oli tehnyt tehtävänsä pojan kädet painoi lantiosta alaspäin kalun varjo näkyi haarojen välissä pojan käsi väänsi kalua vartalon suuntaiseksi kuului vain ujellus kun kalu painui sisään pojan pylly nousi ja laski pian vaimon pylly alkoi liikkua kiimasena kalun varassa poika yritti hillitä naimista vaimo kuiskas anna tulla ja ulisi kun poika laski sisään, puhuivat jonkin aikaa ja vaimo pyyhki pilluaan sanoin Jarmolle soitan odota laitoin äkkiä puhelimen äänettömäksi.
      Vaimo kyseli milloin tulen sanoin olen kaukana jonkin verran kala käy kokeilemassa miten siellä, vaimo kuiskas Jarno nukkuu.

      Vaimo meni Jarnon viereen näin varjoista että hyväilevät toisiaan Jarno oli seljällään vaimo nousi ja imi kalua Jarnon lantio kävi korkealla vaimo imi halukkaana kuiskas sitten tule ja kääntyi siirryin teltan päähän vaimon jalat oli leviällä ja antoi pilluaan kiimasena ja nosteli lantiotaan kehui kuinka kova kalu on ja ihana nyt nainti kesti pitkään molemmat jäi makaamaan vierekkäin.
      Siirryin kauemmas teltasta.
      Vaimo tuli Jarnon kanssa teltasta ja kävivät pesulla lähellä rantaa vaimo kumartui ja imi kaarevaa kalua nauroi pitäähän se kuivata. Teltan vieressä vaimo kauhistui teltasta näkyy läpi ajattele jos joku olis nähnyt ja katseli ympärilleen.

      Menivät teltaan vaimo laittoi paitaa ja pikkarit. Soitin jonkin ajan päästä olen tulossa ja muuten teltan valo näyttää varjot. Tuli viesti mistä tiedät.... vastasin näkyi niin hyvin läpi olet porno.
      Menin teltalle ja kömmin sisään, vaimo kuiskas oli pakko ja kääntyi selin, kosketin vaimoa sievästi kun työnsin takaa sormea pilluun nonti jalkaa pillun ympärys oli liukas ohjasin kalua sisään vaimo värisi heti ja supisteli pillullaan siirsi käteni koville nänneilleen ja laukesi laskin sisään ja annoin olla pian vaimo hengitti rauhallisesti ja nukahti työnnin paperia haaroihin.

      Aamulla Jarno lähti heti kalaan, katsoin vaimoa näytin telttaa kun päästiin sisään vaimo oli valmis veti voimalla päälleen kuiskasin oliko hyvä vqaimo suukotti oli ja niin kokematon sanoin mene illalla yökalaan vaimo halasi kuiskas anna kyrpää voi jumalauta nai pantiin voimalla pitkään. Käytiin pesulla järvessä ja nukahdettiin Jarmo tuli huudellen teltan viereen laitettiin ruokaa ja levähdettiin illemmalla juotiin viiniä ja väkevää. Otin kalavehkeet kävin vain aika lähellä ja takaisin.
      Tuli viesti rakas tule katsomaan.
      Nyt vaimo antoi kunnon näytöksen imi ja runkkas kalua ja nousi hitaasti Jarnon päälle ja nuoletti pilluaan pojan kädet pysyi pakaroissa ja liikutti lantiota vaimo kijahteli ja näin kuinka vapisi saadessaan orgasmin pian oli päällä ja nai raivona puristellen tissiään katsoin kun naivat kaksi orgasmia.

      Kotona vaimo oli hurjana sanoi että halusi hurjana imeä ja antaa pillua kun tiesi että katselen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3593
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      164
      2220
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      209
      1901
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1802
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      372
      1225
    6. 80
      1185
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1125
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1051
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      980
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      940
    Aihe