Ketään EI kiinnosta!!

Potkupallo

Ketään ei pahemmin kiinnosta Suomalainen jalkapallo. Mulla on kavereita jotka puhuu ja visioi valioliigaa ja englannin 1-,2-ja 3divisioonaa, mutta eivät vilkaisekkaan suomalaisen "potkupallon" suuntaan.... Mistäköhän syystä?? No, sehän on aivan surkeaa!!
Maalit tehdään lähes pokkeuksetta 10-5 metrin päästä maalista löysällä sutaisulla, pelaajat vaikuttavat väsyneiltä löntystelijöiltä ja peli näyttää kaikenkaikkiaan ANEEMISELTA!!!
Veikkausliigan pelit näyttävät uskomattoman paljon harrastelijaporukan "höntsäysreeneiltä"!
Ennenkuin minä palaan suomalaiseen futiskatsomoon, niin täytyy tapahtua ihmeitä. Joita en usko tapahtuvan seuraavaan 10-vuoteen. En kummastelisi ollenkaan vaikka siinä ajassa mainostajat supistuisivat puoleen.

Mietteitä/kokemuksia autioilta futiskatsomoilta?

12

884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • shades

      Niinpä niin...

      Empä osta tuota tuotetta kun se ei ole muotia...
      No nyt se on muotia- ostanpa sen vielä monta kertaa!!
      Hei haloo... epäilemättä matseissa ei juuri tunnelmaa ole kun edellämainitulla periaatteella ei sinne viitsi mennä kun muutkaan ei mene.
      Totuus kuitenkin on että eivät suomalaiset pelaajat yksilötasolla häviä pätkääkään monille isompien futiskulttuurien pelaajille. Edellisen kirjoittajan analyysi maalintekemisestä lähietäisyydeltä oli keskimäärin naurettava. Suomessa tulee tasan tarkkaan ihan yhtä paljon hienoja ja tyylikkäitä maaleja kuin muuallakin. No eipä se näytä samalta kuin barcan noucampillä jossa velloo 100000 ihmistä. Norjassa paikallisen tippeligan peleissä on yli 10000 hengen katsomoita säännöllisesti. Sieltä ja veikkausliigasta tulevat monet esim. valioliigan ja muittenkin arvostettujen liigojen pelaajat alunperin. Nythän on niin että valioliigassa pelaa tällä hetkellä huomattavasti enemmän suomalaisia kuin norjalaisia futareita. Ehkäpä se kuitenkin kertoo ettei se veikkausliigagaan tyhjine katsomoineen aiavan paska ole. Tai sitten norjassa käydään katsomassa vielä löysempää paskaa,,,,

      Onnea maajoukkueelle jolla kerrankin kävi edes pikkuinen munkki arvonnoissa. Vitoskorista kisoihin!!!!

    • Futaaja

      Sun kaltasia saatanan kitisijöitä ei siellä katsomoissa kaivatakaan. Vitun nynny. Jotkut meistä sentään käyvät katsomassa kotimaista futista ja näin auttavat sen kehitystä. Rahallisesti ja tunnelmallisesti.

    • futisfan

      Kyllä mua ainakin kiinnostaa Veikkausliiga ja komeita maaleja sielläkin tehdään. Millaisia futisfaneja oikeestaan on nämä Englanti-intoilijat? Kai se on sama kuin musiikissakin ja leffoissa, suomenkielinen ei oo mitään, englantia sen olla pitää. Sitten ollaan olevinaan suuria futistietäjiä, kun tunnetaan englannin 1-divarin joukkueiden kokooonpanoja.

      Jos joku on surkeaa, niin TV:n pätkät Veikkausliigasta, ne on usein ihan amatöörimäisesti sutaistuja. Kamera vaan kentän laitaan ja kuvaamaan. Ulkomaiden liigoista saa ylihienon kuvan juuri urheiluruutujen pätkien takia.

      Ulkomaiden futiksen tekee hienoksi vain suuret yleisömäärät, josta tulee tunnelmaa ja parempi TV-kuvaus. Valitettavasti suomalaiset on myös katsomossa tosi hiljaisia, kannustusta ja laulua ei ole oikeastaan lainkaan.

    • lassen libido

      tuollaisia mieshuoria ei katsomoihin tarvitakaan. Pysyttele sinä janari vaan sen kalinan parissa.

    • U..A...T,

      ei ole urheilua on minunkin mielipiteeni
      esim verrattuna salibandiin joka on paljon futista rankempi laji valitettavasti vain ei saa katsojia yhtäpaljon vielä mutta kymmenen vuoden pästä jo suurempi laji kun futis ikinä...

      • potkupallo

        on maailman suurin vitsi.ei koskaan arvokisoihin


      • muoti-ilmiö
        potkupallo kirjoitti:

        on maailman suurin vitsi.ei koskaan arvokisoihin

        tämä puhuminen potkupallosta. :)


    • Johtaja1

      Epäilenpä että nimimerkki ``potkupallo`` on joku entinen pelaaja, hyvin katkeroitunut sellainen joka unelmoi päästä pelaamaan joskus Englannin Valioliigaan, mutta kävikin sitten niin ettei kelvannut edes 2. divarin etelälohkoon. Siellähän niitä seuroja on ja pulaa pelaajista, mutta eivät nekään ihan suosiolla ota pelaajaa jolla on 2 vasenta jalkaa. :) Suomalainen liigajalkapallo on mennyt viimeisten vuosien aikana todella paljon eteenpäin, seurat kehittävät huippulupaavia junioreita ja joutuvat valitettavasti myymään heidät pois liian aikaisin. Tästä johtuu ehkä pelin taso, mikä ei ole yhtä hyvä kuin Englannissa tai Espanjassa. Mutta ei niitä voi muutenkaan verrata keskenään, keskivertopelaajan vuosipalkka Suomessa on sama kuin Euroopan suurliigoissa keskivertopelaajan viikkopalkka. Eli kaikki vaan täyttämään katsomoita tänä kesänä, näin saadaan seuroille lisää lipputuloja joilla ne voivat kehittää toimintaansa ja samalla saadaan katsomoon myös suomalaista jalkapallokultturia. Ei voida olettaa että katsomot täyttyvät itsekseen, jonkun täytyy muuttaa asennettaan. Ajattelutapa ``jos muut ei mene, en mene minäkään`` täytyisi saada muuttumaan malliin ``vaikka muut ei mene, minä kyllä menen``! Eli eiköhän valloiteta stadionit ensi kaudella joka puolella Suomea?

      • blackmagictiger

        FC HAKA.TPS.INTER.FC HÄMEENLINNA.FJK.HJK.TAM U.TPS.FC HÄMEENLINNA.FC HAKA.FJK.TAMU.FC HÄMEENLINNA.


      • ???
        blackmagictiger kirjoitti:

        FC HAKA.TPS.INTER.FC HÄMEENLINNA.FJK.HJK.TAM U.TPS.FC HÄMEENLINNA.FC HAKA.FJK.TAMU.FC HÄMEENLINNA.

        kaikki mahdolliset seurat lueteltu,eli ketä kannattaa ku noi pelaa vastakkain..??!!!


    • MNKI

      MUA KIINNOSTAA FUDIS < HJK...JA SITTEN LIVERPOOL

    • HUOH

      Siis Suomen jalkapallo on niin hidas temposta muihin maihin verrattuna ja toistaseks katsoja luvut on niin alhaiset(itse tosin kökötän melkein joka pelissä).Minua ei sen pahemmin kiinnosta,mutta hyvää ajan vitettähän se on,kun voi seurata ehkä paria kyvykästä pelaajaa kentällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      278
      19162
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3582
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1298
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1059
    Aihe