pikapassikuvat

ukko 69

Päivä oli kääntynyt kohti iltaa ja valokuvaamo oli auki vielä pari tuntia. Ajattelin jo riemulla alkavaa viikonloppua, kun ovi kolahti ja asiakas tuli myymälän puolelle.

Arviolta kolmekymppinen kaunis nainen kysyi passikuvien hintaa. Katsoin hänen kookkaita rintojaan, jotka korostuivat kohottavien liivien ansiosta ja hänen pikiä hoikkia sääriään. Hän oli todella kiihottavan näköinen nainen. Havahduin aikamoisella viiveellä naisen kysymykseen ja vastasin että ei ne mitään maksa.

Hän oli varmasti nähnyt katseeni mittailemassa hänen muotojaan ja kauneuttaan. Nainen ihmetteli, että kuinka niin ei kuvat maksaisi mitään. Jälleen katseeni vaelteli hänen vartalollaan. Sanoin että olet päivän sadas asiakas ja saat kuvat ilmaiseksi. Hän hymyili kauniisti ja tiesi varsin hyvin, että niinkin pienessä liikkeessä ei käynyt päivän aikana edes kahtakymmentä asiakasta. Taisi arvata kauneudellaan olevan tekemistä asian kanssa.

Ohjasin hänet istumaan jakkaralle ja siirryin kameran taakse. Katsoin etsimen läpi ja jäin tuijottamaan näkemääni. Tuo jumalainen nainen istui jalat ristissä ja lyhyt hame oli noussut kiusallisen ylös. Tuijotin ja se palkittiin. Hän vaihtoi asentoaan hyvin hitaasti, varmasti tarkoituksella, ja hänen jaalkovälinsä vilahti. Näin valkoiset läpikuultavat pitsialushousut ja silloin kullini pomppasi. Sisällä boksereissani oli hyvin tilaa isotella ja kullini nousi täyteen mittaansa. Otin pari otosta itseäni varten ja sitten muutamia hänelle.

Nainen kyseli, että miltäs näyttää ja minä vastaamaan että todella herkulliselta...siis oikein hyvältä. Sanani kuultuaan hän laittaa jalkansa vierekkäin ja hieman irti toisistaan. Helma on edelleen "liian" ylhäällä ja nyt saan rauhassa tuijottaa läpikuultavia pikkuhousuja, nähden paljaaksi ajellut häpyhuulet hyvinkin sekeästi.

Kullini sykkii housuissani ja silloin päätän iskeä. Laitan kamerani sivuun ja totean kuvat otetuiksi. Naisen noustessa seisomaan, menen hänen luokseen ja otan häntä tiukasti kiinni käsistä. "Mitä sinä nyt oikein teet, minä vain kiusasin, en minä oikeasti, mieheni odottaa autossa..." nainen vastusteli. Hänen puheensa keskeytyi, kun painoin suuni hänen ihania huuliaan vasten ja painoin hänet seinää vasten. Samalla painoin itseni häneen kiinni.

Pidin hänen käsiään seinää vasten ja suutelin. Hän yritti vastustaa, mutta ei kuitenkaan estellyt tekemisiäni. Päästin toisen käden vapaaksi ja vein om,ani hänen hameensa alle aj nostin helman ylös. Sen jälkeen avasin housuni ja vapautin henen toisenkin kätensä. Tunsin hänen pikkuhousunsa olevan kosteina ja tiesin hänen sisimmissään haluavan minua. Käänsin hänet ympäri ja revin hänen pikkuhousunsa alas ja levitin hänen jalkansa. Jumalainen isohuulinen paljas pillu oli edessäni kiiltävänä ja kauniina. Otin pitkän ja kapean kullini esiin, vieden sen häpyhuulille. "Et sinä voi nyt...jos mieheni tulee..." En kuunnellut vaan painoin kullini hitaasti hänen ihanaaan puristavaan pilluunsa. Nainen inahti eikä yrittänytkään estellä.

Otin kiinni pitkistä hiuksista ja aloin työntelemään pitkiä ja rajuja työntöjä. "Olet hullu...kovempaa...aaah..." ja minä panin. Toinen käteni hyväili turvonnutta klitorista toisen pitäen hiuksia tiukassa otteessa. Hän alkoi tekemään nopeita vastatyöntöjä ja viimein tunsin kuinka hänen pillunsa kiristeli kullini ympärillä ja hän alkoi kiemurtelemaan ja ulisemaan. Vedin itseni hetken kuluttua ulos ja hän kääntyi minuun päin. "Nyt maksan kuvat ja lähden, mun mies oottaa jo varmaan ihan hermona!" Samalla hän polvistui kiiltelevän seisovan kullini eteen aj otti sen suuhunsa. Taitava kieli leikki terskalla ja pehmeät kädet hyväilivät kullin juurta ja kiveksiä. Maksu oli sen verran ihana, että laukesin rajusti hänen suuhunsa. Hän imi viimeisenkin pisaran kullistani. Hänen viimeistellessään kuulimme oven käyvän. Hän päästi puhtaan kullini suustaan ja totesi miehensä tulleen. Pistin kullini piiloon ja housut kiinni.

Menimme myymälän puolelle ja todellakin, hänen miehensä oli ruvennut ihmettelemään missä vaimo oikein on. Pahoittelin vielä ääneen kameran toimintahäiriötä ja sanoin kuvien olevan ilmaisia. Kaunotar kiitti silmää iskien ja poistui paikalta.

3

17763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olipa hyvä...

      mutta jos oli tarina, olisit voinut laittaa siihen sellaista miehen määräävää dialogia, jossa mies pakottaa naisen rukoilemaan kullia kaikkiin reikiin, ja aviomies kuulee sen ja joutuu alistumaan tilanteeseen, koska valokuvaaja on paljon vahvempi, ja siksi mies ei uskalla pistää vastaan valokuvaajalle!

      Jos taas oli tosijuttu, kerro tuliko nainen toisenkin kerran pantavaksi..?

      pekka

      • olisi

        pilannut koko tarinan...


    • on ollu jo aikaisemminkin

      keksi jotain uutta itelles - hanki vaikka elämä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe