Kaksi miestä ja nainen

Poju

Esipuhe

Tämä on kolmas novellini jonka lähetän tänne kaikkien luettavaksi. Samalla tämä on ensimmäinen fantasianovellini mutta kuten aina hyvissä tarinoissa, niin tässäkin on "totta toinen puoli". 
Toivotan (toivottavasti) viihtyisiä lukuhetkiä…

"VAROITUS" - sisältää myös miesten välistä seksiä

PS Laittakaahan palautetta tulemaan !

Olin jo pitkään haaveillut ryhmäseksistä. Halusin kokeilla miltä tuntuisi olla kahden miehen tai miehen ja naisen kanssa kolmestaan. Minulla oli kokemusta molemmista, sekä miehistä että naisista jo entuudestaan mutta ainoastaan kahden kesken. Jostain syystä ajatus ryhmäseksistä kiihotti minua erittäin paljon.

Selailin jälleen, kuten niin monesti aikaisemminkin erään treffipalvelun nettisivuja. Asettelin haluehdoiksi oman alueeni, hakijaksi miehen ja haun kohteeksi parin. Tämä oli sama kuvio jonka olin toistanut usein aikaisemminkin mutta koskaan ei sattunut mitään kiinnostavaa kohdalle. Painoin "suorita haku" painiketta. Tiimalasi vilahti hetken ruudussa ja sitten näyttöön tuli vastaus "antamillasi hakuehdoilla löytyi yksi ilmoitus". Jopas jotakin, ajattelin, tämähän on harvinaista että täältä jopa löytyi jotain. Olin jo tottunut siihen, että yhtään ilmoitusta ei löydy tai sitten ilmoitus paljastuu jonkun 15 vuotiaan teinipojan pilailuilmoitukseksi. Klikkasin ilmoitusta…

Ilmoitus avautui näyttöön. "Heippa ! Olemme aviopari m 42v 189/93 ja n 37v 167/64. Etsimme bi-miestä tai paria XX-alueelta mukaan yhteiseen hauskanpitoon. Olemme kokemattomia mutta innokkaita kokeilemaan kaikkea uutta. Olemme terveitä ja luotettavia ja samaa vaadimme myös sinulta. Mailaile jos kiinnostaa ! T: R & S". Lueskelin ilmoituksen uudelleen. Into valtasi mieleni. Ymmärsin että ilmoituksessa haettiin minun asuinseudultani bi-miestä mukaan leikkeihin. Nopean päättelyn jälkeen olin luonnollisesti varma siitä, että avioparin miehen täytyi olla bi tai ainakin hän halusi kokeilla seksiä miehen kanssa. Ilmoituksessa siis haettiin ilman muuta juuri minua !!

Vastasin ilmoitukseen. "Moikka ! Tässä olis 28 vuotias bi-ukkomies. Minulla on kokemusta miesten välisestä mutta ei ryhmäseksistä. Minäkin olen halukas kokeilemaan kaikkea uutta ja seksin suhteen olen yleensäkin melkoisen kaikkiruokainen. Minäkin asun XX:ssa joten tapaaminenkaan ei ole ongelma. Olen vartaloltani sopusuhtainen kaikin puolin. Mailailkaa mikäli olette edelleen kiinnostuneita". Lähetin vastaukseni pariskunnalle. Lähettäessäni viestin olin varma ettei vastausta ikinä tulisi, niin oli käynyt monta kertaa aiemminkin. Vakavasti ajatellen olin jo menettänyt uskoni kaikenlaisiin netissä oleviin seuranhakupalveluihin. Valtaosa sinne ilmoituksensa jättävistä tai ilmoituksiin vastaajista paljastui kakaroiksi tai muuten vain feikeiksi.

Kävin päivittäin tarkastamassa sähköpostilaatikkoni. Rutiinini oli että postilaatikkoa piti käydä katsomassa aina aamulla ensimmäisenä, seuraavan kerran puolen päivän aikoihin ja iltapäivällä viimeiseksi ennen töistä kotiinlähtöä. Mitään mielenkiintoista laatikkoon vain ei tuntunut ilmestyvän. Pääasiassa postit olivat internetoperaattoreiden kuten Yahoon ja muiden mainoksia ja lupauksia vähintään 200 kertaa nopeammista nettiyhteyksistä. Niinpä niin, ajattelin, näinhän tässä arvatenkin taas käy. No onpahan joku 15 kesäinen poika saanut makeat naurut lukiessaan vastauksia jättämäänsä pilailuviestiin.

Vastauksestani oli kulunut hieman yli viikko kun jälleen yhtenä keskiviikkoaamua tulin työpaikalleni. Tuttuun tapaan kirjauduin sisään sähköpostiin ja siirryin saapuneen postin kansioon. Kun sähköposti avautui näkyi päällimmäisenä viesti lähettäjältä jota en tuntenut. Lähettäjän nimenä oli R ja S ja nimen perässä varsinainen sähköpostiosoite. Vasta sitten mieleeni palasi että minähän vastasin seuranhakuilmoitukseen ja siinä ilmoittajina olivat R ja S. No jopas nyt jotain ajattelin, sieltä joku siis kuitenkin vastaa. Tuttu jännityksen kihelmöinti valtasi minut kun klikkasin viestiä avatakseni sen. Nyt olen myös siitäkin ihan varma, että tietokoneisiin asennetaan jokin ohjelma joka venyttää aikaa silloin kun haluaisit päästä lukemaan jotain viestiä mahdollisimman nopeasti. Minun koneellani tämä ohjelma ainakin venyttää jokaisen minuutin kahden minuutin pituiseksi, tai siltä minusta ainakin tuntui kun odottelin viestin avautumista.

Viesti aukesi. Siinä luki "Heippa ! Anteeksi että vastaaminen kesti mutta emme ehtineet vastata aiemmin. Mutta tässä vastaus nyt tulee. Sen perusteella mitä kerroit itsestäsi voimme sanoa että olemme erittäin kiinnostuneita vaikkapa joskus tapaamaan sinut. Mitä sinä haluaisit tehdä meidän kanssa ? Me haluaisimme, että sinä tyydyttäisit meidät molemmat. Vaimo haluaisi kokeilla kahta miestä yhtä aikaa ja minä puolestani haluaisin kokeilla miltä seksi tuntuu miehen kanssa. Meillä kummallakaan siis ei ole kokemusta mistään tällaisesta aikaisemmin joten toivottavasti sinua ei kokemattomuus haittaisi jos tapaamme. Me molemmat olemme ihan normaalivartaloisia katseenkestäviä ihmisiä ja osaamme pitää suumme kiinni. Mikäli pääsemme tapaamiseen asti voimme tavata meillä, täällä saamme olla rauhassa. Vastaa mikäli haluat terveisin Risto ja Seija".

Posti piti lukea kahteen - kolmeen kertaan ennen kuin uskoin että siinä se vastaus todella on. Minut valtasi täysi varmuus siitä, että nämä ihmiset ovat ihan tosissaan tämän asian kanssa. Tuntui vain niin vaikealta uskoa asiaa sillä olin niin monesti vastannut samanlaisiin ilmoituksiin saamatta koskaan minkäänlaista vastausta. Nyt minulle kuitenkin lähetti vastauksen pariskunta joka esitteli itsensä Ristoksi ja Seijaksi.

Ehdin varmaan viidessä sekunnissa ajatella kaikkia niitä upeita juttuja mitä haluaisin heidän kanssaan tehdä ja olisin ollut valmis tapaamaan heidät vaikka välittömästi. Nyt pitää vastata nopeasti, ajattelin. Painoin "vastaa" - painiketta ja ruudulleni avautui uusi ikkuna vastausviestin kirjoittamista varten. Kirjoitin "Mukavaa että vastasitte !!! Olin jo melkein varma ettei vastausta tule ollenkaan. Kuten sanoin minulle käy melkein kaikki seksiin liittyvä ja haluan tyydyttää teidät molemmat. Minua ei myöskään ollenkaan haittaa että olette kokemattomia. Katsotaan miten asia lähtee etenemään. Mailaa niin sovitaan jatkosta tarkemmin. Terveisin Jari. P.S. Uskaltaisinko ehdottaa tapaamista jo tulevana viikonloppuna ?". Lähetin viestin. Heti lähetettyäni viestin tulin hieman katumapäälle, olinkohan vastannut liian lyhyesti ja olinko liian suorasukainen ehdottaessani tapaamista jo muutaman päivän päähän. No viesti oli jokatapauksessa lähetetty.

Päätin tarkistaa sähköpostini varmuuden vuoksi puolen päivän aikoihin vaikken odottanutkaan saavani vastausta kovinkaan pian. Yllätyin iloisesti huomatessani, että olin saanut uuden viestin Ristolta ja Seijalta. Risto kirjoitti "Puhuin Seijan kanssa puhelimessa ja mekin olisimme valmiit tapaamaan sinut jo tulevana viikonloppuna. Mutta minä päivänä ja missä ? Toivottavasti vastaat pian. Terv: Risto" Ohoh, ajattelin, onkohan tämä kuitenkaan aivan totta vai olenko sittenkin onnistunut saamaan yhteyden ihmisiin jotka oikeasti haluavat kokeilla tätä.

Vastasin Ristolle ja ehdotin tapaamispäiväksi lauantaita, paikaksi yhtä keskustan kuppilaa ja kellonajaksi ilta seitsemää. Kerroin lyhyesti tuntomerkkini tapaamista varten. Lopuksi kysyin miten he haluaisivat edetä asioissa, siis mennäänkö suoraan asiaan vai tutustutaanko ensin ravintolassa rauhassa.

Riston vastaus tuli parin tunnin kuluttua. Hän kertoi ehdottamani päivän ja ajan sopivan myös heille erityisen hyvin ja kertoi heidän tuntomerkkinsä. Hän sanoi heidän istuutuvan kuppilan perimmäiseen pöytään ns. ikkunapaikkaan. Tiesin hyvin mitä pöytää hän tarkoitti sillä olin asioinut samassa baarissa lukemattomia kertoja. Risto vastasi myös kysymykseeni asioiden etenemisestä seuraavasti "Me haluaisimme tutustua ensin ja katsoa sitten mitä teemme. Toivottavasti ymmärrät ? Jos kaikki toimii voimme tavata seuraavan kerran sitten suoraan meillä". Olin hieman pettynyt. Minä olin jo ehtinyt haaveilla villistä ryhmäseksistä heti lauantaina mutta Risto ja Seija olivat selvästi hieman varovaisempia. Mutta mikäpä siinä, ehtiihän sitä myöhemminkin, lohduttelin itseäni.

Vaihdoimme vielä muutamia sähköposteja loppuviikon aikana. Sekä minä että Risto ja Seija halusimme selvästi vain varmistella sitä, että kaikki todella halusimme tavata ja mahdollisesti myös tehdä jotain kivaa yhdessä. He kertoivat minulle omista toiveistaan. Seija halusi että kaksi miestä tulisi häneen yhtä aikaa. Lisäksi hän halusi olla toisen miehen kanssa oman miehensä katsoessa vieressä. Seija kertoi pitävänsä erityisen paljon suuseksistä. Riston haaveena puolestaan oli saada kokeilla toisen miehen imemistä sekä miehen nussimista. Nussimista nimenomaan niin että hän itse saa työntyä toisen miehen sisään. Risto kertoi että he olivat vaimon kanssa leikkiessään joskus kokeilleen sauvaa hänenkin peppuunsa mutta hän ei suuremmin ollut innostunut asiasta. Samassa hän kuitenkin kertoi että haluaisi kuitenkin kokeilla miltä aito kalu hänen takapuolessaan tuntuisi.

Minulle, Ristolle ja Seijalle oli tullut selväksi se, että meillä kaikilla oli samansuuntaiset toiveet ryhmäkokeilumme suhteen. Kaikki se sähköpostikirjeenvaihto ei ollut turhaa vaan erittäin hyödyllistä tapaamista ajatellen. Toivoin koko ajan että lauantai tulisi pian…

Vihdoin lauantai tuli. Olin koko päivän levoton ja hermostunut odottaessani päivän kääntymistä iltaan. Viiden aikoihin menin saunaan. Saunoin pitkään ja rentouduin niin hyvin kuin se tässä tilanteessa oli madollista. Peseydyin huolellisesti ja laittauduin hiljalleen valmiiksi. Otin vaatekaapista asusteet jotka olin antanut Ristolle tuntomerkeiksi ja puin ne päälleni. Katsoin kelloa joka osoitti itsepäisesti kymmentä yli kuutta. Ja nyt tämä poika lähtee, ajattelin. Vielä vilkaisu peiliin ja menoksi. Kävelin reippaasti kaupungin halki ja saavuin ravintolan ovelle, minulla oli selvästi kauhea kiire sillä matkaan ei ollut mennyt kuin 15 minuuttia. No ainakin olen ajoissa ja ehdin ottaa yhden oluen ennen kuin Risto ja Seija saapuvat.

Astuin baariin sisään ja suunnistin kohti tiskiä. Tervehdin puolituttua tarjoilijaa ja tilasin ison oluen. Olutta odottaessani katselin ympärilleni ja samassa tunsin jähmettyväni. Ikkunapaikalla istui mies ja nainen, miehen osalta tuntomerkit sopivat melkoisen hyvin Riston antamaan kuvaukseen itsestään mutta nainen oli selin minuun päin joten hänestä oli vaikea sanoa mitään. Pariskunta istui hiljaa pöydässä ja molemmat näyttivät keskittyneen lasiensa tyhjentämiseen. Miehen katse kierteli ravintolaa ympäri aivan kuin hän olisi etsinyt jotain. Olivatko Risto ja Seija tulleet minuakin aiemmin vai oliko kyseessä täysin eri ihmiset, kysymykset velloivat päässäni sekavina.

Otin tuoppini tiskiltä ja katsoin uudelleen ikkunapöydän suuntaan. Huomasin miehen katsovan minua. Me varmastikin tuijotimme toisiamme hyvän hetken sillä molemmat säpsähdimme huomatessamme tuijottavamme toisiamme. Mies käänsi katseensa pois ja minä tein samoin. Olin aivan varma, että pöydässä istuva pariskunta oli Risto ja Seija. Katselin ympärilleni ravintolaa yrittäen näyttää mahdollisimman rennolta ja siltä etten olisi edes huomannut heitä. Syrjäsilmälläni näin kuinka mies alkoi kiivaasti kuiskailla pöydässä istuvalle naiselle jotain. Hörppäsin oluttani ja mietin mitä tekisin seuraavaksi. No mitäpä tässä arkailemaan, ajattelin, olimmehan sähköposteissa puhuneet hyvinkin intiimeistä asioista joten turhan kainostelun sai varmaankin lopettaa. Otin uuden pitkän kulauksen tuopistani.

Lähdin kävelemään kohti ikkunapöytää. Mies katsoi minua lähestyessäni heitä. Tunsin sydämeni hakkaavan niin lujaa että pelkäsin kaikkien ravintolan asiakkaiden kuulevan sen. Lähestyin pöytää määrätietoisesti. Mies katsoi minuun koko ajan mutta nainen istui edelleen selin eikä katsonut minuun päin ollenkaan. Saavuin pöydän viereen ja nyt nainenkin kääntyi katsomaan minuun.

"Risto ja Seija ?" kysyin. "Kyllä" mies vastasi minulle ilme totisena. Ojensin miehelle käteni ja sanoin pieni hymy huulillani "Me olemme tainneet kirjoitella sähköpostia toisillemme, minä olen Jari". Mies kätteli minua myös hieman hymyillen "olemmehan me tainneet kirjoitella". Käännyin naisen puoleen ja ojensin käteni hänelle. "Jari" sanoin ja nainen vastasi sanomalla "Seija" nainenkin uskalsi hieman ehkä väkinäisesti hymyillä. Seija ihan selvästi jännitti meistä kolmesta eniten. Lyhyen kättelyseremonian aikana olin todennut Riston ja Seijan vastaavan hyvin niitä tuntomerkkejä mitä he itsestään antoivat. Risto oli tummatukkainen, viiksekäs sopusuhtainen mies ja Seija puolestaan ristiverinen myöskin sopusuhtainen itse asiassa melkoisen kaunis nainen. Riston kädenpuristus oli voimakas ja miehekäs. "Sopiikos tähän istumaan ?" kysyin osoittaessani samalla tyhjää paikkaa Seijan vieressä. Jotenkin minusta vain tuntui että olisi kohteliaampaa mennä naisen viereen tässä tapauksessa. "Kyllähän siihen sopii" Risto vastasi minulle. Istuuduin alas.

Seurasi ikuisuudelta tuntunut hiljaisuus. Jokainen hörppäili lasistaan juomaa eikä kukaan oikein uskaltanut aloittaa keskustelua. Minä sain viimein suuni avattu "mikäs teidät on tänne tuonut ?" ja samassa tajusin kuinka ääliömäinen kysymys se oli. Katsoin Ristoa ja sen jälkeen Seijaa ja taas Ristoa ja pyrskähdin nauruun. En tiedä mikä minuun meni mutta aloin vain nauraa omalle kysymykselleni. Risto ja Seija alkoivat nauraa heti minun jälkeeni ja tunnelma keveni huomattavasti. Joskus siis tyhmäkin kysymys voi pelastaa koko tilanteen.

Tämän jälkeen aloimme keskustelemaan vilkkaasti lähestulkoon kaikesta mahdollisesta, aivan kuten ihmiset ravintolassa yleensäkin keskustelevat. Puhuimme aivan asiallisesti siitä miten he olivat kiinnostuneet laittamaan ilmoituksen nettiin ja mitä he halusivat tehdä jne. Me juttelimme kolmestaan seksistä aivan kuin olisimme tuntenee miltei koko ikämme. Uusia juomia tilattiin pöytäämme hillitysti ainakin jos vertaa juomistahtia minun normaaliin vauhtiini. Minä en halunnut olla tolkuttomassa kunnossa heti ensi tapaamisen yhteydessä eivätkä Risto ja Seijakaan ilmeisesti halunneet. Tunnelma oli todella hilpeä ja juttu lensi. Tarkemmin ajateltuna seksikeskustelun olivat lähinnä sähköpostien kertausta mutta hyvä niin, nythän me kaikki olimme varmoja siitä mitä kukin haluaa.

Olimme jutelleet jo hyvän aikaa. Vilkaisin kelloani joka näytti nyt vuorostaan syövän aikaa, viisarit näyttivät aikaa 21.20. "Jaahas, jokohan tämän pojan olisi aika lähteä kotiin" totesin Ristolle ja Seijalle. Minulla ei todellakaan ollut mitään heidän seuraansa vastaan mutta olimmehan sopineet, että ensitapaamisella tutustuisimme ja pohtisimme mitä teemme jatkossa. Olin jo suunnitellut meneväni kotiin katsomaan videolta jotain pornahtavaa ja purkavani paineeni yksikseni. Risto ja Seija vakavoituivat hieman kuultuaan mitä sanoin, molemmat katselivat minua. Kohta Risto sanoi "Kuule tuota, me Seijan kanssa puhuttiin vähän silloin kun kävit vessassa. Me ajateltiin, että, tuota, haluaisitko sinä lähteä meidän mukaan ? Voisimme käydä meillä saunomassa ja vaikka ottaa muutaman oluen". Tietysti minä halusin, minähän olin puoli viikkoa haaveillut kaikesta siitä mitä heidän kanssaan voisi tehdä. "Jos te vain haluatte minut mukaan niin kyllä minä voin lähteä" vastasin ja katsoin vuorotellen molempia silmiin. "Kyllä me halutaan" Seija vastasi minulle valloittava hymy kasvoillaan. Me kaikki joimme lasimme tyhjäksi ja Risto pyysi tarjoilijaa tilaamaan meille taksin.

Taksi lähti ravintolan edestä ja kulki kaupungista poispäin. Muutaman kilometrin ajon jälkeen saavuimme omakotitalon pihaan ja Risto sanoi "perillä ollaan". Risto maksoi taksin ja nousimme autosta ulos. Lähdin kävelemään heidän perässään kohti ulko-ovea. Riisuin päällysvaatteeni eteisen naulakkoon ja Risto toivotti minut tervetulleeksi taloonsa. "Mennään vaikka tuonne olohuoneeseen, minä haen juotavaa" hän sanoi. Kävelin Seijan perässä olohuoneeseen samalla kun Risto poistui keittiön suuntaan. En voinut muuta kuin ihailla Seijan takapuolta joka oli verhottu seksikkäisiin sopivasti löysiin vaaleisiin puuvillahousuihin. Alushousujen raja näkyi selvästi housujen läpi.

Istahdin nojatuoliin Seijaa vastapäätä ja kohta Risto toi meille kaikille lasilliset olutta ja kävi sitten istumaan Seijan viereen sohvalle. Mukava jutustelu alkoi taas ja minä otin nojatuolissa rennomman asennon. Puhelimme niitä näitä ja varmasti kaikilla oli samanlainen kihelmöinti vatsassa kun odotimme mitä tulisikaan tapahtumaan. Risto piti Seijaa koko ajan kainalossaan ja he silittelivät toinen toisiaan. Kohta Risto kysyi "katsottaisko videoita ?" ja virnisti Seijalle. Seija hymyili hänelle ja vastasi "katsotaan vaan jos vain vieraskin haluaa katsoa". Molemmat katsoivat minuun. "Kyllä minä voin videoita katsella" vastasin heille ja samassa Risto laittoi videon pyörimään. En yllättynyt yhtään kun näin videolla kahden naisen riisuvan ja suutelevan toisiaan. Aavistin että tulisimme katselemaan pornofilmiä.

Me kaikki katselimme filmiä jossa näyttelijät ja tilanteet muuttuivat kaiken aikaa. Tunsin kuinka oma pikkuveikkanikin alkoi heräilemään filmiä katsellessa. Risto ja Seija hyväilivät toisiaan koko ajan enemmän ja näin kuinka Seija "vahingossa" koski tuon tuostakin Riston etumukseen. Ristonkin kädet olivat käyneet hieman levottomiksi ja ne vierailivat usein Seijan täyteläisen näköisillä rinnoilla. Jotenkin minusta kuitenkin tuntui että olin hieman ulkopuolinen siinä tilanteessa.

Filmi jatkui ja taas oli uusi kohtaus alkamassa. Ruudulla näkyi nainen ja kaksi miestä. Muistelin että Seija halusi nimenomaan jotain tällaista. Näyttelijät riisuutuivat ja nainen filmissä imi vuoronperään molempia miehiä ja miehet suutelivat ja nuolivat naista. Odotin koska miehet käyvät tositoimiin mutta sitten tuli yllätys. Yhtäkkiä miehet alkoivatkin suudella keskenään ja hyväilemään toisiaan. Nainen siirtyi filmin taka-alalle hyväilemään itseään. Miehet filmissä jatkoivat touhujaan ja huomasin kiihottuvain entisestään. Kohta toinen miehistä polvistui toisen eteen ja alkoi imuttelemaan kaveria. Elokuvan nainen huohotti taustalla ja jatkoi itsensä tyydyttämistä. Risto ja Seija odottivat selvästi miten reagoisin filmin uuteen juonenkäänteeseen. "Tämähän on tavallista parempi filmi" sanoin ja sain Ristolta vastaukseksi "tämä on meidän suosikkielokuva" hän hymyili. Filmi eteni ja kohta toinen miehistä meni polvilleen lattialle ja toinen alkoi asetella valtavaa kaluaan hänen pyllyreiälleen. Miehet alkoivat naida ja samalla nainen tuli polvillaan olevan miehen eteen makaamaan ja mies alkoi nuolla hänen pimppiään samalla kun hänen kuumassa reiässään kalu työntyi sisään ja ulos. Oma kaluni meinasi repiä tiensä ulos housuistani, olin aivan mielettömän kiihottunut.

Risto ja Seija alkoivat suudella kiihkeästi toisiaan sohvalla. Samaan aikaan he koskettelivat tai oikeastaan kourivat toisiaan joka paikasta. Filmi unohtui minulta kun jäin katsomaan heidän touhujaan. Risto puristeli Seijan rintoja paidan läpi ja Seija puolestaan hyväili Riston kalua housujen läpi. Seija nousi seisomaan ja otti paidan pois päältään. Paidan alla hänellä oli ainoastaan rintsikat jotka hän myös nopeasti pudotti pois. Seijan kauniit rinnat heilahtelivat hänen liikkeittensä tahdissa. Rinnat eivät olleet kovin suuret mutta eivät pienetkään. Nännit olivat kovettuneet Riston käsittelyssä kivikoviksi. Risto nousi ylemmäksi sohvalta ja otti toisen rinnan suuhunsa. Seija huokaili Riston imiessä ja suudellessa hänen rintojaan.

Seijan vartalo oli kaunis ja ennen kaikkea minua kiihotti se, että hänen yläruumiinsa ainoastaan oli paljaana. Risto jatkoi Seijan rintojen ja vatsan hyväilyä ja suutelemista. Hän laittoi kätensä Seijan housunkauluksen sisään ja pudotti housut alas. Seija seisoi keskellä olohuoneen lattiaa ainoastaan pikkuhousut jalassa ja tämä näky kiihotti minua jos mahdollista entisestään. Risto hyväili Seijaa alushousujen päältä ja Seijan huokailemaan syvään. Minä tunsin pakottavaa halua mennä mukaan heidän leikkiinsä mutta päätin kuitenkin toistaiseksi ainoastaan katsella. Risto suuteli Seijan vatsaa ja jatkoi alemmas. Hän suuteli Seijan häpyä housujen läpi samalla kun kädet hyväilivät rintoja ja takapuolta. Risto tarttui alushousuihin kiinni ja laski nekin alas.

Seija oli alasti meidän molempien katseltavana. Risto käänsi häntä hieman minuun päin ikään kuin antaen minulle mahdollisuuden "tarkastaa" Seija. Samalla Risto edelleen hyväili Seijaa joka puolelta. Nyt olin vakuuttunut Seijan kauneudesta, hän oli kaikin puolin sopusuhtainen. Navan alla näkyi pieni siistiksi ajeltu tumma karvatupsu ja sen alla kiilteli märkänä hänen muuten posliiniksi ajeltu pimppansa. Risto nousi seisomaan ja riisui paitansa ja päällyshousunsa. "Haluatko katsoa ?" hän kysyi. En oikein ymmärtänyt mitä hän tarkoitti mutta oletin hänen tarkoittavan heidän leikkiensä katselemista. "Haluan" vastasin.

Ihailin Riston vartaloa. Hän oli melkoisen lihaksikas eikä löysää kohtaa juurikaan ollut nähtävissä. Hän hyväili edelleen Seijaa. Siirsin katsettani alemmas ja näin kuinka Riston alushousuissa pullisteli. Seija varmaan luki ajatukseni sillä hän kääntyi ympäri ja polvistui Riston eteen. Seija laski Riston pikkuhousut alas ja Riston upea, iso kalu pääsi seisomaan kaikessa komeudessaan ilman esteitä. Seija tarttui kädellään kaluun ja teki muutaman runkkausliikkeen. Seija kääntyi katsomaan minuun ja kysyi "pidätkö näkemästäsi ?". Nielaisin ja sain sanottua "pidän, pidän tosi paljon kaikesta siitä mitä nyt näen" ja se piti paikkansa. Edessäni oli kaksi kaunista ja hyvännäköistä ihmistä täysin alasti. Seija kääntyi takaisin Ristoon päin ja nappasi hänen kalunsa suuhunsa. Risto painoi silmänsä kiinni ja huokaisi syvään. Seija otti Ristola suihin todella tehokkaan näköisesti ja hetken kuluttua Riston olikin pakko pyytää Seijaa lopettamaan ettei hän tulisi ennen aikojaan.

Seija kävi makaamaan lattialle ja Risto siirtyi vuorostaan hänen jalkoväliinsä. Risto nuoli Seijaa mutta mikä minua kiihotti enemmän oli se, että Riston takapuoli oli pystyssä suoraan minuun päin. Tunsin että kohta on pakko päästä mukaan tai tulen hulluksi. Seija voihki ja huohotti Riston nuollessa häntä ja hänen kehonsa värähteli. Seija hyväili omia rintojaan ja hän alkoi huohottamaan koko ajan raskaammin ja raskaammin. Kohta hän vingahteli tai kiljahteli ja koko hänen kroppansa jännittyi kaarelle orgasmin kourissa. Seija vavahteli ja puristeli rintojaan edelleen. Risto nousi seisomaan ja katsoi minuun "etkö haluakkaan tulla mukaan ?" hän kysyi. "Haluan" sanoin ja riisuin itseni nopeasti. Seisoin hetken heidän tarkasteltavanaan. Kaluni seisoi kovana tosi pienempänä kuin Ristolla mutta eivätpä he ainakaan sanoneet että se olisi liian pieni. Tartuin kaluuni ja tein muutaman runkkausliikkeen ikään kuin osoittaakseni heille että olin valmis.

Astuin Riston ja Seijan luokse keskelle lattiaa. Minä ihan "vahingossa" annoin kaluni koskettaa Riston takapuolta ja huomasin kuinka Risto vaistomaisesti säpsähti. Hymyilin hänelle. Menin lattialle polvilleni samalle paikalle josta Risto oli hetki sitten noussut ja painoin suuni Seijan kuumaa, litimärkää pimppiä vasten. Halusin oikeastikin nuolla Seijaa mutta erityisesti halusin antaa Riston katsella minua samalla tavalla kun oli katsonut häntä. Aloin liikutella kieltäni Seijan kuumassa vaossa samalla kun käteni tekivät tuttavuutta hänen rintojensa kanssa. Seija maistui upealta ja hän suorastaan valui lemmennesteitä. Seija alkoi jälleen voihkia. Imin klitorista, kiusasin sitä kielelläni ja tein kaikkea sitä mitä osasin. Seija näytti nauttivan. Työnsin sormeni sisään Seijan kuumaan pimppaan ja liikuttelin sitä edestakaisin. Nuolin Seijan välilihaa ja peppureikää hänen voihkiessaan.

Olin jo melkein unohtanut Riston Seijan kanssa touhutessani kun tunsin käden takapuolellani. Risto oli tullut taakseni ja alkoi varovasti ja tutkiskelevasti kosketella minun täydellisesti tarjolla olevaa takapuoltani. "Saanhan minä koskea ?" Risto kysyi hieman epävarman kuuloisena. "Tottakai saat" sanoin Ristolle Seijan reisien välistä. Samalla Seija nousi kyynärpäidensä varaan ja kysyi "saanko minäkin ?". Hölmistyin hetkeksi mutta tajusin että Seija varmaankin halusi katsella kun hänen miehensä hyväilee toista miestä. "Saat tietysti" vastasin Seijalle ja hän nousi ylös lattialta. Minä jäin lattialle polvilleni pylly pystyssä kun Seija meni Riston viereen taakseni.

Tunsin kuinka molempien kädet kulkivat pitkin kehoani ja erityisesti takapuoltani. Risto työnsi kätensä jalkojeni väliin ja kosketteli kaluani ja pallejani. Hän tuli sen verran lähemmäksi minua että tunsin kuinka hänen kovan kalunsa painui pohjettani vasten. Kuulin kuinka he suutelivat samalla kun hyväilivät minua. Risto ihan selvästi hieroi kaluaan pohkeeseeni ja toivoin saavani hänet sisääni pian. Jompikumpi suuteli pyllynposkiani, oletin sen olevan Seija. Kuuma suu liikkui pitkin takapuoltani ja kohta tunsin kuinka kieli kosketti reikääni. Vedin syvään henkeä ja annoin ilman tulla keuhkoistani ulos huokauksena. En ollut edes hurjimmissa kuvitelmissani odottanut tämän tilanteen olevan näin kiihottava. Seija jatkoi nuolemista ja suuteli pallejani ihanasti jonka jälkeen hän kiusasi odottavaa reikääni jälleen kielellään. Risto puristeli pyllyposkiani rajusti.

Risto kysyi "saisinko minä työntää sisään ?" samalla hän painoi kalunsa tiukemmin pohjettani vasten. "Saat, mutta varovasti ensin" vastasin ja kiimani kasvoi koko ajan. Pyllyreikäni oli ihan märkä ja liukas Seijan kielen ansiosta ja tiesin kyllä Riston kalun menevän helposti sisään. Seija ja Risto olivat selvästikin miettineet asiaa valmiiksi sillä Seija otti Riston kalun uudelleen suuhunsa ja aivan tarkoituksella levitti siihen sylkeä niin paljon kuin pystyi. Seija laittoi kätensä omalle pimpilleen ja kastelin sormensa. Märät sormensa hän laittoi minun reiälleni ja levitti omia mahlojaan minuun liukasteeksi. "Odottakaa hetki" sanoin ja käännyin Ristoon päin "minäkin haluan maistaa" ja tartuin Riston kaluun kiinni. Risto ei varmasti osannut odottaa tätä mutta ei vastustellutkaan. Vedin Riston esinahan taakse ja otin terskan suuhuni. Hitaasti upotin hänen kalunsa syvemmälle suuhuni ja imin häntä hetken. Risto oli varmasti ihan lähellä laukeamista joten otin kalun pois suustani ja käännyin takaisin kontalleni. "Anna tulla" sanoin Ristolle ja pyörittelin hieman pyllyäni hänelle.

Risto tuli suoraan taakseni Seijan katsellessa vierestä. Tunsin kuinka kalun asettui pyllyreikäni päälle ja Risto alkoi painaa sitä sisään. Tunsin kuinka reikäni ensin hieman kiristyi mutta antoi sitten periksi ja Riston iso kova terska painui sisään pyllyyni. Reikäni oli niin märkä ja liukas ettei Ristolla ollut mitään vaikeuksia saada kalua sisään. Hän alkoi painaa syvemmälle ja minut täytti tuo sama mahtava tunne kuin aina muulloinkin miehen kanssa. Pyllyni sai juuri sitä mitä se halusikin, kuumaa, isoa ja kovaa kalua. Risto oli painanut kalunsa pohjaan asti. Hän alkoi vetämään kaluaan hitaasti ulospäin ja painoi sen sitten takaisin. Seija katseli koko ajan vieressä selvästi kiihottuneena näkemästään. Seija meni Riston taakse ja tunsin kuinka hänen kätensä kosketteli vuoroin minun kaluani ja pallejani ja vuoroin Riston.

Risto alkoi kiihdyttää vauhtiaan ja nussi minua oikein kunnolla. Seija tuli viereeni ja kävi selälleen. Hän hivuttautui alleni ja alkoi runkata kaluani samalla kun Risto nussi minua. Kohta Seija upotti kaluni suuhunsa ja alkoi imeä aivan uskomattoman upeasti. Minä olin aivan haltioissani, kiimani oli saavuttanut aivan uudet sfäärit ja tunsin etten kestäisi tällaista käsittely kovinkaan kauan. Risto kiihdytti vauhtiaan sisälläni ja pyllyni oli aivan upealla tavalla tulessa hänen ison kalunsa täyttämänä. Risto murahteli ja huohotti todella raskaasti ja hän sanoi irvistyksen sekaisella äänellä "kohta tulee". "Anna tulla vaan" läähätin vastauksesi samalla kun Seija edelleen imi kaluani. Risto tarttui tiukasti pyllynposkistani kiinni ja teki muutamia lyhyitä työntöjä ja painoi kalunsa niin syvälle sisälleni kuin pystyi. "Ahhhh" hän ärisi selkäni takana ja tunsin kuinka hänen kalunsa sykähteli reiässäni. Riston kroppa tärisi orkun kourissa. Seija imi ja hyväili kädellään pallejaan enkä pystynyt enää pidättämään. Tunsin miten lasti lähti liikkeelle pusseistani ja räjähti Seijan suuhun valtavalla paineella. Laskin koko lastin Seijan suuhun ja hän nieli sen minkä ehti. Riston kalu oli edelleen syvällä sisälläni samalla kun Seija nuoleskeli kaluani.

Risto veti kalunsa varovasti ulos ja Seija tuli altani pois. Me kaikki kävimme makaamaan lattialle voimattomina. Kaikkien ihot kiiltelivät hikisenä puuskuttavan hengityksen tahdissa. "Se saunakin olisi lämmin" Risto sai viimein sanottua. Ajatus saunasta tuntui erittäin mukavalta ja menimme kolmestaan suihkun kautta löylyyn.

Aikamme kylvettyä ja rauhoituttuamme palasimme takaisin olohuoneeseen pelkkiin pyyhkeisiin kietoutuneina. "Pitäisköhän katsoa filmi loppuun" kysyin leikilläni ja Risto vastasi heti "ilman muuta". "Vai olisko ihan live parempaa ?" jatkoin kysymystäni. Molemmat nyökkäilivät minulle ja kuin yhteisestä päätöksestä kaikkien pyyhkeet tipahtivat lattialle. Aloimme kaikki hyväillä toisiamme yhtenä "kasana" eikä kukaan varmaan tiennyt kuka ketäkin aina suuteli, imi tai hyväili. Seija oli ihan villinä ja sanoi meille "nyt minä haluan teitä molempia" ja kävi kontalleen lattialle. Risto meni hänen viereensä selälleen ja Seija nousi hänen päällensä ratsastamaan. Minä menin Seijan taakse ja painoin hänen ylävartaloaan eteenpäin jotta minulle avautuisi kunnon näkymä hänen pyllyynsä. Risto paineli kaluaan Seijan pimppiin samalla kun he suutelivat. Minä tartuin kädelläni Riston palleihin ja hyväilin niitä varovasti. Painoin suuni Seijan takapuolelle ja aloin siirtää kieltäni kohti hänen pyllyreikäänsä. Kieleni löysi Seijan kuuman reiän ja nuolin sitä hetkisen. Seija vinkui ja voihki Riston nussiessa ja minun nuollessani häntä. Nousin seisomaan ja astuin Seijan pyllyn taakse.

Asetin kaluni Seijan pyllyreiälle ja aloin painaa sitä sisään. Risto lopetti työntönsä aivan kuin antaen minulle työrauhan. Seija voihkaisi hiljaa kun terska meni sisään, ehkä kivusta mutta varmaankin enemmän nautinnosta. Painoin kaluni juurta myöten sisään. Tunsin Riston kalun pillussa ja aloin nussia Seijaa pyllyyn samalla kun Risto jatkoi kalunsa työntelyä pillussa. Kiihdytimme Riston kanssa vauhtia ja Seija alkoi huutaa miltei täyttä kurkkua. Seija nytkähteli ja värähteli ihan hallitsemattomasti ja kohta hän lysähti Riston päälle huohottaen raskaasti. Seija sanoi saaneensa elämänsä rajuimman orkun. Vedin kaluni pois Seijan pyllystä ja hän nousi Riston päältä pois.

"Pitäisköhän isännänkin ´neitsyys´ viedä ?" kysäisin Seijalta ilkikurisesti hymyillen. Seija vastasi hymyllä ja sanoi "kyllä minun mielestäni pitäisi". Risto makasi edelleen lattialla selällään kalu kohti kattoa. Menin Riston jalkojen väliin polvilleni ja kumarruin ottamaan hänen kalunsa suuhuni. Imin hetken häntä ja sitten siirryin nuolemaan hänen pallejaan ja vieläkin alemmas. Risto vastasi ja kohotti takapuoltaan ja tarjosi minulle esteettömän mahdollisuuden nuolla hänen pyllyreikäänsä. Pyörittelin kieltäni hänen reiällään ja painoin varovasti sormen sisään. Sormi painui pyllyyn helposti ja Ristokin selvästi rentoutui. Nussin häntä hetkisen sormellani kunnes otin sen ulos.

Nostin Riston jalkoja ylös ja sain upean näkymän hänen odottavaan pyllyynsä. Hän makasi lattialla jalat ylhäällä pyllyreikä kiiltelevänä valmiina ottamaan vastaan kaluni. Siirryin polvillani lähemmäksi Ristoa ja laitoin kalun reiälle. Risto alkoi puuskuttaa varmaankin jännityksestä kun aloin erittäin varovasti painaa kalua sisään. Tunsin selvästi ettei Riston reikää oltu ainakaan liiemmälti käsitelty, niin tiukka hän oli. Risto irvisti hiukan kun painoin lujempaa. Sitten tunsin kuinka terska meni sisään ja Risto älähti hieman. Olin hetken liikkumatta. Seija katsoi vierestä aivan kuin hän olisi ollut valvomassa suoritusta. Hän suuteli Ristoa suulle ja minä aloin painaa kaluani syvemmälle Riston neitseelliseen pyllyyn. Painoin kalun kokonaan sisään ja olin taas liikkumatta. "Sattuuko

11

11591

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • minni

   tosi hyvä :)! lisäääääähhh....!!!!!

   • nainen

    lisää tämmösiä tosi hyvin kerrottu....


   • uh
    nainen kirjoitti:

    lisää tämmösiä tosi hyvin kerrottu....

    T-t-t-osi hyvä!


   • elokuva-arvostelija
    uh kirjoitti:

    T-t-t-osi hyvä!

    pah! milloin niitä kertomuksia alkaa ilmestymään?


  • niin...

   oon luenut tän aikasemminkin..kopsasitko vai ootko itse tämän kirjoittaja?

   • Poju

    Ihan itse olen tuon tarinan kirjoittanu. Jos olet lukenu sen aikaisemmin niin sen on silloin joku muu kopioinut minulta.

    Poju


  • mies71gt

   Toi kelpais mullekin.

  • pate34

   Hyvä, ja erittäin kiihottava tarina! Thanks...

  • bi46

   Kirjoita ihmeessä lisää, tosi kiimanen ja kovettava tarina...

  • fanisi

   mielettömän hyvä !!! millainen mies voikaan olla tuollaisen tarinan takana-nam
   :-D

  • Anonyymi

   kuulehan sina tuossa tarinassa ei piba kaikki kyllä paikkaansa

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   155
   7147
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   34
   1905
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1325
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1316
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   965
  6. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   66
   909
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   49
   827
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   774
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   85
   739
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   708
  Aihe