Haaremin tytöt

Valtiatar

täällä ei paljoa fantasiamaailmasta tarinoita ole, joten piti itse väsätä viihdykkeeksi ;)

Tarina on erään kaukaisen valtakunnan yhden kaupungin mieshallitsijan näkökulmasta :)

Elämäsi oli aurinkoista kuten kaikkina muinakin päivinä kävellessäsi kohti linnasi eteläsiipeä, jossa haaremityttöjen alueet sijaitsivat. Jo kaukaa kuuluva tyttömäinen kikatus saa hengityksesi rahisemaan kiihkosta. Päästyäsi ovelle huomaat neitojen istuvan suurilla samettityynyillä keskustelemassa. Kymmenen viattoman seksikästä silmäparia kääntyy katselemaan sinua nöyrästi. Viittaat Koben, nuoren aasialaistytön, joka on täydentänyt haaremiasi jo pidemmän aikaa, mukaasi. Kobe kömpii tyynyjen seasta ja kipittää mukaasi hervottoman kikatuksen saattelemana.

Kävelette yhdessä kohti länsisiipeä, mutta juuri ennen makuuhuonettasi kohti lähtevää käytävää ohjaat koben vastakkaiselle käytävällä. Johdatat hänet viininpunaisella sametilla vuorattuun huoneeseen, jonka reunustoilla on samanlaisia suuria samettityynyjä kuin haaremihuoneessa. Keskellä huonetta on maasta kattoon ulottuva metallinen, paksu ja heijastava tanko.

Asetut makaamaan tyynyille. Kobe alkaa tottunein elkein riisumaan itseään, mutta komennatkin hänet tangon luokse.
"tanssi sen ympärillä ja vähennä vaatteita pikkuhiljaa."
Tämä saa tottuneenkin Koben hieman hämilleen, mutta nähdessään housuissasi pullottavan palkinnon hän siirtyy tangon luo. Hän liikuskelee ensin hieman vaivautuneesti, mutta nähdessään seksikkään kuvajaisensa tangon kyljestä hän roihkaistuu esittelemään sinulle notkeuttaan riisuessaan samalla verkkaisesti itseään.

Nouset polvillesi päästäksesi lähemmäksi tuota himokasta ilmestystä. Koben pitäessä kiinni tangosta ja kurottaessaan peppuaan ulottuvillesi hautaat kasvosi silkkisten alushousujen verhoamien pakaroiden väliin. Koben palatessa takaisin tangolle huomaat kuinka housut ovat liimaantuneet pillun kohdalta ihoon kiinni. Kaivat suuren kalusi esiin ja huomaat kuinka Koben silmiin syttyy palava himo hänen katsellessaan sitä.

Samassa oveen koputetaan ja se riuhtaistaan auki.
"Olen suuresti pahoillani herra, mutta en saanut pysäytettyä.."
Amdasia, läheisen kaupungin valtiatar työntyy palvelijan ohi huoneeseen kolmen alamaiseni kanssa. Ymmärrät palvelijasi haluttomuuden asettua kulkuetta vastaan hänen katsellessaan pelokkaasti Amdasiam alamaisten teräviä keihäänkärkiä.
"En ole vieläkään saanut selvitystäsi sinun puolesi....." Huomaat minun katsovan suurta kaluasi ja nielaisevan kuuluvasti.
"Maistuis varmaan sinullekkin?" Nautit saadessasi kovana diktaattorina pidetyn valtiattaren hämilleen.
Huomaat inhon palaavan taas Amdasian ja äänensävyyn: "pue ihmeessä päällesi, odotan sinua pääsalissa!"
Hän poistuu ensimmäisenä ovesta ja huomaat kuinka hänen alamaisensa viivyttelevät, antaen katseensa vaeltaa Koben vartalolla, joka seisoo yllättävästä käänteestä pöllämystyneenä muistamatta peittää itseään.

Nouset vastahakoisesti tyynyiltä ja survot valtaisan elimesi joten kuten toiseen lahkeeseen. Suukotat Kobea ja pyydät häntä odottamaan huoneessa. Ovella taputat vielä merkitsevästi housujesi pullottavaa kohtaa ja isket silmää.
Kävellessäsi kohti pääsalia vastaan kävelee haaremityttöjen joukkoja joista pulppuaa hermostunutta kikatusta heidän huomatessaan pullotuksesti. Härnäät heitä hieman ja läpsit pepuille joka saa tytöt juoksemaan ihastuneesti kikattaen pakoon.

Tullessasi pääsaliin tunnelma on hyvin kireä. Amdasia seisoo yksin keskellä salia koska salissa on istumapaikkoina vain samettityynyjä joilla on touhuttu ties mitä.. Päätät taas hieman härnätä: "Vai lähetit pikkupojat pois jotta pääsisit ison miehen käsittelyyn.." Amdasia tuhahtaa kädet puuskassa. "Itse asiassa he ovat ulkona odottamassa, linnasi vapaamielinen ilmapiiri ei ole heille hyväksi!"
"Riisu ihmeessä tuo tiarasi, se saa sinut niin..... Jännittyneeksi." Tämän sanoessasi kurotut nopeasti läpsäyttämään häntä pepulle. Amdasia vastaa siihen läimäyksellä poskelle. Hän tietää ettei voi riisua tiaraansa, sen tuoma arvokkuus on ainoa joka kykenee pitämään hänen mielensä selvänä eikä antautumaan alkukantaiselle himolleen sinua kohtaan.
"Saat ensi kuuhun asti aikaa palauttaa raporttisi." Näin sanottuaan hän poistuu pikaisesti kohti ulko-ovea. Häntä raivostuttaa tuntiessaan kostuneen pillunsa reisiään vasten..

Samassa muistat Koben ja kalusi paisuu taas täyteen mittaansa. Matkalla kohti samettihuonetta törmäät uusimpaan tyttöösi, Sabinaan. Sabina vaikuttaa mahdottoman ujolta ja kokemattomalta neidolta joten päätät yllättää tämän kunnolla. Kaappaat hänet syliisi ja lähdet kohti samettihuonetta. Matkalla kourit avoimesti Sabinan haaroja, mutta tämä ei herätä vastaantulijoissa mitään reaktiota, onhan siihen jo totuttu.

Samettihuoneesta löydät Koben ja esittelet tämän Sabinalle. Koben ilmeestä näet että hän tuntee Sabinan ja tietää tämän olevan melko kokematon. Silmäniskusi Kobelle riittää rohkaisemaan hänet, ja hän ottaa Sabinan kädestä kiinni ja johdattaa tämän tangolle. Sinä istut takaisin tyynyille ja viitot tyttöjä tanssimaan tangon ympärillä. Kobe on jo huomattavasti rohkeampi ja kiipeää katonrajaan, josta liukuu alas antaen tangon hinkata paljasta vakoaan. Tangon kylkeen jää kiiltävä raita, jota Kobe nuolaisee pyörittäen samalla peppuaan sinulle. Sabina seisoo sivulla selvästi vaivaantuneena, joten Kobe päättää ottaa ohjat käsiinsä. Hän komentaa Sabinan polvilleen niin, että peppu on pystyssä ja käsivarret koukussa. Kobe asettuu polvilleen Sabinan kasvojen eteen ja kurottaa kätensä tämän pepulle. Hän ottaa pakaroista kiinni ja levittää niitä edessäsi. Siirryt katselemaan Sabinan neitseellistä pillua. Yllättäen ojennat kätesi ja alat hieromaan peukalollasi Sabinan klitorista. Sabinan koko vartalo värähtää joko säikähdyksestä tai ensikosketuksesta tuohon herkkään paikkaan. Otat Sabinan alavartalon omiin käsiisi ja Kobe siirtyy yläpäähän. Hän asettuu istumaan haarat levällään Sabinan kasvojen eteen, ottaa tätä hiuksista kiinni ja alkaa hieromaan tämän kasvoja märkää pilluaan vasten.

Nouset polvillesi ja paljastat valtavan kalusi housujen sisältä. Koben silmät välkähtävät nautinnosta Sabinan kasvojen kostuessa hänen kiimastaan. Otat Sabinaa lantiosta kiinni ja ohjaat kalusi märkänä kiiltelevälle suuaukolle. Sabina yrittää mumista jotain Koben haaroista, mutta Kobe silittää hellästi tämän päätä ja sanoo sen tekevän hyvää..
Aloitat hitaan kiduttavan työntämisen, neitseellisen pillun tiukkuus pistää vastaan, mutta päättäväsesti työnnyt loppuun asti tukahdutetun vikinän saattelemana. Liikut kovenevalla vauhdilla tiukassa pillussa.. Kostutat peukalosi reisiä pitkin valuvassa kiimassa ja työnnät liukkaan peukalosi Sabinan peppuun. Tämä saa viimeisetkin häveliäisyyden rippeet katoamaan ja Sabina työntää lämpimän kielensä Koben kuumana sykkivään pilluun. Kobelle tämä on jo liikaa, ja hän laukeaa nautinnollisesti voihkien. Näystä kiihottuneena sinäkin huomaat orgasmin lähenevän, ja muutaman rivakan vedon päätteeksi kalustasi suihkuaa pieni määrä lämmintä spermaa. Jatkat vielä jonkun aikaa, kunnes tunnet voimakkaita supistuksia kalusi ja peukalosi ympärillä. Sabinan orgasmin sykähdyttämä pillu suorastaan lypsää sinusta viimeisetkin mehut..

Hetken levättyänne Kobe ohjaa Sabinan haaremityttöjen pesuhuoneeseen. Illalla lepäilet makuusalissasi katselemassa takkatulen loimua. Kuulet oven käyvän ja kääntyessäsi katsomaan huomaat Koben ja Kylien seisomassa viehkeästi ovella. Kokemuksesta tiedät Kylien riettaista tavoista, tästä kehittyy vielä hurja yö..

KOMMENTTEJA! :)

12

6096

  Vastaukset

  • novellissa, muuten aivan hyvä ja kiihottava. Katso noi Muumio leffat, vähän samaa virettä mutta tiukasti kahden ihmisen välillä.

   • Hyvä tarina. Tästä voi kehittyä vielä hyvä jatkotarina. Kunhan kerrontaa selvennät. Menee sekaisin, että kuka tekee ja mitä.


   • Miten Muumio-leffat liittyvät novelliini?


  • Hei Valtiatar,

   ihan hauska fantasia, jatka vaan eteenpäin. Mutta jos historiallista totuutta haluaisit kokeilla, niin varmaan siltäkin pohjalta saisit aikaan jotain lukijoita kiehtovaa.

   Haaremihan oli alun perin siitoslaitos. Sinne hankittiin sulttaanin jalkavaimoiksi soreita, terveitä neitsyitä ympäri tunnetun maanpiirin. Tummia nubialaiskaunottaria laivattiin Niilin latvoilta, valkopovisia slaavityttöjä kamelikaravaanissa Samaran markkinoilta.

   Tytöt valmennettiin viettämään sulttaanin kanssa yksi yö. En tiedä, kuinka hyvin ovulaatio tunnettiin siihen aikaan, mutta yksikin yö olisi riittänyt. Tytön tehtävänä oli nimittäin hankkiutua sulttaanista raskaaksi ja synnyttää poikalapsi. Sen tehtyään hänen tuli omistautua poikansa kasvattamiseen. Uutta kutsua sulttaanin vuoteeseen ei enää tullut, ei kenenkään toisenkaan miehen vuoteeseen, ehdottomasti ei, siitä pitivät eunukit huolen miekkoineen. Äidin kaikki energia tuli suunnata pikku prinssin koulutukseen. Joku näistä prinsseistä näet myöhemmin valikoituisi uudeksi sulttaaniksi, ja siihen haaremin naiset poikiaan kunnianhimoisesti valmensivat.

   Virallisen vaimonsa kanssa sulttaani eli normaalimpaa perhe-elämää, sai hänen kanssaan useita lapsia. Mutta jaloa siementä levitettiin myös haaremiin, ja mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Sitä valvoi sulttaanin äiti, joka itse asiassa oli haaremin valtias. Hän valitsi poikansa vuodekumppanit ja paimensi valmistelut, kylvyt, hieronnat ja karvojen poiston. Tavoitteena oli tarjota sulttaanin houkuttimeksi uusi hehkeä pimppi, johon siemen taas riemukkaasti vuotaisi.

   Jos minä joskus haaremitarinan kirjoittaisin, ottaisin näkökulmaksi sulttaanin äidin. Kertoisin hänen tarinansa.

   Mitä muut äidit tästä sanovat? Kirjoitanko?

   Vai kirjoittaisitko sinä, Valtiatar, kun on niin sopiva nimimerkkikin?

   Nimimerkki Historian maikka

   • Rakkahin historianmaikka, huomasithan ensimmäisen virkkeen novellissani?

    "Täällä ei paljoa FANTASIAmaailmasta tarinoita ole, joten piti itse väsätä viihdykkeeksi"
    Aihe ei siis käsittele historiaa.

    Historiallista totuutta minun ei tarvitse "kokeilla", tiedän aivan tarpeeksi. Itse tiedän myös melkein kaiken haaremeista, olen aihetta mielenkiinnolla tutkinut muun historian ohella (historia 9).

    Novellini on osa suurempaa kokonaisuutta, ja tarinoissa esiintyy kaksi hallitsijaa joilla molemmilla oma haaremi, joka ei ole tarkoitettu siittämiseen vaan puhtaaseen nautintoon.

    En usko että haaremin naisia hoitava äiti kiinnostaa seksinovelleja lukevia, joten ehkä sinun kannattaisi tästä kirjoittaa jonnekin muualle?

    Suoraan sanottuna ota tarinasta irti sen tuottama nautinto äläkä tarraudu pikkuasioihin, ainakaan ei valitettavaa kielioppivirheistä. :)


  • Minkäs takia pyydät kommentia novellista, jos et ota sitä vastaan?

   Kaksi asiallista palautetta on tullut, ja kumpaankin vastasit hyvin aggressiivisesti. ("Miten tämä liittyy minun novelliini?/Älä takerru pikkuseikkoihin!")

   Miten olisi vain kiitos asiallisista ja fiksuista palautteista?

   • ihan samaa mieltä olen!!

    jos joku ehdottaa uutta näkökulmaa, niin ota se ihmeessä toiveena ja kohteliaisuutena äläkä ala valittamaan. sanoit että ei lukijoita kiinnosta äidin näkökulma ja että nimim. maikka voi mennä muualle kirjoittamaan. miksi pitäisi, minusta ainakin tuo kuulosti äärimmäisen hyvältä idealta?? (paremmalta kun sun sekava tarina)

    kyllä huomaa sun iän, ei niinkään tekstin perusteella joka oli sinänsä ihan hyvä, vaan tommonen ihmeellinen uhoominen. arvioisin yläaste-lukioikäistä tyttöä??

    että joo, älä kirjoita julkisesti jos et kestä palautetta!


   • nainen-8884 kirjoitti:

    ihan samaa mieltä olen!!

    jos joku ehdottaa uutta näkökulmaa, niin ota se ihmeessä toiveena ja kohteliaisuutena äläkä ala valittamaan. sanoit että ei lukijoita kiinnosta äidin näkökulma ja että nimim. maikka voi mennä muualle kirjoittamaan. miksi pitäisi, minusta ainakin tuo kuulosti äärimmäisen hyvältä idealta?? (paremmalta kun sun sekava tarina)

    kyllä huomaa sun iän, ei niinkään tekstin perusteella joka oli sinänsä ihan hyvä, vaan tommonen ihmeellinen uhoominen. arvioisin yläaste-lukioikäistä tyttöä??

    että joo, älä kirjoita julkisesti jos et kestä palautetta!

    Tarkoitin kyllä sinne muualle kirjoittamisella sitä kun netissä on moniin eri aiheisiin liittyviä novellisaitteja, ja mielestäni sulttaanin äidin kylvettämiset eivät kuulosta järin seksikkäältä aiheelta tänne. Tämä sivustohan on nimenomaan seksinovelleille tarkoitettu.

    Hissanmaikka kysyi että kirjoittaisinko novellin siitä vai kirjoittaako hän, joten annoin mielelläni hänelle ohjat, mutta jonnekkin muualle jonne tämä kuuluu. Ettei sitten tulisi valituksia väärälle sivustolle joutuneesta novellista..

    Tietenkin otin hissanmaikan kommentit kohteliaisuutena, kehuihan hän novelliani, mutta takertui historiaseikkoihin, joihin novelli ei pohjaudu.

    Ikääni et huomannut, yläaste on jo kaukana takana :)

    Palautteen kestän ja vastasin vain hissanmaikan kysymyksiin. Historiannumeroni kertominen saattoi mielestäsi vaikuttaa uhoamiselta.. Ajattelin kertoa sen, koska kommentin antaja oli nimenomaan historianopettaja, jota varmaankin miellyttäisi hyvä numeroni?


   • Miten saat väännettyä "miten liittyvät novelliini?" -kysymyksen aggressiiviseksi?

    En ihan oikeasti ole nähnyt kyseisiä leffoja, mutta luulisin että siinä on muumioita..? :)
    Ihan mielenkiinnolla kysyin että miten liittyvät, että jos vaikka katsoisinkin ne niin osaisin huolellisemmin tarkkailla kirjoittajan mainitsemaa yhtäläisyyttä, jota minä en leffan nimen perusteella ymmärrä..


   • "älä takerru pikkuseikkoihin" meinasi sitä että tarinathan täällä ovat puhtaasti käteenvetoa varten, muu osa tarinassa on sivuseikka. Jos totaalista lukunautintoa haette niin menkää ihmeessä kirjastoon..

    Oli muuten lähinnä vitsikkääksi tarkoitettu, minkä hissanmaikkakin varmasti ymmärsi..


  • AInaki MILJOONA kertaa parempi mitä oon tähän asti lukenu!!! lisää!

   • Kiitosta! *kumartaa peppu pystyssä*

    Odotinkin että tulisi joku joka ymmärtää tämän!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut