Lauantai-illan huumaa...

Roiskauttaja

Lauantai-illan huumaa

On lauantai-ilta ja olen päässyt jatkoille kauniin naisen, Minnan, kanssa. Hänellä on kauniit, ruskeat silmät ja tummat kiharat hiukset. Baarissa meillä oli ollut paljonkin juteltavaa, mutta nyt tuntui siltä, että keskustelujen aika oli viimein loppumassa.
Olin jo baarissa silmäillyt Minnan mukavan pyöreää, tiukkojen farkkujen peittämää takapuolta ja sieviä rintoja ja nyt istuessamme sohvalla, nauttien viinilasillisista ne vaikuttivan vieläkin vastustamattomammilta. Yritin pälyillä Minnan valkean kauluspaidan sisään, jossa mustien silkkisten rintaliivien alla lepäilivät pyöreät, pulleat rinnat.

"Mitä ajattelit tehdä tänään?", kuulin punaisten huulten sanovan ja näin Minnan käden ottavan viinilasini ja laskevan sen pöydälle. Hän ohjasi käteni reidelleen. Sivelin Minnan pehmeää reittä ja kaluni alkoi jo ilmoittelemaan olemassaolostaan. Hän hieroi timmiä vartaloani ja nosteli paitani helmoja, minuutti myöhemmin paitani oli jo lentänyt nurkkaan ja Minna oli noussut syliini.

Hän istui sylissäni ja suutelimme. "Avaa paitani", hän sanoi ja hymyili. Suutelimme uudestaan. Päästettyäni valkean kauluspaidan putoamaan matolle jatkoin kosketellen Minnan pitkää selkää sekä ihania, vielä farkkujen verhoamia pakaroita. Suudellessamme hänen rintaliiveissä pullottavat rintansa hieroivat mukavasti rintakehääni, ja kalullani oli hyvin ahtaat paikat housuissani.

Hän kierähti pois yltäni, otti sukkansa ja farkkunsa pois paljastaen hienot säärensä ja reitensä. Pienet silkkiset stringit hänen yllään jättivät vain vähän arvailemisen varaa. hän otti kädestäni kiinni ja hymyili: "Mennään..."

Pian olimme siirtyneet hänen makuuhuoneeseensa, jossa siirryin makaamaan sängylle. Minnan ottaessa rintaliivinsä ja nimettömänsä pois päältä, pääsin ihastelemaan hänen kauniita muotojan perusteellisesti.
hänen takapuolensa oli juuri täydellinen minun mieleeni, häpykummulleen hän oli jättänyt pienen mustan raidan häpykarvoitusta, mikä sopi hänen tyyliinsä hyvin. Hänen nänninsä sojottivat rintojen päällä kuin ajokoiran terävät kuonot. Loput vaatteeni riisuin nopeasti. Lippujuhla-asennossa seisova vehkeeni sai Minnan selvästikin vakuuttuneksi illan onnistumisesta. Hän nousi viehkeästi sängylle, aivan seisovan kaluni eteen. Hän istui hajareisin, upeine rintoineen ja leimuavien lantioineen edessäni ja veti sievin, lämpimin ottein esinahkani taakse. Miina päästi huokauksen nähdessään kaikessa komeudessaan pullistelevan kalun edessään.

Kaluni ei ollut ikinä niin mahtavassa seisokissa, ja yllättäen en pystynyt enää pidättelemään kauaa mällin purkautumista.
"kestä vielä vähän, vielä vähän!", ajattelin mutta toivomukset olivat turhia sekä myöhäisiä, spermalasti oli jo ruvennut syöksymään kaaressa kondomia, esilleottavan, yllättyneen Minnan kasvoille ja vartalolle.
"Ei! Eii!!", huusin mutta laukeaminen oli jo täydessä vauhdissa. kuumat norot lensivät ammusten lailla ympäri huonetta. Katto ja seinät, saati sitten vuodevaatteet eivät säästyneet märkien spermapisaroiden armottomilta iskemiltä. "EIIII!!!" huusin vielä kerran. Laukeamisen tuoma rentoutumisen ja häviön tunne vei hetken päästä voiton ja nukahdin pian minnan eteen, viimeisenä näköhavaintonani yltä päältä sperman peitossa oleva nainen.

Muutaman tunnin päästä, kenties puolenpäivän aikaan heräsin verhojen takaa tulvivaan valoon ja kahvintuoksuun. Unissani olin taistellut tuulimyllyjä vastaan. Kahvipöydässä, aamusuihkun jälkeen valittelin Minnalle iltaista, yllättävää käännettä. "Ei se mitään", hän vastasi, siemaisi maitokahvia mukistaan ja hymyili minulle aamutakissaan. Aamuradio soitti 1930-luvun jazzia.
Hymyilin takaisin - peli ei siis ollut vielä menetetty

1

9768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietysti aluksi

      niinkin käydä... :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe