me mennään

domareihin

menemme 23 helmikuuta domareihin. voisitteko vähän kertoa millaiset kelit siellä on helmikuussa? menemme viikokksi samanaan bravo club aligió beach resort hotelliin ja viikoksi puerto plataan occidental grand flamenco hotelliin että voisitteko te jotka siellä olette käyneet millaiset huoneet siellä on? minulla on myös eräs pikku ongelma nimittäin pitäisi löytää jostain matkamuistoja kavereille. eli... onko puerto platassa ja samanassa hyvät ostosmahdollisuudet? kuinka vanhat saavat siellä ostaa alkoholijuomia? onko se suomen tapaan 18v vai ylempi tai alempi? löytyykö sieltä esim. siideriä tai jotain viinejä? onko rommi oikeasti hyvää? vielä lisäksi kysyisin ratsastuksesta: ovatko hevoset/ponit kilttejä? millaisia satuloita siellä käytetään (eli norm. englantilainen satula vai lännensatula)? nostetaanko laukka samlalla tavalla kuin suomessa vai jotenkin erikoisesti? lisäksi kyselisin vielä: onko siellä paljon kulkukoiria niinkuin thaimaassa? pärjääkö matkamuisto-ostoksilla pelkällä engnallilla vai pitääkö opiskella espanjaa? sitten viimeinen ja noloin kysymys: mikä on maan valuuta? toivottavasti edes joku jaksaa vastata.

4

1679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Flamenco

      Me oltiin juuri tammikuun alussa pari viikkoa grand flamenco hotellissa. Hotellihuoneet oli ihan ok, ei tosin mun mielestä 4 tähden arvoset mutta ihan siistit ja puhtaat. Hotellin yleiset tilat ja palvelut oli kyllä loistavat mutta huoneet ei niinkään. Kukapa siellä huoneessa lomalla niin hirveästi sitä aikaa viettäisi joten meitä ei ainakaan huoneet häirinny millään tavalla. Puerto platasta saa ostettua matkamuistoja mun mielestä ihan kivasti. Ei mitään niin ihmeellistä, mutta meidän mukaan tarttu ainakin meripihka ja larimar(dommareiden kansalliskivi) koruja, rommia, maalauksia, sikareita ja kivestä tehtyjä veistoksia. Turisteilta tietenkin yritetään kiskoa kovaa hintaa, mutta kojuista ostettaessa tinkiä kannattaa kovasti. Esim. isosta taulusta pyydettiin eka 3000 pesoa mutta 700 pesolla se lopulta saatiin ostettua. Paikallinen raha on siis peso. Tammikuussa 1€ oli noin 38 pesoa. Melkein joka paikassa pystyi maksamaan sekä dollareilla, euroilla että pesoilla. Ja paras kurssi vaihtaa oli flamencon pankissa.
      Kai sielläkin jokin ikä alkoholin ostamiselle on, muta ei sitä kukaan kysele. Tarjonta on tietenkin hyvin rommi painotteista, mutta ainakin tuolla flamencossa ravintoloissa sai viiniä ja kyllä sitä kaupoissa näkyi olevan myynnissä. Siíderiin en kyllä itse törmänny missään vaiheessa. Sehän on ihan makuasia on ko tuo rommi hyvää vai ei. Paukkuihin laitetaan yli puoli lasia viinaa joten ei se silloin mitenkään erikoisen hyvälle maistu. Oikeassa mittasuhteessa maku taas on vallan mainio.. :) Ei siellä jano pääse varmasti iskemään, juomaa riittää kyllä. Paikallista olutta voin suositella lämpimästi, nimeltään siis president.
      Hotellialueella muutamia kulkukoiria, mutta kaupungissa niitä oli aika paljon. Englannilla pärjäsi loistavasti kaikkialla.
      Mukavaa lomaa teille. Jos on vielä jotain kysyttävää vastailen mielelläni. :)

      • Kaisa

        Hei!
        Aivan samaa mieltä kanssasi. Olimme 15-29.12 siellä. Oli se hieno paikka, allasosasto huippu ja ruoat myös. Jano ei päässy yllättämään, siis nestehukkaa ei ehtinyt tulla, kun juomaa oli tarjolla...Eikä nälkä, eikä vilu. Ilmastointi huoneessa oli ainoa, joka tuotti vilua, ennen säätöjä.
        Niin ja lääkärikeskus 100 m päässä, ukko joutu käymään. Kaikki toimi nopeammin kun Suomessa ja hyvät tropit sai mukaansa.
        Toivotankin lähtijälle oikein ihanaa matkaa, me nautimme ainakin. Niin ja menkää Saonan saari retkelle, se se oli vasta paratiisi, en unohda ikinään!


    • Globetrotter

      PP:stä en tiedä kun en ole siellä asunut.
      Las Terenas sitävastoin on tuttu paikka.
      Bungalovit Bravo Aligio Beachissa ovat ihan OK. Huoneissa ei ole ikkunoita joka saattaa aluksi hämätä. Siis on niissä hyttysverkot ja ritilät jota saa yöksi kiinni, mutta äänet kuuluvat ja "tuulee".
      Koeta järjestää itsesi mahdollisimman kauas tiestä, sillä sikäläiset mopot ovat äänekkäitä.
      Beachi on todella UPEA. Varsinkin kun kävelet rantaa hotellista katsoen oikealle, niemen taa. Siellä saa olla täysin omassa rauhassa.
      Korallit suoraan beach baarin edessä ovat OK. Paljon kalaa ja jopa langusteja.
      Italiaanon kanssa, joka pitää sukelluskoulua hotellissa, kannattaa käydä sukeltamassa tai snorklaamassa.
      Las Terenasissa on ostari ja kauppoja. Valikoimat eivät huimaa onpa kuitenkin.
      Ridaamisesta en tiedä, kun en harrasta eläinrääkkäystä. 2m ja 135 kg :) Näin paljon ridaajia beachilla, että näytti olevan suosittua.
      Jeeppisafaria suosittelen retkeksi.
      Me otimme taksin useamman kerran hotellin edestä ja ajoimme Samanaan jossa ostosmahdollisuudet ovat jo kaupunkiluokkaa. Hinnan kun sopii valmiiksi ei tule ongelmia, ja odottavat sen aikaa kun tarvii. Myös kävime Cajo Levantaolla omin nokin taksin järjestämällä veneellä.
      AI hotellissa saa vapaasti alkoholia sen kun napa sietää. tunnut olevan alaikäinen, niinsitä en tiedä kuinka tarkkoja sen suhteen ollaan. Siideriä ei tunneta.
      Kulkukoiria ei ole kuin muutama beachilla. tottelevat kun niille ärähtää.
      Helmikuu on vielä kuivaa kautta, eli sadekuurot mahdollisia muttei yhtämittaiset sateet yleensä. Lämpöä riittää 25 - 28 astetta päivällä ja vesi 24 - 25 astetta.

    • 23.02 lähtijä

      Sama matka, mutta meillä on ensin hotelli Puerto Platassa Grand Flamencossa ja sitten Samanassa Casa marina Bay.

      Innolla odotan sukeltamista, ratsastamista ja veneretkiä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe