Astraali matka

Anira

Aiheesta on ollut jo jonkin verran puhetta, muttta ei mielestäni tarpeeksi.
Yrittäessäni astraali matkustusta, tunnen iholani joskus (en joka kerta) pientä kihelmöintiä tai värähtelyä. Kuitenkin siinä vaiheessa ajatukseni siirtyvät takaisin kehooni, enkä mitenkään pääse etenemään asiassa.

Olisiko jollain jotain neuvoja tai kokemuksia.

12

3247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Piru

      (_._)

    • Marcel

      Ei vaiskaan. Itselläni on yleensä sama juttu, mikäli sitä väkisin yritän. Irtautuminen vaatii todella rentoutuneen tila. Esim. jos satut heräämään aamuyöstä hyvästä, rentouttavasta unesta, niin älä avaa silmiäsi äläkä liikahda, vaan tästä tilasta olisi hyvä lähteä. Kuvittele vain kuinka kaikki "henki" kehossasi nousee ylös ihon pintaan ja siitä sitten irtoaa ulos. Kuvittele myös paikkaa minne haluat. Värähtely kohoaa ja sydämen rytmi muuttuu. Tämän jälkeen seuraa noste ja kohoaminen ikäänkuin pilviverhon lävitse. Sitten oletkin tilassa jossa matkustamista ohjataan vain ajatuksella. Älä ajattele esim. että nyt olisi kiva olla Lontoossa, vaan ajattele jotakin paikkaa siellä. Olet siellä heti. Kulkua on hyvin vaikea aloittelijan ohjata. Varo siis ajatuksiasi. Tosin pelättävää ei ole, sillä pääset heti takaisin mikäli avaat silmäsi tai liikautat kehoasi. Peruslähtökohta irtautumiselle on että keho on niin rentona että "henki" ei ikäänkuin tunne sitä, eikä siten tiedä missä "hengen" paikka on. Enpäs oikein tämän paremmin sitä pysty kuvailemaan.
      Onnea matkaan.

      • qwerty

        Kysyisin vaan, että pystyykö oman sielunsa (tai mikä osa se nyt irtaantuukaan) näkemään. Näkyykö irtaantunut osa semmoisena meduusamaisen läpikuultavana?


      • Marcel
        qwerty kirjoitti:

        Kysyisin vaan, että pystyykö oman sielunsa (tai mikä osa se nyt irtaantuukaan) näkemään. Näkyykö irtaantunut osa semmoisena meduusamaisen läpikuultavana?

        Omasta kokemuksestani voin kertoa että en näe itseäni esim. peilin kautta... tietenkään. Enhän ole enää sillä värähtelytaajuudella. En ole myöskään "minkään muotoinen" vaan ikäänkuin tiivistynyt energiapallo... pieni piste, joka voi liikkua pienimpienkin esim. esineiden sisällä. Kun palaan jälleen kehooni, niin laajennun tietysti kehoni mittoihin.


    • Matkaaja

      ja muista suojata itsesi ennen lähtöä, ettei paha henkimaailma pääse kuljettamaan. Rukouksen olen kokenut parhaaksi suojautumis-keinoksi.
      Onnea matkaan.

      • AstralTravel

        Ns Astraali body, joka on ihmisen energia body ja korkeammalla värähtelutysolla ja ihminen pystyy siirtymään tämän vuoksi fyysisen kehonsa ulkopuolelle ja siinä ei päde normaalin kolmiutotteisen maailman rajoitukset, se on neliulotteinen ei ole ajan, paikan ja tilan rajoituksia, vaan ihminen voi siirtyä minne tahansa hetkessä, monesti ihminen muistaa kuin unikuvana, se onnistuu syvässä rentouden tilassa trance.tilassa, amnesia-tilassa, Sen hallinta vaatii harjoittelua ja valkoinen valo suojaa ihmistä. Ihminen voi kohdata myös muita samassa tiassa olevia ihmisiä ja siis
        voi opittuaan harkitusta tavata kaveriaan joka tulee astraalitreffeille.
        Siinä saa kokemuksen omasta olemuksestaan ja se poistaa kuoleman pelkoa kun käy tässä tilassa.
        Vaikka ihmisen fysiikka kuolee, niin energiataso eli energiabody poistuu fyysisestä
        kehosta. Kun isäni, joka oli vuoden tiedottomuuden tilassa, samalla hetkellä kun hän kuoli hän avasi yhtäkkiä silmänsa ja veljeni mukaan oli sanonut, että minä lähden nyt ja niin hän lähti, Hän tiesi lähtevänsä pois kehostaan.


    • y5y553hy

      tähtää eetteritasolle .

    • rahaavaan

      Tietääkö joku astraalimatkaajaa Riihimäeltä? Sellai nainen kun on pikku pulassa. Lupasinkin auttaa, mutta ei löyvy mistään. Tietäiskö joku astral-ihminen?

      • kaveritasoilta

        Matkailu ei edellytä samassa kaupungissa asumista. Frendini asuu Oulussa, itse Pääkaupunkiseudulla. Eikä olla koskaan tavattu fyysisesti. Jutun löydätte kummittelupalstalta, missä on videokin missä vanhempi frendi kertoo kokemuksista. Olen se videon eka pojankloppi, mistä hän kertoo ja joka tutustutti hänet pyynnöstä tuohon maailmaan. Siis pyynnöstä, en koskaan oma-aloitteisesti opeta mitään.


    • YourFriend

      Itse käytän kokoontumistiloina mm. Pariisin oopperan kaltaisia kokoontumistiloja, siis muunnelmia näistä tiloista. Maailmassani Pariisin oopperan permanto on muunnettavissa ruokailutilaksi, missä voidaan jutella kaikessa rauhassa. Joskus siellä soi sifonioita, joskus on oopperaa, joskus tavallisia musikaaleja, joskus ihan poppi vain soi.
      Monenlaista monenlaisille ihmisille.

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/9/96/Opera_Română_-_Vedere_Interior.jpg

      Tällaisessa tilassa olen myöskin porukkaa nähnyt ja heidän kanssaan jutellut :)

    • Entäs miten pääsee aliseen?

    • meditaatiomies

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe