mökillä yllättäen

Janina

Olimme mieheni ja hänen siskonsa kanssa mökillämme viettämässä mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua, olimme kaikki sen ansaínneet. Aurinko paistoi ja helleraja oli ylittynyt reippaasi ja aamun pikkutuntien aikana. Järven vesi oli uskomattoman lämmintä ja ihanaa.

Menimme saunaan jo alkuillasta viiden aikaan ja ensin menin mieheni kanssa. Saunassa hieman kiusoittelin miestäni ja sainkin hänelle erektion varsin helposti puheillani. En kuitenkaan halunnut alkaa saunassa puuhailemaan, sillä hänen siskonsa oli seinän toisella puolella tuvassa ja kuulisi varmasti kaikki touhumme. Pesin hänen selkänsäkin ja hänellä kyllä seisoikin todella ihanasti ja omat halunikin olivat jo aikamoiset. Kävimme uimassa ja yritimme hiukan rauhoittua. Sanoin jääväni saunaan vileä Laurankin kaveriksi.

Mieheni puki päällensä ja lähetti siskonsa saunomaan kanssani. Istuimme lauteilla ja juttrelimme naisten juttuja. Meillä oli hyvin avoin, luottamuksellinen ja lämmin suhde toisiimme. Juttelin aina hänen kansaan mieheni ja minunkin suhteesta. Laura esimerkiksi tietää minun kerran pettäneeni miestäni. Istessamme lauteilla ja ottaen kunnon löylyjä, en voinut olla vilkuilematta Lauran kaunista vartaloa. Hänen kookkaat, mutta pystyt rinnat isoine nännipihoineen ja suurine nänneineen saivat erityisesti katseeni osakseen. En voinut tietenkään olla vilkuilematta hänen hyvin kauniisti siistittyä häpyään. Lauran istui lauteen toisessa päässä jalat lauteille nostettuna. Katseeni suuntautui todellakin suoraan hänen koukistettujen jalkojen paljastamille häpyhuulille. Tunsin kiihottuvani tuosta ihanasta näystä ja menin alas peseytymään.

Tein itselleni viileän pesuveden ja otin saippuan käteeni. Silloin Laura tuli alas lauteilta ja sanoi pesevänsä selkäni. Tunsin hänen käsiensä liukuvan selälläni ja tunne oli minulle varsin miellytävä. Ajatuksissani mietin, miltä hänen kätensä tuntuisivatkaan rinoillani tai...! Ravistelin moiset ajatukset pois mielestäni, olihan hän mieheni sisko ja mieheni oli seinän toisella puolella. Lauran kädet liukuivat alaselälleni ja hiukan pakaroillenikin. Ne liukuivat takaisin ylöspäin kylkiäni pitkin ja osuivat rintojeni sivustaan. Huomasin jäleen ajattelevani hänen käsiään sinne.

PEsin itseni saippuasta ja Laura pyysi minua pesemään oman selkänsä. Lauran iho oli pehmeää ja hänen vartalonsa oli kimmoisa ja kaunis. Tunsin kiihottuvani kosekettaessani hänen sileää selkäänsä ja saippuan liukkaus sai ajatuskeni jälleen lentämään. Mitäköhän Laura sanoisi, jos veisin käteni hänen rinnoilleen. Havahduin kun Laura kehui käsiäni, ne tuntuivat kuulemma todella hyvältä. Mietin, olikohan tuo jokin piiloviesti, äääh, Laurahan on naimisissa. Hänen miehensä vain nyt sattuu olemaan työmakalla.

Olimme peseytyneet ja päätimme mennä uimaan. Juoksimme nauraen ihanaan veteen ja kisailimme vedessä roiskien vettä tositemme päälle. Nauroimme ja hätkähdin kun hän tuli halamaan minua ja sanoi olevansa tosi onnellinen, saatuaan tulla kanssamme mökille. Sanat menivät osittain ohi tajuntani, sillä kiinnitin enemmän huomiota hänen suuriin rintoihinsa, jotka painautuivat omiani vasten. Tunsin kuinka veden vaikutuksesta todella isoiksi kovettuneet nännit painoivat rintojani ja samalla tunsin kuumien virtausten kulkevan lävitseni.

Päätimme uida vastapäisen pienen saaren ympäri. Päästyämme saaren toiselle puolelle, Laura päätti uida rantaan. Uin itse perässä ja katselin hänen kauniita pyöreitä ja todella kiinteän näköisiä pakaraoita, hänen noustessa kalliolle. Olin aivan hänen jalkojensa juuressa ja katseeni osui hänen jalkoväliinsä. Laura oli ajellut häpyhuulensa täysin palajaiksi ja näin hänen suh isot häpyhuulensa kauniina kuin ruusun kukan. Laura kääntyi ja varmasti näki ilmeeni ja huomasi katseeni kohteen. Tunsin nolostuvani,kunnes Laura ojensi käden auttaakseenm inutkin ylös kalliolle. Tartuin käteen ja hetkessä olin kalliolla ja otin toisella kädellä tukea laurasta. Horjahdin hieman ja painauduin Lauraa vasten. Laura vei kätensä ympärilleni ja halasi kuumasti. laura sanoi, edelleen syleillen minua, kuinka ihanaa täällä mökillä onkaan. Hän kertoi rakastavansa naku-uintia ja varsinkin ihanassa ja motivoivassa seurassa. Ajattelin, että hän antoi jälleen minulle vinkin.

Istahdimme kalliolle ja istuéssani Lauraa vastapäätä, katseeni alkoi jälleen vaeltaa. Vilkaisin hänen kauniita rintojaan ja sen jälkeen jalkoväliä. Laura istui jalat hieman harallaan ja toinen jalka koukussa. Katseeni pysähtyi, kun näin jälleen hänen häpynsä. Tunsin omani pimppani kostuvan. Ajatukseni katkesi, kun Laura sanoi minun olevan ihanan näköinen alastomana ja uteliaana. Hän oli siis huomannut katseeni. Vastasin, että mikään ei voita hänen kauneuttaan ja ... samalla Laura nousi seisomaan ja tuli luokseni. Hän otti minua kädestä veti ylös seisomaan. Seisoimme toisiamme vasten ja katsoimme toisiamme silmiin, sanomatta sanaakaan. Hetken tuijottelun jälkeen Laura vei toisen kätensä kevyesti rintani päälle ja silitti sitä hellästi joka puolelta. Hengitykseni kiihtyi ja tunsin todella hurjaa himoa tuota kaunista naista kohtaan. En kyennyt liikkumaan, minä vain nautin. Lauran käsi hieroi kevyesti rintaani ja pian hänen toinen kätensä hieroi toista rintaani. Tunsin olevani täysin tiedottomassa tilassa.

Lauran kädet alkoivat vaeltamaan pitkin vartaloani ja tunsin kuinka jalkovälissäni tykytti ja kostui. Tunsin veren kohinan korvissani ja hengitykseni oli muuttunut raskaaksi ja kiivaaksi. Lauran käsi kiertyi taakseni pakaran päälle, hyväillen ja hieroen sitä. Toinen käsi hyväili pitkin selkääni ja hän oli vetänyt minut vasten omaa jumalaista vartaloaan. Kiedoin käteni hänen ympäri ja antauduin kuumaan suudelmaan. Kielemme tutkiskelivat varovasti toisaan ja maistelimme toistemme huulia nautiskellen ja tunnustellen. Pikkuhiljaa suudelma alkoi muuttua kiihkeämmäksi ja rohkeammaksi. Samalla kätemme hyväilivät ja kulkivat vartaloillamme kiihkeämmin ja rohkeammin. Ajattelin, että mikäli hän koskettaisi nyt minua sieltä, räjähtäisin.

Kuin ajatukseni lukeneena, Laura irrottautui kiihkeästä suudelmasta ja liukui vartaloani suudellen alaspäin. Tunsin hänen kätensä vaeltavan reisilläni ja pakaroillani. Huulet antoivat kuumia suudelmia ja kieli maisteli herkkää ihoani. Suudelmat lähenivät kokoajan paikaa, joka niitä eniten odotti. Viimein tunsin kuuman suudelman häpyhuulillani ja sinkouduin pois tästä maailmasta. Leijailin jossakin korkealla ja jostakin kaukaa kuulin oman voihkimiseni samalla, kun Laura imi ja nuoli taivaallisen ihanasti klitoristani. Sain elämäni rajuimman orgasmin ja silti halusin vielä enemmän.

Laura nousi ylös ja sanoi, että meidän pitää palata saunalle, ennenkuin mieheni tulee meitä etsimään. Laura olikin oikeassa, kun tulimme saaren takaa, näimme mieheni seisovan laiturilla aikeissaan lähteä meitä etsimään.

Menimme takaisin löylyn puolelle ja otimme todella kuumat löylyt. Istuimme aivan toisissamme kiinni ja kietouduimme toisamme vasten ihanaan ja täyttävään suudelmaan. Kuulimme kuinka mieheni huusi kuistilta lähtevänsä pariksi tunniksi onkimaan. Se oli kuin käsky meille antautua tunteidemme ja halujemme vietäviksi. Lauran kädet valesivat reittäni pitkin pimpilleni ja minun omani etsi tien hänen häpyhuulilleen. Tunsin kuuman ja kostean vaon ja Laura avasi jalkojaan antaen täyden tuen toimilleni. Suutelin jumalaisa rintoja käteni hyväillessä kuumaa häpyä ja kiusaten todella isoksi turvonnutta klitorista. Lauralla oli vaikeuksia pitää itseän aisoissa sormieni työskennellessä. Valuin alemmalle lauteelle ja nostin Lauran jalat olkapäilleni ja painoin kuuman suudelman juuri sinne.

Olin antanut todella kuuman orgasmin Lauralle ja peseytyneet uudestaan, kunnes menimme kuistille vilvoittelemaan. Nojasin kaiteeseen ja näin mieheni onkivan veneessään jonkin matkan päässä. Samalla tunsin kuinka Laura painui takanani nuolemaan pakaroitani ja viimein häpyäni. Hän työnsi sormensa ihanan kauniisti sisääni ja samalla hieroi toisella kädellä klitoristani. Tunsin kuinka seuraava orgasmini oli varsin lähellä. Tein vastatyöntöjä ja kuulin oman vikinäni orgasmin saavuttaessa minut. Lopulta voihkin kovaan ääneen ja kiemurtelin Lauran käden edelleen kirnutessa sisälläni. Revin itseni irti ja käännyin Lauraa vasten. Kaadoin hänet kuistille selälteen ja nousin hänen päälleen kuusysiin. Nuolimme ja runkkasimme toisiamme valtavan kiiman vallassa. Laura oli juuri saamassa kun nousin ja vein häpyni hänen häpyään vasten. Jalkamme olivat ristissä ja häpymme hieroivat toisiaan vasten. Laura kiihdytti tahtia ja räjähti valtavaan orgasmiin. Hän nytkähteli ja tärisi, samalla kiljahdellen.

Makasimme hetken toisiimme kietoutuneina ja suutelimme tosiamme hyväillen ja silitellen hiuksiamme. Painoin suukon Lauran huulille ja sanoin, että tämä ei ole viimeinen kerta kun hän on meidän mökillämme. Laura totesi, että ensi kerralla tulemme mökille kahdestaan.

5

17576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikaa

      Hyvä tarina,juoni.kerronta,kaikki toimi! Jatka ihmeessä ja just noin,hiljaa "kiiruhtaen"..

    • HYVÄ!

      Kerrassaan mainio. Harvoin saa lukea näin laadukasta kerrontaa. Kiitos siitä!

      • eijaja

        ehdottomasti hyvä kiihoittava,juonellinen just tällaista lukee mielellään,lisää


    • teijaaaaa

      voi kun miehesi olisi yllättänyt teidät ja olisitte olleet kolmestaan,miehesi siskoaan jne.. lisää hyvä tarina.

    • neito1969

      Voi Luoja!!! Olen aivan märkänä ... sain jokerran ja haluan vain lisää. Ottakaa minutkin mökille mukaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe